Ne alakaysa vücut hala doğurucagini falan mı sanıyor acabaBenimde
Canim 15 güne kadar cekiyorlar normalde bebekler daha elastik oluyor ya o şekilleri vermek için falan büyük olmaması gerekiyormusKızlar ya şu yenidoğan çekimleri reklam olarak çıkıyor hep instagramda o kadar şirinler ki çok canım çektiAma bizimki öyle durur mu hiç gözüm kesmiyor 1 aylık oldu bile uyku süreleri azaldı vs. sanırım daha erken yaptırmalıydık geç mi kaldık bilmiyorum Sen ne zaman yaptırmıştın canım minseo
Yaa gideceğine inandırın beni lütfenKişisel servet onlar laf etmeyin
Daha lohusayız bizde bebekler gibi hala hamile sanıyor olabiliriz kendimiziNe alakaysa vücut hala doğurucagini falan mı sanıyor acaba
Yaa gidecek inşallah zamanla diye kandırıyorum kendimiAynen yaaaa bu göbişler nolcakkkk sarktık
Yaa bide artma ihtimalide mi varİnsallah canım daha da artmasın ona da razıyım
Ya harikaaa ahahhahahaha hepimiz eski halimize dönücez inanıyorum
Hocammm ne diyosunn çok sevindim hangi okuldan mezunsun nerdesin şuanHerkesin doğumu gibi ağrısı da farklıBenim dikiş yerimin üstünde karnımda hala dokununca garip bir ağrı var ya bir tuhafım
Emzirdikten sonra enerjim öyle bir düşüyor kion kaplan gücündeeeee oluyorum
Aa zümrem varmış ya burdaaa
Benimde
Canım ilk günler çok fazla ilaç alınca onu unuttum 3 4 gündğr kullanıyorum başladım saç dökülmesini görünce inşallah yavaşlar canımVitamin kullaniyor musun canım
Başladım canım vitamin vs kullnıyorum inşallah faydası olurErken mi olmuş biraz canım, ben de bekliyorum ama 2-3 aylık gibi dökülür diye düşünüyordum. Gebelikten kalan takviyelerin varsa kullan olmazsa. Bi de kaç kilosun şuanseninle aynı kiloda ilerliyorduk, ben acaip yiyorum mecbur. Bi yandan da çok kilo alıcam diye aklım orda
Hayırlı olsun, geçmiş olsun canım. Doğum ne garip; bende ölüyorum zannettim ama şuan çok güzel hatırlıyorumgeçecek inşallah
Canım maşallah 13 kilo gitmiş az değil ki ben 76.5 ile gittim 68 kiloyum şu anda ama gider stres yapmammak gerek ben de süt olsun diye sürekli birşey yiyorum bebeler biraz toparlandım sıcak havalarda harekete geçerizKızlar doğumdan sonra kilolar nasıl şuanben doğuma 81 ile girdim geçen hafta tartildigimda 68 idim ama şuan sanki biraz daha kilo aldım gibi geliyor.
Bende alacağım canım aklımda gaz masajı da çok fayda ediyor gün içinde her bez açmada yapınca akşama çok aşırı sancılanmıyorKızlar dün Ekin'e sadece biogaia verdim gece 22.30 gibi. Kendim de B beyzosh önermişti aktardan aldığım kimyon ve rezene çayına başladım dün 2 büyük fincan içtim. Gecemiz çoooook rahat geçti. Yine uyumadı 3 ten 6 ya kadar ama ağlamadi sancidan kivranmadi sırtına iki vurduk gazını çıkardı alttan üstten. Belki damlaları vermemek rahatlatti belki de çayın da faydası oldu ama çok şükür çocuk kivranmadi. Gaz sorunu çekenler siz de deneyebilirsiniz
Canım doktorlar kesinlikle losyon öneriyorlar özellikle kullanma gözenekleri tıkıyor diye uyardı ben mustela kullanıyorum hem güzel nemlendiriyor içeriği temiz güzelde kokuyorKızlar bide bebişlerin vücuduna ne yağ kulanıyosunuz duş sonrası için? Ve yüzünede sürüyo musunuz
Valla canım ben normalde alarm kuruyorum 2.5 saatte bir kalkıyorum ama uyuya kalırsam 3 4 saat arası bizim ufaklık uyandırıyor ama artık büyüyorlar sürenin uzaması normal sarılık olmasa bu kadar takılmam bende senin bence sorun olmazBen artık uyandirmiyorum canim gündüzleri zaten cok uzun uyumuyor ama sabaha karşı daldığında blok uyku yapıyor uzun artik ona da müdahale etmiyorum sorun olmaz inşallah
