Sen içinde d vitamini olmayanı sadece probiyotikliyi alabilirsin.kızlar bu bigaia damla d vitaminliymiş. ayrıca d vitamini veriyor musunuz ?
ben nurse harveys damla almıştım ancak arkadaşım şurubunun daha etkili olduğunu söyledi onu deneyeceğim bir de probiyotikle desteklemek istiyorum ama kafam çok karıştı her yerden isimler damlalar çıkıyor. biz d vit için sağlık ocağının verdiğini kullanıyorduk başka kullanan var mı ?
bir de pilates topuna oturup bebeği dik tutarken hafifçe zıplamak gazlı bebeklere iyi geliyor denendi onaylandı
Kesinlikle enerjimiz dusuyor her dakika da yemek yiyemiyoruz kuru uzum vs de yiyorum iyi geliyor.Ben korse takacagim canim dikislerim alinsin. Oglumda da aylarca takmistim. Simdi spor falan yapamagiz zaman gecince de spora baslayacagim.Bende çok acıkanlardanımZaten keyfim yerindeyse çok güzel yerim Emzirdiğim için şimdi sanırım birden enerjim düşüyor fena oluyorum hemen saldırıyorum abur cubura ne varsa artık sonum hayrolsun
Bir de göbek gitmedi ya baya kaldı bir de yumuşak gibi biraz sanırım korse bakmaya başlayacağım
Masallah cok iyiBen 10 kilo aldim. Aksam ekmek yemiyorum. Sabah 1 dilim, oglen corbamla 1 dilim. 4 kilo fazlaligim kaldi.
Evet 29 Mart'ta doğum yaptım ama bebegim hastanede yatıyor herkesten dua bekliyorum@skt587 @Konepone @sss35 @olmadibe @Bulut5870 @ZzHHrR @sagittarius55 @Minnakmucizem @Dark Morningstarikizlerkadini96 @melo29 @Azelya21 @tsgmze @mavi-hayal @Gizemliturk46 @burcubur @fatmameltem B beyazkelebeksiyahlale @Nason @Oznur caglar @bulraz @maviespumante @gogog @alptkn1 @Mavi Mandalina @CRASRP @Wesre @Manoly34 @Nrglhsyn @Sitaremay @Cerkezpsase @xpamukprensesx A Aysemnisa @Gizemavsar B birbaharaksami @luckynine @gebelikyolunda @Deryass @Canimmmmm
Kızlar doğum oldu mu ?
Dogumun ilk bir kac gunu ben de de az biraz sislik vardi ameliyatin etkisiyle de. Zsten eski kilomuza gelsekte daha kilolu gozukuruz kolay degil vucut o kadar degisti.oglunun gece uykulari nasil sabah kacta uyaniyorMasallah cok iyiBen ilkinde 2 ayda vermistim. Hala odem var, yuzum sis. Zamanla 7 kg de gider insallah... Saglik olsun da gerisi hallolur suanda tek istegim oglumun gunu duzene girsin... Suan ne zaman uyuyor ne zaman yiyor netlik yok. Sanirim en azindan 40ini devircek
Canım dualarımız seninleEvet 29 Mart'ta doğum yaptım ama bebegim hastanede yatıyor herkesten dua bekliyorum
Aslında teknik falan değil cnm ucunu emmesine izin verme bebeği emzirirken nasıl tutuyosun kendine yapıştır bebeği sen arkaya yaslan emzirme yastığı kullan bı kolun kafasını. Altında diğer kolunla bebeği kendine doğru bas öne dogru. Eğilme bebgin üstüne önce kendine konfor yapcaksin sonra bebeğin karnı ve seni göbek üstü yapissinBen ne yaparsam yapayım, tüm kahverengi kısmı aldırsam da oğluma emzirme benim için çok zor bir iş ya, meme uçlarım hep yara hep yara. Dünyanın videosunu izledim, en son gidip hemşire ile görüştüm. Doğru tutum teknikleri ile alıştırma yapıldı. Yine yara yine yarabenim oğlan biryerden sonra ne olursa olsun uca geçiyor emerken, bazen herşey doğru da yapılsa sonuç istenilen gibi olmuyor
Paylaşabilir misin bize de fikir olur..Evet liste var ve hastane kaldığım süre boyunca beslenme şekli vardı şu an ona devam etmeye çalışıyorum
Ben de bundan içiyorum canım gerçekten etkili
Teşekkürler canım bende deneyeyim hemen
Canım çok teşekkürler bugün hemen denicem
Evet 29 Mart'ta doğum yaptım ama bebegim hastanede yatıyor herkesten dua bekliyorum
Evet 29 Mart'ta doğum yaptım ama bebegim hastanede yatıyor herkesten dua bekliyorum
Ben soldaki damlayı aldım eczanedenSen içinde d vitamini olmayanı sadece probiyotikliyi alabilirsin.
Ben emzirdigimden tekrar baslayim 5 6 dk.falan emzirip diger emzirmedigime geciyorum. Kilo alimi nasil bebeginKızlar, emzirirken memenin tam boşalmadığı durumlarda ne yapıyorsunuz? En son hangisini emdiyse bir sonraki emzirmeye o memeden başlıyorum ama o kadar kısa kısa emiyor ki yumuşasa bile rahatlamıyor. Sütün son ve yağlı kısmını alıyor mudur, 3. Kez de aynı yerden devam mı edeyim acaba?
Senin sütün bol canım öyle doluysa sadece emzirmen yeterli olurdu diye düşünüyorum. Uzun uzun emzir ya da uyuyana kadar emzir mama verme 2 saate uyursa doyuyordur zaten. Meme de uyuyana kadar emzir hatta. Benin öyle dolu olsa hep emzirirdim mama vermezdim hiç emdikçe yumuşuyorsa memen çok iyi.Merhaba benim bebeğim 24 günlük doktor üç saati geçirme dedi ki benim kızımı bıraksak sabaha kadar uyur uykucu
Canım ben anlamıyorum ki gece uyandırdım memem taş gibiydi bebek emerken ağzı süt doluyor resmen yanlardan akıyor sağarken neden az çıktı hiç anlamadım ben de her mıkırdandıgında ağzına veriyorum memeyi ne kadar emerse kardır diyerek her emmeden sonra da 60-90 cc mama veriyorum doktor böyle devam gayet iyi gidiyorsun dedi. Umarım zamanla sadece memeye geçebiliriz
Darısı bana olsun arkadaşımBen de her şeyi denedim gerçekten bebeğin emmesi ile mi alakalı nedir geçmedi. Taa ki 30. güne kadar. 1 aylık olunca normalleşti, şimdi bir şey sürmeden ve acı hissetmeden emziriyorum çok şükür
Ben yarım saat birini emzirip sonra onu sağıyorum ama benim sütüm çok az artmıyor bir cc bir cc dir diyorum, sonra diğer memeye geçiyorumKızlar, emzirirken memenin tam boşalmadığı durumlarda ne yapıyorsunuz? En son hangisini emdiyse bir sonraki emzirmeye o memeden başlıyorum ama o kadar kısa kısa emiyor ki yumuşasa bile rahatlamıyor. Sütün son ve yağlı kısmını alıyor mudur, 3. Kez de aynı yerden devam mı edeyim acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?