- 31 Temmuz 2019
- 323
- 370
- 103
- 33
Canım ama günü gününü tutmuyor sütün bazen böyle memem kaskatı süt dolu bazen de yumuşak ve süt çok az var nerden anlıyorum az olduğunu alin emerken sinirleniyor ve sonrasında mamayı çok iştahlı içiyorSenin sütün bol canım öyle doluysa sadece emzirmen yeterli olurdu diye düşünüyorum. Uzun uzun emzir ya da uyuyana kadar emzir mama verme 2 saate uyursa doyuyordur zaten. Meme de uyuyana kadar emzir hatta. Benin öyle dolu olsa hep emzirirdim mama vermezdim hiç emdikçe yumuşuyorsa memen çok iyi.
Baby mom markasının elektrikli pompasıyla yaptım canımBen sağım yapınca benim de az geliyor hatta dün bi mememden bir damla süt gelmedi acıdan kapattım sonra elimle sıktım damla damla geliyor. Ne ile sağım yapıyorsun ? Bu hafta hastane tipine geçeceğim, belki arttırır sütümü
Ama daha çok küçük değil mi seslenince bakması için?Kızlar bebeğinize seslenince ya da sesinizi duyunca dönüp bakıyor mu ? Görünce takip ediyor ama seslenince bakmıyor.
Osman gönülal ın videosunu izledim. Bu özellikler yoksa Dr a götürün diyor. Bana göre de çok erken.Canım ama günü gününü tutmuyor sütün bazen böyle memem kaskatı süt dolu bazen de yumuşak ve süt çok az var nerden anlıyorum az olduğunu alin emerken sinirleniyor ve sonrasında mamayı çok iştahlı içiyor
Baby mom markasının elektrikli pompasıyla yaptım canım
Ama daha çok küçük değil mi seslenince bakması için?
Cnm kaç günlük? Seslenince bakmıyor daha çok küçük onun için, doğduğu günün ertesinde de işitme testi yapılmıştı hastanede.Kızlar bebeğinize seslenince ya da sesinizi duyunca dönüp bakıyor mu ? Görünce takip ediyor ama seslenince bakmıyor.
Ben de de aksine usume var. Evim merkezi sistem sicak olmasina ragmen uzerime bir.seyde aliyor muhakkak. Bazilarinda bir sure devam ediyor sicsk basmasi.Of bu sıcak basmaları yanma terleme hali ne zaman bitecek kızlar? Sabah duş alıyorum akşama doğru terlemiş hatta kokmuş hissediyorum hiç hoş değil bu durumBir de sezaryen sonrası kanamanız ne kdr sürdü? Kanama bitse bu halim de bitecek gibi geliyor ilişkili mi bilmiyorum.
Benim kizimda vardi,kordon dustukten sonra gobek deliginin icinde iltihap gibi seyler vardi,fotografini cekip doktora attim,iyi gorunuyor bir sikinti yok demistiKızlar göbek kordonu iltihap olan var mı aranızda? Sarı renk gördüm bugün. Pazartesi düşmüştü kordon. Cuma yıkadım ama iltihap mı diye tedirgin oldum.
Ben ozellikle geceleri cok terliyorum,sabaha kadar uc kere falan ust degisiyorumOf bu sıcak basmaları yanma terleme hali ne zaman bitecek kızlar? Sabah duş alıyorum akşama doğru terlemiş hatta kokmuş hissediyorum hiç hoş değil bu durumBir de sezaryen sonrası kanamanız ne kdr sürdü? Kanama bitse bu halim de bitecek gibi geliyor ilişkili mi bilmiyorum.
Kalıntı kaldığını nasıl anlayacağım. Üstte kabuk var kuru görünüyor. Kabuk kenara kayınca alttan sarı biyer görünüyor.Icinde kalinti mi kalmis acaba. Dustukten sonra.icini temizlemis miydin. Benim de kalmisti kalinti.banyo sonrasi temizlendi. Bizimkide hafif kaniyor. Bugun banyo sonrasi bir seyler surdum falan da bakalim yarin da gecmezse doktora goturecegim
Sarı mı görünüyor sizinde. Sonra geçti mi peki. Ben de tedirgin oldum.Benim kizimda vardi,kordon dustukten sonra gobek deliginin icinde iltihap gibi seyler vardi,fotografini cekip doktora attim,iyi gorunuyor bir sikinti yok demisti
Evet bize de yapılmıştı. 35 canım.Cnm kaç günlük? Seslenince bakmıyor daha çok küçük onun için, doğduğu günün ertesinde de işitme testi yapılmıştı hastanede.
Çene kasları tam kuvvetli değil ve kontrol tam edemiyor ondan canım. Üşüdüğünü göğüs ve sırtını kontrol ederek anlayabilirsin sadece.bende de var üşüyor sanıyorum neden acaba gerçekten ya
Ben çok kullandım ve hala kullaniyorum. Kızımda ilk yenidoganda almamıştım sonra bir gün hastalandı yoğun öksürük üst sorunum yolu enfeksiyonu vs. Nebulizatorle kullanılan ilaçlar verdi. Hemen madikalden aldık. özel marka tercihin yoksa ihtiyaç anında medikalden alabilirsin.nebulizatör alan var mı arkadaşlar ? sizce gerekli bir cihaz mı ?
Aklında soru işareti varsa canım doktora danış bence.Kızlar göbek kordonu iltihap olan var mı aranızda? Sarı renk gördüm bugün. Pazartesi düşmüştü kordon. Cuma yıkadım ama iltihap mı diye tedirgin oldum.
Evet, ben de tam öyleyim, sırılsıklam kalkıyorum , bazen boynum tutuluyor, terlemişim emzirirken de sabit duruyorum herhalde. Ne zaman bitecek acaba?Ben ozellikle geceleri cok terliyorum,sabaha kadar uc kere falan ust degisiyorum
Link atabilir misinOsman gönülal ın videosunu izledim. Bu özellikler yoksa Dr a götürün diyor. Bana göre de çok erken.
Benim kalinti boyle sari parcali bir seydi canim. Icine sinmiyorsa yarin aile hekimine de goturup baktirabilirsin. Daha.once oglumda da cocuk doktorumuz bir kulak copuyle temizle demisti. Sen de kulak copuyle yaglayip temizle yarin da bir bak nasil iciKalıntı kaldığını nasıl anlayacağım. Üstte kabuk var kuru görünüyor. Kabuk kenara kayınca alttan sarı biyer görünüyor.
Seslere bakıyor canım kafasını çevirip sorduğun buysa eğerKızlar bebeğinize seslenince ya da sesinizi duyunca dönüp bakıyor mu ? Görünce takip ediyor ama seslenince bakmıyor.
Canım o sıcak basmalar bende hala devam ediyor özellikle emzirirken fenalık geliyor ama ilk zamanlardaki gibi su gibi terlemiyorum. İlk haftalar bacaklarima bile yapışıyordu pijamam terden çok sinir bozucuyduOf bu sıcak basmaları yanma terleme hali ne zaman bitecek kızlar? Sabah duş alıyorum akşama doğru terlemiş hatta kokmuş hissediyorum hiç hoş değil bu durumBir de sezaryen sonrası kanamanız ne kdr sürdü? Kanama bitse bu halim de bitecek gibi geliyor ilişkili mi bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?