Biogaia + sap simplex bol bol masajKızlar gaz için neler yapıyosunuz
Yok oyle bisey ya aldilar goturduler 15 dk snra getirdiler bebegimi 5 saat ne bu cnm cocuk nasil dayansinRandevu için verdikleri kağıtta yazıyor. Bende ona şaşırdım o yüzden sormak istedim 5 saat uyanık tutmak çok yani
İyi bariYok oyle bisey ya aldilar goturduler 15 dk snra getirdiler bebegimi 5 saat ne bu cnm cocuk nasil dayansin
Ahaha ya kusura bakma benimki de bana şey sordi memelerinin ucu var miYani böyle bişey yapmam gerektiğini daha yeni hatırladım hiç burun tıkanıklığı yaşamayıncasadece hastanede bebek hemşiresi aspiratörle çekme her zaman önermiyoruz demişti. Dün ilk defe serum fizyolojik sıkıp ters çevirip akıtmaya çalıştık çok az aktı. Acaba hergün hergün ihtiyac var mı? Kayınvalidem yine çok konuşuyo da kızlar bu insanlar yeryüzünde şeytanın temsilcisi değil mi yani üzülüyorum böyke söyleyince ama gerçekren tüketti beni ya. Emziriyorum odadan odaya kaçıyorım geliyo tepemde dikiliyo şuan mesela boş emiyo diyo. Dinleniyo sakin ol dedim tersliyorum artık
Ne kadar densizler ya! Insanin memesi falan oyle agza alinacak bir sey mi! Hani arkadastir, abladir, kardestir tamam da Kv yani!Ahaha ya kusura bakma benimki de bana şey sordi memelerinin ucu var midüşün daha dogurmadim ya ben
Baby me aldım benKızlar bebek şampuanı olarak ne aldınız? Dalin çok sert yapıyor saçları, sebamed, nivea,unibaby aldım denedim de çok memnun kalmadım kaşıntı yapıyor sanki. Şampuan iyi bir şey olsun istiyorum benim alerjik bünyemden dolayı kızımda da öyle olacak gibi düşünüyorum inşallah olmaz tabi..Mustela denemedim, bübchen kullanan var mı ?
Babys Green aldim icerigi temiz diye ama henuz dogmadigi icin kullanadimKızlar bebek şampuanı olarak ne aldınız? Dalin çok sert yapıyor saçları, sebamed, nivea,unibaby aldım denedim de çok memnun kalmadım kaşıntı yapıyor sanki. Şampuan iyi bir şey olsun istiyorum benim alerjik bünyemden dolayı kızımda da öyle olacak gibi düşünüyorum inşallah olmaz tabi..Mustela denemedim, bübchen kullanan var mı ?
Ben şu ikisini kullanıyorumKızlar bebeğinize hangi pişik kremini kullanıyorsunuz?
Ay Allah affetsin de bu nasıl bi seytanlik tövbe tövbeNe kadar densizler ya! Insanin memesi falan oyle agza alinacak bir sey mi! Hani arkadastir, abladir, kardestir tamam da Kv yani!
Ay hic guvenmeyin! Biz kaplicaya gitmistik tatile, Kv de ayaklarim agriyor diye basladi hemen, esim de annemi de goturelim mi dedi, ben de faydasi olacaksa gelsin tabi dedim. Kadin orda benim vucudumu incelemis, gitmis gorumcelere hemen anlatmis. Kucuk gorumcem agzindan kacirdi. Yenge hic cocuk dogurmus gibi degilmissin Sen falan diye ... Birinde de dip boyam gelmisti, Kv de bize gelmisti bir haftalik, beyazlarimi gordu, hemen gitmis gene kizlarina... Boyle seyler duyulunca hic samimi gelmiyorlar bana
Ya ahahhahaahahaj bunlara çok terbiyesizce cevap vermek gerekiyor ama gerçektenAhaha ya kusura bakma benimki de bana şey sordi memelerinin ucu var midüşün daha dogurmadim ya ben
Oyyy yerim totolarini bizim kız hiç susmuyo ama yandık galiba agulamalar da başladıCanim o sesler dil gelisimi gostergesimasallah demek ki guzel dil gelisimi. Normalde 6 haftalikken baslarkar. Gigildama donemi deniliyor buna senin kiz bu sekilde giderse erken konusur
Sen beni öldüreceksinYani böyle bişey yapmam gerektiğini daha yeni hatırladım hiç burun tıkanıklığı yaşamayıncasadece hastanede bebek hemşiresi aspiratörle çekme her zaman önermiyoruz demişti. Dün ilk defe serum fizyolojik sıkıp ters çevirip akıtmaya çalıştık çok az aktı. Acaba hergün hergün ihtiyac var mı? Kayınvalidem yine çok konuşuyo da kızlar bu insanlar yeryüzünde şeytanın temsilcisi değil mi yani üzülüyorum böyke söyleyince ama gerçekren tüketti beni ya. Emziriyorum odadan odaya kaçıyorım geliyo tepemde dikiliyo şuan mesela boş emiyo diyo. Dinleniyo sakin ol dedim tersliyorum artık
Lansinoh canım benim uç. Goon bana da hastaneden verdiler cidden çok güzel yüzeyi full pamuk ama sanki beden büyük gibi geldi bi tık bana farkettin mi ?Silikon gogus ucu kullanan annisler benim bebem memeyi verince ortaigi yikiyor. Denemek icin bi uc almistim onunl emiyor ama yapismiyor o uc. Ucuz bisey almistim denemek icin. Simdi basarili olduguna gore sonuc iyi bisey almak istiyorum. Sizler ne kullaniyorsunuz?
