2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Ben 3 aylik olunca yaptiracagim. Ilk.oglumu da o sekilde yaptirmistim. Kendini bilince ciddi korkan var cunku

canim gazi.olunca oyle yapiyorlar bizzat yasamis biri olarak.soyluyorum. Gaz icin bir seyler.kullaniyor musun.
Aslında gazını hem üstten hem alttan çıkarıyor sürekli. Metsil damla vermişlerdi ama hiç bişeye yaramıyor kestim vermeyi

Neden iltahap akiyor bende hic olmadi oyle bir sey lazerle dikmiyorlar mi

Kizlar bu sezaryen yeri ne zaman tamamen iyilesir. Ben normal yaşantıma devam ediyorum agri falan yok ama dizleri kırıp karnima dogru cekince agri hissediyorum ve karin bölgemde his yok sizde de durum ayni mi?

Bilmiyorum ama aileye cansiz bebegi vermisler. Aile perisan dusunmeye dayanamiyorum. Allah im kimseye yasatmasin. O aileye de dayanma gucu versin...

Çok teşekkür ederim yorumlarınız çok kıymetli, bende bu gün hiç mama vermedim sakin davranmaya bebişi de rahatlatmaya çalışıyorum

Bilmiyorum ama aileye cansiz bebegi vermisler. Aile perisan dusunmeye dayanamiyorum. Allah im kimseye yasatmasin. O aileye de dayanma gucu versin...
Allah korusun canim tercih tabi anne babaya kalıyor bu noktada. Risk küçükte olsa her yaşta var bu tarz ilaçlarda maalesef.

Kizlar bu sezaryen yeri ne zaman tamamen iyilesir. Ben normal yaşantıma devam ediyorum agri falan yok ama dizleri kırıp karnima dogru cekince agri hissediyorum ve karin bölgemde his yok sizde de durum ayni mi?
Benim tamamen geçti canim

Lazerle dikim diye bir şey yok canım estetik dikis yapılıyor. Dikiste kullanılan iplik ciltte alerji yaptı o yüzden iltihap geliyor sürekli.
Ben pürüzsüz görünce lazerle dikiyolar saniyodum gecmis olsun ya bir o eksikti sende

Aynı benim şuan ki durumum

Peki sütünüzün yetmediğini nasıl anlıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…