Çok az sıksan yeter çok sıkma sonra yumuşayınca ben burnuna ortibebe yi sokup yavaşça çıkarıyorum burnumdakileriGece bebeğin burnuna serumfizyolojik sıktım. Sonra gözlerini korkuyla açtı şaşı yaptı bir süre öyle bekledi. Çok endişelendim. Kustu boğazına kaçtı öyle ağladı da kendine geldi.Neden olabilir ki
68 ile hamile kaldım 74 kilo oldum doğum sonrası 65 e düştüm iki çocuklu olunca çok kosturuyorum galibaKızlar doğumdan sonra kilolar nasıl şuanben doğuma 81 ile girdim geçen hafta tartildigimda 68 idim ama şuan sanki biraz daha kilo aldım gibi geliyor.
Benim bebiş de öyle şu an 23 günlük 3. Günden beri sarılığı var. 2 hafta önceki test sonucunda gerilemişti bol bol emzir bir haftaya geçer dedi ama geçen hafta gitiğimde (burnundan kusunca ben takıntı yapıp ertesi gün doktora gittim) yüzünden falan anlayıp tam geçmemiş dedi doktor. Kilo alması da iyi olduğu için geçen hafta test falan istemedi 1 ay kontrolüne bakılacakmış. Bir de uzamış sarılık falan dedi doktorumuzBizim bebekte de sarılık var geçmedi bir aylık oldu birsuru tahlil verdi doktor yaptırdık 15 güne çıkacakmış sonuçlar. Kilo alması da iyi niye geçmez ki bu sarılık
Sordum valla benYaaa evet o nasıl oluyor doğum olmuş bitmiş neye çatlıyrosun diye sorası geliyor insanın bedenine
İnşallah canımAh canım sen baya yıprandın sanırım. Bebek doğunca genelde geçer o his amasenin hatıralar daha yeni, her şey geride kalınca daha güzel hatırlarsın inşallah
Biz sarılık için kan verdik düşük çıktı düşmüş dediler bir aylık kontrolüne gittik bebeğin gözlerinin beyazı yüzü sarı dedi ihtimaller dahilinde birsuru tahlil verdi inşallah birşeyi çıkmazBenim bebiş de öyle şu an 23 günlük 3. Günden beri sarılığı var. 2 hafta önceki test sonucunda gerilemişti bol bol emzir bir haftaya geçer dedi ama geçen hafta gitiğimde (burnundan kusunca ben takıntı yapıp ertesi gün doktora gittim) yüzünden falan anlayıp tam geçmemiş dedi doktor. Kilo alması da iyi olduğu için geçen hafta test falan istemedi 1 ay kontrolüne bakılacakmış. Bir de uzamış sarılık falan dedi doktorumuz
Alin eşittir DefneKızlar alin uyanmıyor ya acaba biraz daha büyüyünce mi uyanmaya başlayacak gece zorla uyandırıyorum üç saatte bir mesela
Ekin ikinci öğretim gibi takılıyor yaCidden çok enteresanEkin de gece uyumayip gündüz uyumayı tercih ediyor şuan ilk zamanlar o da uyuyup 2 saate uyaniyordu Ben de kenardan bakıp öyle açıyorum altını açınca cin gibi acıyor çünkü gözlerini
Gece 5 saate kadar dokunmuyorum açıkçası.Bişey daha sorucam, Ekin tüm gece emiyor sabah 6 gibi uyuyuyor 4 saat 5 saat derin uyuyor uyanmiyor. Normalde 2 saatte bir uyandiriyordum ama artik 37 günlük oldu sizce hala uyandırıp besleme yapilmali mi doktorlar 5-6 saate kadar uyuyabilir diyorlar. Zaten aç olduğunda uyumuyor uyanıyor ama bilemedim aç kalır mi diye korkuyorum
Yerim defneyiAlin eşittir Defne
senin yazdığın mesajları okurken bazen kendim yazmışım gibi hissediyorumç
Ama bir haftaya daha çok uyanık kalacak ya da daha çabuk uyanacak merak etme canım
Ekin ikinci öğretim gibi takılıyor ya
