2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Bugün sordum bunu doktora ne zamana kadar uyandıracağım diye. Uyandırma artık kendisi ne zaman uyanır isterse o zaman ver rahatsız etme dedi. Tabi sarılık vs durumu yoksa kilo alımı iyiyse. Hem alışıp sürekli uyanıyor,ki oğlum iki yaşına kadar uyandı sıklıkla, hem de uyku düzeni oluşmuyor.

Ben gece de olsa 3 saati geçirmiyorum, emmiyorsa uyandırma ama uykuda emşyorsa 3 saat bana vicdanen iyi geliyor doktor sa 3 saatte bir gece dedi diye belki..

Kızlar evinde bebek tartısı kullanan var mı? Bugğn sipariş vermek istşyorum ne önerirsiniz bana?

Benim oğlum philips aventin %98 tutulan emziğini de tutmadı kızlar. Başka emzik önerisi olan var mı? Sizinkiler hangisini tutuyor?

Gaz bence

Ben hastanedeysen çocuk doktoru 2 saatte bir beslememi söyledi. Uyuyorsa bile uyandır besle dedi. Uyandırmakta güçlük çektim tam uykuya dalıyor saat doluyor uyumuyordu çocuğum. Başka bir pediatriye gittim, o da 3 saatte bir uyandır dedi. Onda da işler iyiye gitmedi. Saati gelince altını değiştir emzirmeye çalış mama ver altını tekrar al gazını çıkart uyudu derken yine beslenme saati geliyordu. Zorla uyandırıp zorla yedirmeye çalışıyordum. Bi gün o kadar yemek istemedi, nezle oldu üstelik kan şekeri düşecek iştahı yok daha kötüleşir diye o gün eşimle o kadar zorladık ki üzüntüden sabaha kadar ağladım eziyet çektiriyorum bu çocuğa diye. Başka bir proftan randevu aldım, Gittim beni sakince dinledi. Ağlaya ağlaya anlattım sütüm yetmiyor ama mamaya zorluyorum bazen yemiyor vs diye. Günde ortalama 8-10 defa mama verin diyen doktorların aksine günde 2-3 defa mama ver onu da uyanıp ağladığında emzir biraz ondan sonra ver doyana kadar içsin, uyandırma dedi. Onun dışında sadece emzir dedi. Günde 3 e indirdim mamayı, bazen 4 saat uyuyor bazen 1. Ama acıkınca, bezi kirlenince gazı olunca uyanıyor 3-5 dakika ilgilenmezsen ağlıyor. Kafam inanış rahat etti. Psikolojik olarak da daha iyiyim terapi gibi geldi bu doktor. Üç gün sonra kilo kontrolü için tekrar gideceğim. Eğer prematüre değilse ve isteklerimi ağlayarak belli ediyorsa bırak uyusun.

Gece altını açınca uykuları iyice açılıyor 2 3 saat uyutmaya çalışıyoruz çok zor oluyor, açmasak pişik olur mu diye içim rahat etmiyor.
Biz de öyle alt açmak istemiyorum resmen ama mecbur. Gece uykuda kaka yaptıklarından değişmek gerekiyor.
Tam acikmamis olabilir mi canim. Bu sekilde insan doydu mu doymadi mi anlamiyorda zor oluyor.
Sürekli meme aranma modunda. Sadece aç olduklarında değil huzursuz olduklarında da meme istiyorlar ama tok olduğuna emin olduğum zaman memesiz oyalayayım diyorum oyalanmıyor memeyi alana kadar yıkıyor ortalığı. Memeyi alınca da kavga memeyle. Gerçekten şu dönemleri atlatsak bi hızla. Kendi gazlarını kendileri çıkarabilmeleri nimet .

Benimki de 6 günde 350 gram aldı sürekli zorla beslemeye çalıştığımdan. Şuanda mamayı çok azalttım anne sütü ve 3 öğün mamaya geçtim. Bakalım nasıl olacak 3 gün sonra kontrole götüreceğim. Anne sütü içmiyor mu ?

Kızlar 40 çıkıp da ağda yapanınız ya da yaptıranınız oldu mu? Enfeksiyon riski taşıyor mudur halen?
Vallahi şu kırkının çıkmasını bakımlar için bekliyorum ağrıları geçtim onlardan umudu kestim artık
Ben de saçlarımı kestirmek istiyorum benimki tamamen batıl
Benim oğlum philips aventin %98 tutulan emziğini de tutmadı kızlar. Başka emzik önerisi olan var mı? Sizinkiler hangisini tutuyor?
canım şimdi ben yazacaktım gruba tam yazdığını gördüm benim kızda Avent almıyor doğduğu ilk gün emzik tutan bebek şimdi öğürüyor hep memede kendisi emiyor süt de geliyor işim yok sürekli kucağımda acaba başka emzik için zorlamalı mıyım? Yoksa böyle devam etmeli mi?
Hepsi burada da bibs i indirimi var istersen sipariş verebilirsin denemek için

Sanmam canim ... Hatta iyi olur bence temizlik sonucta ... Kuafore gitmeyi ozledik yaaa giyinip kusanmayi da... Gecen giyindim, ustume kustu
Benim çocuğum annesini sürekli topuz yapan bir kadın olarak biliyor kıyamam oysaki upuzun saçlarım var. Bir ara elime makas alıp kesecektim hatta o kadar bunalmıştım ki saçlarımdan kendimden. Lohusalık zormuş.

Sanmam canim ... Hatta iyi olur bence temizlik sonucta ... Kuafore gitmeyi ozledik yaaa giyinip kusanmayi da... Gecen giyindim, ustume kustu

Ben de geçenlerde şık bir şey giydim, rahat edemedim değiştirdim. Telli sütyen kalmıştı, o gün de memeler şişti yine benim vücut sütyene karşı ben onu anladım

Kızlar bizim göbeğimiz böyle kaldı Dr da geçer dedi. 2 kez gümüş kalemle yaktılar antibiyotikli krem sürdük ama hala siyahlık var. Bir de saçlarının içinde kırmızı benekler var onlar ne ola ki ?

Eklentiler

• 8969A867-76B6-452D-9C63-2FB95F62376B.webp
    68,7 KB · Görüntüleme: 55
  • 492C1B54-862D-4F35-94A0-02B10BBD435C.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 56
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…