Canım benim 11 saat oldu daha sürecek gibi suni harici bir de serkiks kalınlığı sıkıntısı çıktı şimdi onu yumuşatmaya çalışıyorlar,suni sancıyı şimdi kestiler ama son verdikleri dozajda hafif hafif kasılmalarım devam ediyor.Canım benim suni sancıyla sürecim 13 saat oldu. 13 saatin sonunda anca doğurabildim. Benimde açılmam yavaş ilerlemişti. Allah kolaylık versin inşallah
Tuvalet iletişimi adlı kitapta bu konudan bahsediyKızlar belki faydası olur
Tabiki bende doğumdam dört beş gün önce sipariş ettim daha önce olmalıydı aslinda devamını okumam lazım o bölümü çeker atarım. ben her altını açtıkça tuvalete tutuyorum sırtı bana yaslanmış şekilde bacaklarindan tuvalet pozisyonunda onun kaka yaparkenki seslerini çıkarıyorum kakasını yapıyor böylece gazı da çıkmış oluyorO kitabi hep alacağım diyordum bir türlü fırsat olmadıdaha fazla bu konuda tiyo varsa bizimle de paylaşır mısın
Doktorun dediği bir süre akıntı devam edecek sonra kendi kendine duracak. Bakalım ne zaman iyileşecekÇok geçmiş olsunne olcak peki bu durumda ilaç filan kullanınca kurtarılabilir bi durum mu ?
Benim yüzde sarılığı 13dü doktor ama 2 gün düzgün emmemişti 5 günlükken. Doktor panik yaptırtmadı hiç emzir geçicek dedi ve öyle oldu gerçekten altını aç emzir uyut süreci 2 saat sonra bidahaKizlar oglumun sariligi 10.6 idi dun. O kadar ugrastik esimle, guzel beslendi ama gene deyarin tekrar test yapilcak. Yani 2 gunde bu degerin dususu olur mu? Artacak diye korkuyorum
Allah im yardimcin olsunCanım sağlıkla gelsin inşallahben sabahtan beri suni alıyorum hala açıklık aynı,şimdi suniyi kesip başka ilaç verdiler bu açıklığın olduğu bölge yumuşamamış,sonra suniye devam edecekler belki 12 saat veya dağa fazla sürecek sürecim
Sağolun kızlar
Hayırlı olsun canım
Kızlar biç korkmayın ya, çıkarın bebekleri nefes alsın şu çocuklar…benimki bir sağlıcakla doğsun 3. Gün dışardayım inşallah…ilkinde hep öyle yaptım
Benimki saat basi 15 dk 20 dk emiyor canim. Nadir 2 saat oluyor. Gece de dahil. Hani dogdugu andan beri besleniyor. Gene de oldu isteBenim yüzde sarılığı 13dü doktor ama 2 gün düzgün emmemişti 5 günlükken. Doktor panik yaptırtmadı hiç emzir geçicek dedi ve öyle oldu gerçekten altını aç emzir uyut süreci 2 saat sonra bidaha
Sağol canım,şimdide serviksi yumuşatmak için 12 saattir ilaç verdiler sonra yine bildiğimiz oksitlsine dönecekler,bu gidişle benim doğum süreci minimum 24 saat sürecek…şu an ağrım hafif öyle dayanılamayacak gibi değil ama açıklık hala 2 cm..serviks yumuşamış,on kere belki sert çatı muayenesi yaptılar bir de hafifte olsa sürekli ağrı,aç susuz yoruldum baya..bir çorba ile bir bardak su içmeme izin verdiler.Ağrı yoğunlaşınca epiduralsiz devam edecek gücüm pek kalmadıAllah im yardimcin olsun
Ilk defa duydum bu sariligi... Gecmis olsunMaşallah canım sağlıkla büyüsün İnşallah
Canım beslenmesine dikkat et sık sık emzir düşer inşallah düşmezsede stres yapma bazen beslenme kaynaklı olmayabilir bizimki uzamış sarılık mesela 20 günü geçince anne sütünden oluyormuş tedavisi de yine anne sütüymüş 2 3 yı bulabilir dediler
Canım bizde ilk hafta oldu doktord yetersiz beslenme dedi kan değil de pembemsi bir renk kristalize oluyormuş
Maşallah canım
Bence bu sarılıkta genetik birşey var,bazı çocuk daha yatkın oluyor..benim ilk oğlan 2 gün hiç ememedi nerdeyse,hep memede idi çekemedi ,biz de inattan bilemedik mama vermedik mahvoldu yavrucak 2 gün boyunca sadece bir çişli bezi vardı düşün.ona rağmen sarılık olmadı,olacak olsa açlıktan benimkinin olması gerekirdiBenimki saat basi 15 dk 20 dk emiyor canim. Nadir 2 saat oluyor. Gece de dahil. Hani dogdugu andan beri besleniyor. Gene de oldu isteinsallah bir once gecer. Sizinki de gecmis olmus gitmis masallah ne guzel
Canım arkadaşlar yazar ama özellikle kantaron yağını çok öneren oldu..Kızlar bana acil göğüs ucunu hızlıca iyileştirecek bir yöntem söyler misiniz? Çok canım acımaya başladı. Kanamaya başladı göğüs uçlarım.
