2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Her beslemeden sonra iki kolu omzunun üstüne gelecek şekilde,( yaklaşık midesi omuz hizanda kolları omuz üstünde kalacak sekilde) omzuna yatırıp. Avucuna su koymuşsun gibi düşün o şekilde bebeğin sırtına mide altından enseye kadar biraz sert pat pat vur canım. Aşağıdan yukarı doğru 4-5 kere sıra sekilinde vurduktan sonra avuç içinle bastirarak sirtina asagidan yukariya dogru çek bir kac kez (Vurmak gazi hareketlendiriyor, avuc icinle asagidan yukari cekmen de gaza cikis yonu veriyor) Geğirene kadar bu işlemi uygula. Eğer hafif vurursan gaz çıkışı olmaz o yüzden biraz sert vurmanın lazım. Gegirme olduktan sonra ben sırt üstü yatırıp ayaklarıyla bisiklet hareketi yapıyorum. Sonrada ayaklarını kafasına doğru getiriyorum.
Meme isteyip memeyle kavga etmesi, memeyi ağzına alıp ogurmesi tok olduğunu gazı olduğunu gösteriyor canım. Uyurken bir anda kuyruğuna basılmış kedi gibi başlıyorsa ağlamaya yine gaz diyebiliriz

Oy canım , Allah Yardımcın olsun , hızlı gelişsin bu süreç sağlıkla doğsun inşallah

Tamam arkadaşım çok sağol, ben de alayım da yapıp içeyim hemen benim oğluşta çok gazlandı

Canim uyanikken cok gyzel emiyor ama uykuluysa Allah im uyandirmak cok zorsimdi 15 cc mama yedi uyudu uyandiramadim 1.5 saat sonra emzireyim dedim.Ogluma cok benziyor bu daha da beyazkaslari sari sari
Hep öyle uyusalar keşke yerim onu ya
Hiçbir şey vermedi. Duş alabilirsin su harici bir şey değmesin dedi. Bir süre daha akıntı olabilirmiş normalmiş ama daha farklı semptom olursa haberleşelim dedi.
İnşallah geçer canım hemen

Hep öyle uyusalar keşke yerim onu ya

İnşallah geçer canım hemen
Ya yeni doganin uyandirilip.emzirmesi de cok zor. Karninin doydugundan emin olmayinca insanda huzur olmuyorOglumda annelil.duygus hemen olusmamisti nasil anlatsam degisikti. Ama bu 2. ye karsi cok farkli oldu sevgim hemen cok fazla oldu. Normalde 2. yi cok sevemeyecegimi saniyordum

Selam kızlar
Umarım herkes iyidir
Dün bebeğimi kucağıma aldım 38+3 de suyun başlaması ile gelme kararı aldı bebişim…
Tüm bekleten ve isteyenlere sağlıkla
Maşallah canım sağlıkla büyüsün İnşallah
Kizlar oglumun sariligi 10.6 idi dun. O kadar ugrastik esimle, guzel beslendi ama gene de yarin tekrar test yapilcak. Yani 2 gunde bu degerin dususu olur mu? Artacak diye korkuyorum
Canım beslenmesine dikkat et sık sık emzir düşer inşallah düşmezsede stres yapma bazen beslenme kaynaklı olmayabilir bizimki uzamış sarılık mesela 20 günü geçince anne sütünden oluyormuş tedavisi de yine anne sütüymüş 2 3 yı bulabilir dediler
Bana doktor söyledi valla yetersiz beslenince idrarda kan oluyormus
Canım bizde ilk hafta oldu doktord yetersiz beslenme dedi kan değil de pembemsi bir renk kristalize oluyormuş
Maşallah canım

Canım benim suni sancıyla sürecim 13 saat oldu. 13 saatin sonunda anca doğurabildim. Benimde açılmam yavaş ilerlemişti. Allah kolaylık versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…