Her beslemeden sonra iki kolu omzunun üstüne gelecek şekilde,( yaklaşık midesi omuz hizanda kolları omuz üstünde kalacak sekilde) omzuna yatırıp. Avucuna su koymuşsun gibi düşün o şekilde bebeğin sırtına mide altından enseye kadar biraz sert pat pat vur canım. Aşağıdan yukarı doğru 4-5 kere sıra sekilinde vurduktan sonra avuç içinle bastirarak sirtina asagidan yukariya dogru çek bir kac kez (Vurmak gazi hareketlendiriyor, avuc icinle asagidan yukari cekmen de gaza cikis yonu veriyor) Geğirene kadar bu işlemi uygula. Eğer hafif vurursan gaz çıkışı olmaz o yüzden biraz sert vurmanın lazım. Gegirme olduktan sonra ben sırt üstü yatırıp ayaklarıyla bisiklet hareketi yapıyorum. Sonrada ayaklarını kafasına doğru getiriyorum.Ya sana sormak isterim cnm tecrübe konuşuyor bolumundesin şuan:)benim bebek günde bı kere kaka yapıyor ya da yapmıyor emiyor dik tutmak istiyorum imkansız mutlu olmuyor yatiyorum uyuyor gibi oluyor sonra kedinin kuyruğa basmış gibi çığlık atıp uyanıyor gaz karın ağrısı giriyor belliki dik tutuyorum ama bı turlu gaz cikarmiyor même veriyorum almıyor kusacak gibi oguruyor bazen memeyi verirken de aynı hareketi yapıyor biraz yüksek yatiriyorum ama böyle kısır döngü oluştu
Inşallah istediğin gibi olur canım tez zamanda.bencede yetkin hocayı gör kesinlikleYaaa hadi bakslım ben ulviyya hocaya randevu aldım yarına ama sonrasında ona bakayım yine inşallah yaa.
Oy canım , Allah Yardımcın olsun , hızlı gelişsin bu süreç sağlıkla doğsun inşallahCanım sağlıkla gelsin inşallahben sabahtan beri suni alıyorum hala açıklık aynı,şimdi suniyi kesip başka ilaç verdiler bu açıklığın olduğu bölge yumuşamamış,sonra suniye devam edecekler belki 12 saat veya dağa fazla sürecek sürecim
Sağolun kızlar
Hayırlı olsun canım
Kızlar biç korkmayın ya, çıkarın bebekleri nefes alsın şu çocuklar…benimki bir sağlıcakla doğsun 3. Gün dışardayım inşallah…ilkinde hep öyle yaptım
Tamam arkadaşım çok sağol, ben de alayım da yapıp içeyim hemenAynen kuzu ben de veremen çok zararlı zaten
Yok canım kendim içiyorum ben. Bebeğe vermiyorum vermem çünkü beyin gelişimini etkiliyormus. Ben kızıma gaz damlası sab simplex bazen colex dönüşümlü kullanıyordum. Biogai yı 4. Gün başladım bizim gaz sancilarimizi o kesti ama biogai probiyotik, gaz damlası değil. Fakat gaz full devamdi. 3 gündür gaz damlalarını kestim ben bir de çayı içiyorum çocuğun resmen gazi %90 lardan %20 ye düştü. Benim kanım gaz damlaları kesinlikle daha fazla tetikliyor gazı. Çünkü sürekli çocuğun bagirsaginda midesinde bir harekete sebep oluyor keşke hiç kullanmasaydim en başından diyorumDilersen gaz damlasini kesip kimyon/rezene içerek bi dene eğer farkederse bil ki damla çocuğa yaramıyor bi daha verme
Aaa çok geçmiş olsun canım. Senin dikişlerin nasıldı kendi kendine eriyenlerden mi ? Bu durum prolen dikiş denen dikiş türünde oluyormuş genellikle dokuya yapışmadığı için.
