2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kizlar bu sezaryen sonrasi kalktik yürüyoruz aci falan yok ama sol kasik tarafinda hafif belli belirsiz bir agri mi desem ne desem bilemiyorum sanki dikişi hissediyorum benim gibi olan var mi?

Yerim defneyi iyi bari umudumu yitirmeyeyim bari yolun sonu ışıklı
Evet evet kesinlikle, alışmışım ya sürekli uyumasına bugün emzirdim uyusun diye zorluyordum boş bulundum eşim diyo ki artık gece gündüz ayırt ediyorlar uyumayacak sonra bıraktım
Ay ne güzel bugün yakın mesafedeki parka gittik yarın hava güzel olursa sahile de ineceğim güneş gözlüğümm ve katlanır sandalyemle
Kizlar bu sezaryen sonrasi kalktik yürüyoruz aci falan yok ama sol kasik tarafinda hafif belli belirsiz bir agri mi desem ne desem bilemiyorum sanki dikişi hissediyorum benim gibi olan var mi?
Bana oldu canım sanki apandisit gibi diyordum geçiyor sonra

Bana oldu canım sanki apandisit gibi diyordum geçiyor sosonra
Ya benim dikiş yeri değil de, sol tarafta dikiş yerinin 3-4 parmak üstü tarafından çok ağrım var ya sanki böyle içi çürümüş te çürük ağrısı gibi, yaraya tuz basılmış gibi bazen de.. neden olabilir hiç bilemiyorum

Bende 77 den 72 ye düşmüşüm daha fazla gider sanıyordum neyse daha kırkımız bile çıkmadı veririz inşallah Korse kullanıyor musun bari göbeği düzleseydik
Kullanmıyorum. Doktoruma dedim kullanayım mi diye gerek yok dedi doktorumu dinleyesim tuttu Ya bende istiyorum böyle 2 doğum öncesi 50 li kiloya dönmek ama ne boğaz duruyor ne kendimde o performansı görebiliyorum.

Gerginlik hissi oluyor canım geçiyor sonra hatta orası sert oluyor taş gibi

S syildizs mart annelerine zayıflamaları için yardımcı olmaya çalışıyordur, o sırada mart anneleri

Benim de çatı kemiklerim ağrıyor ne alakaysa

Herkesin doğumu gibi ağrısı da farklı Benim dikiş yerimin üstünde karnımda hala dokununca garip bir ağrı var ya bir tuhafım
Kullanmıyorum. Doktoruma dedim kullanayım mi diye gerek yok dedi doktorumu dinleyesim tuttu Ya bende istiyorum böyle 2 doğum öncesi 50 li kiloya dönmek ama ne boğaz duruyor ne kendimde o performansı görebiliyorum.
Emzirdikten sonra enerjim öyle bir düşüyor ki on kaplan gücündeeeee oluyorum
Aa zümrem varmış ya burdaaa
Benim de çatı kemiklerim ağrıyor ne alakaysa
Benimde

Kızlar ya şu yenidoğan çekimleri reklam olarak çıkıyor hep instagramda o kadar şirinler ki çok canım çekti Ama bizimki öyle durur mu hiç gözüm kesmiyor 1 aylık oldu bile uyku süreleri azaldı vs. sanırım daha erken yaptırmalıydık geç mi kaldık bilmiyorum Sen ne zaman yaptırmıştın canım minseo

Doğumdan sonra çatlak kremi kullanmaya devam etmek gerekir mi ???

Kızlar bebiş nefes alırken ıslık gibi düdük gibi ses çıkarıyor. Var mı bunu yaşayan ? Burnundan geliyor diye düşünüyorum ama rüya görürken mi çıkarıyor acaba dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…