Haklısın.. mesela annem bende olmasa ben de çıldırırdım. Annem hep toparladı düzenledi. Yoksa cidden çok zorUzaktan geliyorlar bebegi görmeye onlar başka şehirdeler ondan kaldi ki bence de erkek neden gelir işte ne diceksin eşime söylesem sen benim ailemi zaten sevmiyorsun diye başlıyor o yüzden uğraşmak istemedim amaan dedimhastalik degil aslinda düşünsenw icli kofte yapmis hali komple salca bulgur olmus bana diyor niye temizliyosun ee dedim kim temizlicek cevap veremiyor. Bi börek acmis elinin degdigi her yer un hamur olmus ben onlari temizlemiyim de napim yani benim yerimde baskasi olsa o da temizlicek. Cocuga aldigim seyler de hep un olmuş tövbe yarabbim tabi benim de sinirlerim tavan oluyor. Yani 1 yemek yapacak diye hiç degmezdi benim de halim pert bi de yikadim haliyi balkonda yine gecmedi. Yani sövmek istemiyorum ama aşırı sinir bozucu lavaboya gidiyorum lavabo pislenmis bu insanlar kör mü anlamiyorum sezaryen olmuşum ya mikrop kapsam ne olacak. Ben mi abartiyorum allah askina bi de bana hasta muamelesi yapiyor kendi annem
Gaz oluyor canım çok normal bağırsakları adapte olmaya çalışıyor işte. Mamalar ekstra gaz yapıyor hangi mamayi alırsan al o gaz geçmez. Biberon ile hava çok yutuyorsa o da ekstra gaz yapabilir içerken dudaklarina iyice mühürlemen lazım biberonu. Bi de mamayı aşağı yukarı sallama o da gaz yapma olasılığını çok arttiriyormus.yuvarlak çizer gibi sallayarak erit mamayi.Tamam eşim gelsin aldirayim neden gaz oluyor anlamadim ki mamadan mi biberondan mi yoksa sindirimden mi. Ev mama ve biberon dolu acaba mama mi alsam biberon mu degistirsem diye diye kafayi yicem en sonunda.
Kizlar ben de misafir hiç sevmem benim de kv ve kp gelmisti yani bi de onlar yük oldular şaka gibi neyse rahatsiz oldugumu anlayip erkenden gittiler. Zile de kagit yapistirdim zili çalmayin bebek uyuyor diye. Kapi calinca acmiyordum zaten. Birisi arayinca da bakmiyorum telefona kafa rahat hiç ugrasamam milletle
Benim de mutfaktaki mermer çizik çizik olmuş gidip gelip cifliyorum baya uğraşınca geçiyor ertesi gün bakıyorum yine çizik. Ya sabırrr ne diyeyimHee temizlik hastası olan sendin di milohusa kadının evinde erkek olması çok saçma zaten kayinpeder neden yatılı geliyor ki
Valla kesinlikle yalnızlık en en en güzeli o konuda katılıyorum ben bi tek annemle rahat edebiliyorum annem çok takıntılı detayci titiz bı kadın benden daha çok özeniyor her şeye. Ama başkaları öyle olmuyor mesela mutfak masam çizilmiş. Yemek tabagimin bi tanesinin kenarı kırılmış falan bunları gördükçe sinirlerim tepeme çıkıyor benim de
Bozdum mu o zaman ben bunuEvet kuzum o kısım yıkanmayacak
Canim trukid çok güzel onu denedin mi ? Onun içeriği de güzelWeleda pişik kremini kullanıyordum temiz içerikli diye ama çok etkisizmiş. Ben de memnun kalırım umarım bugün ilk deneme
Eşin nasil diyor babamin yaninda emzir diye şaka gibiVallaha aklıma geldikçe çıldıracak oluyorum ilk cocugumda kb var diye emziremiyodum ya diyodum sen diğer yere otur ya ben gidiyodum kb da esime.sikauet etmiş benim yanımda emzirmiyo diye eşim tutturdu babamın yanında emzir nolcak diye böyle beyinsizlik örneği Türkiye'de yoktur bide Dio kapalı değilsin zaten
Zaten hiç çalkalamiyorum mamayi ya kaşıkla karistiriyordum ya da hafifçe sedigin gibi yuvarlak ciziyordumHaklısın.. mesela annem bende olmasa ben de çıldırırdım. Annem hep toparladı düzenledi. Yoksa cidden çok zor
Gaz oluyor canım çok normal bağırsakları adapte olmaya çalışıyor işte. Mamalar ekstra gaz yapıyor hangi mamayi alırsan al o gaz geçmez. Biberon ile hava çok yutuyorsa o da ekstra gaz yapabilir içerken dudaklarina iyice mühürlemen lazım biberonu. Bi de mamayı aşağı yukarı sallama o da gaz yapma olasılığını çok arttiriyormus.yuvarlak çizer gibi sallayarak erit mamayi.