Goon bez kullanan var mi aranizda? Icerigi temizmis. Ben prima almistim, hastaneden deneme paketi vermislerdi goon actim da az once primaya gore yumusacik. Buna mi gecsem acaba diye dusundum. Kullanan varsa memnun musunuz?
Bol bol sabır duasıKızlar gaz için neler yapıyosunuz
Serum sıkınca çok ağlıyor mu Efe deHer gün gunde en az 5-6 kere . Çünkü ablasindan soğuk algınlığı kaptı. Burunlar tıkalı asiri hiriltili
Siveno köpük şampuan canım yumuşacık kızımın rapunzel saçlarıKızlar bebek şampuanı olarak ne aldınız? Dalin çok sert yapıyor saçları, sebamed, nivea,unibaby aldım denedim de çok memnun kalmadım kaşıntı yapıyor sanki. Şampuan iyi bir şey olsun istiyorum benim alerjik bünyemden dolayı kızımda da öyle olacak gibi düşünüyorum inşallah olmaz tabi..Mustela denemedim, bübchen kullanan var mı ?
Gel bi em bakalım nasılmış test edelim deseydinAhaha ya kusura bakma benimki de bana şey sordi memelerinin ucu var midüşün daha dogurmadim ya ben
Normal o zaman demek kiBugünkü mesajınızdan sonra bende beni oğlanı gözlemledim aynısıbir noktaya kitlenip göz kırmadan bakıyor daliyor sonra başka noktaya odaklanıyor. Ki normal dediğim gibi. Kziimda da olurdu. Ben bir sorun olarak görmüyorum şuan için.
Kiraz çekirdeğini nerede ısıtıyordun canım, ben de aldım ama paketi atmış oğlumBen 4.gun biogaia kullanmaya başladım 2 gün öncede sap simpex e . Birde gaz masajı yapıyorum doktorumun gösterdiği şekilde. E bebekte kiraz çekirdeği gaz kemeri var önce onu kullanıyorum sonra masaj yağı surup gaz masajı yapıyorum daha kolay çıkartıyorum.
Sudocrem ve babe pişik kremiKızlar bebeğinize hangi pişik kremini kullanıyorsunuz?
Uyku mu o da neArkadaşlarım günaydınacaba kaçtan beri ayaktayız hepimiz veya hiç uyuduk mu daha doğru bi soru kızlar size bişey sorucam hergün serum fizyoojikşe burun temizliği yapıyo musunuz
Burnunda bi tıkanıklık hissedersem, hırıltı falan öyle yapıyorum yoksa bir düzen yokYani böyle bişey yapmam gerektiğini daha yeni hatırladım hiç burun tıkanıklığı yaşamayıncasadece hastanede bebek hemşiresi aspiratörle çekme her zaman önermiyoruz demişti. Dün ilk defe serum fizyolojik sıkıp ters çevirip akıtmaya çalıştık çok az aktı. Acaba hergün hergün ihtiyac var mı? Kayınvalidem yine çok konuşuyo da kızlar bu insanlar yeryüzünde şeytanın temsilcisi değil mi yani üzülüyorum böyke söyleyince ama gerçekren tüketti beni ya. Emziriyorum odadan odaya kaçıyorım geliyo tepemde dikiliyo şuan mesela boş emiyo diyo. Dinleniyo sakin ol dedim tersliyorum artık
Ben wee baby almıştım, gerdirip memeye koyunca öyle yapışıyorSilikon gogus ucu kullanan annisler benim bebem memeyi verince ortaigi yikiyor. Denemek icin bi uc almistim onunl emiyor ama yapismiyor o uc. Ucuz bisey almistim denemek icin. Simdi basarili olduguna gore sonuc iyi bisey almak istiyorum. Sizler ne kullaniyorsunuz?
