Aktif kanama var mı canım? İçinde parça varsa doktorundan gumusle yakmasını isteyebilirsin.Benim oglumun bugun sabah dustu. Ama 4 gunluk henuz ve icinde kurumayan bolge var. P tesi doktor kontrolu var, o zamana kadar suyla temas yapmamak daha iyi olmaz mi?
Bir türlü cesaret edemedim. Bende giyeyim canim bugun 6.gun olacakCanim benim bugun dogumun 4.gunu. dun giydim ve bu sabah gobek baya kuculmus...
Evet canım. Kordon düştükten sonra hafif pıhtı kanama oldu sürekli gün içinde kantaron damlatip parmakla içine doğru sürdürdüm 4-5 gün sonra kanama pıhtı hepsi kesildi.Doktor mu soylemisti?
Ya hiçbir fikrim yok desem ne zaman takılacağına dairKorse ne zaman takılmalı kızlar.? Dikisleri acıtır korkusundan takamiyorum.
Gözünüz aydın, Allah analı babali büyütsün canımmKızlar şükürler olsun herşey yolunda gittisağlıcakla doğumumu yaptım, kızımda sağlıklı evimize geldik
Sezaryenden hemen sonra Sütümde geldi kızımda alıyor, Allaha bin kere şükürler olsun bu günüme
Sen mi içiyorsun canım bebeğe mi veriyorsun ? Biz bir çay kaşığı kimyon verdik artık o kadar çok ağladı ki gece.Şu kimyon ve rezene çayından allah razi olsun ciddenÇocuk huzura erdi resmen ya... Gazını saatlerce cikaramayan çocuk daha sırtına vurmadan geğiriyor. Gaz ağlamaları bitti, uyanık mesela 2,5 saattir ama ağlamıyor bakınıyor emiyor gaz sancısı yok Gaz damlalarına verdiğim paraya yazık oldu Bundan sonra biogaia+çayla yola devam
Bizim 5. Gün düştü. İçinde parça kalmış 2 kez gümüş kalem uyguladılar. Antibiyotikli krem sürdük 1 hafta. Hala daha içinde bir şey var 27. Gündeyiz. Göbek fıtığı olmuşuz bu arada nasıl olduysak.Benim oglumun bugun sabah dustu. Ama 4 gunluk henuz ve icinde kurumayan bolge var. P tesi doktor kontrolu var, o zamana kadar suyla temas yapmamak daha iyi olmaz mi?
Doktorum bana 5. Gun kontrolünde takabilirsin dedi canımKorse ne zaman takılmalı kızlar.? Dikisleri acıtır korkusundan takamiyorum.
Sakarya üni mezunyum İstanbulda görev yapıyorum canımHocammm ne diyosunn çok sevindim hangi okuldan mezunsun nerdesin şuan
Özel bir bakım söylemediler canım,düştükten sonra bir gün bekleyin sonra yıkayın dediler öyle yaptık bizde.Kizlar gobek kordonu dusunce sonrasinda nasil bir bakim uyguladiniz?
Bana doktor iki hafta sonra kullanabilirsin demişti hala almadımYa hiçbir fikrim yok desem ne zaman takılacağına dair
Kavustum canim. Spinal oldum cok guzel gecti. 10 dogum oldu. Sutum de geldi emdi de yine de mama verdim uyuyor
Canim cok sukur cok guzel bir dogum oldu kavustum. 3050 gr 50 cm dogdu.
Maşallah canım gözünüz aydın sağlıkla büyüsün İnşallahKızlar şükürler olsun herşey yolunda gittisağlıcakla doğumumu yaptım, kızımda sağlıklı evimize geldik
Sezaryenden hemen sonra Sütümde geldi kızımda alıyor, Allaha bin kere şükürler olsun bu günüme
Maşallah canım Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallahCanim cok sukur cok guzel bir dogum oldu kavustum. 3050 gr 50 cm dogdu.
Teşekkür ederim canimDoktorum bana 5. Gun kontrolünde takabilirsin dedi canım
Cok tesekkur ederim canim.Allah sukurler olsun ameliyat surecini atlattim.Canım gözün aydın, geçmiş olsunkilosu da iyi doğmuş maşallah. Çabucak toparlarsınız inşallah
Allah razi olsun canimMaşallah canım gözünüz aydın sağlıkla büyüsün İnşallah
Maşallah canım Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?