2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Bitanesin içime su serptin

Size de gecmis olsun evet dusmus canim. Iste bizim doktor onemsedi. Neyse ki sukur kilo da almaya baslamis. Gunde 35 gr almis. Bu da normal degermis. Tesekkur ederim
Çok güzel bizim bugünkü kilo doğum kilosuyla aynı çıktı. Verip geri mi aldı yoksa kaybetmeden sabit mi kaldı bilemedim. Bundan sonra artış başlar herhalde umarım

Sariligin yoğunluğundan derecesini anlıyorlar canım. Bizim yüzde ve govdesinde göğsünde vardı ,doktorumuz ilk bakti 15 dedi ,olctu 15 çıktı haftasına kontrole çağırdı o zaman da 11 civarı görünüyor ölçmeyeceğim dedi o zamanda yine göğüs bölgesinde vardı emzirmeye devam et azalacak gibi görünüyor demisti. O zamanlar keşke bende böyle bir bakisimla ölçebilsem diyordum

Şöyle araliksiz 8 9 saat uyumak trk hayalim oldu bu süreçte oysa uyumak ne büyük zenginlikmiş

Dün çok çok zor geçti akşam, dedim bu gece bize uyku yok; ah şöyle sabaha kadar uyusam.. 11 gibi daldı uykuya bebe, ben de hemen devrilip uyudum. 2 buçukta kendi kendime uyandım bebiş hala uyuyor benim için beklenmedik mucize bir andı ama biyolojik saatimiz de izin vermiyor 8-9 saate

Y yazosey canım sen nasılsın nasıl gidiyor toparlayabildiniz mi ?
Merhaba canım yarın yurtdısına cıkıyoruz o nedenle pek giremedim uzak kaldım biraz hazırlık bavul toplama eksik esya toplama vb, artık bir düzenim olacagı için mutluyum bebegim var ve belimde bavullarla dolasıyorum düzen yok ev yok cok zor rabbim kimseyi sınamasın dualarınızı beklıyorum . Varıncada bir sürü iş var tekim bebegim henuz cok küçük temızlık düzen kurmak cok zor olacak rabbim kolaylastırsın inşallah . Bebeğim uslu ilerliyordu bugun trene bindim istanbula geldim yarın ucagımız var yurtdısına bebegim huzursuz oldu ilk defa bu kadar sanırım yediklerimde etkiledi kimyon cayı içiyorum iyi gelir diye . Biogaitada almıstım yanıma ihtiyatı henuz hiç kullanmadım doktor huzursuz olursa kullan demişti ama kararsızım yarın yola cıkacagım olumsuz etkiler diye ne önerirsin kullansam mı canım 5 damlayfi günde değil mi ,Sizler nasılsınız sen nasılsın

Gerçekten öyle canım bizim de yüz ve göğüs ve doktor 12-13 civarı dedi. Deneyimden artık biliyorlar demek ki. Sık sık da emzirdiğim için ben de toparlar diye düşünüyorum zaten . 10-15 tane doğursak biz de o pozisyona geliriz heralde artık

Hayırlı yolculuklar olsun. İnşallah bundan sonraki hayatında huzurunuz olur ailenle

Benim de 0+ ve bebişim gayet güzel emiyor mama desteği de veriyorum ona rağmen bugün 12.5 olmuş olabilir bence de
Benimkinin bugün 15 çıktı bu gece hastanedeyiz. Fototerapi alıyor kızım. Kan gruplarımız farklı çıktı kızımla zor düşer atsanız iyi olur dedi doktor. Biz de riske atmadık.

Canım sizin çocuk doktoru kimdi? Doğum öncesi konuşmuştuk ama unuttum, ceylan hastanesinde miydi?

Canım sizin çocuk doktoru kimdi? Doğum öncesi konuşmuştuk ama unuttum, ceylan hastanesinde miydi?
Canım gitmeyi planladığım doktor değil bu söylediğim. Bu doğumdan sonra kontrolünü yapan doktor. MedicalPark hastanesi Cemalettin bey. Soy ismini bilmiyorum. Benim kendi çocuk doktorumuz Esentepe hastanesi Gökçe Nur Öztürk. Aksi bir durum çıkmadıkça bu doktordan devam ederim.

Güle güle gidin canım, yolunuz açık olsun. Halledersin inşallah canım hiç merak etme. Bebek şimdi hareket halinde oluşumuzdan huzursuzlanmıştır. Düzeninizi kurup çook mutlu olursunuz bundan sonra inşallah

Sağol canım, aklımda olsun. Biz de bugün medicana’da yaptırdık 1 aylık kontrol ve aşısını. Özel sağlık sigortası olmadan her ay çok zorlayacak gibi.

Benimkinin bugün 15 çıktı bu gece hastanedeyiz. Fototerapi alıyor kızım. Kan gruplarımız farklı çıktı kızımla zor düşer atsanız iyi olur dedi doktor. Biz de riske atmadık.
Kan Grubu ile alakası nedir muhabbetin başını göremediğim için soruyorum. Kan uyuşmazlığını mı kastediyorsun acaba

Senin adına çok sevindim canım. Her zorluğa rağmen kendi düzenin olacak iyi kötü. Kimsenin de lafını sözünü çekmemiş olacaksın. Biogaia ben 4. Gün başladım hala kullanıyorum canım gaz sancılarını azaltıyor bebek daha huzurlu oluyor istersen dene eğer rahatlarsa devam edersin. Günde 1 defa 5 damla olarak veriliyor. Ben de iyiyim sağol kızla uğraşmaca

Kan Grubu ile alakası nedir muhabbetin başını göremediğim için soruyorum. Kan uyuşmazlığını mı kastediyorsun acaba

0 grubu annelerin bebeklerinin sarılığa yatkınlığı konuşulmuş sanırım. Ben de anne bebek farklı kan grubu olursa sarılık ihtimali artıyor diye biliyordum.

Gerçi ben de 0+ im ve benim bütün bebekler az çok yeni doğan sarılığı oldular. Bir tek ilk kızım 15’i gördü diğerleri sadece gözlerinde olup atlattılar çok şükür

Hayırlı yolculuklar olsun. İnşallah bundan sonraki hayatında huzurunuz olur ailenle

Hepinize iyi dilekleriniz için cok tesekkur ederim . İyiki sizlerle karşılaştım iyiki varsınız hep duamda dilimdesiniz minseo deneyeyim o halde bende bugun inşallah faydasını görurum iki kupada kimyon cayı içtim az önce iyi gelir bebişe inşallah

İyi gelir canım inşallah biz faydasını gördük size de faydası olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…