2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Çok az sıksan yeter çok sıkma sonra yumuşayınca ben burnuna ortibebe yi sokup yavaşça çıkarıyorum burnumdakileri

Kızlar doğumdan sonra kilolar nasıl şuan ben doğuma 81 ile girdim geçen hafta tartildigimda 68 idim ama şuan sanki biraz daha kilo aldım gibi geliyor.
68 ile hamile kaldım 74 kilo oldum doğum sonrası 65 e düştüm iki çocuklu olunca çok kosturuyorum galiba

Bizim bebekte de sarılık var geçmedi bir aylık oldu birsuru tahlil verdi doktor yaptırdık 15 güne çıkacakmış sonuçlar. Kilo alması da iyi niye geçmez ki bu sarılık

Bizim bebekte de sarılık var geçmedi bir aylık oldu birsuru tahlil verdi doktor yaptırdık 15 güne çıkacakmış sonuçlar. Kilo alması da iyi niye geçmez ki bu sarılık
Benim bebiş de öyle şu an 23 günlük 3. Günden beri sarılığı var. 2 hafta önceki test sonucunda gerilemişti bol bol emzir bir haftaya geçer dedi ama geçen hafta gitiğimde (burnundan kusunca ben takıntı yapıp ertesi gün doktora gittim) yüzünden falan anlayıp tam geçmemiş dedi doktor. Kilo alması da iyi olduğu için geçen hafta test falan istemedi 1 ay kontrolüne bakılacakmış. Bir de uzamış sarılık falan dedi doktorumuz

Biz sarılık için kan verdik düşük çıktı düşmüş dediler bir aylık kontrolüne gittik bebeğin gözlerinin beyazı yüzü sarı dedi ihtimaller dahilinde birsuru tahlil verdi inşallah birşeyi çıkmaz

Kızlar alin uyanmıyor ya acaba biraz daha büyüyünce mi uyanmaya başlayacak gece zorla uyandırıyorum üç saatte bir mesela
Alin eşittir Defne
senin yazdığın mesajları okurken bazen kendim yazmışım gibi hissediyorumç
Ama bir haftaya daha çok uyanık kalacak ya da daha çabuk uyanacak merak etme canım
Ekin ikinci öğretim gibi takılıyor ya

Gece 5 saate kadar dokunmuyorum açıkçası. ama 1 kere oldu o da. Doktor bana 5 saati geçirme dedi gece

22.günden bildiriyorum bugün biraz parka gittik dün çok huzursuzdu bugün mışıl mışıl uyuyor yavruşuum nasıl iyi geldi temiz havaa
sizler neler yaptınız çıkıyor musunuz gezmeye hava almaya

Eklentiler

• A864E316-DEF4-4AD0-9FE8-6320568223E5.webp
    82,9 KB · Görüntüleme: 77
Yerim defneyi iyi bari umudumu yitirmeyeyim bari yolun sonu ışıklı

Canım kullandığının fotisini atabilir misin bide güzel nemlendiriyo mu
Canım oğlana kullandığım mustela , kızımda da yeni doğan zamanında mustela kullanmıştım. Ama onda gıda alerjisine bağlı dermatit var diye cildiye doktoru la roche kullandırmaya başlamıştı. Uzun zamandır onu kullanıyorum kziimda. La roche çok yoğun nemlendiriyor ama bence yeni doğan zamanında kullanmak için pek uygun değil. Mustela losyon daha iyi yeni doğan için..

22.günden bildiriyorum bugün biraz parka gittik dün çok huzursuzdu bugün mışıl mışıl uyuyor yavruşuum nasıl iyi geldi temiz havaa
sizler neler yaptınız çıkıyor musunuz gezmeye hava almaya
Ben hava güzel yakaladığım 3 gün parka 1 gün de alışveriş merkezine gittim. Hatta bugün de once kizi at binmeye goturdum sonra da bahçeli bir mekana gittik. Kız tavşan peşinden koşarken ben kahvemi yudumlayıp onu izledim oğlan da bebek arabasında mışıl mışıl uyudu

Kızlar doğumdan sonra kilolar nasıl şuan ben doğuma 81 ile girdim geçen hafta tartildigimda 68 idim ama şuan sanki biraz daha kilo aldım gibi geliyor.
Ayy benim az bişey göbeğim kaldı nolur gitsin yaa 62 ile doğuma girdim 55 tim geçen hafta dahada tartılmadım inşallah biraz daha vermişindir ama sanmıyorum süt olsun diye habire bişeyler yiyiorum ağzım hiç boş durmuyor kaç öğün yediğimi bile sayamıyorum nolcak sonumuz böyle

Benimde karnım çok büyüdüğü için çatlaklaırm oldu canım inşallah geçer azda olsa

Ayyy aynı sorun bendede var vallahi yanıyor pede değdikçe azaldı kanamam ama ara ara leke gibi geldiği için mecbur takıyorum ped

Teşekkür ederimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…