Medicanada kime gittiniz? Bizim dogumdan sonra ilk kontrolu Reyhan Bey'e vermislerdi,bir ay kontrolunu de Bunyamin Bey'e aldik.Sağol canım, aklımda olsun. Biz de bugün medicana’da yaptırdık 1 aylık kontrol ve aşısını. Özel sağlık sigortası olmadan her ay çok zorlayacak gibi.
Evet canım özel sigorta falan yoksa özel hastaneler her ay çok zorlayıcı Bizim eşimin kurum anlaşmalı olduğu için özel hastaneler o avantajımız var. Aşıları sağlık ocağı da yapıyor zaten.Sağol canım, aklımda olsun. Biz de bugün medicana’da yaptırdık 1 aylık kontrol ve aşısını. Özel sağlık sigortası olmadan her ay çok zorlayacak gibi.
Aynen canım malesef biz de öyleyiz. Ben de ana kucağına koydum salladım uyudu yatağına koyunca uyandı. Kucağımda sallayarak uyuttum yine yatağına koyunca uyandı. Mecbur salladım ne yapayım uzaktan herkese akıl vermesi kolay geliyor. Gelsin onlar uyutsun madem. Daldı bizimki 1 saattir uyuyor şuan ama benim psikoloji gitti sürekli ağlama sesi duyuyorum sanki. Acaba kustu mu ya kusup yutarsa boğulursa diye dk başı odaya gidip kontrol ediyorum. Burnunda hırıltı var bi de sürekli temizliyoruz yine oluyor. Doktora söyledik ciğerleri gayet iyi sıkıntı yok burnunu temizleyin sadece dedi. Anlık rahatlama sağlıyor sonra yine hırıltı başlıyor özellikle uyurken. Uyanınca banyo yaptıracağız biraz rahatlayıp gevşer umarımAynı durumdayız sabahtan beri hala uyutmaya çalışıyorum probiyotik veriyorum gaz damlasını veriyorum kakasını yaptı gazını da çıkarıyor hem üstten çıkarıyorum her mama sonrası hem alttan da çıkarıuor hep, burnu tıkalı değil ama yine de durmadı hiç. Beşiği sallıyorum hala ses çıkarıyor dursam uyanacak sanki . 5 dk mutfağa gidemedim Kahvaltıdan yapamadım sabah hızlıca ekmeğime peynir koydum gidip sallayarak yedim onu da. Sallamayın alışmasın diyor herkes ama ben nasıl sakinleştireceğim akşama kadar kucağıma atıp evde gezeyim mi. Kendş kendine sallamak zorunda kalıyorum. Valla mamasını verip emzirip uyutup direk yatağına koyamıyorum. İlk zamanlar öyleydi ama şimdş kendine geldi gözü açıldı.
Anladım canım. Benim B+ ilk kızım 0+ sarılık geçirdi. Şimdikinin kan grubunu daha bilmiyorum. Ama bugün doktor kan grubumu sordu sarılığına bakarken. Burada da konusu geçince alakasını anlamaya çalıştım . Doktor sorduğunda sarılıkla ilgili sorduğunu anlamamıştım o an.0 grubu annelerin bebeklerinin sarılığa yatkınlığı konuşulmuş sanırım. Ben de anne bebek farklı kan grubu olursa sarılık ihtimali artıyor diye biliyordum.
Gerçi ben de 0+ im ve benim bütün bebekler az çok yeni doğan sarılığı oldular. Bir tek ilk kızım 15’i gördü diğerleri sadece gözlerinde olup atlattılar çok şükür
Süper o zamanDoğumdan sonra vücuttaki ödem atılınca kilo veriliyor canım. Kilo vermiş hemen geri almış. Doğum kilosuna ulaşınca çabuk kilo almaya geçiyorlar.
Ay bugün doğum doktorum 40 on çıkınca kontrole gelirsin bir de 3. Olursa görüşürse bundan sonra artık dedi. Ben de yok Allah isteyene versin dedim oradan eşim ben istiyorum işte diye atıldı10 -15 mibayılacağııımmm birazdan ben şimdi böyle dedim diye oğlan 10 çocuğa bedel olmaz umarım
Bunları nasıl kullanıyoruz?Madecassol + fito krem+ terramycin
Benim 0 eşimin B kızımında B çıktı. Bebeğin annenin lan grubundan farklı olması sarılığı dirençli yapıyormuş. Benimle aynı grupta olsaydı yatmaya aktık.Kan Grubu ile alakası nedir muhabbetin başını göremediğim için soruyorum. Kan uyuşmazlığını mı kastediyorsun acaba
Anladım canım teşekkür ederim benim için de yeni bir bilgi oldu. İnşallah kısa sürede düşer sarılık değeriBenim 0 eşimin B kızımında B çıktı. Bebeğin annenin lan grubundan farklı olması sarılığı dirençli yapıyormuş. Benimle aynı grupta olsaydı yatmaya aktık.
Teşekkür ederim canım hemen bakayımsurisinem canım okulla görüştüm e devletten aile bildirimi yapman gerekiyormuş bir form var onu doldurman gerekiyor ondan sonra işleniyormuş.
Canım sanırım yazmayı unuttum,Sakarya üni mezunuyum,İstanbulda görev yapıyorumHocammm ne diyosunn çok sevindim hangi okuldan mezunsun nerdesin şuan
Canım sıkma canını hiiç emiyormuş işte cok şükür zaten emdikçe çoğalıcak ağlamak istiyorsan da ağla açılırsın cidden bazen insanın içi doluyor biri bir şey diyince çıkıyor acısı rahatlıyorsun.Salak bir adam gerçekten ben de değiştiricem zaten. Evet dediğin gibi oğlum çok güzel emiyor sütüm de var az çok bilemem ama var, niye böyle korkutuyor ki beni başka çarem de yokken. Zaten çok çok hassasım dokunsalar ağlarım.
