2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Çok geçmiş olsun canım erken doğduğu zaman ne yaparsan yap ilk zamanlar az gelmesi normal. Bol su iç 2/3 litre ve sıcak suda yıkan memeleşne masaj yap öyle kanallar açılıyor. Lansinoh meme kremi var ben her emzirme ve sağımdan sonea kullandım çok rahatlık gerçekten de.
Bir de süt için vitamin ve çaylar vsr onları takviye al canım. Neden erken doğum oldu kaç haftalık doğdular. Benim de haftasına göre 36+2 de doğum oldu ama önden gittiği için tarihimş ileriden hesapladı doktor. 37+2 de doğumun olmuş oldu. Sütüm çok azdı inan daha yeni çoğaldı biraz eskiden 10 cc doluyordu sonra 20 cc şimdi 40 cc doluyor canım.

Ben sağım yapınca benim de az geliyor hatta dün bi mememden bir damla süt gelmedi acıdan kapattım sonra elimle sıktım damla damla geliyor. Ne ile sağım yapıyorsun ? Bu hafta hastane tipine geçeceğim, belki arttırır sütümü

Elle sağım nasıl oluyor el pompasıyla mı ?

Deisa bi maske başlığı var bi de böyle bi başlığı. Maske bebekte öksürük olduğunda ve ilaç verileceğinde kullanılıyormus ben bunu kullaniyorum şuan uyurken basının ucuna koyuyorum
Canım bu burun tıkanıklığı için mi anlamadım bende de tıkanmaya başladı bu aralar fizyolojik serum sıkıyorum her iki burun deliğine öyle açıyorum ertesi gün yine tıkanıyor hatta bazen akşam yine

Kızlar bebelerin çene titreme olayı ne zaman biter ? Ağlarken esmerken uyanırken ya da başka bir zaman alt dudağını titretiyor. Endişelenmeli miyim bilmiyorum.
Bir arkadaşım da yazmış bana bebeğin çenesi titriyor mu diye. Benin titremedi şu ana kadar hiç titremekten kastın ne canım durduk yere mi titriyor. Üşüyor ağlıyor vs ondan değil dimi. Ve yazanlar olmuş titreme var diye baya kk sa okudum. Korkulacak bişi değildir bence

Canım çok geçmiş olsun instgramdan göremedim seni buradan yazacaktım buradaki ismini unuttum hep merak ettim seni sonra dedim herhalde bebek doğdu onunla ilgileniyor giremiyor dedim kendime. Rabbim daha beterinden korusun. Bir daha yaşatmasın inşallah bebiş iyi sen iyi ol. Psikolojik tedavine de devam et bu süreçte. Benimde hamileliğim doğumun lohusalığım zorlu geçti çok şükür şimdş iyiyiz. Artık idare ediyorum kendim. Bebişne sarıl onu koruyup kollayacak senden başka kimse yok. Bu dünyada en çok sana ihtiyacı olacak hem de sadece şimdi değil hayatı boyunca. Bundan sonra güzel günler sizi beklesin. Her zorun arkasından güzellikler gelir canım. Tekrardan çok geçmiş olsun

bende de var üşüyor sanıyorum neden acaba gerçekten ya

Cnm ben de şimdi aldım bu yorumu görüp bizimki de pişik olmuş hametana geçtik ama pek etkilemedi hamazşnc işe yarar umarım , her alt temizlemede mi günde bir iki kere mi belirtmiş miydi hemşire?
Canım birde mi ıslak mendille siliyorsan silme pamuk yola koy kenara onla sil. Islak mendil de çok tahriş ediyor.

Canım üşürken ağlarken esnerken vs titriyor. Hani öyle zırıl zırıl bir titreme değil ama insan ister istemez korkuyor.

Canım birde mi ıslak mendille siliyorsan silme pamuk yola koy kenara onla sil. Islak mendil de çok tahriş ediyor.
Yok cnm ıslak mendil daha hiç kullanmadım hep pamuk su yaptım, pişik olmadan kreme başlamayın demişti hemşireler bende hiç krem sürmedim başlarda ya ondan oldu ya bez markasından. Neyse ki Hamazinc hemen hafifletti kızarıklığı

nebulizatör alan var mı arkadaşlar ? sizce gerekli bir cihaz mı ?
Çok gerekli bişey mutlaka al cnm her zaman doktor ilaç yazmıyor buyunce daha da lazım oluyor mesela grip oldu Hemen nébuluzatire fizyolojik serum sikip çocuğa buharını tutuyorum hiç bı ise yaramasa bile burnunu açıyor en kötü o yüzden mutlaka al

Kızlar göbek kordonu iltihap olan var mı aranızda? Sarı renk gördüm bugün. Pazartesi düşmüştü kordon. Cuma yıkadım ama iltihap mı diye tedirgin oldum.

Benim emerken çenesi titriyor, sinirsel gelişim nedeniyle olduğunu okumuştum internette. Durmayan bir titreme varsa doktorunuzla görüşün diyorlar.

Ben 6 kilo stokladim yine alıp koyacağım bitmeden mevsimi

Evet canım burnu da açıyor, balgam varsa onu da attırıyor kustugunda falan balgamı çıkartıyor. Serum fizyolojikte güzel açıyor ama cekmeyince boğazda birikme yaptığını hissettim ben o da çocuğu rahatsız ediyor. Çekme işlemini de Ekin hiç sevmiyor 1-2 kere denedim baktım çok rahatsiz oluyor bi daha yapmadım kötü etkilenmesin diye. Şimdilik böyle idare ediyoruz

Kızlar göbek kordonu iltihap olan var mı aranızda? Sarı renk gördüm bugün. Pazartesi düşmüştü kordon. Cuma yıkadım ama iltihap mı diye tedirgin oldum.
Icinde kalinti mi kalmis acaba. Dustukten sonra.icini temizlemis miydin. Benim de kalmisti kalinti.banyo sonrasi temizlendi. Bizimkide hafif kaniyor. Bugun banyo sonrasi bir seyler surdum falan da bakalim yarin da gecmezse doktora goturecegim

Ben geçen mecburen çektim aman Allahım ne sümük çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…