Günde 1 kere 5 damla veriyorum ben eczacı öyle demişti alırkenBen de biogaia aldım verdim bakalım faydalı olacak mı. Sen günde kaç kere kaç damla veriyorsun biogaia damladan
Cnm kanda enfeksiyon bakıldı mı ?Bizimki de hasta oldu ama nezle dedi doktor enfeksiyon çıkmayınca sorun büyümedi burnunu açık tutmaya çalışıyoruz sadece. Benim de sütüm azdı şu an hala az aslında ama ufak ufak artıyor iyi beslenme ve sağma ile artırıyorum az az.Ailecek grip olduk, minik kızım da hasta. Deli olacağım sütüm hala çok az. Ne zaman düzene giriyor bu süt olayı Allah aşkına. Ya da artmıyor mu hiç
Yara olunca kantaron yağı sürüp poşet kapattım bir arkadaşımız yazmıştı burda bana çok iyi geldi. Eğer müsaitse eviniz lansinoh da sürüp biraz açık bırakabilirsiniz. İlk doğumda da bu yöntemle hemen geçmiştiBen ne yaparsam yapayım, tüm kahverengi kısmı aldırsam da oğluma emzirme benim için çok zor bir iş ya, meme uçlarım hep yara hep yara. Dünyanın videosunu izledim, en son gidip hemşire ile görüştüm. Doğru tutum teknikleri ile alıştırma yapıldı. Yine yara yine yarabenim oğlan biryerden sonra ne olursa olsun uca geçiyor emerken, bazen herşey doğru da yapılsa sonuç istenilen gibi olmuyor
Liste mi verdiler?Ben 7 gündür dikkat ediyorum hastanenin verdiği şeyler dışında yemiyorum açıkçası
Sorma valla bi ben alıyorum bi annem alıyor imece usulüBana fazla söylemiş, o degil kücücük damla 240 tl şaka gibi
Bende çok acıkanlardanımDemi ama ben de direk onu dusundumAma ben emzirirken cok acikiyorum bir atistirmalik istiyor insanin cani. Normalde abur cubur vs yemem de emzirirken canim cok istiyor. Sizin istahiniz nasil benim baya acilmis istahim deli gibi acikiyorum
Ay o yumuşaklık bende de var sinir oluyorumBende çok acıkanlardanımZaten keyfim yerindeyse çok güzel yerim Emzirdiğim için şimdi sanırım birden enerjim düşüyor fena oluyorum hemen saldırıyorum abur cubura ne varsa artık sonum hayrolsun
Bir de göbek gitmedi ya baya kaldı bir de yumuşak gibi biraz sanırım korse bakmaya başlayacağım
Bana da gunde 2 kere 4 damla dedi en iyisi ben de sizin gibi vereyim herkes 5 damla diyorGünde 1 kere 5 damla veriyorum ben eczacı öyle demişti alırken
Hepsini denedim arkadaşım, lansinoh, garmestan, incia, kantaron, ayva çekirdeği, tahin yağıYara olunca kantaron yağı sürüp poşet kapattım bir arkadaşımız yazmıştı burda bana çok iyi geldi. Eğer müsaitse eviniz lansinoh da sürüp biraz açık bırakabilirsiniz. İlk doğumda da bu yöntemle hemen geçmişti
Evet liste var ve hastane kaldığım süre boyunca beslenme şekli vardı şu an ona devam etmeye çalışıyorumListe mi verdiler?
ben başlarda ilk iki hafta her emzirme sonrası mumsy natural in meme kremini sürüp göğüs kalkanı taktım uykuda bile. hava alsın ve kıyafete temas etmesin diye. belki böyle bi yöntem işe yarar, geçmiş olsun.Hepsini denedim arkadaşım, lansinoh, garmestan, incia, kantaron, ayva çekirdeği, tahin yağıolacaksa oluyor benim geçmiyor
Yok canım benimki çoğunlukla uyumuyor, 10 günlüğüz şu saat oldu hala ayaktayım. Sanırım o durum çok küçük doğan bebeklerde geçerli:/Kızlar bebeleriniz kaç saat uyanık kalıyor ya benimki şu an 3.5saat oldu yeni uyudu mahvoldum. Emzir mama ver burnunu aç alt temizle yine emzir yine mama derken pertim şu an. Yenidoğan uyanıklık süresi 1saat diye kandırılmışım o okuduğum kitaplarda
4 ün altında olması beklenir, seninki normal sınırlarda.Bir de bu tsh değerini anlayamadım kızlar. Yüksek mi çıkmış normal mi anlayan var mı? Doktora pzt göstereceğim ama aklıma takıldı
Ben de her şeyi denedim gerçekten bebeğin emmesi ile mi alakalı nedir geçmedi. Taa ki 30. güne kadar. 1 aylık olunca normalleşti, şimdi bir şey sürmeden ve acı hissetmeden emziriyorum çok şükürHepsini denedim arkadaşım, lansinoh, garmestan, incia, kantaron, ayva çekirdeği, tahin yağıolacaksa oluyor benim geçmiyor
Cnm ayrıca d vit. Vermedi bizim doktor. Biogaia ve bigaia diye iki farklı şey var içeriklerine bakarsn cnm.kızlar bu bigaia damla d vitaminliymiş. ayrıca d vitamini veriyor musunuz ?
ben nurse harveys damla almıştım ancak arkadaşım şurubunun daha etkili olduğunu söyledi onu deneyeceğim bir de probiyotikle desteklemek istiyorum ama kafam çok karıştı her yerden isimler damlalar çıkıyor. biz d vit için sağlık ocağının verdiğini kullanıyorduk başka kullanan var mı ?
bir de pilates topuna oturup bebeği dik tutarken hafifçe zıplamak gazlı bebeklere iyi geliyor denendi onaylandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?