2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Sağol canım, aklımda olsun. Biz de bugün medicana’da yaptırdık 1 aylık kontrol ve aşısını. Özel sağlık sigortası olmadan her ay çok zorlayacak gibi.
Medicanada kime gittiniz? Bizim dogumdan sonra ilk kontrolu Reyhan Bey'e vermislerdi,bir ay kontrolunu de Bunyamin Bey'e aldik.

Sağol canım, aklımda olsun. Biz de bugün medicana’da yaptırdık 1 aylık kontrol ve aşısını. Özel sağlık sigortası olmadan her ay çok zorlayacak gibi.
Evet canım özel sigorta falan yoksa özel hastaneler her ay çok zorlayıcı Bizim eşimin kurum anlaşmalı olduğu için özel hastaneler o avantajımız var. Aşıları sağlık ocağı da yapıyor zaten.

Aynen canım malesef biz de öyleyiz. Ben de ana kucağına koydum salladım uyudu yatağına koyunca uyandı. Kucağımda sallayarak uyuttum yine yatağına koyunca uyandı. Mecbur salladım ne yapayım uzaktan herkese akıl vermesi kolay geliyor. Gelsin onlar uyutsun madem. Daldı bizimki 1 saattir uyuyor şuan ama benim psikoloji gitti sürekli ağlama sesi duyuyorum sanki. Acaba kustu mu ya kusup yutarsa boğulursa diye dk başı odaya gidip kontrol ediyorum. Burnunda hırıltı var bi de sürekli temizliyoruz yine oluyor. Doktora söyledik ciğerleri gayet iyi sıkıntı yok burnunu temizleyin sadece dedi. Anlık rahatlama sağlıyor sonra yine hırıltı başlıyor özellikle uyurken. Uyanınca banyo yaptıracağız biraz rahatlayıp gevşer umarım

Anladım canım. Benim B+ ilk kızım 0+ sarılık geçirdi. Şimdikinin kan grubunu daha bilmiyorum. Ama bugün doktor kan grubumu sordu sarılığına bakarken. Burada da konusu geçince alakasını anlamaya çalıştım . Doktor sorduğunda sarılıkla ilgili sorduğunu anlamamıştım o an.

Doğumdan sonra vücuttaki ödem atılınca kilo veriliyor canım. Kilo vermiş hemen geri almış. Doğum kilosuna ulaşınca çabuk kilo almaya geçiyorlar.
Süper o zaman büyüsün minnoşlar azcık ele avuca gelmiyor böyle
10 -15 mi bayılacağııımmm birazdan ben şimdi böyle dedim diye oğlan 10 çocuğa bedel olmaz umarım
Ay bugün doğum doktorum 40 on çıkınca kontrole gelirsin bir de 3. Olursa görüşürse bundan sonra artık dedi. Ben de yok Allah isteyene versin dedim oradan eşim ben istiyorum işte diye atıldı hı hı olur sen doğuracaksan ben de istiyorum dedim yine rabbim bilir büyük konuşmamak lazım
Valla artık oğlanlar uslu kızlar yaramaz oluyor diyorlar. Sakin bir çocuk olur inşallah oğluşun

Kan Grubu ile alakası nedir muhabbetin başını göremediğim için soruyorum. Kan uyuşmazlığını mı kastediyorsun acaba
Benim 0 eşimin B kızımında B çıktı. Bebeğin annenin lan grubundan farklı olması sarılığı dirençli yapıyormuş. Benimle aynı grupta olsaydı yatmaya aktık.

Benim 0 eşimin B kızımında B çıktı. Bebeğin annenin lan grubundan farklı olması sarılığı dirençli yapıyormuş. Benimle aynı grupta olsaydı yatmaya aktık.
Anladım canım teşekkür ederim benim için de yeni bir bilgi oldu. İnşallah kısa sürede düşer sarılık değeri ben de bizimkinin takibini sıkı yapayım

Hocammm ne diyosunn çok sevindim hangi okuldan mezunsun nerdesin şuan
Canım sanırım yazmayı unuttum,Sakarya üni mezunuyum,İstanbulda görev yapıyorum Sen neredesin?

Kızlar sizler neler yiyip ne içiyosunuz? Büyükelr acı baklagil hariç herşeyi ye diyo. Canım aşırı hamburger pizza bişeyler istiyo hiç mi yemiyim ya 1 aylık olduk Aryanında canı istemişitr yazık çocuğuma

Canın ne isterse ye ya öyle bir şey mi varmış hatta canın bir şey istedi mi ya yiyenden iste ya da hemen yap ye dediler banaa
Canım sıkma canını hiiç emiyormuş işte cok şükür zaten emdikçe çoğalıcak ağlamak istiyorsan da ağla açılırsın cidden bazen insanın içi doluyor biri bir şey diyince çıkıyor acısı rahatlıyorsun.
Çok mantıklıymışş
Bu ataklar ve sıçramalar olayını daha hiç anlayamadım Nereden araştırmalıyım ne demek bunlar paylaşabilir misin?
Bizimde öyle ne yapacağımı şaşırdım artık karar verdim Bizim kızın popişinde sensör var reflü yatağına koyunca uyanıyor

Evet canım Fatma bilginer sende mi orada yaptın?
Bende orda yaptım canım Dr um Ünal isaoğlu. Aramızda 1 hafta varmis.
Cnm ben düşünemedim yazarken ama genel mi bu bilgi yoksa benim günüme ve bebeğe göre mi dedi sormadım bilmiyorum.
Benimde aklıma gelmedi güne göre degisiyo dur elbet. Bugün sagdim 80ml çıktı her memeden 40 ml. Sağdan daha gelecekti ama Max 20 dk da bıraktım.

Hocam bende marmara mezunuyum ben pilates ve anaokulunda cimnastik dersine giriyorum, giriyodum daha doğrusu branşım voleybol ümraniyedeyim valla yicem bu arada hocam çokca

Hocam bende marmara mezunuyum ben pilates ve anaokulunda cimnastik dersine giriyorum, giriyodum daha doğrusu branşım voleybol ümraniyedeyim valla yicem bu arada hocam çokca
Ayy ne güzel minnoşlarlasınnn ben ortaokuldayım amaa 5. Sınıflarımı çok severimm
Benimde Branşım voleybol uzun yıllar oynadım artık bıraktım tabii arada yine bir şeyler yapmaya çalışıyoruz takım ve salon buldukça ama bu ağrılar hiç geçmeyecekmişte artık oynayamacakmış gibi hissediyorum

Evet 1 hafta varmıs aysel ibrahimliye gidiyordum baska hastaneye gidince Fatma hanıma gittim ben de şükğr memnun kaldım

Evet cuma günü doğum yaptım bende aynı şekildeyim buraya girmeye hiç zamanım yok

Benimkinin bugün 15 çıktı bu gece hastanedeyiz. Fototerapi alıyor kızım. Kan gruplarımız farklı çıktı kızımla zor düşer atsanız iyi olur dedi doktor. Biz de riske atmadık.
Çok geçmiş olsun biz de sınırdayız demek ki. 17 ve üstü fototerapi alıyor zannediyordum. İyi yaptınız riske atmamakla.

Tamam cnm çok sağol, masaj dediğin elle masaj mı elektrikli pompanın masaj modu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…