Tam olarak öyleEkin ikinci öğretim gibi takılıyor ya
Ekin o 5 saatlik hakkını gündüz kullanıyorGece 5 saate kadar dokunmuyorum açıkçası.ama 1 kere oldu o da. Doktor bana 5 saati geçirme dedi gece
Uzamış sarılık olabilir canımBizim bebekte de sarılık var geçmedi bir aylık oldu birsuru tahlil verdi doktor yaptırdık 15 güne çıkacakmış sonuçlar. Kilo alması da iyi niye geçmez ki bu sarılık
Bende de 2 çocuk var68 ile hamile kaldım 74 kilo oldum doğum sonrası 65 e düştüm iki çocuklu olunca çok kosturuyorum galiba
Evet evet kesinlikle, alışmışım ya sürekli uyumasına bugün emzirdim uyusun diye zorluyordum boş bulundum eşim diyo ki artık gece gündüz ayırt ediyorlar uyumayacak sonra bıraktımYerim defneyiiyi bari umudumu yitirmeyeyim bari yolun sonu ışıklı
Ay ne güzelCanım oğlana kullandığım mustela , kızımda da yeni doğan zamanında mustela kullanmıştım. Ama onda gıda alerjisine bağlı dermatit var diye cildiye doktoru la roche kullandırmaya başlamıştı. Uzun zamandır onu kullanıyorum kziimda. La roche çok yoğun nemlendiriyor ama bence yeni doğan zamanında kullanmak için pek uygun değil. Mustela losyon daha iyi yeni doğan için..
Eki Görüntüle 3223459
Ben hava güzel yakaladığım 3 gün parka 1 gün de alışveriş merkezine gittim. Hatta bugün de once kizi at binmeye goturdum sonra da bahçeli bir mekana gittik. Kız tavşan peşinden koşarken ben kahvemi yudumlayıp onu izledim oğlan da bebek arabasında mışıl mışıl uyudu
Bana oldu canım sanki apandisit gibi diyordum geçiyor sonraKizlar bu sezaryen sonrasi kalktik yürüyoruz aci falan yok ama sol kasik tarafinda hafif belli belirsiz bir agri mi desem ne desem bilemiyorum sanki dikişi hissediyorum benim gibi olan var mi?
Bende 77 den 72 ye düşmüşüm daha fazla gider sanıyordum neyse daha kırkımız bile çıkmadı veririz inşallahBende de 2 çocuk varpeki ben nerde yanlış yaptım da kilo veremiyorum acaba
Ya benim dikiş yeri değil de, sol tarafta dikiş yerinin 3-4 parmak üstü tarafından çok ağrım var ya sanki böyle içi çürümüş te çürük ağrısı gibi, yaraya tuz basılmış gibi bazen de.. neden olabilir hiç bilemiyorumBana oldu canım sanki apandisit gibi diyordum geçiyor sosonra
Kullanmıyorum. Doktoruma dedim kullanayım mi diye gerek yok dediBende 77 den 72 ye düşmüşüm daha fazla gider sanıyordum neyse daha kırkımız bile çıkmadı veririz inşallahKorse kullanıyor musun bari göbeği düzleseydik
İnsallah canım daha da artmasın ona da razıyımBenimde karnım çok büyüdüğü için çatlaklaırm oldu canım inşallah geçer azda olsa
Aynen yaaaa bu göbişler nolcakkkk sarktıkBende takamadım pek yalnız değilsinbide çok terliyorum darlanıyorum diye takamadım
Gerginlik hissi oluyor canım geçiyor sonra hatta orası sert oluyor taş gibiKizlar bu sezaryen sonrasi kalktik yürüyoruz aci falan yok ama sol kasik tarafinda hafif belli belirsiz bir agri mi desem ne desem bilemiyorum sanki dikişi hissediyorum benim gibi olan var mi?
Acı yok derkenKizlar bu sezaryen sonrasi kalktik yürüyoruz aci falan yok ama sol kasik tarafinda hafif belli belirsiz bir agri mi desem ne desem bilemiyorum sanki dikişi hissediyorum benim gibi olan var mi?
S syildizs mart annelerine zayıflamaları için yardımcı olmaya çalışıyordur, o sırada mart anneleriYalnız herkes ayrı ayrı göbişleri ve çatlakları konuşuyor ahahahajaja şu bebeleri büyütelim zayıflarız kızlarım ben beden eğitimi öğretmeniyim herkese istediği kdar yardımcı oluruminşallah kendime olursam ahahahahahaha
Benim de çatı kemiklerim ağrıyor ne alakaysaYa benim dikiş yeri değil de, sol tarafta dikiş yerinin 3-4 parmak üstü tarafından çok ağrım var ya sanki böyle içi çürümüş te çürük ağrısı gibi, yaraya tuz basılmış gibi bazen de.. neden olabilir hiç bilemiyorum
Herkesin doğumu gibi ağrısı da farklıYa benim dikiş yeri değil de, sol tarafta dikiş yerinin 3-4 parmak üstü tarafından çok ağrım var ya sanki böyle içi çürümüş te çürük ağrısı gibi, yaraya tuz basılmış gibi bazen de.. neden olabilir hiç bilemiyorum
Emzirdikten sonra enerjim öyle bir düşüyor kiKullanmıyorum. Doktoruma dedim kullanayım mi diye gerek yok dedidoktorumu dinleyesim tuttu Ya bende istiyorum böyle 2 doğum öncesi 50 li kiloya dönmek ama ne boğaz duruyor ne kendimde o performansı görebiliyorum.
Aa zümrem varmış ya burdaaaYalnız herkes ayrı ayrı göbişleri ve çatlakları konuşuyor ahahahajaja şu bebeleri büyütelim zayıflarız kızlarım ben beden eğitimi öğretmeniyim herkese istediği kdar yardımcı oluruminşallah kendime olursam ahahahahahaha
BenimdeBenim de çatı kemiklerim ağrıyor ne alakaysa
Doğumdan sonra çatlak kremi kullanmaya devam etmek gerekir mi ???Yalnız herkes ayrı ayrı göbişleri ve çatlakları konuşuyor ahahahajaja şu bebeleri büyütelim zayıflarız kızlarım ben beden eğitimi öğretmeniyim herkese istediği kdar yardımcı oluruminşallah kendime olursam ahahahahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?