2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Şimdi nasılsın canım doğum oldumu

Kızlar merhaba
Perşembe sabah doğum yaptım. 3450gr 51cm doğdu kızım Rheaa
Araları okuyamadım tabiki doğum yapan arkadaşlar varsa gözü aydın herkesin ikinci doğumum olmasına rağmen çok tecrübesiz hissediyorum özellikle gece sancıdan sürekli ağlıyor, sesi kısıldı neredeyse kuzumun. Gaz çıkarsa da sancı için çözümünüz var mı?

Evet canım sarılıktan dolayı kilo kaybı oluyor. Ama geri alıyorlar sıkma canını

Gözün aydın canım

Kızlaar acil biri bana cevap verebilir mi? 41 haftalığım daha doğum olmadı bgn sabah lavabodayken sümüksü bir yapinin geldiğini gordum nedir o bebeğe birşey olmamıştır demi
Nişan olabilir canım yinede doktora git istersen canım

Allah yardımcın olsun canım benim

Canım naptın , geldi mi nazlı gülün

Bende gözlerden takip ediyordum. Gözler beyazladı mi sarılık geçti demek.
Bugün gittiğinizde bize de haber ver canım sonuçları en yakın sürede geçecek bence

Hayırlısı olsun canım, sağlıkla büyüsün
Gaz için grupta arkadaşlar kimyon tohumu ve rezene tohumu çayı yapınca baya memnun kaldılar.

Kızım doğduğundan beri pert durumdayım sütüm yetmiyor diye düşünüp mama takviyesi yapıyorum. Sadece süt ile besleyen arkadaşlar var mı? Kızım 4 kilomun üstünde doğdu iki saatte bir emzirip 2 ölçek mama veriyorum, mamayı yiyiyor sadece süt ile beslemeye çalışsam aç mı kalır? Böyle de mamaya alışıyor emerken uyuyor sanki süt göğsümden boşalmıyor, süt makinesiyle sağım yapan var mı böyle bi durumda ?

Benimki çok altına kaka yapıyor her değiştikçe uykusu açılıyor dön tekrar başa uyutmaya çalış

Bebeğe Biogaia probiyotik damla canım kendinde kimyon ve rezene iç

🖐 sadece süt veriyorum. İlk 1 4 gün her emzirmeden sonra mama verdim 4 günden sonra kademeli olarak mamayi azalttım yaklasik 1 haftadan sonra tek anne sütü devam ediyor. Canım önce 15 dakka 1 meme 15 dakka diğer meme emzir sonra mama teklif et. Gerekiyorsa memeyi çekemiyorsa emzirmeden sonra sütünü sağ mama yerine önce süt ver sonra mama teklif et.

Eğer bebek tam bosaltamiyorsa emzirmeden sonra sağım yapmak sütünü daha hızlı arttırır canım

Kızlar gümüş kapağı öneriyor musunuz? Sol göğsüm çok kötü durumda bir türlü geçmiyor. Göğüs kalkanı almıştım hiç sevemedim eğilip kalkarken sürekli biriken sütler akıyor üstüm ıslanıyor.. Gümüş kapağı önerirseniz hemen alacağım

Bismillah diyerekten baslıyorum caya
Bende dün akşam başladım inşallah şifa olur canım
Şifa olur inşallah değişim gözlemlersen yaz mutlaka çok merak ediyorum
Bende hemen aldım dün akşam başladım hadi hepimize şifa olur inşallah
Maşallah canım sağlıkla büyüsün, biogaia probiyotik bebeğe verebilirsin kendinde rezene kimyon çayı tüketebilirsin canım gaz masajı her alt açmada beslenme öncesi yapabilirsin
Canım ben başta takviye her emzirme sonrası verdim ama son zamanlarda diliyle itiyordu yada verince kusuyordu bende bir öğün sağım yaptım doktoruma danışıp öyle bıraktım ama kilo alımı da iyiydi bizimkinin sonra mamayı bıraktıktan 3 gün sonra tekrar kilo ölçümünde baktım kilo alıyor artık vermiyorum

Kızlar bu arada dünden beri çok zor bi gün ve gece geçirdik :/ Normalde de kusması vardı ama çok fazlalaştı. Annemlere iftara gitmiştik orda 2 saat uyudu sonra oldu olanlar. Sürekli ağlama çırpınma.. Alttan gazı var diye düşündüm yok. Emzirdim falan kustu sonra hep. Kusunca rahatlıyor kusmayınca ağlıyor. Öğürme fırşkırtma vs yok. Akşam 6.30da uyandı annemlerden 11 gibi kalktık o saate kadar ağladı resmen uyumadı hiç. Daha yeni biogaiaya başladık o mu dokundu acaba. Sab simplexte de sıkıntı yaşamıştık. Bizimkine yaramıyor mu böyle şeyler çözemedim ya. En iyisi hiç bişey kullanmamak sanırım Gecemiz ve bu sabahımız da aynı şekil geçti şimdi sakinleşti yine güzelce kusunca. Kilo kaybı vs olmaz umarım bu kadar kusmaya. O ağladıkça benim içim parçalandı resmen

Arkadaşlar aranızda memur olan var mı? Yapılması gereken işlemler nelerdir? Doğum parası için nereye başvurmalı, bebeği üstümüze almak için ne yapmalı?
Doğum yardımı için aile ve sosyal politikalar bakanlığına başvuru yapmıştık biz. Bebeği üstüne alma kısmını çalıştığım kurum yapmıştı.
Maşallah canım sağlıkla büyüsün, biogaia probiyotik bebeğe verebilirsin kendinde rezene kimyon çayı tüketebilirsin canım gaz masajı her alt açmada beslenme öncesi yapabilirsin
Rezene kimyona başladım aslında çıkarıyor ama sancılanınca çok uzun sürüyor. Bütün gece ağladı karnına masaj yapamıyorum henüz göbeği düşmedi diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…