Çok geçmiş olsun canım erken doğduğu zaman ne yaparsan yap ilk zamanlar az gelmesi normal. Bol su iç 2/3 litre ve sıcak suda yıkan memeleşne masaj yap öyle kanallar açılıyor. Lansinoh meme kremi var ben her emzirme ve sağımdan sonea kullandım çok rahatlık gerçekten de.Herkese merhaba 30 Mart acil sezeryana alındım bebeğim şuan küvozde onu hiç görmedim
3 defa süt gönderdim meme basım baya kırmızı oldu kanı çekilmiş.
Kaç saate bı pompa yapmam gerekiyor?
Sütüm az önerileriniz neler acaba neye dikkat edecem bebek 15 gün fln kalabilirmis
Ben sağım yapınca benim de az geliyor hatta dün bi mememden bir damla süt gelmedi acıdan kapattım sonra elimle sıktım damla damla geliyor. Ne ile sağım yapıyorsun ? Bu hafta hastane tipine geçeceğim, belki arttırır sütümüMerhaba benim bebeğim 24 günlük doktor üç saati geçirme dedi ki benim kızımı bıraksak sabaha kadar uyur uykucu
Canım ben anlamıyorum ki gece uyandırdım memem taş gibiydi bebek emerken ağzı süt doluyor resmen yanlardan akıyor sağarken neden az çıktı hiç anlamadım ben de her mıkırdandıgında ağzına veriyorum memeyi ne kadar emerse kardır diyerek her emmeden sonra da 60-90 cc mama veriyorum doktor böyle devam gayet iyi gidiyorsun dedi. Umarım zamanla sadece memeye geçebiliriz
Elle sağım nasıl oluyor el pompasıyla mı ?Elle sağım denediniz mi ? Benim de göğüslerim çok şişti açtığım an musluk gibi akıyordu ağzına alamiyordu memeyi, önden pompa ile sagayim dedim ama elle sağım yaptiktan sonra daha rahat ettim hem masaj gibi olduğu için göğüsler de daha iyi yumusuyor gibi geldi. Şimdi emzirmeden önce 5er dakika elimle sagiyorum
Canım bu burun tıkanıklığı için mi anlamadım bende de tıkanmaya başladı bu aralar fizyolojik serum sıkıyorum her iki burun deliğine öyle açıyorum ertesi gün yine tıkanıyor hatta bazen akşam yineDeisa bi maske başlığı var bi de böyle bi başlığı. Maske bebekte öksürük olduğunda ve ilaç verileceğinde kullanılıyormus ben bunu kullaniyorum şuan uyurken basının ucuna koyuyorum
Bir arkadaşım da yazmış bana bebeğin çenesi titriyor mu diye. Benin titremedi şu ana kadar hiç titremekten kastın ne canım durduk yere mi titriyor. Üşüyor ağlıyor vs ondan değil dimi. Ve yazanlar olmuş titreme var diye baya kk sa okudum. Korkulacak bişi değildir benceKızlar bebelerin çene titreme olayı ne zaman biter ? Ağlarken esmerken uyanırken ya da başka bir zaman alt dudağını titretiyor. Endişelenmeli miyim bilmiyorum.
Canım çok geçmiş olsun instgramdan göremedim seni buradan yazacaktım buradaki ismini unuttum hep merak ettim seni sonra dedim herhalde bebek doğdu onunla ilgileniyor giremiyor dedim kendime. Rabbim daha beterinden korusun. Bir daha yaşatmasın inşallah bebiş iyi sen iyi ol. Psikolojik tedavine de devam et bu süreçte. Benimde hamileliğim doğumun lohusalığım zorlu geçti çok şükür şimdş iyiyiz. Artık idare ediyorum kendim. Bebişne sarıl onu koruyup kollayacak senden başka kimse yok. Bu dünyada en çok sana ihtiyacı olacak hem de sadece şimdi değil hayatı boyunca. Bundan sonra güzel günler sizi beklesin. Her zorun arkasından güzellikler gelir canım. Tekrardan çok geçmiş olsunHerkese merhaba kızlar uzun bi aradan sonra aranızdayım. Çok kötü günler geçirdim hala da geçiriyorum. Doğuma 20 gün kala adenovirüs kaptım gözümden her yer bulanıktı ve gözlerim çok kötü olmuştu psikolojim bozuldu zaten halihazırda panikataktan ilaç kullanıyordum beni daha da yıprattı 20 gün her gün 2 saat uykuyla uyudum geçecek dediler kiminin 1 ay sürüyor dediler doğuma çyle girdim. 4 martta normal doğumla kızımı göremeden doğurdum ilk 2 hafta yanımda kaldılar intahar etmeyi düşündüm psikolojim öok kötüydü. Sonra toparlamaya basladım baska bi doktora gittim. Korneamda hasae oluşmuş keratit olmuşum uzun bi tedaviye basladık sabır istedi benden sadece yaklasık 2 aydır böyleyim daha da düzeldim ama görme tam düzelmedi hala. Ela bana iyi geliyor hep evdeyiz zaten uykusuzluk falan hiç zorlamıyor diğer şeylere göre göz ağrısı batması görememek hamilelik sürecimin zorluğu çok yıprattı… herkes iyidir umarım
bende de var üşüyor sanıyorum neden acaba gerçekten yaBir arkadaşım da yazmış bana bebeğin çenesi titriyor mu diye. Benin titremedi şu ana kadar hiç titremekten kastın ne canım durduk yere mi titriyor. Üşüyor ağlıyor vs ondan değil dimi. Ve yazanlar olmuş titreme var diye baya kk sa okudum. Korkulacak bişi değildir bence
Canım birde mi ıslak mendille siliyorsan silme pamuk yola koy kenara onla sil. Islak mendil de çok tahriş ediyor.Cnm ben de şimdi aldım bu yorumu görüp bizimki de pişik olmuş hametana geçtik ama pek etkilemedi hamazşnc işe yarar umarım , her alt temizlemede mi günde bir iki kere mi belirtmiş miydi hemşire?
