Arkadaşım harika anlatmışsın valla tebrik ederim ilk sayfaya sabitlenmesi gereken bir anlatım olmuşHer beslemeden sonra iki kolu omzunun üstüne gelecek şekilde,( yaklaşık midesi omuz hizanda kolları omuz üstünde kalacak sekilde) omzuna yatırıp. Avucuna su koymuşsun gibi düşün o şekilde bebeğin sırtına mide altından enseye kadar biraz sert pat pat vur canım. Aşağıdan yukarı doğru 4-5 kere sıra sekilinde vurduktan sonra avuç içinle bastirarak sirtina asagidan yukariya dogru çek bir kac kez (Vurmak gazi hareketlendiriyor, avuc icinle asagidan yukari cekmen de gaza cikis yonu veriyor) Geğirene kadar bu işlemi uygula. Eğer hafif vurursan gaz çıkışı olmaz o yüzden biraz sert vurmanın lazım. Gegirme olduktan sonra ben sırt üstü yatırıp ayaklarıyla bisiklet hareketi yapıyorum. Sonrada ayaklarını kafasına doğru getiriyorum.
Meme isteyip memeyle kavga etmesi, memeyi ağzına alıp ogurmesi tok olduğunu gazı olduğunu gösteriyor canım. Uyurken bir anda kuyruğuna basılmış kedi gibi başlıyorsa ağlamaya yine gaz diyebiliriz
Cok tesekkur ederim canim.benim. Hepimiz insallah saglikla buyutelim
Ay insallah yazarımŞifa olur inşallah değişim gözlemlersen yaz mutlaka çok merak ediyorum
Ben de öyle söylemiştim ama yok demişti bebekliğinden berş hep kusıuor mama içtiğinde de böyleydi yemek katıya geçtiğimde de böyle olmuştu dedi. Hepsi farklı demek ki bebeklerin bilmiyorum ki başına gelmeyen bilemiyor işte canımBence öyle. Kusmasin diye püre vermişler de ben reflu ile püre arasında bir bağlantı kuramadım açıkçası.
İşte bu yüzden ek gıda ya geçiş dönemini çok iyi yönetmek gerekiyor...
Hayır her defasında emzirdim önce 15/20 dk sonra doymadığını anlıyordum ağlamaya devam ediyordu ve kucağıma aldığımda hala aranıyordu peşine mama yaptım hep 50/60 cc zamanla da arttırdım 70/80 yaptım şuanda 70/80 arası içiyor. Her defasında önce emziriyorum ama canım. Çok zayıftı doktor bana 3 saate bşr mama vereceksin demişti. Merak etme seninki de güzel toparlar benimki neredeyse hiç almamıştı seninkisi en azından almış yine de çok şükürNazal nem canım
Oh masallah canım bizim de öyle olur insallahsadece yatarken 60/90 verip diğer öğünlerde meme mi verdin
Forbiome minies canım günde altı damla veriyorumbiogaia mı ? nasıl kullanıyorsunuz yenidoğanda ?
Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsünUmarım herkes iyidir
Dün bebeğimi kucağıma aldım 38+3 de suyun başlaması ile gelme kararı aldı bebişim…
Tüm bekleten ve isteyenlere sağlıkla
Biz 20 den sonra çıktık ama sen kendini iyi hissediyorsan daha erken çıkılabilirSizce en erken ne zaman çıkarılır gezmeye ? Benim henüz çok yeni ama sabırsızlanıyorum dışarı çıkarmaya
Evet sarı paket harika cidden hiç taşma falan olmadıSarı paket daha iyisi diye biliyorum ben geniş olsun sıkmasın diye iki no kullanıyorum
Hmm anladım canım,sarıdan bende cok memnunumBiz sarıdan kullanıyoruz canim maviyle farki sarının bel kismi lastikli diye biliyorum, sarıdan baya almıştım memnunum, ikizlerin diğerine de sleepy kullanıyorum molfix 1 nunara büyük geldiği için almıştım, o bez daha minik bi kac kere de sızdırma yaptı malesef
Alerji için takip etmeni öneririm büyük kizimda olmuştu malesef alerji çıkmıştı
Cok geçmiş olsun canım inşallah hemen düzelir
Ohh ne güzeeelM miniktostos senden aldığım güçle bugün bende kızları dışarı çıkardım havada iyiydi geldiklerinde beri çok güzel uyuyorlar, teşekkürler arkadaşım
Bende alacağım gibi bu kadar yemeyleeeYok arkadaşım ben emzirirken kilo veren değil kilo alan taraf oldum hepemzirdim acıktım daha çok yedim daha çok kilo aldım sonra da veremedim...