Bilmez miyim zor... Dayan insallah az kaldi. Bi baslasa acilma birden ilerlicek gor bak. Burdan dua ediyoruzSağol canım,şimdide serviksi yumuşatmak için 12 saattir ilaç verdiler sonra yine bildiğimiz oksitlsine dönecekler,bu gidişle benim doğum süreci minimum 24 saat sürecek…şu an ağrım hafif öyle dayanılamayacak gibi değil ama açıklık hala 2 cm..serviks yumuşamış,on kere belki sert çatı muayenesi yaptılar bir de hafifte olsa sürekli ağrı,aç susuz yoruldum baya..bir çorba ile bir bardak su içmeme izin verdiler.Ağrı yoğunlaşınca epiduralsiz devam edecek gücüm pek kalmadı
CanimKızlar bana acil göğüs ucunu hızlıca iyileştirecek bir yöntem söyler misiniz? Çok canım acımaya başladı. Kanamaya başladı göğüs uçlarım.
InsallahOlur canım benimde 10.8 e çıkmıştı doktor 3 saatte bşr mama vereceksin 60/ 99 cc arası dedi aç kaldığında doymadığında sarılık artar dedi. Hem emzirdim ardından da mama verdim çok şükür geçti kilo almaya ds başladı daha sonrasında canım. O da çabucak toparlar merak etme çok geçmiş olsun
Kızlaar acil biri bana cevap verebilir mi? 41 haftalığım daha doğum olmadı bgn sabah lavabodayken sümüksü bir yapinin geldiğini gordum nedir o bebeğe birşey olmamıştır demi@skt587 @Konepone @sss35 @olmadibe @Bulut5870 @ZzHHrR @sagittarius55 @Minnakmucizem @Dark Morningstar @ikizlerkadini96 @melo29 @Azelya21 @tsgmze @mavi-hayalGizemliturk46 @burcubur @fatmameltem @beyazkelebeksiyahlale @Nason @Oznur caglar @bulraz @maviespumante @gogog @alptkn1 @Mavi Mandalina @CRASRP @Wesre @Manoly34 @Nrglhsyn @Sitaremay @Cerkezpsase @xpamukprensesx @Aysemnisa @Gizemavsar @birbaharaksami @luckynine @gebelikyolunda @Deryass @Canimmmmm
Kızlar doğum oldu mu ?
Gerekiyorsa mama da veririm canim yeterki atlatsin. 4.gun 3600'e dusmus. Hastaneden cikarken 120 gr idi kaybi. Yani masallah o kadar da guzel emiyor ki, masallah her gun 6-8 kakali bezi var. Cidden yani iste sundan bundan diyoruz ama bazen oluyor isteSütün var bebekte emiyor korkma inşallah ilerlemez canım gerekirse biberonla ver eğer yorulup fazla ememiyorsa. Beslendikten sonra sorun olacağını hiç sanmıyorum bi de sizin bebekleriniz kilolu doğdular daha güçlülerdir. Ekin bile olmadıysa senin bebiş hiç olmazBen biraz çok üzerine düştüm ilk günler çok düzenli ve saatli besledim mama takviyesi de verdim biz bu şekilde yırttık canım sen de hem emzirip hem sagdigin sütü vererek destekleyebilirsin benim o kadar sütüm yoktu o yüzden mama verdim canim
Allah güç sabır versin canımSağol canım,şimdide serviksi yumuşatmak için 12 saattir ilaç verdiler sonra yine bildiğimiz oksitlsine dönecekler,bu gidişle benim doğum süreci minimum 24 saat sürecek…şu an ağrım hafif öyle dayanılamayacak gibi değil ama açıklık hala 2 cm..serviks yumuşamış,on kere belki sert çatı muayenesi yaptılar bir de hafifte olsa sürekli ağrı,aç susuz yoruldum baya..bir çorba ile bir bardak su içmeme izin verdiler.Ağrı yoğunlaşınca epiduralsiz devam edecek gücüm pek kalmadı
Ben de gozlerine bakiyorum iyi ki soyledin. Tesekkur ederimBenim hem kızında hem oğlumda vardı ikisinde de göğüste de oldu. Bol bol emzir besle canım. Kaka yaptıkça atacaklar demisti doktorumuz. Bu arada ilk göğüs sonra yüz en son da gözdeki sarılık geçer bilgin olsun canım.
Ben de ona başladım başladığım günden berş gaz sıkıntım da kalmadı onunla birlikte kolik masajı yapıyorum hergün deliksiz uyuyor dünden beri ben uyandırıyorum ya da acıktığında uyanıyor. Germekten çok işe yarıyor sonunda bi oh çektim dünden beri :)Forbiome minies canım günde altı damla veriyorum
Hastanedeyken doktor annenin kan grubuyla alakali yatkınlık olabiliyor demisti, ilk defa duydum ama benim kan grubum 0+ sarılığa yatkınlık var dediBence bu sarılıkta genetik birşey var,bazı çocuk daha yatkın oluyor..benim ilk oğlan 2 gün hiç ememedi nerdeyse,hep memede idi çekemedi ,biz de inattan bilemedik mama vermedik mahvoldu yavrucak 2 gün boyunca sadece bir çişli bezi vardı düşün.ona rağmen sarılık olmadı,olacak olsa açlıktan benimkinin olması gerekirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?