2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Randevu için verdikleri kağıtta yazıyor. Bende ona şaşırdım o yüzden sormak istedim 5 saat uyanık tutmak çok yani
Yok oyle bisey ya aldilar goturduler 15 dk snra getirdiler bebegimi 5 saat ne bu cnm cocuk nasil dayansin

Kızlar bebek şampuanı olarak ne aldınız? Dalin çok sert yapıyor saçları, sebamed, nivea,unibaby aldım denedim de çok memnun kalmadım kaşıntı yapıyor sanki. Şampuan iyi bir şey olsun istiyorum benim alerjik bünyemden dolayı kızımda da öyle olacak gibi düşünüyorum inşallah olmaz tabi..Mustela denemedim, bübchen kullanan var mı ?

Ahaha ya kusura bakma benimki de bana şey sordi memelerinin ucu var mi düşün daha dogurmadim ya ben

Ahaha ya kusura bakma benimki de bana şey sordi memelerinin ucu var mi düşün daha dogurmadim ya ben
Ne kadar densizler ya! Insanin memesi falan oyle agza alinacak bir sey mi! Hani arkadastir, abladir, kardestir tamam da Kv yani!

Ay hic guvenmeyin! Biz kaplicaya gitmistik tatile, Kv de ayaklarim agriyor diye basladi hemen, esim de annemi de goturelim mi dedi, ben de faydasi olacaksa gelsin tabi dedim. Kadin orda benim vucudumu incelemis, gitmis gorumcelere hemen anlatmis. Kucuk gorumcem agzindan kacirdi. Yenge hic cocuk dogurmus gibi degilmissin Sen falan diye ... Birinde de dip boyam gelmisti, Kv de bize gelmisti bir haftalik, beyazlarimi gordu, hemen gitmis gene kizlarina... Boyle seyler duyulunca hic samimi gelmiyorlar bana

Baby me aldım ben

Babys Green aldim icerigi temiz diye ama henuz dogmadigi icin kullanadim

Ay Allah affetsin de bu nasıl bi seytanlik tövbe tövbe

Canim o sesler dil gelisimi gostergesi masallah demek ki guzel dil gelisimi. Normalde 6 haftalikken baslarkar. Gigildama donemi deniliyor buna senin kiz bu sekilde giderse erken konusur
Oyyy yerim totolarini bizim kız hiç susmuyo ama yandık galiba agulamalar da başladı
Sen beni öldüreceksin cidden çok sinir bozucu oluyor hele emzirirken başımda biri oldu mu ben de çok sinirleniyorum. Emziren bi kadını neden film izler gibi izlersin ki
Lansinoh canım benim uç. Goon bana da hastaneden verdiler cidden çok güzel yüzeyi full pamuk ama sanki beden büyük gibi geldi bi tık bana farkettin mi ? HEYECANLIYIM ve Rheaa goon kullanıyor diye biliyorum ben
Kızlar gaz için neler yapıyosunuz
Bol bol sabır duası biogaia probiyotik kullanıyorum ben canim sancilarini azaltıyor o düzene sokuyor. Ek olarak gaz damlası kullanirsan daha etkili olur
Her gün gunde en az 5-6 kere . Çünkü ablasindan soğuk algınlığı kaptı. Burunlar tıkalı asiri hiriltili
Serum sıkınca çok ağlıyor mu Efe de Kıyamıyorum ya ağlayınca
Siveno köpük şampuan canım yumuşacık kızımın rapunzel saçları içeriği temiz bu arada. Sebamed nivea çok kötü içerikli zaten onları hiç kullanma
Gel bi em bakalım nasılmış test edelim deseydin ya da oğlun denedi varmış deseydin

Son düzenleme:
Normal o zaman demek ki

Kiraz çekirdeğini nerede ısıtıyordun canım, ben de aldım ama paketi atmış oğlum
Kızlar bebeğinize hangi pişik kremini kullanıyorsunuz?
Sudocrem ve babe pişik kremi
Arkadaşlarım günaydın acaba kaçtan beri ayaktayız hepimiz veya hiç uyuduk mu daha doğru bi soru kızlar size bişey sorucam hergün serum fizyoojikşe burun temizliği yapıyo musunuz
Uyku mu o da ne gece 4 te bi uyandı ağlamıyor ama sürekli mıkır mıkır. Şimdi emdi uyudu biraz ben de yanında uyumuşum, ilaç gibi geldi
Burnunda bi tıkanıklık hissedersem, hırıltı falan öyle yapıyorum yoksa bir düzen yok
Ben wee baby almıştım, gerdirip memeye koyunca öyle yapışıyor
Benimki de yaninda emzirmem icin ugrasiyor nedense. Istemiyorum diyorum.
Çok meraklılar, milletin memesine bakmaya
Kızlar gaz için neler yapıyosunuz
Biogaia ve aguline kullanıyorum

Kendi çekiyo sanki memeyi, boş geldiğini biliyo

Mustela kullaniyorum ben. Kızımda da hep kullandım kaşıntı vs hiç yapmadı.

Mustela üstünde yeni doğan yazıyor onu aldım ben.
Şeytan diz çöker önlerinde. Emin ol hepsi kızları ile gelin dedikodusu yapıyordur. İstisna elbette vardır ama o da bize denk gelmez

Benimki de yaninda emzirmem icin ugrasiyor nedense. Istemiyorum diyorum.
Ay butun Kv lerde var bence ... Cok garipler cidden! Ben kizimin babasi disinda kimsenin yaninda ne emzirdim ne altini degistirdim. Babasi da ayni sekilde dikkat etti hep. Ben de hoslanmiyorum, cok ozel bir an bence

Aslinda ben daha tuhafini da yasadim. Kizim 4 aylik falandi. Kv salonda yika da dedesi ile ben de izliyeyim dedi bir bakis attim yetti daha neler gibisinden ...

Serum sıkınca çok ağlıyor mu Efe de Kıyamıyorum ya ağlayınca
Goon aldık evde de prima premium var. Gündüz sık değiştirip primalari bitirmeye çalışıyorum gece goon takıyorum. Daha sızdırma vs yaşamadık hiç. Kalıbı primadan 1 tık büyük. Prima bitince komple goon a gecicem.
Flakon şeklinde burnuna sıkıp aspratrle çekerektw kullanıyorum, direk şırıngayla yıkama yaptığım da oluyor. Flakonda ağladığını söyleyemem. Ama siringayla yıkama yaparken öğürmesı oluyor o zamanda bi 5-10 saniye mıyklıyor. Sonra hemen susuyor. Kızım ortalığı kaldırıldı aman allahim yırtardı kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…