2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Benim oglumun bugun sabah dustu. Ama 4 gunluk henuz ve icinde kurumayan bolge var. P tesi doktor kontrolu var, o zamana kadar suyla temas yapmamak daha iyi olmaz mi?
Aktif kanama var mı canım? İçinde parça varsa doktorundan gumusle yakmasını isteyebilirsin.

Sen mi içiyorsun canım bebeğe mi veriyorsun ? Biz bir çay kaşığı kimyon verdik artık o kadar çok ağladı ki gece.

Benim oglumun bugun sabah dustu. Ama 4 gunluk henuz ve icinde kurumayan bolge var. P tesi doktor kontrolu var, o zamana kadar suyla temas yapmamak daha iyi olmaz mi?
Bizim 5. Gün düştü. İçinde parça kalmış 2 kez gümüş kalem uyguladılar. Antibiyotikli krem sürdük 1 hafta. Hala daha içinde bir şey var 27. Gündeyiz. Göbek fıtığı olmuşuz bu arada nasıl olduysak.

Hocammm ne diyosunn çok sevindim hangi okuldan mezunsun nerdesin şuan
Sakarya üni mezunyum İstanbulda görev yapıyorum canım
Kizlar gobek kordonu dusunce sonrasinda nasil bir bakim uyguladiniz?
Özel bir bakım söylemediler canım,düştükten sonra bir gün bekleyin sonra yıkayın dediler öyle yaptık bizde.
Ya hiçbir fikrim yok desem ne zaman takılacağına dair
Bana doktor iki hafta sonra kullanabilirsin demişti hala almadım

Kızlar molfix pure soft sarı paket ile mavi paketin farkı nedir?
Ben bir paket 1 no ve bir paket 2 no almıştım ama 2 ye geçemeyeceğim yeniden 1 no alacağım

Maşallah canım gözünüz aydın sağlıkla büyüsün İnşallah
Canim cok sukur cok guzel bir dogum oldu kavustum. 3050 gr 50 cm dogdu.
Maşallah canım Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…