2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kizlar kullandiginiz ve memnun kaldiginiz eczanede satilan gaz damlasi önerir misiniz? Bu metsili dün kullandim allah belasini versin bugun bebegim yine 2 kere kustu, bir işe de yaramiyor olan bebeğe oluyor
Metsil iğrenç bir damla. Kusma ile kaldiysaniz iyi yine benim kızım sabaha kadar sancidan katılarak ağlamıştı Damlalardan memnun kalmadim ben. Nurse harveys colex diye bir şurubu var, o nispeten çok daha iyi geldi bize. Ben şuan bioagai (probiyotik) relactaz (laktoz parçalayıcı) kullanıyorum gaz damlası vermiyorum. Gaz sancısından ağlamıyor bi çıkarmaya başladı mi arka arkaya 7-8 defa pirtliyor

Yatılı mi gelmişler yardımcı olmuyorlar mi sana ?

Favorimsin

Yatılı mi gelmişler yardımcı olmuyorlar mi sana ?
Kv yemek yapip hep buzluga atti ben ugrasmiyim diye ama pisletti her yeri de hep ben temizledim. Zaten uykusuzum sabahin 9unda onlar yuzunden uyaniyodum. Bir de kp olmasa daha iyiydi hic rahat degildim istedigim yerde emziremiyordum bu liste uzar gider en iyisi tek olmakmis

Yeni dogan bebek zil sesi duymaz

Eczanede var mi bu soylediklerin benim yavrum da 2 gundur sanci çekiyor yatamiyor aglayarak uyaniyor

Cnm ben de şimdi aldım bu yorumu görüp bizimki de pişik olmuş hametana geçtik ama pek etkilemedi hamazşnc işe yarar umarım , her alt temizlemede mi günde bir iki kere mi belirtmiş miydi hemşire?
Ben her alt temizlemede kullandım canım kızarıklığı geçene kadar sür canım.

Hee temizlik hastası olan sendin di mi lohusa kadının evinde erkek olması çok saçma zaten kayinpeder neden yatılı geliyor ki
Valla kesinlikle yalnızlık en en en güzeli o konuda katılıyorum ben bi tek annemle rahat edebiliyorum annem çok takıntılı detayci titiz bı kadın benden daha çok özeniyor her şeye. Ama başkaları öyle olmuyor mesela mutfak masam çizilmiş. Yemek tabagimin bi tanesinin kenarı kırılmış falan bunları gördükçe sinirlerim tepeme çıkıyor benim de

Uzaktan geliyorlar bebegi görmeye onlar başka şehirdeler ondan kaldi ki bence de erkek neden gelir işte ne diceksin eşime söylesem sen benim ailemi zaten sevmiyorsun diye başlıyor o yüzden uğraşmak istemedim amaan dedim hastalik degil aslinda düşünsenw icli kofte yapmis hali komple salca bulgur olmus bana diyor niye temizliyosun ee dedim kim temizlicek cevap veremiyor. Bi börek acmis elinin degdigi her yer un hamur olmus ben onlari temizlemiyim de napim yani benim yerimde baskasi olsa o da temizlicek. Cocuga aldigim seyler de hep un olmuş tövbe yarabbim tabi benim de sinirlerim tavan oluyor. Yani 1 yemek yapacak diye hiç degmezdi benim de halim pert bi de yikadim haliyi balkonda yine gecmedi. Yani sövmek istemiyorum ama aşırı sinir bozucu lavaboya gidiyorum lavabo pislenmis bu insanlar kör mü anlamiyorum sezaryen olmuşum ya mikrop kapsam ne olacak. Ben mi abartiyorum allah askina bi de bana hasta muamelesi yapiyor kendi annem

Metsildendir... Var canım ikisi de. Biogaia düzenli kullanacaksin ama başka türlü fayda saglayamazsin
Tamam eşim gelsin aldirayim neden gaz oluyor anlamadim ki mamadan mi biberondan mi yoksa sindirimden mi. Ev mama ve biberon dolu acaba mama mi alsam biberon mu degistirsem diye diye kafayi yicem en sonunda.

Ben slepyy kullaniyorum memnun kaldim. Sizdirma vs de olmadi. Pisik kremi de onemli o da cildine yarayani olmali iste
Weleda pişik kremini kullanıyordum temiz içerikli diye ama çok etkisizmiş. Ben de memnun kalırım umarım bugün ilk deneme

Evet kuzum o kısım yıkanmayacak

Vallaha aklıma geldikçe çıldıracak oluyorum ilk cocugumda kb var diye emziremiyodum ya diyodum sen diğer yere otur ya ben gidiyodum kb da esime.sikauet etmiş benim yanımda emzirmiyo diye eşim tutturdu babamın yanında emzir nolcak diye böyle beyinsizlik örneği Türkiye'de yoktur bide Dio kapalı değilsin zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…