2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Arkadaşım harika anlatmışsın valla tebrik ederim ilk sayfaya sabitlenmesi gereken bir anlatım olmuş

Bence öyle. Kusmasin diye püre vermişler de ben reflu ile püre arasında bir bağlantı kuramadım açıkçası.
İşte bu yüzden ek gıda ya geçiş dönemini çok iyi yönetmek gerekiyor...
Ben de öyle söylemiştim ama yok demişti bebekliğinden berş hep kusıuor mama içtiğinde de böyleydi yemek katıya geçtiğimde de böyle olmuştu dedi. Hepsi farklı demek ki bebeklerin bilmiyorum ki başına gelmeyen bilemiyor işte canım

Nazal nem canım

Oh masallah canım bizim de öyle olur insallah sadece yatarken 60/90 verip diğer öğünlerde meme mi verdin
Hayır her defasında emzirdim önce 15/20 dk sonra doymadığını anlıyordum ağlamaya devam ediyordu ve kucağıma aldığımda hala aranıyordu peşine mama yaptım hep 50/60 cc zamanla da arttırdım 70/80 yaptım şuanda 70/80 arası içiyor. Her defasında önce emziriyorum ama canım. Çok zayıftı doktor bana 3 saate bşr mama vereceksin demişti. Merak etme seninki de güzel toparlar benimki neredeyse hiç almamıştı seninkisi en azından almış yine de çok şükür

Selam kızlar
Umarım herkes iyidir
Dün bebeğimi kucağıma aldım 38+3 de suyun başlaması ile gelme kararı aldı bebişim…
Tüm bekleten ve isteyenlere sağlıkla
Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün
Sizce en erken ne zaman çıkarılır gezmeye ? Benim henüz çok yeni ama sabırsızlanıyorum dışarı çıkarmaya
Biz 20 den sonra çıktık ama sen kendini iyi hissediyorsan daha erken çıkılabilir
Sarı paket daha iyisi diye biliyorum ben geniş olsun sıkmasın diye iki no kullanıyorum
Evet sarı paket harika cidden hiç taşma falan olmadı iki no büyük geldiiiiğ
Hmm anladım canım,sarıdan bende cok memnunum
M miniktostos senden aldığım güçle bugün bende kızları dışarı çıkardım havada iyiydi geldiklerinde beri çok güzel uyuyorlar, teşekkürler arkadaşım
Ohh ne güzeeel öperim o kızları
Yok arkadaşım ben emzirirken kilo veren değil kilo alan taraf oldum hep emzirdim acıktım daha çok yedim daha çok kilo aldım sonra da veremedim...
Bende alacağım gibi bu kadar yemeyleee Emzirdikten sonra felakeeeet gözüm gönlüm aç oluyoor yaa
Ayy ne güzel bı manzara biz daha yürüyerek bı sağlık ocağına gittik
ohh o da bir hava alma boş ver bir sonraki adım park annesii
Bu çocuklarda bence sensör var. Anne sıcak bişey içerken algılayıp uyanıyorlar
Birgün çayı son kez sıcak içeceğimizin farkına varamadan içtik o çayları
Benim yaşadığım yer sıcak aslında ama annemden veto yedim çıkaramadım, soğuk olsa ben de cesaret edemem.
Sıcaksa çık canım bebelere de yazııık

İlk doğumda benim normal dogumdu ama bir sene bacağım uyuştu sonra kendiliginden geçti. Biraz yürüyünce dinlenmem gerekiyordu parmak ucuma kadar uyuşuyordu

Kizlar oglumun sariligi 10.6 idi dun. O kadar ugrastik esimle, guzel beslendi ama gene de yarin tekrar test yapilcak. Yani 2 gunde bu degerin dususu olur mu? Artacak diye korkuyorum
Olur canım benimde 10.8 e çıkmıştı doktor 3 saatte bşr mama vereceksin 60/ 99 cc arası dedi aç kaldığında doymadığında sarılık artar dedi. Hem emzirdim ardından da mama verdim çok şükür geçti kilo almaya ds başladı daha sonrasında canım. O da çabucak toparlar merak etme çok geçmiş olsun

Benim korse deneyimim çok komik ilerliyor,korse aldım ama çok dar olduğundan giyemiyorum ki l beden aldım biraz zayıflayıp giyme gibi saçma bi fikir içerisinde bekliyorum
Benim durumda aynı canım külotlu korse aldım S beden ve şuan bacağımdan çıkmıyor. Bilseydin L alırdım ben balon gibi döneceğimi düşünmüştüm ama 12 kg vermiştim 44 günde :)))

Ben kızımda hemen hemen her şeyi tecrübe ettim sağ olsun hiçbirinden eksik bırakmadı kzim bir reflu olmadı diyebilirim. Ama kustugu zamanlarda da benim aklıma ilk reflu geldiğinden doktora sorularımla reflu hakkında çoğu şeyi öğrendim. Aklımda kalan dediklerinden doktorumun, büyüklerde reflu nasılsa bebeklerde de öyle oluyor demisti. Birde ek gıda zamanı bizim doktor beni çok yormustu çocuğun bir ömür beslenme düzenini şimdiden temelini atıyorsun diye baya katı kuralları vardı ( iyiki öyle yapmış) asla blendır kullandirmazdi. Mideyi pureye alistirirsan putirlu hiç bir gıdayı ögutemez tembellestirir çok az Pütürlu pesinde hemen kusar diyordu. O çocuk bu sözü çok güzel örnek olmuş resmen...

Kızlar gece bebek uyudukça bende uyumaya çalışıyorum malum ne zaman kalkacakları belli olmuyor.gündüzde o uyuduğunda iş yapıyorum pek bakamıyorum hamile olduğunda her gğn balıyordum bazen saat başı hatta ama hepimizde aynı durumdayız sanırım:) bebişker biraz toparlansın uykuları düzene girsin sanırım o zaman rahat rahat konuşabileceğiz. Doğum yapan bütün arkadaşlara hayırlı olsun dileklerimi ilerliyorum rabbim sağlıklı sıhhatlı büyütmeyi nasip etsin inşallah her birinize.

Benim durumda aynı canım külotlu korse aldım S beden ve şuan bacağımdan çıkmıyor. Bilseydin L alırdım ben balon gibi döneceğimi düşünmüştüm ama 12 kg vermiştim 44 günde :)))
Ama s beden de alınmaz ki hoş ben L beden aldım da ne değişti benim de geçmiyor totomdan bu arada çok iyi vermişsin bence

Çok geçmiş olsun ne olcak peki bu durumda ilaç filan kullanınca kurtarılabilir bi durum mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…