Ayy ne güzel bı manzarabiz daha yürüyerek bı sağlık ocağına gittik
Birgün çayı son kez sıcak içeceğimizin farkına varamadan içtik o çaylarıBu çocuklarda bence sensör var. Anne sıcak bişey içerken algılayıp uyanıyorlar
Sıcaksa çık canım bebelere de yazıııkBenim yaşadığım yer sıcak aslında ama annemden veto yedim çıkaramadım, soğuk olsa ben de cesaret edemem.
Bende ilk çocuğuma kullanmıştım probiyotik daha faydalı benceFayda eden gaz damlasını bulmak asıl meselekızımda hepsini denemistik en son sap simplex ten fayda görmüştük
İnşaAllah canım benimCok tesekkur ederim canim.benim. Hepimiz insallah saglikla buyutelim
İlk doğumda benim normal dogumdu ama bir sene bacağım uyuştu sonra kendiliginden geçti. Biraz yürüyünce dinlenmem gerekiyordu parmak ucuma kadar uyuşuyorduSezeryan olup spinal alan arkadaşlarım benim sol bacagin sol yanı karnimizdaki uyuşukluk gibi uyuşuk. Böyle bişey yaşayan var mi? Hastaneden çıktığımız gün evde anladım uyuşuk olduğunu. Dr a sordum spinal için ihtimal vermedi. Ortopediye görün dedi. Sağlık ocağında ebeye sordum olabilir bende bel ağrısı kaldı geçmedi diyo. Çoğunlukla sola yatmaktan zarar görmüş olabilir mi. A bı de daha uyusukken ağrım çok olunca üst bacaktan ağrı kesici yapılmıştı. İğnenin öyle bı etkisi olabilir diye de düşünmedim değil
Umarım birilerine faydası dokunurArkadaşım harika anlatmışsın valla tebrik ederim ilk sayfaya sabitlenmesi gereken bir anlatım olmuş
Tuvalet iletişimi adlı kitapta bu konudan bahsediyorKızlar belki faydası olur
Olur canım benimde 10.8 e çıkmıştı doktor 3 saatte bşr mama vereceksin 60/ 99 cc arası dedi aç kaldığında doymadığında sarılık artar dedi. Hem emzirdim ardından da mama verdim çok şükür geçti kilo almaya ds başladı daha sonrasında canım. O da çabucak toparlar merak etme çok geçmiş olsunKizlar oglumun sariligi 10.6 idi dun. O kadar ugrastik esimle, guzel beslendi ama gene deyarin tekrar test yapilcak. Yani 2 gunde bu degerin dususu olur mu? Artacak diye korkuyorum
Benim durumda aynı canım külotlu korse aldım S beden ve şuan bacağımdan çıkmıyor. Bilseydin L alırdımBenim korse deneyimim çok komik ilerliyor,korse aldım ama çok dar olduğundan giyemiyorum ki l beden aldımbiraz zayıflayıp giyme gibi saçma bi fikir içerisinde bekliyorum
Ben kızımda hemen hemen her şeyi tecrübe ettim sağ olsun hiçbirinden eksik bırakmadı kzimBen de öyle söylemiştim ama yok demişti bebekliğinden berş hep kusıuor mama içtiğinde de böyleydi yemek katıya geçtiğimde de böyle olmuştu dedi. Hepsi farklı demek ki bebeklerin bilmiyorum ki başına gelmeyen bilemiyor işte canım
O kitabi hep alacağım diyordum bir türlü fırsat olmadıTuvalet iletişimi adlı kitapta bu konudan bahsediyor
Ama s beden de alınmaz kiBenim durumda aynı canım külotlu korse aldım S beden ve şuan bacağımdan çıkmıyor. Bilseydin L alırdımben balon gibi döneceğimi düşünmüştüm ama 12 kg vermiştim 44 günde :)))
Çok geçmiş olsunKızlar benim dikislerde acilma oldu hafif, ve sarı hafif kanlı sıvı akıyor. Doktoruma resimle mesaj attım, iplik reaksiyonu dedi. Yani sezeryanda kullanılan ip alerji yapmış. Başına gelen var mı? Yada duyan , daha önce yaşayan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?