Canım üşürken ağlarken esnerken vs titriyor. Hani öyle zırıl zırıl bir titreme değil ama insan ister istemez korkuyor.Bir arkadaşım da yazmış bana bebeğin çenesi titriyor mu diye. Benin titremedi şu ana kadar hiç titremekten kastın ne canım durduk yere mi titriyor. Üşüyor ağlıyor vs ondan değil dimi. Ve yazanlar olmuş titreme var diye baya kk sa okudum. Korkulacak bişi değildir bence
Yok cnm ıslak mendil daha hiç kullanmadım hep pamuk su yaptım, pişik olmadan kreme başlamayın demişti hemşireler bende hiç krem sürmedim başlarda ya ondan oldu ya bez markasından. Neyse ki Hamazinc hemen hafifletti kızarıklığıCanım birde mi ıslak mendille siliyorsan silme pamuk yola koy kenara onla sil. Islak mendil de çok tahriş ediyor.
Çok gerekli bişey mutlaka al cnm her zaman doktor ilaç yazmıyor buyunce daha da lazım oluyor mesela grip oldu Hemen nébuluzatire fizyolojik serum sikip çocuğa buharını tutuyorum hiç bı ise yaramasa bile burnunu açıyor en kötü o yüzden mutlaka alnebulizatör alan var mı arkadaşlar ? sizce gerekli bir cihaz mı ?
Cnm bize doktor önerdi, burnu çok tıkalıydı nezle olmuştu aldık, ne kadar fayda ediyor bilmiyorum bir nebze bile hafifletse iyidir.nebulizatör alan var mı arkadaşlar ? sizce gerekli bir cihaz mı ?
Benim emerken çenesi titriyor, sinirsel gelişim nedeniyle olduğunu okumuştum internette. Durmayan bir titreme varsa doktorunuzla görüşün diyorlar.Bir arkadaşım da yazmış bana bebeğin çenesi titriyor mu diye. Benin titremedi şu ana kadar hiç titremekten kastın ne canım durduk yere mi titriyor. Üşüyor ağlıyor vs ondan değil dimi. Ve yazanlar olmuş titreme var diye baya kk sa okudum. Korkulacak bişi değildir bence
Ben 6 kilo stokladim yine alıp koyacağım bitmeden mevsimiGerçekten çok iyi hala şaşkınım dün az içtim hemen azaldı 170 ml sağdım ayva bulamıyorum ama artık bulduğum yerden 3 4 kilo alcam
Umarım sizde de bende yaradigi gibi ise yaramıştır kızlar
Dualarımız seninle kuzum
Kendini üzme strese sokma bebişin için ilaç olacak süt uretimine odaklan benim de bebislerim kuvezde kaldı 19 gün Allah sağlık versin inşallah orada çok güzel bakıyorlar bebeğine hiç kendini üzme bu konuyla ilgili
Evet canım burnu da açıyor, balgam varsa onu da attırıyor kustugunda falan balgamı çıkartıyor. Serum fizyolojikte güzel açıyor ama cekmeyince boğazda birikme yaptığını hissettim ben o da çocuğu rahatsız ediyor. Çekme işlemini de Ekin hiç sevmiyor 1-2 kere denedim baktım çok rahatsiz oluyor bi daha yapmadım kötü etkilenmesin diye. Şimdilik böyle idare ediyoruzCanım bu burun tıkanıklığı için mi anlamadım bende de tıkanmaya başladı bu aralar fizyolojik serum sıkıyorum her iki burun deliğine öyle açıyorum ertesi gün yine tıkanıyor hatta bazen akşam yine
Icinde kalinti mi kalmis acaba. Dustukten sonra.icini temizlemis miydin. Benim de kalmisti kalinti.banyo sonrasi temizlendi. Bizimkide hafif kaniyor. Bugun banyo sonrasi bir seyler surdum falan da bakalim yarin da gecmezse doktora goturecegimKızlar göbek kordonu iltihap olan var mı aranızda? Sarı renk gördüm bugün. Pazartesi düşmüştü kordon. Cuma yıkadım ama iltihap mı diye tedirgin oldum.
Ben geçen mecburen çektim aman Allahım ne sümük çıktıEvet canım burnu da açıyor, balgam varsa onu da attırıyor kustugunda falan balgamı çıkartıyor. Serum fizyolojikte güzel açıyor ama cekmeyince boğazda birikme yaptığını hissettim ben o da çocuğu rahatsız ediyor. Çekme işlemini de Ekin hiç sevmiyor 1-2 kere denedim baktım çok rahatsiz oluyor bi daha yapmadım kötü etkilenmesin diye. Şimdilik böyle idare ediyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?