2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Ailecek grip olduk, minik kızım da hasta. Deli olacağım sütüm hala çok az. Ne zaman düzene giriyor bu süt olayı Allah aşkına. Ya da artmıyor mu hiç
Cnm kanda enfeksiyon bakıldı mı ?Bizimki de hasta oldu ama nezle dedi doktor enfeksiyon çıkmayınca sorun büyümedi burnunu açık tutmaya çalışıyoruz sadece. Benim de sütüm azdı şu an hala az aslında ama ufak ufak artıyor iyi beslenme ve sağma ile artırıyorum az az.

Yara olunca kantaron yağı sürüp poşet kapattım bir arkadaşımız yazmıştı burda bana çok iyi geldi. Eğer müsaitse eviniz lansinoh da sürüp biraz açık bırakabilirsiniz. İlk doğumda da bu yöntemle hemen geçmişti

Demi ama ben de direk onu dusundumAma ben emzirirken cok acikiyorum bir atistirmalik istiyor insanin cani. Normalde abur cubur vs yemem de emzirirken canim cok istiyor. Sizin istahiniz nasil benim baya acilmis istahim deli gibi acikiyorum
Bende çok acıkanlardanım Zaten keyfim yerindeyse çok güzel yerim Emzirdiğim için şimdi sanırım birden enerjim düşüyor fena oluyorum hemen saldırıyorum abur cubura ne varsa artık sonum hayrolsun
Bir de göbek gitmedi ya baya kaldı bir de yumuşak gibi biraz sanırım korse bakmaya başlayacağım

Ay o yumuşaklık bende de var sinir oluyorum Sporsuz gecmeyecek gibi duruyor

Kızlar tıkalı süt kanalına antibiyotik dışında ne yapılabilir? Duşta masaj yaptım sağım da yaptım. Başka bi öneriniz var mı? Ceviz gibi bir kitle ve kızarık. Dokununca acıyor. Bu sebepten ameliyat olanlar bile varmış Allah korusun :/ Bir an önce açılsın diye uğraşıyorum

Herkese merhaba, 19. Günümüz kızımla bugün. Uyanırken ayaklarını kendine cekip kizararak ve ağlayarak uyaniyordu. Doktor biagaia verdi. Dünden itibaren de sap simplex kullanın dedi. 3*15 şeklinde kullanıyoruz. Kullandıktan sonra bebeğim biz uyandirmadan 3 saat kesintisiz uyudu. Beni düşündüren damla miktarı cok değil mi? Bu dönemde erkenden mi başladık acaba bu damlalara? Bir de uyumasi bu kadar beni üzdü. O hareketli hali gitti. Kullanıyorsanız eğer sizde nasıl etki yaptı?

Bir de bu tsh değerini anlayamadım kızlar. Yüksek mi çıkmış normal mi anlayan var mı? Doktora pzt göstereceğim ama aklıma takıldı

Eklentiler

• FFAEFD2E-1B7A-41C8-A2E4-F6E2EF6DA5C1.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 49
Kızlar bebeleriniz kaç saat uyanık kalıyor ya benimki şu an 3.5saat oldu yeni uyudu mahvoldum. Emzir mama ver burnunu aç alt temizle yine emzir yine mama derken pertim şu an. Yenidoğan uyanıklık süresi 1saat diye kandırılmışım o okuduğum kitaplarda

Hepsini denedim arkadaşım, lansinoh, garmestan, incia, kantaron, ayva çekirdeği, tahin yağı olacaksa oluyor benim geçmiyor

kızlar bu bigaia damla d vitaminliymiş. ayrıca d vitamini veriyor musunuz ?
ben nurse harveys damla almıştım ancak arkadaşım şurubunun daha etkili olduğunu söyledi onu deneyeceğim bir de probiyotikle desteklemek istiyorum ama kafam çok karıştı her yerden isimler damlalar çıkıyor. biz d vit için sağlık ocağının verdiğini kullanıyorduk başka kullanan var mı ?
bir de pilates topuna oturup bebeği dik tutarken hafifçe zıplamak gazlı bebeklere iyi geliyor denendi onaylandı

Hepsini denedim arkadaşım, lansinoh, garmestan, incia, kantaron, ayva çekirdeği, tahin yağı olacaksa oluyor benim geçmiyor
ben başlarda ilk iki hafta her emzirme sonrası mumsy natural in meme kremini sürüp göğüs kalkanı taktım uykuda bile. hava alsın ve kıyafete temas etmesin diye. belki böyle bi yöntem işe yarar, geçmiş olsun.

Yok canım benimki çoğunlukla uyumuyor, 10 günlüğüz şu saat oldu hala ayaktayım. Sanırım o durum çok küçük doğan bebeklerde geçerli:/

Ben de her şeyi denedim gerçekten bebeğin emmesi ile mi alakalı nedir geçmedi. Taa ki 30. güne kadar. 1 aylık olunca normalleşti, şimdi bir şey sürmeden ve acı hissetmeden emziriyorum çok şükür

Cnm ayrıca d vit. Vermedi bizim doktor. Biogaia ve bigaia diye iki farklı şey var içeriklerine bakarsn cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…