2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kızlar bana acil göğüs ucunu hızlıca iyileştirecek bir yöntem söyler misiniz? Çok canım acımaya başladı. Kanamaya başladı göğüs uçlarım.
Yaaa benim durumum da böyle.. sürekli nemli tutman gerekiyor, havasız değil nemli.. silikon göğüs ucu koruyucu kullanabilirsin emzirirken. Bir de sürekli Garmastan, lansinoh kremi sürekli sür. Bence gümüş kalkanın da mantığı o evdeyken açıp geziyorum dışarı çıkınca da göğüs pediyle gümüş kalkanı takıyorum ya da balmumu diye bir şey aldım onu ama en iyisi krem sürüp açıp gezmek.. plastik olan kalkanda mantar oluşma riski varmış bu arada. Madecassol diye krem var onu da kullandım iyileşmeye başladı ama hala ağlaya ağlaya emziriyorum inşallah düzelecek. Cildiyeciye gösterdim kortizonlu krem yazdı ama cesaret edemedim kullanmaya .

Ben alerjik besinler, mercimek çorbası ve kuru fasulye hariç her şeyi yiyorum canım. Canın istiyorsa ye çokta abartmaya gerek yok eninde sonunda yiyeceğiz

Aynı yerde mi ve sana da iğne yapıldı mı
Evet ameliyathanede yapıldı 3 kere de odada yapıldı ağrı kesici 2si 1 tanesi de kan uyuşmazlığı :/ en son kan uyuşmazlığı yapan hemsire batırdı cıkardı bay acımıstı belki de onun acısı böylr

Yaa gümüş kapakta mı akıtıyor hiç almıyım o zaman nefret ettim o olaydan çünkü Bilmiyorum ki canım farklı bi şey yemedim aslında hep aynı şeyler. Ekstra dikkat ediyorum yediğime içtiğime halbuki. Yine şuruptan sonra olunca böyle düşündük vermeyeceğim bir kaç gün bakalım

Kızlar benim minik kaka yaprken cok zorlanıyor sonra yapıncada ağlıyor ufaktan canı kı yanıyor of elimden bir sey gelmiyor ne yapıcağımı sasırdım hiçbir şey yemicem o okucak artık

Ya saymadım ama 7-8 vardır heralde bı de altı açıkken yada banyoda falan yapiyo . Yaptığı az bı cisinden bile rahatsız oluyo hemen degisiyorum o yüzden bez çok dolmuyo öyle . Memede sürekli diğer elimle destekliyorum o durduğunda biraz dinleniyo sonra uyarı veriyorum devam ediyo.

Hastanedeyken doktor annenin kan grubuyla alakali yatkınlık olabiliyor demisti, ilk defa duydum ama benim kan grubum 0+ sarılığa yatkınlık var dedi
Benim de 0+ ve bebişim gayet güzel emiyor mama desteği de veriyorum ona rağmen bugün 12.5 olmuş olabilir bence de

Belki ebe bu sayıları beni ve bebeği bildiği için vermiştir herkese uymuyordur haklısın cnm.
Deisa süt arttırma ile ilgili daha önce bunu paylaşmıştım gözünden kaçmış olabilir bi oku istersen. Bu power pump yöntemi ile sağım yapmak baya farkediyor bu arada onu deneyebilirsin
Denicem cnm çok çok teşekkür ederim bunu duymamıştım.

Çocuk anneyi her daim yalancı çıkartır canım. O yüzden hep tersini söyleyeceksin

Salak bir adam gerçekten ben de değiştiricem zaten. Evet dediğin gibi oğlum çok güzel emiyor sütüm de var az çok bilemem ama var, niye böyle korkutuyor ki beni başka çarem de yokken. Zaten çok çok hassasım dokunsalar ağlarım.

Canım az önce ben de ebeye sordum nasıl anlarım az mı diye dedim, emzirmeden 2 saat sonra 15-20dk sağım yap eğer 10-20ml ise az demek 30-40ml arası normal demek dedi.
Şimdi sagiyorum 2 saati geçti emzireli bakalım ne çıkacak. Sağol canım
Umarım geçer çok can sıkıcı. Tuhaftır ki acıyo bide. Minseo nün dediği gibi iğne kaynaklı demek ki. Yanlış uygulama kurbanı olduk. Sende Lokman hekimde doğum yaptın dimi. Dr un kimdi

Emzirmeyi kestikten sonra ble pek mümkün değil bu canım. O sefer de cis için kalkıyorlar yok susadım yok cisim geldi öyle saatlerce uyumak artık bir hayal
Zaten eşim hep çok uyumama takmıştı şimdi çok mutlu bana da rahat batmış ama olsun değer

Bizimkinde bağırsak gazı olabilir dediğin gibi çünkü pırt yapınca bazen rahatliyo. Dr a göstermeden probiyotik kullanmayayim dedim olmayan şeyi bozmayalım şimdi. Ama aklımda biogai kullanmıştın galiba arkadaşım da onu önerdi. Duruma göre bakacağım

Ahahahah ay kahkaha attım,kesin istiyordur canı Yoksa sizle ne alakası var canım

Göğüslerim o kadar yara oldu kiii.. ağlaya ağlaya emziriyorum atletim kan oluyor:/ dün de ağlaya ağlaya 20 dk sağım yaptım
Canım inşallah en kısa zamanda iyileşir çok fena olmuş seninki bence en kesin çözüm memenin kremlemip dışarda olması,yani benim en azından öyle iyileşti.Ben eski tişörtlerin göğüs uçlarını kesip öyle dolanıyordum evde

Evet canım Fatma bilginer sende mi orada yaptın?

Korkma canım meme+mama gideceksin. hadi oldu ki oldu geri dönüşü olmayan bir sey değil 6 ay meme reddedip memeye dönen bebekler var. Kendini üzecek bi konu değil hiç sallama. Bana dr da ebe de ilk gün mama başlattı sonra götürdüğüm dr da iyi ki vermişsin dedi

Cnm ben düşünemedim yazarken ama genel mi bu bilgi yoksa benim günüme ve bebeğe göre mi dedi sormadım bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…