Şimdi nasılsın canım doğum oldumuCanım benim 11 saat oldu daha sürecek gibi suni harici bir de serkiks kalınlığı sıkıntısı çıktı şimdi onu yumuşatmaya çalışıyorlar,suni sancıyı şimdi kestiler ama son verdikleri dozajda hafif hafif kasılmalarım devam ediyor.
Evet canım sarılıktan dolayı kilo kaybı oluyor. Ama geri alıyorlar sıkma canınıBen de gozlerine bakiyorum iyi ki soyledin. Tesekkur ederimkizimda vardi ama hemen gecmisti. Kilo kaybi da olmamisti. Kizim 3750 dogmustu. Topuk kani icin saglik ocagina gittigimizde 4400 olmustu. Ayni sekilde bugun gidecegiz. Oglum dogdugu kilonun altinda. Sukur iyi, saglikli suanda ama sariliktan veriyor bana kalirsa ...
Gözün aydın canımKızlar merhaba
Perşembe sabah doğum yaptım. 3450gr 51cm doğdu kızımRheaa
Araları okuyamadım tabiki doğum yapan arkadaşlar varsa gözü aydın herkesinikinci doğumum olmasına rağmen çok tecrübesiz hissediyorum özellikle gece sancıdan sürekli ağlıyor, sesi kısıldı neredeyse kuzumun. Gaz çıkarsa da sancı için çözümünüz var mı?
Nişan olabilir canım yinede doktora git istersen canımKızlaar acil biri bana cevap verebilir mi? 41 haftalığım daha doğum olmadı bgn sabah lavabodayken sümüksü bir yapinin geldiğini gordum nedir o bebeğe birşey olmamıştır demi
Allah yardımcın olsun canım benimSağol canım,şimdide serviksi yumuşatmak için 12 saattir ilaç verdiler sonra yine bildiğimiz oksitlsine dönecekler,bu gidişle benim doğum süreci minimum 24 saat sürecek…şu an ağrım hafif öyle dayanılamayacak gibi değil ama açıklık hala 2 cm..serviks yumuşamış,on kere belki sert çatı muayenesi yaptılar bir de hafifte olsa sürekli ağrı,aç susuz yoruldum baya..bir çorba ile bir bardak su içmeme izin verdiler.Ağrı yoğunlaşınca epiduralsiz devam edecek gücüm pek kalmadı
Nişan olabilir canım.Kızlaar acil biri bana cevap verebilir mi? 41 haftalığım daha doğum olmadı bgn sabah lavabodayken sümüksü bir yapinin geldiğini gordum nedir o bebeğe birşey olmamıştır demi
Canım naptın , geldi mi nazlı gülünSağol canım,şimdide serviksi yumuşatmak için 12 saattir ilaç verdiler sonra yine bildiğimiz oksitlsine dönecekler,bu gidişle benim doğum süreci minimum 24 saat sürecek…şu an ağrım hafif öyle dayanılamayacak gibi değil ama açıklık hala 2 cm..serviks yumuşamış,on kere belki sert çatı muayenesi yaptılar bir de hafifte olsa sürekli ağrı,aç susuz yoruldum baya..bir çorba ile bir bardak su içmeme izin verdiler.Ağrı yoğunlaşınca epiduralsiz devam edecek gücüm pek kalmadı
Bende gözlerden takip ediyordum. Gözler beyazladı mi sarılık geçti demek.Ben de gozlerine bakiyorum iyi ki soyledin. Tesekkur ederimkizimda vardi ama hemen gecmisti. Kilo kaybi da olmamisti. Kizim 3750 dogmustu. Topuk kani icin saglik ocagina gittigimizde 4400 olmustu. Ayni sekilde bugun gidecegiz. Oglum dogdugu kilonun altinda. Sukur iyi, saglikli suanda ama sariliktan veriyor bana kalirsa ...
Hayırlısı olsun canım, sağlıkla büyüsünKızlar merhaba
Araları okuyamadım tabiki doğum yapan arkadaşlar varsa gözü aydın herkesinikinci doğumum olmasına rağmen çok tecrübesiz hissediyorum özellikle gece sancıdan sürekli ağlıyor, sesi kısıldı neredeyse kuzumun. Gaz çıkarsa da sancı için çözümünüz var mı?
