Valla her gün aynı olmadığı için arada bir böyle uyuduğu zaman oluyor zatenSarılık yoksa ,ben acıksa uyanır mantığındayım. Gerçi saat başı kalkıyorda sağ olsun .
Ben 3 aylik olunca yaptiracagim. Ilk.oglumu da o sekilde yaptirmistim. Kendini bilince ciddi korkan var cunkuGecen haberlerlerde anesteziyi kaldiramayan bir bebek vefat etmis sunnette. Bu yuzden esim istemiyor. Ben de korktum cesaret edemiyorum. Kucukken yaptiracaksaniz 6 aydan once yaptirmalisiniz dedi bizim doktor. Bilgi verdi ama karar icin ben veremem, bu sizin bileceginiz bir sey dedi. 6 ay oncesi ya da 6 yas sonrasi dedi...
Aslında gazını hem üstten hem alttan çıkarıyor sürekli. Metsil damla vermişlerdi ama hiç bişeye yaramıyor kestim vermeyicanim gazi.olunca oyle yapiyorlar bizzat yasamis biri olarak.soyluyorum. Gaz icin bir seyler.kullaniyor musun.
Neden iltahap akiyor bende hic olmadi oyle bir sey lazerle dikmiyorlar miEnfeksiyona çok meyilli oluyor ve tekrar sünnet gerekebiliyor dedi. Yıllarca yenidogan sünneti yaptım kendi cocuguma yapmadım 6 yaşında yaptım dedi.
faydalı olduysa ne mutlu....
Edirnedeyim ben Ahmet bey canım
Sezeryan canım
Bilmiyorum ama aileye cansiz bebegi vermisler. Aile perisanLokal anesteziyi mi kaldiramamisbenim eşim anestezist sürekli bebek sünnetlerine giriyor entube edilmiyor sadece o bölge uyusturuluyor bi de bebege hafif bi sakinlestirici yapiyolar hatta uykusunda yapan doktorlar bile var. O bebeğe nasıl bir işlem uyguladilar acaba
Çok teşekkür ederim yorumlarınız çok kıymetli, bende bu gün hiç mama vermedim sakin davranmaya bebişi de rahatlatmaya çalışıyorumCanım bununla ilgili hiç üzme kendini, zaman zaman böyle yapıyor bazı bebekler. Benim büyük kızım da yapardı, şimdi bu bebiş de yapıyor. Meme reddi gibi değil de şuan bu minikle yaşadığımız, gazı olduğunda memeyle kavga ediyor gibi. Eli kolu durmuyor, ben de ısrar etmiyorum. Rahatlayınca zaten gayet güzel alıyor.
Bunun geçici olduğunu düşün ve rahatla
Power pump yöntemi ile sağım yap canimAa demek ki öyle acaba 15 dk sonunda kapstıp tekrar mı denesek ben bi yapiyim haber veriyim sana
Bana da o çok travmatik geliyor erkek olsam asla istemezdimBen 3 aylik olunca yaptiracagim. Ilk.oglumu da o sekilde yaptirmistim. Kendini bilince ciddi korkan var cunku
Allah korusun canim tercih tabi anne babaya kalıyor bu noktada. Risk küçükte olsa her yaşta var bu tarz ilaçlarda maalesef.Bilmiyorum ama aileye cansiz bebegi vermisler. Aile perisandusunmeye dayanamiyorum. Allah im kimseye yasatmasin. O aileye de dayanma gucu versin...
Benim tamamen geçti canimKizlar bu sezaryen yeri ne zaman tamamen iyilesir. Ben normal yaşantıma devam ediyorum agri falan yok ama dizleri kırıp karnima dogru cekince agri hissediyorum ve karin bölgemde his yok sizde de durum ayni mi?
Metsil benim kızı mahvetti aşırı huysuz,huzursuz yapti sancidan kivrandi ve çok kustuAslında gazını hem üstten hem alttan çıkarıyor sürekli. Metsil damla vermişlerdi ama hiç bişeye yaramıyor kestim vermeyi
Kuzum o nasıl oluyot en yüksekten mi başlıcamPower pump yöntemi ile sağım yap canim
kuzum tamam buldumKuzum o nasıl oluyot en yüksekten mi başlıcam
Lazerle dikim diye bir şey yok canım estetik dikis yapılıyor. Dikiste kullanılan iplik ciltte alerji yaptı o yüzden iltihap geliyor sürekli.Neden iltahap akiyor bende hic olmadi oyle bir sey lazerle dikmiyorlar mi
Hissizlik falan yok mu karin bölgendeBenim tamamen geçti canim
Ben pürüzsüz görünce lazerle dikiyolar saniyodumLazerle dikim diye bir şey yok canım estetik dikis yapılıyor. Dikiste kullanılan iplik ciltte alerji yaptı o yüzden iltihap geliyor sürekli.
Olsun cikarsa da gazli bebegin karni gaz doluyor. Biogai dene bence.Aslında gazını hem üstten hem alttan çıkarıyor sürekli. Metsil damla vermişlerdi ama hiç bişeye yaramıyor kestim vermeyi
Peki sütünüzün yetmediğini nasıl anlıyorsunuz?Ben de senin gibi 3-4 saat aralığını geçirmemeye çalışıyorum. Saatim buna göre hep kurulu. Önce biraz emziriyorum. Sütüm yetmediği için mama veriyorum. Uyutuyorum. Bir ayı haftaya dolacak. Ona göre doktora soracağım nasıl devam edeyim diye… Şu an aç kalmasından korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?