Goon bez kullanan var mi aranizda? Icerigi temizmis. Ben prima almistim, hastaneden deneme paketi vermislerdi goon actim da az once primaya gore yumusacik. Buna mi gecsem acaba diye dusundum. Kullanan varsa memnun musunuz?
Çok meraklılar, milletin memesine bakmayaBenimki de yaninda emzirmem icin ugrasiyor nedense. Istemiyorum diyorum.
Biogaia ve aguline kullanıyorumKızlar gaz için neler yapıyosunuz
Kendi çekiyo sanki memeyi, boş geldiğini biliyoYani böyle bişey yapmam gerektiğini daha yeni hatırladım hiç burun tıkanıklığı yaşamayıncasadece hastanede bebek hemşiresi aspiratörle çekme her zaman önermiyoruz demişti. Dün ilk defe serum fizyolojik sıkıp ters çevirip akıtmaya çalıştık çok az aktı. Acaba hergün hergün ihtiyac var mı? Kayınvalidem yine çok konuşuyo da kızlar bu insanlar yeryüzünde şeytanın temsilcisi değil mi yani üzülüyorum böyke söyleyince ama gerçekren tüketti beni ya. Emziriyorum odadan odaya kaçıyorım geliyo tepemde dikiliyo şuan mesela boş emiyo diyo. Dinleniyo sakin ol dedim tersliyorum artık
Mustela kullaniyorum ben. Kızımda da hep kullandım kaşıntı vs hiç yapmadı.Kızlar bebek şampuanı olarak ne aldınız? Dalin çok sert yapıyor saçları, sebamed, nivea,unibaby aldım denedim de çok memnun kalmadım kaşıntı yapıyor sanki. Şampuan iyi bir şey olsun istiyorum benim alerjik bünyemden dolayı kızımda da öyle olacak gibi düşünüyorum inşallah olmaz tabi..Mustela denemedim, bübchen kullanan var mı ?
Mustela üstünde yeni doğan yazıyor onu aldım ben.Kızlar bebek şampuanı olarak ne aldınız? Dalin çok sert yapıyor saçları, sebamed, nivea,unibaby aldım denedim de çok memnun kalmadım kaşıntı yapıyor sanki. Şampuan iyi bir şey olsun istiyorum benim alerjik bünyemden dolayı kızımda da öyle olacak gibi düşünüyorum inşallah olmaz tabi..Mustela denemedim, bübchen kullanan var mı ?
Şeytan diz çöker önlerinde. Emin ol hepsi kızları ile gelin dedikodusu yapıyordur. İstisna elbette vardır ama o da bize denk gelmezNe kadar densizler ya! Insanin memesi falan oyle agza alinacak bir sey mi! Hani arkadastir, abladir, kardestir tamam da Kv yani!
Ay hic guvenmeyin! Biz kaplicaya gitmistik tatile, Kv de ayaklarim agriyor diye basladi hemen, esim de annemi de goturelim mi dedi, ben de faydasi olacaksa gelsin tabi dedim. Kadin orda benim vucudumu incelemis, gitmis gorumcelere hemen anlatmis. Kucuk gorumcem agzindan kacirdi. Yenge hic cocuk dogurmus gibi degilmissin Sen falan diye ... Birinde de dip boyam gelmisti, Kv de bize gelmisti bir haftalik, beyazlarimi gordu, hemen gitmis gene kizlarina... Boyle seyler duyulunca hic samimi gelmiyorlar bana
Ay butun Kv lerde var bence ... Cok garipler cidden! Ben kizimin babasi disinda kimsenin yaninda ne emzirdim ne altini degistirdim. Babasi da ayni sekilde dikkat etti hep. Ben de hoslanmiyorum, cok ozel bir an benceBenimki de yaninda emzirmem icin ugrasiyor nedense. Istemiyorum diyorum.
Lansinoh canım benim uç. Goon bana da hastaneden verdiler cidden çok güzel yüzeyi full pamuk ama sanki beden büyük gibi geldi bi tık bana farkettin mi ?HEYECANLIYIM ve Rheaa goon kullanıyor diye biliyorum ben
Goon aldık evde de prima premium var. Gündüz sık değiştirip primalari bitirmeye çalışıyorum gece goon takıyorum. Daha sızdırma vs yaşamadık hiç. Kalıbı primadan 1 tık büyük. Prima bitince komple goon a gecicem.Serum sıkınca çok ağlıyor mu Efe deKıyamıyorum ya ağlayınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?