2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Haklısın.. mesela annem bende olmasa ben de çıldırırdım. Annem hep toparladı düzenledi. Yoksa cidden çok zor
Tamam eşim gelsin aldirayim neden gaz oluyor anlamadim ki mamadan mi biberondan mi yoksa sindirimden mi. Ev mama ve biberon dolu acaba mama mi alsam biberon mu degistirsem diye diye kafayi yicem en sonunda.
Gaz oluyor canım çok normal bağırsakları adapte olmaya çalışıyor işte. Mamalar ekstra gaz yapıyor hangi mamayi alırsan al o gaz geçmez. Biberon ile hava çok yutuyorsa o da ekstra gaz yapabilir içerken dudaklarina iyice mühürlemen lazım biberonu. Bi de mamayı aşağı yukarı sallama o da gaz yapma olasılığını çok arttiriyormus.yuvarlak çizer gibi sallayarak erit mamayi.

benimkileri de yollasana benim de sinirlerim tepemde iki gündür hunileri takmama az kaldı
Benim de mutfaktaki mermer çizik çizik olmuş gidip gelip cifliyorum baya uğraşınca geçiyor ertesi gün bakıyorum yine çizik. Ya sabırrr ne diyeyim
Evet kuzum o kısım yıkanmayacak
Bozdum mu o zaman ben bunu

Eşin nasil diyor babamin yaninda emzir diye şaka gibi kayinvalidenin sikayet ettigi şeye bak allah akil fikir versin sana gelip konuşmuyor gidip eşine cocuk gibi seni şikayet ediyor ben olsam kavga ederdim net bir de şikayet ettiği şeye bak. Ben zaten baska cocugum olursa kesinlikle kimseyi kabul etmicem, saçmalıklar silsilesi sadece ben yaşamıyormuşum

Zaten hiç çalkalamiyorum mamayi ya kaşıkla karistiriyordum ya da hafifçe sedigin gibi yuvarlak ciziyordum aptamil kullaniyorum birisi bebegimi gaz yapti yazmisti da ondan mi acaba dedim ama başlarda hic yapmamisti 3 gündür böyle

içinde su felan kalmamış dimi canım

Beyinsizler işte Allah vermeyince benimden elimden gelen bişey yok:)

Benim de mutfaktaki mermer çizik çizik olmuş gidip gelip cifliyorum baya uğraşınca geçiyor ertesi gün bakıyorum yine çizik. Ya sabırrr ne diyeyim
O kadar iyi anlıyorum ki seni, benim kızımın yenidogan 3 tane takımını en yüksek buharlı ayarda ütülemis kv dem. 6 aylık olmuş kiyafetler sümük gibi bi de bel lastiklerine de basmış çocuk zaten ufacıkti yenidogan bile büyük geliyordu düşün gerisini artık. Yeni kıyafetler almak zorunda kaldim. Bu süreçte bolca sabır çekmeyi öğreniyoruz

Bazı bebislerin geç başlıyor bazılarının daha erken. Hangi mamayi alirsan al o gaz geçmez

Bebegi cok fazla doyurmakta gaz yapar. Acaba fazla mi besliyorsun 4 olcek yiyor demistin sanki.

Yine dediğin gibi ilk bir iki haftadan sonra en güzeli tek kalmak bunu da deneyimlemiş olduk ikinci çocuğu falan yaparsam birdaha aynı hataları yapmam diye düşünüyorum

Bebegi cok fazla doyurmakta gaz yapar. Acaba fazla mi besliyorsun 4 olcek yiyor demistin sanki.

Yine dediğin gibi ilk bir iki haftadan sonra en güzeli tek kalmak bunu da deneyimlemiş olduk ikinci çocuğu falan yaparsam birdaha aynı hataları yapmam diye düşünüyorum
Bence de hatta kimseye haber vermiceksin özelikle yaslilardan. Mümkünse genc biri gelsin kalsın kardes olur arkadas olur yok yani yaslilarla olmuyor

Bence de hatta kimseye haber vermiceksin özelikle yaslilardan. Mümkünse genc biri gelsin kalsın kardes olur arkadas olur yok yani yaslilarla olmuyor
Evet keske ama maalesef ne kardeşim var ne kuzenim belki iyi bir arkadaş çok iyi olabilirdi senin kardeşin vardı sanırım değil mi

Herkes bebeğini nasıl uyuttuğunu yazıyor. Bende işe yarayan şey de süpürge sesi oldu. Bebek uyutucu diye bi uygulama indirdim. Oradaki süpürge sesiyle çok hızlı uyudu bebeğim. Gece kullanabiliyorum. O yüzden çok rahat. Belki birinin işine yarar…

Çok geçmiş olsun bebeğinle birlikte bütün sıkıntıların geçer gider inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…