Yanlış yazmisim 3 ölçek veriyorum 4u hangi kafayla yazmişim acabaBebegi cok fazla doyurmakta gaz yapar. Acaba fazla mi besliyorsun 4 olcek yiyor demistin sanki.
bizimkisi doymayinca deliriyor ama siniri görmen lazim eli ayagi tutsa beni dövecek o dereceÇok doyan bebekler uyuyamiyormus bi de mideleri çok dolu olduğu için aklında olsun canimarwengsd
En çok zorlandığım kısımKızlar yediğinize hala dikkat ediyo musunuz yaYesekte gaz oluyor yemekte ne yicegimi şaşırıyorum
Ben aslinda kuru fasulye, mercimek bu tarz bariz gaz yapıcı yiyecekler harici yiyorum ama yine de acaba yemese miydim falan dediğim oluyorEn çok zorlandığım kısımon gün oldu ama ne yesem bilemiyorum bakliyat gaz yapıyor kış sebzeleri de öyle.. hergün ne gaz yapar ne yapmaz diye aratıyorum yemek için
Geçen gün balık yedim mesela çocuk bütün gece kıvrandı ağladı. Meğerse gaz yapıyormuşBen aslinda kuru fasulye, mercimek bu tarz bariz gaz yapıcı yiyecekler harici yiyorum ama yine de acaba yemese miydim falan dediğim oluyor
hahaha ben de ikisinin arasına kendime yastık koydum orada oturuyorum artık ağlayana sızlayana ilk müdahale bende oluyor. boşluğa denk gelirse Allah kerim.Hafta sonu kv lere gittik. Kimse çocuğu almasın diye ben ne yaptım pekicocugu kanguruya koydum e tabi çocuk sürekli uyudu uyuyan çocuk ellenmez dedim tüm süre boyunca bahçede kızla dolandım oyun oynadım ve arabaya binip bahçeden çıktığımız gibi kangurudan çikarttim
en son aç bu çocuk muhabbeti geçince “ gel de emzir madem“ dedim. o günden beri daha kontrollü. bir de kaşla gözle eşimi devreye sokuyorum. eşim de anladı artık kaşıma gözüme de çok kalmıyor.Tam cinnet geçirmelik kızmıyormusun
ben çok dikkat etmiyorum açıkçası. nohut da yedim mercimek de. basıyorum içine kimyonu yutuyorum napayımKızlar yediğinize hala dikkat ediyo musunuz yaYesekte gaz oluyor yemekte ne yicegimi şaşırıyorum
Bu biogaia kaç damla veriyorsun bana eczaxi sabah aksam 4 damla dediÇok doyan bebekler uyuyamiyormus bi de mideleri çok dolu olduğu için aklında olsun canimarwengsd
YaaaDenedim canım, ilk zamanlar hiç kuvvetli damağı yok diye verdim iki emdi bıraktı, sütü indiremedi. Sonra da biberona alıştı, memeyi tutmuyor, uğraştım olmuyor. Biberon verince de gece kv uyanıp besliyor beni dinlendiriyor ki sütüm artsın. Emzirsem gece boyu kalkarsam yorgunluktan sütüm azalacak. Böyle bir ikilem oldu bende
Bakayım ona da saol cnm duymamıştımCanim trukid çok güzel onu denedin mi ? Onun içeriği de güzel
Ben ne yaparsam yapayım, tüm kahverengi kısmı aldırsam da oğluma emzirme benim için çok zor bir iş ya, meme uçlarım hep yara hep yara. Dünyanın videosunu izledim, en son gidip hemşire ile görüştüm. Doğru tutum teknikleri ile alıştırma yapıldı. Yine yara yine yaraAcı varsa hata vardır cnm bunu unutma
Ben 7 gündür dikkat ediyorum hastanenin verdiği şeyler dışında yemiyorum açıkçasıKızlar yediğinize hala dikkat ediyo musunuz yaYesekte gaz oluyor yemekte ne yicegimi şaşırıyorum
Evet canım 1 yasa kadar bal, 2 yasa kadar bakla yasak çocuklara. Ama sütten gecmesi konusunu ne kadar gecer pek bilgim yok. Bak bunu da sorayım doktorumaBakla çocuklarda favizm diye bir hastalığa sebep oluyor ağır bir besin. 2 yaş öncesi olması lazım yasakli besinler arasında. Emzirdigin için bence yeme canım. Sütünden geçebilir ben olsam yemezdim
Kesin bir bulgu yok fakat yenmemesi yönünde yönlendirmisler genelde canımEvet canım 1 yasa kadar bal, 2 yasa kadar bakla yasak çocuklara. Ama sütten gecmesi konusunu ne kadar gecer pek bilgim yok. Bak bunu da sorayım doktoruma
Günde 1 defa 5 damla canımBu biogaia kaç damla veriyorsun bana eczaxi sabah aksam 4 damla dedi
Biogaia + sab simplex bizim kurtarıcımız oldu. Ondan önce çok damla denedim ama hiçbiri işe yaramadı. Bu damlalara başladığım zamandan beri kakasını da daha rahat yapmaya başladı canım.Kizlar kullandiginiz ve memnun kaldiginiz eczanede satilan gaz damlasi önerir misiniz? Bu metsili dün kullandim allah belasini versin bugun bebegim yine 2 kere kustu, bir işe de yaramiyor olan bebeğe oluyor
Bana fazla söylemiş, o degil kücücük damla 240 tl şaka gibiGünde 1 defa 5 damla canım
Ben de biogaia aldım verdim bakalım faydalı olacak mı. Sen günde kaç kere kaç damla veriyorsun biogaia damladanBiogaia + sab simplex bizim kurtarıcımız oldu. Ondan önce çok damla denedim ama hiçbiri işe yaramadı. Bu damlalara başladığım zamandan beri kakasını da daha rahat yapmaya başladı canım.
Kalmış hatta su kurusun diye saç kurutma makinesi tuttum bu sefer su + su buharı oldueşim cam balkona bantla yapıştırdı içi kurusun diye ama kurumadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?