2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Bebegi cok fazla doyurmakta gaz yapar. Acaba fazla mi besliyorsun 4 olcek yiyor demistin sanki.
Yanlış yazmisim 3 ölçek veriyorum 4u hangi kafayla yazmişim acaba 2 gündür eskisi gibi mama vermiyorum bugun 2 kere verdim ikisini de tam bitirmedi emzirmeye çalısıyorum daha çok

Kızlar yediğinize hala dikkat ediyo musunuz ya Yesekte gaz oluyor yemekte ne yicegimi şaşırıyorum
En çok zorlandığım kısım on gün oldu ama ne yesem bilemiyorum bakliyat gaz yapıyor kış sebzeleri de öyle.. hergün ne gaz yapar ne yapmaz diye aratıyorum yemek için

En çok zorlandığım kısım on gün oldu ama ne yesem bilemiyorum bakliyat gaz yapıyor kış sebzeleri de öyle.. hergün ne gaz yapar ne yapmaz diye aratıyorum yemek için
Ben aslinda kuru fasulye, mercimek bu tarz bariz gaz yapıcı yiyecekler harici yiyorum ama yine de acaba yemese miydim falan dediğim oluyor

Ben aslinda kuru fasulye, mercimek bu tarz bariz gaz yapıcı yiyecekler harici yiyorum ama yine de acaba yemese miydim falan dediğim oluyor
Geçen gün balık yedim mesela çocuk bütün gece kıvrandı ağladı. Meğerse gaz yapıyormuş ilk çocuk da değil ama hafızamı sıfırlamışım sanki

hahaha ben de ikisinin arasına kendime yastık koydum orada oturuyorum artık ağlayana sızlayana ilk müdahale bende oluyor. boşluğa denk gelirse Allah kerim.
Tam cinnet geçirmelik kızmıyormusun
en son aç bu çocuk muhabbeti geçince “ gel de emzir madem“ dedim. o günden beri daha kontrollü. bir de kaşla gözle eşimi devreye sokuyorum. eşim de anladı artık kaşıma gözüme de çok kalmıyor.

Yaaa neyse dinlenmen iyi oluyor süte en iyi gelen şey bol bol dinlenmek ve sıvı almak, su içmek. Şuan birbirinize alışma aşamasındasınız ama vazgeçme arkadaşım alacaktır memeyi. Olumlu düşün herşeyin başı olumlu düşünmek almazsa da kötü düşünme her bebek birbirinin aynı değil, kilo alıyorsa beslenmesi ile hiç sorun yapma kendine

Acı varsa hata vardır cnm bunu unutma
Ben ne yaparsam yapayım, tüm kahverengi kısmı aldırsam da oğluma emzirme benim için çok zor bir iş ya, meme uçlarım hep yara hep yara. Dünyanın videosunu izledim, en son gidip hemşire ile görüştüm. Doğru tutum teknikleri ile alıştırma yapıldı. Yine yara yine yara benim oğlan biryerden sonra ne olursa olsun uca geçiyor emerken, bazen herşey doğru da yapılsa sonuç istenilen gibi olmuyor

Bakla çocuklarda favizm diye bir hastalığa sebep oluyor ağır bir besin. 2 yaş öncesi olması lazım yasakli besinler arasında. Emzirdigin için bence yeme canım. Sütünden geçebilir ben olsam yemezdim
Evet canım 1 yasa kadar bal, 2 yasa kadar bakla yasak çocuklara. Ama sütten gecmesi konusunu ne kadar gecer pek bilgim yok. Bak bunu da sorayım doktoruma

Evet canım 1 yasa kadar bal, 2 yasa kadar bakla yasak çocuklara. Ama sütten gecmesi konusunu ne kadar gecer pek bilgim yok. Bak bunu da sorayım doktoruma
Kesin bir bulgu yok fakat yenmemesi yönünde yönlendirmisler genelde canım

Dr. Zühre Kaya, “Kadınların hamilelik döneminde fazla bakla tüketmesi sonucu bebek sarılık hastalığıyla doğabilir ya da doğumdan 2-3 gün sonra sarılık ortaya çıkabilir. Ayrıca bakla polenlerinin solunması yada süt veren annenin bakla yemesi de bebekte klinik bulgulara neden olabilir.

Kizlar kullandiginiz ve memnun kaldiginiz eczanede satilan gaz damlasi önerir misiniz? Bu metsili dün kullandim allah belasini versin bugun bebegim yine 2 kere kustu, bir işe de yaramiyor olan bebeğe oluyor
Biogaia + sab simplex bizim kurtarıcımız oldu. Ondan önce çok damla denedim ama hiçbiri işe yaramadı. Bu damlalara başladığım zamandan beri kakasını da daha rahat yapmaya başladı canım.

Biogaia + sab simplex bizim kurtarıcımız oldu. Ondan önce çok damla denedim ama hiçbiri işe yaramadı. Bu damlalara başladığım zamandan beri kakasını da daha rahat yapmaya başladı canım.
Ben de biogaia aldım verdim bakalım faydalı olacak mı. Sen günde kaç kere kaç damla veriyorsun biogaia damladan

Kalmış hatta su kurusun diye saç kurutma makinesi tuttum bu sefer su + su buharı oldu eşim cam balkona bantla yapıştırdı içi kurusun diye ama kurumadı
o zaman senin memelerde sıkıntı yok canım makine bozulmuş için rahat etsin sütün var makine çekemiyor

Ailecek grip olduk, minik kızım da hasta. Deli olacağım sütüm hala çok az. Ne zaman düzene giriyor bu süt olayı Allah aşkına. Ya da artmıyor mu hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…