2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kuzenimin bebeginde oldu bu durum doktor anne sütü sarılık yapabiliyormuş çok nadir ona bağladı canım .

Canım gaz olunca aynı bizim de öyle Sancıları olduğu için kucak ve emmek istiyorlar sonra emip emip kusuyorlar bizim 1 gün 1 günü tutmuyor bazen çok güzel uyuyor bazen çok sancısı oluyor kıvranıyor uyumuyor gazı olunca ikiniyorlar ordan anlarsın bence Ekin hep alttan çıkarıyor gazını ağızdan daha az çıkarıyor

Canım bu kilo alımı yavaş olan bebekler için önerilen bi yöntem. İlk sütün kalorisi daha düşük bebeğe kilo aldıran son süt sütün daha yağlı ve kalorili olduğu kısım. Bazı bebekler ilk aylar son süte gelmeden uyuduklari için kilo alimlarinda yavaşlık olabiliyor o yüzden ilk sütü sağıp direk son sütü verin diyorlar ama ben öyle yapmadım hiç benim kiz da 5-10 dk emip uyuyordu hep. Bidahaki emmede yine ayni memeyi verdim bir memeyi en az 20-25 dk kadar emzirip boşalttirip öyle diğer memeye geçirdim bu şekilde kilo alımında sorun olmadı

Sağlıkla mutlulukla büyür inşallah

O ayaklari başına değdirme hareketi zarar vermez di mi ben de yapmak istiyorum ama korkuyorum
Yok canım şükür şuan başka bölgelerde kuruluk kızarıklık vs. Yok ama takip edeyim. Yüzündeki kızarıklıklar geçti tamamen ama dediklerine dikkat edip takip edicem canım sağol
minseo lansinoh gogus ucunu 20 lik mi 24 luk mu kullaniyorsun? Hangisini alsam bilemedim de ben.
20 lik kuzu benim göğüs uçlarım küçük
Hepimiz aynıyız canım Gazlar, uykusuzluktan uğraşmaca Nasıl geçiyor gaz probleminiz var mı gece uyuyor mu minik
Hepatit B 2.dozu olduk kızlar az önce çok ağladı ya kıyamam Sizde etkileri oldu mu aşının? Huzursuzluk, ateş vs.
Dün oldu Ekin de canım bi yan etki yapmadi bizde ateş vs.
Asilardan sonra genel huzursuzluk oluyor canım ama hepatit ateş yapmaz. Bu gece sık sık ağlayarak uyanabilir ama geçici bir durum
2.ay aşısı ateş yapıyor ve zor geçiyor.
Ya bu 2. Ay asisindan çok korkuyorum bizim de tam bayram öncesi olacak ateş olursa kaç gün sürüyor nasıl müdahale etmek gerekiyor? Bir de bu özel aşıları sağlık ocağında mi yaptiriyor doktorunda mi
Canım ben de yaptiricam ama hepsini aynı gün yaptirmak istemiyorum yine doktoruna bi sorucam ama bence ağır gelir aynı gün olması en azindan 2 gün arayla olsa daha iyi olur bence benim mantığım ve hislerim öyle söylüyor

Rota damla şeklinde canım, iğne değil.
Sağlık ocağında mi yaptıracaksiniz aşıyı, bizim sağlık ocağı özel aşıları yapmıyoruz dedi nerede yapılacak acaba
Canım genetik olabilir mi, arkadaşımın 2 çocuğu var ikisinin de sarılığı 40 gün gecmezmis

Kızlar alin sabah 6 buçukta uyudu şaka gibi bir geceydi gaz sancısı miydi neydi anlamadım kucağımda uyuyor yatağa koyduğumda çığlık kıyamet. Ben de gündüz uyuyamayan bir insan olduğum için evin içinde zombi gibi geziyorum su an. Umarım bu geceler tekrarlamaz sürekli bir de gece yanağını çizmiş sabah farkettim fotoğraf atıcam hatta buraya kantaron yağı sürsem iyi gelir mi?

Eklentiler

• image.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 75
Son düzenleme:
Günaydın yeni geldim kontrol den cumartesi gününe tekrar randevu verdi kafası çok yukarıda dedi eğer doğmaz ise pazar günü hastaneye gidip birde orda kontrole gireceğim senden de haber bekliyorum
Hadi hayirlisi insallah gonlunuze gore olur. . Bebegin kilosu nasil sizin?

Evet canım baya oldu uzadı bile :) Ben de sütün yağlı olmasından olduğunu duydum ama bugün doktorumuza soracağım tekrar

Asilardan sonra genel huzursuzluk oluyor canım ama hepatit ateş yapmaz. Bu gece sık sık ağlayarak uyanabilir ama geçici bir durum
2.ay aşısı ateş yapıyor ve zor geçiyor.
Ay iyi bari ateş vs olmasın da.. 2.ayı da sağ salim atlatırız inşallah

Bize hiç calpol verin falan demedi ebe de aile hekimi de ama bakalım kendi doktorumuza da soracağım kontrolümüz var 1 saat sonra

Ekin de 6 da uyudu bizimki gazdan uyuyamiyor. En son 6 da bayıldı çocuk ben de yeni uyandım ben bişey sürmüyorum hemen geçiyor zaten canım onların hücreleri şuan çok hızlı olduğu için hemen yeniliyor geçiyor

Vallaha ben doğurana kadar büyüttü burdaki herkes

Ben yine aşı gününden önce gidip bir konuşayım doktoruyla o zaman. Hiç riske atmak istemiyorum gerçekten. Normalde de geceleri huysuzluğu çok fazla zaten. Tüm yan etkileri olursa perişan oluruz.
Ben sağlık ocağında yaptıracağım rota virüsünü ama özel menenjit aşısını yapmıyoruz onu doktor kontrolünde yaptırmanız lazım dediler sağlık ocağında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…