Evet canım aktardan aldı eşim şu şekilde koydum 1 çay kaşığı kimyon, 1 çay kaşığı rezene kaynamış suya koyup 5 dk demleyip sonra süzüp içiyorum
Canim uyanikken cok gyzel emiyor ama uykuluysa Allah im uyandirmak cok zor
11. Gun başlattı bize doktorumuz canımKızlar d vitaminin kaçıncı gün başlıyoruz
Hiçbir şey vermedi. Duş alabilirsin su harici bir şey değmesin dedi. Bir süre daha akıntı olabilirmiş normalmiş ama daha farklı semptom olursa haberleşelim dedi.E nolucak peki ilaç falan verdi mi ? Antibiyotik kullansan yine olur muydu acaba bu durum
Bize doktor 4.gun başlattı.Kızlar d vitaminin kaçıncı gün başlıyoruz
Tamam canım öyle yapacağım inş diğer randevuyaInşallah istediğin gibi olur canım tez zamanda.bencede yetkin hocayı gör kesinlikle
Hep öyle uyusalar keşkeCanim uyanikken cok gyzel emiyor ama uykuluysa Allah im uyandirmak cok zorsimdi 15 cc mama yedi uyudu uyandiramadim 1.5 saat sonra emzireyim dedim.Ogluma cok benziyor bu daha da beyaz kaslari sari sari
İnşallah geçer canım hemenHiçbir şey vermedi. Duş alabilirsin su harici bir şey değmesin dedi. Bir süre daha akıntı olabilirmiş normalmiş ama daha farklı semptom olursa haberleşelim dedi.
Ya yeni doganin uyandirilip.emzirmesi de cok zor. Karninin doydugundan emin olmayinca insanda huzur olmuyorHep öyle uyusalar keşkeyerim onu ya
İnşallah geçer canım hemen
Evet ya bir bardak çay zor içtim vallaBu çocuklarda bence sensör var. Anne sıcak bişey içerken algılayıp uyanıyorlar
Canım 1×5 şeklinde kullanıyorumbiogaia mı ? nasıl kullanıyorsunuz yenidoğanda ?
Maşallah canım sağlıkla büyüsün İnşallahSelam kızlar
Umarım herkes iyidir
Dün bebeğimi kucağıma aldım 38+3 de suyun başlaması ile gelme kararı aldı bebişim…
Tüm bekleten ve isteyenlere sağlıkla
Canım beslenmesine dikkat et sık sık emzir düşer inşallah düşmezsede stres yapma bazen beslenme kaynaklı olmayabilir bizimki uzamış sarılık mesela 20 günü geçince anne sütünden oluyormuş tedavisi de yine anne sütüymüş 2 3 yı bulabilir dedilerKizlar oglumun sariligi 10.6 idi dun. O kadar ugrastik esimle, guzel beslendi ama gene deyarin tekrar test yapilcak. Yani 2 gunde bu degerin dususu olur mu? Artacak diye korkuyorum
Canım bizde ilk hafta oldu doktord yetersiz beslenme dedi kan değil de pembemsi bir renk kristalize oluyormuşBana doktor söyledi valla yetersiz beslenince idrarda kan oluyormus
Maşallah canımBebiş 3 kilo 49 cm doğdu
Ben onu çok istedim doğal yoldan ama suyum geldi açılmam olmadı ve sezaryenle geldi fıstığım..
Çok tatlı dünyalara bedel..
şimdilik iyiyiz ileriki günlerde zaten emdi emmedi diye yazacağım size
Kendisini mart bebeği yaptı küçük kızım
Canım benim suni sancıyla sürecim 13 saat oldu. 13 saatin sonunda anca doğurabildim. Benimde açılmam yavaş ilerlemişti. Allah kolaylık versin inşallahCanım sağlıkla gelsin inşallahben sabahtan beri suni alıyorum hala açıklık aynı,şimdi suniyi kesip başka ilaç verdiler bu açıklığın olduğu bölge yumuşamamış,sonra suniye devam edecekler belki 12 saat veya dağa fazla sürecek sürecim
Sağolun kızlar
Hayırlı olsun canım
Kızlar biç korkmayın ya, çıkarın bebekleri nefes alsın şu çocuklar…benimki bir sağlıcakla doğsun 3. Gün dışardayım inşallah…ilkinde hep öyle yaptım
Şifa olur inşallah değişim gözlemlersen yaz mutlaka çok merak ediyorumBismillah diyerekten baslıyorum caya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?