Canım bizde sarılık olduğu için bende uyandırmakta çok zorlanıyordum şimdilerde daha kolay uyanıyor zamanla düzelecektir zaten uyanık kalma süreleri de artıyorKızlar alin uyanmıyor ya acaba biraz daha büyüyünce mi uyanmaya başlayacak gece zorla uyandırıyorum üç saatte bir mesela
Bizim bebekte de sarılık var geçmedi bir aylık oldu birsuru tahlil verdi doktor yaptırdık 15 güne çıkacakmış sonuçlar. Kilo alması da iyi niye geçmez ki bu sarılık
Canım bizde de uzamış sarılık var doktor bir cihazla teninden ölçtü en son 10.5 çıktı kanda hep 13 14 15 lerde çıkmıştı kan vermeyelim düşer sık sık emzir dedi bazı kişilerde sütten dolayı oluyormuş tedavisi de yine anne sütüymüş kilo da aldığı için aylık kontrole gittiğimizde tekrar göstereceğim ama gözleri teni sarı hala geçmesi birkaç ayı bulabiliyormuş çok can sıkıcı malesef Rabbim başka dert vermesin tabi bunlar geçecek şeyler insan takıyor yine de ama sizlere de geçmiş olsunBenim bebiş de öyle şu an 23 günlük 3. Günden beri sarılığı var. 2 hafta önceki test sonucunda gerilemişti bol bol emzir bir haftaya geçer dedi ama geçen hafta gitiğimde (burnundan kusunca ben takıntı yapıp ertesi gün doktora gittim) yüzünden falan anlayıp tam geçmemiş dedi doktor. Kilo alması da iyi olduğu için geçen hafta test falan istemedi 1 ay kontrolüne bakılacakmış. Bir de uzamış sarılık falan dedi doktorumuz
Ayseee1987 canim ne durumdasin?iyi misim
Kızlar şükürler olsun herşey yolunda gitti
Ben de 1 yaş çekimi yaptırırım diye yaptırmamıştım aslında yenidoğan çekimini ama o kadar tatlılar ki pişman olmadım değilNe alakaysa vücut hala doğurucagini falan mı sanıyor acaba
Canim 15 güne kadar cekiyorlar normalde bebekler daha elastik oluyor ya o şekilleri vermek için falan büyük olmaması gerekiyormusbiz çektirdiğimizde 17 günlüktü sanırım. Yenidoğan çekimi olmaz da 1 aylık çekimi yaptirirsin sen de neden olmasın
Gözün aydın canım Allah güzel sağlıklı bir ömür nasip etsin kızçeneKızlar şükürler olsun herşey yolunda gittisağlıcakla doğumumu yaptım, kızımda sağlıklı evimize geldik
Sezaryenden hemen sonra Sütümde geldi kızımda alıyor, Allaha bin kere şükürler olsun bu günüme
Yaaa ne güzel haber çok sevindim kuzumKızlar şükürler olsun herşey yolunda gittisağlıcakla doğumumu yaptım, kızımda sağlıklı evimize geldik
Sezaryenden hemen sonra Sütümde geldi kızımda alıyor, Allaha bin kere şükürler olsun bu günüme
İnşallah canım çok teşekkür ederimGözün aydın canım Allah güzel sağlıklı bir ömür nasip etsin kızçene
Çok teşekkür ederim canımYaaa ne güzel haber çok sevindim kuzum
Benimki hala taş gibi ve ağrısı da var,senin ne zman geçti canım bu durumGerginlik hissi oluyor canım geçiyor sonra hatta orası sert oluyor taş gibi
Canım biogaia da d vitamini yok ki yanlış ürüne bakıyor olabilir misin? Ocean d vit ben spreyle veriyorum 1 fıs olarak. Damlalık ile 4 damlaya tekabül ediyor sanırım eczaciya bi sor yine prospektuste de yazar. Ama spreyle çok kolay oluyor.Hanımlar birşey daha danisacaktimminseo sen kullaniyordun sanırım. Oceanin 400, ünü istedim kac damla gunde veriyorsun ve biogaia isticem ama hepsi d vitaminli yazıyor sorun olmazmi o şekilde kullanmam bilemedim
Hala sert canım ama ağrı yok sertlik 2-3 ay bazen daha uzun sürebiliyormus. Benim o hassasiyet hissi 1 haftada geçti canım. İlk üç gün yanma hissi vardı sonraki günler eğilip kalktikca hassasiyet oluyordu o da 3-4 güne geçmiştiBenimki hala taş gibi ve ağrısı da var,senin ne zman geçti canım bu durum
Kac gün oldu ki sezaryen olali. Ben 3.gun disari cikmistim ama tabi agri oluyordu. Suan 22.gun agri falan yok bende ama sanki tam dik duramiyorum bu his beni delirtecekAcı yok derkenbende oturup kalkınca dikişlerim patlıck gibi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?