Çok mantıklıymışşCanım inşallah en kısa zamanda iyileşir çok fena olmuş seninkibence en kesin çözüm memenin kremlemip dışarda olması,yani benim en azından öyle iyileşti.Ben eski tişörtlerin göğüs uçlarını kesip öyle dolanıyordum evde
Bu ataklar ve sıçramalar olayını daha hiç anlayamadım
Bizimde öyle ne yapacağımı şaşırdım artık karar verdim Bizim kızın popişinde sensör var reflü yatağına koyunca uyanıyorAynen canım malesef biz de öyleyiz. Ben de ana kucağına koydum salladım uyudu yatağına koyunca uyandı. Kucağımda sallayarak uyuttum yine yatağına koyunca uyandı. Mecbur salladım ne yapayım uzaktan herkese akıl vermesi kolay geliyor. Gelsin onlar uyutsun madem. Daldı bizimki 1 saattir uyuyor şuan ama benim psikoloji gitti sürekli ağlama sesi duyuyorum sanki. Acaba kustu mu ya kusup yutarsa boğulursa diye dk başı odaya gidip kontrol ediyorum. Burnunda hırıltı var bi de sürekli temizliyoruz yine oluyor. Doktora söyledik ciğerleri gayet iyi sıkıntı yok burnunu temizleyin sadece dedi. Anlık rahatlama sağlıyor sonra yine hırıltı başlıyor özellikle uyurken. Uyanınca banyo yaptıracağız biraz rahatlayıp gevşer umarım
Bende orda yaptım canım Dr um Ünal isaoğlu. Aramızda 1 hafta varmis.Evet canım Fatma bilginer sende mi orada yaptın?
Benimde aklıma gelmedi güne göre degisiyo dur elbet. Bugün sagdim 80ml çıktı her memeden 40 ml. Sağdan daha gelecekti ama Max 20 dk da bıraktım.Cnm ben düşünemedim yazarken ama genel mi bu bilgi yoksa benim günüme ve bebeğe göre mi dedi sormadım bilmiyorum.
Hocam bende marmara mezunuyum ben pilates ve anaokulunda cimnastik dersine giriyorum, giriyodum daha doğrusu branşım voleybol ümraniyedeyimCanım sanırım yazmayı unuttum,Sakarya üni mezunuyum,İstanbulda görev yapıyorumSen neredesin?
Kızlar sizler neler yiyip ne içiyosunuz? Büyükelr acı baklagil hariç herşeyi ye diyo. Canım aşırı hamburger pizza bişeyler istiyo hiç mi yemiyim ya 1 aylık olduk Aryanında canı istemişitr yazık çocuğuma
Canın ne isterse ye ya öyle bir şey mi varmış hatta canın bir şey istedi mi ya yiyenden iste ya da hemen yap ye dediler banaa
Canım sıkma canını hiiç emiyormuş işte cok şükür zaten emdikçe çoğalıcak ağlamak istiyorsan da ağla açılırsın cidden bazen insanın içi doluyor biri bir şey diyince çıkıyor acısı rahatlıyorsun.
Çok mantıklıymışş
Bu ataklar ve sıçramalar olayını daha hiç anlayamadımNereden araştırmalıyım ne demek bunlar paylaşabilir misin?
Bizimde öyle ne yapacağımı şaşırdım artık karar verdim Bizim kızın popişinde sensör var reflü yatağına koyunca uyanıyor
Ayy ne güzel minnoşlarlasınnnHocam bende marmara mezunuyum ben pilates ve anaokulunda cimnastik dersine giriyorum, giriyodum daha doğrusu branşım voleybol ümraniyedeyimvalla yicem bu arada hocam çokca
Evet 1 hafta varmısBende orda yaptım canım Dr um Ünal isaoğlu. Aramızda 1 hafta varmis.
Benimde aklıma gelmedi güne göre degisiyo dur elbet. Bugün sagdim 80ml çıktı her memeden 40 ml. Sağdan daha gelecekti ama Max 20 dk da bıraktım.
Evet cuma günü doğum yaptım bende aynı şekildeyim buraya girmeye hiç zamanım yokKızlar girip bakamıyorum okuyamıyorum halbuki merak ettiğim sormak istediğim sizlerin yazdıklarından öğrenmek istediğim o kadar şey var ki. Ama 2 yaş bebem fena . Hiç fırsat kalmıyor telefon elime almaya .
Bu aradaManoly34 en son nişanın gelmiş okudum doğurdun mu ?
Doktor verdi kortizonlu krem ama cesaret edemedimOffff senin çok fena olmuş canım ya tedavi edici bi krem kullaniyor musun
Çok geçmiş olsun biz de sınırdayız demek ki. 17 ve üstü fototerapi alıyor zannediyordum. İyi yaptınız riske atmamakla.Benimkinin bugün 15 çıktı bu gece hastanedeyiz. Fototerapi alıyor kızım. Kan gruplarımız farklı çıktı kızımla zor düşer atsanız iyi olur dedi doktor. Biz de riske atmadık.
Tamam cnm çok sağol, masaj dediğin elle masaj mı elektrikli pompanın masaj modu mu?Canım elektrikli pompayla sağım yapacaksan süt gelmemeye başlayana kadar diyebilirim. Süt gelişi kesildiğinde elinle sağım dene gelirse pompanin çekim gücünü arttir arada göğüse masaj yap devam et pompaya. Zaten süt bitince memeler yumuşacık oluyoranlarsın zaten elle sagimda da gelmez.
A bilemiyorum ki canım. Doktora danistin mi?Yok ama sanki yediklerim dokunuyorda acı çekiyormuş gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?