benimkileri de yollasana benim de sinirlerim tepemde iki gündür hunileri takmama az kaldı
Benim de mutfaktaki mermer çizik çizik olmuş gidip gelip cifliyorum baya uğraşınca geçiyor ertesi gün bakıyorum yine çizik. Ya sabırrr ne diyeyim
Bozdum mu o zaman ben bunu
Beyinsizler işte Allah vermeyince benimden elimden gelen bişey yok:)Eşin nasil diyor babamin yaninda emzir diye şaka gibikayinvalidenin sikayet ettigi şeye bak allah akil fikir versin sana gelip konuşmuyor gidip eşine cocuk gibi seni şikayet ediyor ben olsam kavga ederdim net bir de şikayet ettiği şeye bak. Ben zaten baska cocugum olursa kesinlikle kimseyi kabul etmicem, saçmalıklar silsilesi sadece ben yaşamıyormuşum
O kadar iyi anlıyorum ki seni, benim kızımın yenidogan 3 tane takımını en yüksek buharlı ayarda ütülemis kv dem. 6 aylık olmuş kiyafetler sümük gibi bi de bel lastiklerine de basmış çocuk zaten ufacıkti yenidogan bile büyük geliyordu düşün gerisini artık. Yeni kıyafetler almak zorunda kaldim. Bu süreçte bolca sabır çekmeyi öğreniyoruzBenim de mutfaktaki mermer çizik çizik olmuş gidip gelip cifliyorum baya uğraşınca geçiyor ertesi gün bakıyorum yine çizik. Ya sabırrr ne diyeyim
Kalmış hatta su kurusun diye saç kurutma makinesi tuttum bu sefer su + su buharı olduiçinde su felan kalmamış dimi canım
Bazı bebislerin geç başlıyor bazılarının daha erken. Hangi mamayi alirsan al o gaz geçmezZaten hiç çalkalamiyorum mamayi ya kaşıkla karistiriyordum ya da hafifçe sedigin gibi yuvarlak ciziyordumaptamil kullaniyorum birisi bebegimi gaz yapti yazmisti da ondan mi acaba dedim ama başlarda hic yapmamisti 3 gündür böyle
Bebegi cok fazla doyurmakta gaz yapar. Acaba fazla mi besliyorsun 4 olcek yiyor demistin sanki.Zaten hiç çalkalamiyorum mamayi ya kaşıkla karistiriyordum ya da hafifçe sedigin gibi yuvarlak ciziyordumaptamil kullaniyorum birisi bebegimi gaz yapti yazmisti da ondan mi acaba dedim ama başlarda hic yapmamisti 3 gündür böyle
Yine dediğin gibi ilk bir iki haftadan sonra en güzeli tek kalmak bunu da deneyimlemiş olduk ikinci çocuğu falan yaparsam birdaha aynı hataları yapmam diye düşünüyorumO kadar iyi anlıyorum ki seni, benim kızımın yenidogan 3 tane takımını en yüksek buharlı ayarda ütülemis kv dem. 6 aylık olmuş kiyafetler sümük gibi bi de bel lastiklerine de basmış çocuk zaten ufacıkti yenidogan bile büyük geliyordu düşün gerisini artık. Yeni kıyafetler almak zorunda kaldim. Bu süreçte bolca sabır çekmeyi öğreniyoruz
Bebegi cok fazla doyurmakta gaz yapar. Acaba fazla mi besliyorsun 4 olcek yiyor demistin sanki.Zaten hiç çalkalamiyorum mamayi ya kaşıkla karistiriyordum ya da hafifçe sedigin gibi yuvarlak ciziyordumaptamil kullaniyorum birisi bebegimi gaz yapti yazmisti da ondan mi acaba dedim ama başlarda hic yapmamisti 3 gündür böyle
Çok doyan bebekler uyuyamiyormus bi de mideleri çok dolu olduğu için aklında olsun canimBebegi cok fazla doyurmakta gaz yapar. Acaba fazla mi besliyorsun 4 olcek yiyor demistin sanki.
Bence de hatta kimseye haber vermiceksin özelikle yaslilardan. Mümkünse genc biri gelsin kalsın kardes olur arkadas olur yok yani yaslilarla olmuyorYine dediğin gibi ilk bir iki haftadan sonra en güzeli tek kalmak bunu da deneyimlemiş olduk ikinci çocuğu falan yaparsam birdaha aynı hataları yapmam diye düşünüyorum
Evet keske ama maalesef ne kardeşim var ne kuzenim belki iyi bir arkadaş çok iyi olabilirdiBence de hatta kimseye haber vermiceksin özelikle yaslilardan. Mümkünse genc biri gelsin kalsın kardes olur arkadas olur yok yani yaslilarla olmuyor
Sıkma canını ben de düşündükçe kafayi yiyorum geçti gitti diyip kendimi teselli ediyorumBeyinsizler işte Allah vermeyince benimden elimden gelen bişey yok:)
Çok geçmiş olsunHerkese merhaba kızlar uzun bi aradan sonra aranızdayım. Çok kötü günler geçirdim hala da geçiriyorum. Doğuma 20 gün kala adenovirüs kaptım gözümden her yer bulanıktı ve gözlerim çok kötü olmuştu psikolojim bozuldu zaten halihazırda panikataktan ilaç kullanıyordum beni daha da yıprattı 20 gün her gün 2 saat uykuyla uyudum geçecek dediler kiminin 1 ay sürüyor dediler doğuma çyle girdim. 4 martta normal doğumla kızımı göremeden doğurdum ilk 2 hafta yanımda kaldılar intahar etmeyi düşündüm psikolojim öok kötüydü. Sonra toparlamaya basladım baska bi doktora gittim. Korneamda hasae oluşmuş keratit olmuşum uzun bi tedaviye basladık sabır istedi benden sadece yaklasık 2 aydır böyleyim daha da düzeldim ama görme tam düzelmedi hala. Ela bana iyi geliyor hep evdeyiz zaten uykusuzluk falan hiç zorlamıyor diğer şeylere göre göz ağrısı batması görememek hamilelik sürecimin zorluğu çok yıprattı… herkes iyidir umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?