2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Canım benim suni sancıyla sürecim 13 saat oldu. 13 saatin sonunda anca doğurabildim. Benimde açılmam yavaş ilerlemişti. Allah kolaylık versin inşallah
Canım benim 11 saat oldu daha sürecek gibi suni harici bir de serkiks kalınlığı sıkıntısı çıktı şimdi onu yumuşatmaya çalışıyorlar,suni sancıyı şimdi kestiler ama son verdikleri dozajda hafif hafif kasılmalarım devam ediyor.

Kızlar belki faydası olur

Tuvalet iletişimi adlı kitapta bu konudan bahsediy
O kitabi hep alacağım diyordum bir türlü fırsat olmadı daha fazla bu konuda tiyo varsa bizimle de paylaşır mısın
Tabiki bende doğumdam dört beş gün önce sipariş ettim daha önce olmalıydı aslinda devamını okumam lazım o bölümü çeker atarım. ben her altını açtıkça tuvalete tutuyorum sırtı bana yaslanmış şekilde bacaklarindan tuvalet pozisyonunda onun kaka yaparkenki seslerini çıkarıyorum kakasını yapıyor böylece gazı da çıkmış oluyor

Kizlar oglumun sariligi 10.6 idi dun. O kadar ugrastik esimle, guzel beslendi ama gene de yarin tekrar test yapilcak. Yani 2 gunde bu degerin dususu olur mu? Artacak diye korkuyorum
Benim yüzde sarılığı 13dü doktor ama 2 gün düzgün emmemişti 5 günlükken. Doktor panik yaptırtmadı hiç emzir geçicek dedi ve öyle oldu gerçekten altını aç emzir uyut süreci 2 saat sonra bidaha

Allah im yardimcin olsun

Benimki saat basi 15 dk 20 dk emiyor canim. Nadir 2 saat oluyor. Gece de dahil. Hani dogdugu andan beri besleniyor. Gene de oldu iste insallah bir once gecer. Sizinki de gecmis olmus gitmis masallah ne guzel

Allah im yardimcin olsun
Sağol canım,şimdide serviksi yumuşatmak için 12 saattir ilaç verdiler sonra yine bildiğimiz oksitlsine dönecekler,bu gidişle benim doğum süreci minimum 24 saat sürecek…şu an ağrım hafif öyle dayanılamayacak gibi değil ama açıklık hala 2 cm..serviks yumuşamış,on kere belki sert çatı muayenesi yaptılar bir de hafifte olsa sürekli ağrı,aç susuz yoruldum baya..bir çorba ile bir bardak su içmeme izin verdiler.Ağrı yoğunlaşınca epiduralsiz devam edecek gücüm pek kalmadı

Ilk defa duydum bu sariligi... Gecmis olsun

Benimki saat basi 15 dk 20 dk emiyor canim. Nadir 2 saat oluyor. Gece de dahil. Hani dogdugu andan beri besleniyor. Gene de oldu iste insallah bir once gecer. Sizinki de gecmis olmus gitmis masallah ne guzel
Bence bu sarılıkta genetik birşey var,bazı çocuk daha yatkın oluyor..benim ilk oğlan 2 gün hiç ememedi nerdeyse,hep memede idi çekemedi ,biz de inattan bilemedik mama vermedik mahvoldu yavrucak 2 gün boyunca sadece bir çişli bezi vardı düşün.ona rağmen sarılık olmadı,olacak olsa açlıktan benimkinin olması gerekirdi

Bilmez miyim zor... Dayan insallah az kaldi. Bi baslasa acilma birden ilerlicek gor bak. Burdan dua ediyoruz bebegin de masallah guclu, onunla el ele basarip o odadan cikacaksiniz o ani dusun hep,bebeginin ilk aglamasini hayal et. Enerjini yuksek tutup doguma yonlendir. Bir insan buyuttun icinde ve doguruyorsun. Zor bu ve sonundasin Hadi insallah guzel haberler bekliyorum

Insallah cok tesekkur ederim

Gerekiyorsa mama da veririm canim yeterki atlatsin. 4.gun 3600'e dusmus. Hastaneden cikarken 120 gr idi kaybi. Yani masallah o kadar da guzel emiyor ki, masallah her gun 6-8 kakali bezi var. Cidden yani iste sundan bundan diyoruz ama bazen oluyor iste tesekkur ederim destek icin bakalim bugunki test insallah iyi cikar

Son düzenleme:
Allah güç sabır versin canım

Ben de gozlerine bakiyorum iyi ki soyledin. Tesekkur ederim kizimda vardi ama hemen gecmisti. Kilo kaybi da olmamisti. Kizim 3750 dogmustu. Topuk kani icin saglik ocagina gittigimizde 4400 olmustu. Ayni sekilde bugun gidecegiz. Oglum dogdugu kilonun altinda. Sukur iyi, saglikli suanda ama sariliktan veriyor bana kalirsa ...

Forbiome minies canım günde altı damla veriyorum
Ben de ona başladım başladığım günden berş gaz sıkıntım da kalmadı onunla birlikte kolik masajı yapıyorum hergün deliksiz uyuyor dünden beri ben uyandırıyorum ya da acıktığında uyanıyor. Germekten çok işe yarıyor sonunda bi oh çektim dünden beri :)

Hastanedeyken doktor annenin kan grubuyla alakali yatkınlık olabiliyor demisti, ilk defa duydum ama benim kan grubum 0+ sarılığa yatkınlık var dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…