Benimki çok altına kaka yapıyor her değiştikçe uykusu açılıyor dön tekrar başa uyutmaya çalışBen de ona başladım başladığım günden berş gaz sıkıntım da kalmadı onunla birlikte kolik masajı yapıyorum hergün deliksiz uyuyor dünden beri ben uyandırıyorum ya da acıktığında uyanıyor. Germekten çok işe yarıyor sonunda bi oh çektim dünden beri :)
Bebeğe Biogaia probiyotik damla canım kendinde kimyon ve rezene içKızlar merhaba
🖐 sadece süt veriyorum. İlk 1 4 gün her emzirmeden sonra mama verdim 4 günden sonra kademeli olarak mamayi azalttım yaklasik 1 haftadan sonra tek anne sütü devam ediyor. Canım önce 15 dakka 1 meme 15 dakka diğer meme emzir sonra mama teklif et. Gerekiyorsa memeyi çekemiyorsa emzirmeden sonra sütünü sağ mama yerine önce süt ver sonra mama teklif et.Kızım doğduğundan beri pert durumdayım sütüm yetmiyor diye düşünüp mama takviyesi yapıyorum. Sadece süt ile besleyen arkadaşlar var mı? Kızım 4 kilomun üstünde doğdu iki saatte bir emzirip 2 ölçek mama veriyorum, mamayı yiyiyor sadece süt ile beslemeye çalışsam aç mı kalır? Böyle de mamaya alışıyor emerken uyuyor sanki süt göğsümden boşalmıyor, süt makinesiyle sağım yapan var mı böyle bi durumda ?
Eğer bebek tam bosaltamiyorsa emzirmeden sonra sağım yapmak sütünü daha hızlı arttırır canımKızım doğduğundan beri pert durumdayım sütüm yetmiyor diye düşünüp mama takviyesi yapıyorum. Sadece süt ile besleyen arkadaşlar var mı? Kızım 4 kilomun üstünde doğdu iki saatte bir emzirip 2 ölçek mama veriyorum, mamayı yiyiyor sadece süt ile beslemeye çalışsam aç mı kalır? Böyle de mamaya alışıyor emerken uyuyor sanki süt göğsümden boşalmıyor, süt makinesiyle sağım yapan var mı böyle bi durumda ?
Bende dün akşam başladım inşallah şifa olur canımBismillah diyerekten baslıyorum caya
Bende hemen aldım dün akşam başladım hadi hepimize şifa olur inşallahŞifa olur inşallah değişim gözlemlersen yaz mutlaka çok merak ediyorum
Maşallah canım sağlıkla büyüsün,Kızlar merhaba
Canım ben başta takviye her emzirme sonrası verdim ama son zamanlarda diliyle itiyordu yada verince kusuyordu bende bir öğün sağım yaptım doktoruma danışıp öyle bıraktım ama kilo alımı da iyiydi bizimkinin sonra mamayı bıraktıktan 3 gün sonra tekrar kilo ölçümünde baktım kilo alıyor artık vermiyorumKızım doğduğundan beri pert durumdayım sütüm yetmiyor diye düşünüp mama takviyesi yapıyorum. Sadece süt ile besleyen arkadaşlar var mı? Kızım 4 kilomun üstünde doğdu iki saatte bir emzirip 2 ölçek mama veriyorum, mamayı yiyiyor sadece süt ile beslemeye çalışsam aç mı kalır? Böyle de mamaya alışıyor emerken uyuyor sanki süt göğsümden boşalmıyor, süt makinesiyle sağım yapan var mı böyle bi durumda ?
Doğum yardımı için aile ve sosyal politikalar bakanlığına başvuru yapmıştık biz. Bebeği üstüne alma kısmını çalıştığım kurum yapmıştı.Arkadaşlar aranızda memur olan var mı? Yapılması gereken işlemler nelerdir? Doğum parası için nereye başvurmalı, bebeği üstümüze almak için ne yapmalı?
Rezene kimyona başladımMaşallah canım sağlıkla büyüsün,biogaia probiyotik bebeğe verebilirsin kendinde rezene kimyon çayı tüketebilirsin canım gaz masajı her alt açmada beslenme öncesi yapabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?