Canım oğlana kullandığım mustela , kızımda da yeni doğan zamanında mustela kullanmıştım. Ama onda gıda alerjisine bağlı dermatit var diye cildiye doktoru la roche kullandırmaya başlamıştı. Uzun zamandır onu kullanıyorum kziimda. La roche çok yoğun nemlendiriyor ama bence yeni doğan zamanında kullanmak için pek uygun değil. Mustela losyon daha iyi yeni doğan için..Canım kullandığının fotisini atabilir misin bide güzel nemlendiriyo mu
Ben hava güzel yakaladığım 3 gün parka 1 gün de alışveriş merkezine gittim. Hatta bugün de once kizi at binmeye goturdum sonra da bahçeli bir mekana gittik. Kız tavşan peşinden koşarken ben kahvemi yudumlayıp onu izledim oğlan da bebek arabasında mışıl mışıl uyudu22.günden bildiriyorum bugün biraz parka gittik dün çok huzursuzdu bugün mışıl mışıl uyuyor yavruşuum nasıl iyi geldi temiz havaa
sizler neler yaptınız çıkıyor musunuz gezmeye hava almaya
Ayy benim az bişey göbeğim kaldı nolur gitsin yaa 62 ile doğuma girdim 55 tim geçen hafta dahada tartılmadım inşallah biraz daha vermişindir ama sanmıyorum süt olsun diye habire bişeyler yiyiorum ağzım hiç boş durmuyor kaç öğün yediğimi bile sayamıyorum nolcak sonumuz böyleKızlar doğumdan sonra kilolar nasıl şuanben doğuma 81 ile girdim geçen hafta tartildigimda 68 idim ama şuan sanki biraz daha kilo aldım gibi geliyor.
Benimde karnım çok büyüdüğü için çatlaklaırm oldu canım inşallah geçer azda olsaBenim karnım aşırı büyüdü çatlamamam imkansızdı hatta bence fotoğraf ekliyorum doğurmadan üç gün önceki halimkantaron yağı sürüyorum canım umarım fayda eder yağlı güreşe çıkar gibi yağlanıp geziyorum evin içinde
Ayyy aynı sorun bendede var vallahi yanıyor pede değdikçeHayırlı ramazanlar hanımlar.
5 gün önce 2. normal doğumumu yaptım. Cok şükür ogluma sağlıcakla kavuştum. Bebeğim iri oldugu icin dikişlerim oldu. Kanamam azaldi ama affedersiniz dikişin olduğu bölge pedime değiyor. Çok rahatsız ediyor. Siz nasıl bir çözüm buldunuz acaba.
Benide aşırı rahatsız ediyor canım çok acıyor bazenBu durum benide çok rahatsız etti gerçekten ya bi kısa ped bi uzun ped taktım kan akışına göre. Gümlük ped bile taktım ara ara. Hayırlı olsun bu aradaa
Teşekkür ederimmmCanım oğlana kullandığım mustela , kızımda da yeni doğan zamanında mustela kullanmıştım. Ama onda gıda alerjisine bağlı dermatit var diye cildiye doktoru la roche kullandırmaya başlamıştı. Uzun zamandır onu kullanıyorum kziimda. La roche çok yoğun nemlendiriyor ama bence yeni doğan zamanında kullanmak için pek uygun değil. Mustela losyon daha iyi yeni doğan için..
Eki Görüntüle 3223459
Ben hava güzel yakaladığım 3 gün parka 1 gün de alışveriş merkezine gittim. Hatta bugün de once kizi at binmeye goturdum sonra da bahçeli bir mekana gittik. Kız tavşan peşinden koşarken ben kahvemi yudumlayıp onu izledim oğlan da bebek arabasında mışıl mışıl uyudu
Ay napcaz bu göbüşleriBen de 79 ile doğuma girdim 68im şuan ama göbek duruyor tabi
Evet ya ben bu yüzden korse takamadım hiç aldımda aslında amaBenide aşırı rahatsız ediyor canım çok acıyor bazen
Bende takamadım pek yalnız değilsinEvet ya ben bu yüzden korse takamadım hiç aldımda aslında ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?