2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Canım elektrikli pompayla sağım yapacaksan süt gelmemeye başlayana kadar diyebilirim. Süt gelişi kesildiğinde elinle sağım dene gelirse pompanin çekim gücünü arttir arada göğüse masaj yap devam et pompaya. Zaten süt bitince memeler yumuşacık oluyor anlarsın zaten elle sagimda da gelmez.

Emdikten sonra hâlâ araniyorsa , mama verebilirsin. Maşallah kilolu bebek belki doymaz
dün geceden beri benim oğlumda aynı öyle, ağlamaktan bir hâl oldu. Biogaia bitmişti acaba ondan mı oldu diye düşünüyorum.

Göğüslerim o kadar yara oldu kiii.. ağlaya ağlaya emziriyorum atletim kan oluyor:/ dün de ağlaya ağlaya 20 dk sağım yaptım
Doğru cildiyeye canım. Kortizonlu kremle ancak düzelir hiç vakit kaybetmeden git canım . Benim kziimda oldu acını resmen içimde hissettim ve seni çok iyi anlıyorum.

Ah canım bir bilsek dertlerini bi anlayabilsek.. Hala aynıyız. Zar zor uyutuyorum 5 dk sonra ağlayarak uyanıyor. Sürekli bacaklarını çekip çırpınıyor ama rahatça kaka da yapıyor karnı da yumuşak. En son 5te uyandı hala uyumadı hiç. Bir yeri mi ağrıyor hasta mı oldu üşüttü mü hiç bişey anlamıyorum.. Şuan emiyor sakince sonra yine aynı olacak muhtemelen. Yavrumun sesi kısıldı artık ağlamaktan. Çok çaresizim ne yapacağım bilmiyorum.

Ay ben çok hafifçe vuruyorum bide yukardan aşağıya yapiyodum tersi olacakmış demekki hiç cikaramiyoduk denicem bu dediklerini cnm çok sağol bide bizimki gaz çıkarma pozisyonunda durmayı hiç sevmiyor cadı
Bağırsak gazı olduğunda sıyırma hareketini karninda yukarıdan aşağıya doğru yapıyorsun ki bağırsak gazı aşağı inip çıksın canım. Bisiklet hareketi yaptıktan sonra ayaklarını topla uzat topla uzat sonra serçe parmağının yan tarafıyla mideden aşağıya dogdu seri(bir sağ el bir sol el seklinde) ama baya bastirarak aşağı doğru çektiğinde (sanki elinin yani ile bir şeyleri supurtuyormus gibi) bagirsaklardaki gazın ve kakanin asagi ilerlerken ki gurultusunu duyuyorsun ben o şekilde bağırsak gazını daha çabuk çıkarmasını sağlıyorum.

Kortizonlu kremi kullan canım. İnan çok çabuk iyileştiriyor. Kızımda kullandım ben Allah o kremleri bulandan razı oldun yani tek dikkat etmen gereken emzirmeden önce 2-3 kere sabunla güzelce yıka temizlensin. Ben çocuğu yıkadım şampuanla goguslerimi temizliyorum . Emzirmeden hemen sonra yeniden sürdüm o şekilde 2 güne toparladı.

Afiyet olsun canım. Neden yemeyesin ki.

Kızlar benim minik kaka yaprken cok zorlanıyor sonra yapıncada ağlıyor ufaktan canı kı yanıyor of elimden bir sey gelmiyor ne yapıcağımı sasırdım hiçbir şey yemicem o okucak artık
Popo kaslarini fark ediyorlar kontrol etmeyi öğreniyorlar canım zorlanmasi ondan olabilir. Neden bir şey yemeyeceksin ki anlayamadım? Başka bir durum yoktu dimi

Biogaia yi kesince kusmasi devam ederse cnaim bir doktora danışmanızda fayda olabilir.

Sinir oldum doktorunuza gerçekten. Emzirme devam ettiği sürece neden memeyi unutsun ki. Allah akıl fikir versin böylesine.

Ben azaltamıyorum be versem içiyor :/ az verince de yaygarayı kopartıyor.. saatlerce memede kalmak istiyor. Meme uçlarım iptal tshirt bile giyemiyorum sızıdan..
Mamayi azaltmazsan canım vücut ürettiği sütü bebek için yeterli sanıyor fazla üretmiyor. Bebek ne kadar emerse o kadar süte ihtiyaç var deyip üretim. Benim oğlan da sürekli memede, bazen 20 dakikada 1 emiyor bazen 2 saatte 1.
Göğüs hassasiyeti olması çok normal erken zamanlarda sonradan geçiyor canım.

Popo kaslarini fark ediyorlar kontrol etmeyi öğreniyorlar canım zorlanmasi ondan olabilir. Neden bir şey yemeyeceksin ki anlayamadım? Başka bir durum yoktu dimi
Yok ama sanki yediklerim dokunuyorda acı çekiyormuş gibi hissediyorum

Çok güzel bizim bugünkü kilo doğum kilosuyla aynı çıktı. Verip geri mi aldı yoksa kaybetmeden sabit mi kaldı bilemedim. Bundan sonra artış başlar herhalde umarım
Doğumdan sonra vücuttaki ödem atılınca kilo veriliyor canım. Kilo vermiş hemen geri almış. Doğum kilosuna ulaşınca çabuk kilo almaya geçiyorlar.

10 -15 mi bayılacağııımmm birazdan ben şimdi böyle dedim diye oğlan 10 çocuğa bedel olmaz umarım

Canım ben de mama ile destekliyorum doğduğundan beri çok şükür memeyi bırakmadı. Canını sıkma sende. Ben 3 saatte bir 60 cc mama veriyorum memeyi de ne zaman isterse veriyorum yada mamadan 1.5 Saat sonra felan mutlaka veriyorum

Benimki çok altına kaka yapıyor her değiştikçe uykusu açılıyor dön tekrar başa uyutmaya çalış
Bende buraya yazdıktan sonra uykusuz bir gün geçirdim sabah 8 den beri toplasan bu saate kadar 1 saat uyumuştur kakasını yapmıyor gazını çıkarıuor karnı doyuyor ama yine de ağlıyor valla sallıyorum memede tutuyorum göğsümde yatırıp sıvazlıyorum öyle dalıyor hafif yatırıyorum 2 dakka sonra viyaklamaya başlıyor yine. Şu an hala sallıyorum uyuyor gibi sanki korkuyorum beşiğinde şimdi. Bıraksam yine ağlar mı diye demek ki bşz ne yaparsak yapalım bebeklerin düzene girene kadar böyle olacak. Mecbur çekeceğiz arada uykusuzlukları Allah tan dünden kalma yemeğin vardı yoksa mutfağa 5 dk gidemedim bugün

Aynı durumdayız sabahtan beri hala uyutmaya çalışıyorum probiyotik veriyorum gaz damlasını veriyorum kakasını yaptı gazını da çıkarıyor hem üstten çıkarıyorum her mama sonrası hem alttan da çıkarıuor hep, burnu tıkalı değil ama yine de durmadı hiç. Beşiği sallıyorum hala ses çıkarıyor dursam uyanacak sanki . 5 dk mutfağa gidemedim Kahvaltıdan yapamadım sabah hızlıca ekmeğime peynir koydum gidip sallayarak yedim onu da. Sallamayın alışmasın diyor herkes ama ben nasıl sakinleştireceğim akşama kadar kucağıma atıp evde gezeyim mi. Kendş kendine sallamak zorunda kalıyorum. Valla mamasını verip emzirip uyutup direk yatağına koyamıyorum. İlk zamanlar öyleydi ama şimdş kendine geldi gözü açıldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…