2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kizlar önüme reklamı çıktı ihtiyacı olan baksın, ben bu mama hazirlayiciyi almak istiyorum philipste de vardi ama o çok pahalı

Eklentiler

• Screenshot_20230405_193309_Instagram.webp
    44 KB · Görüntüleme: 57
Ben de şimdi öyle yapmaya başladım memeyle kavga ederse hemen gaz çıkarma pozisyonunu aldırıyorum. Üstten de gaz çıkarmada pek başarılı değilim o da sıkıntı veriyor sanırım ekstradan.
Süt tazyikli geliyor olabilir mi? O da rahatsız edebilir
Tazyikli olduğu zamanlar da oluyor evet o zamanlar zaten yutamıyor tıkanıyor. Onu anlıyorum da tazyik olmadığında da yapınca anlam verememişti. Gazmış anlamış olduk.

Aynen, bu doğumda yıkılmadım ama ayaktada değilim modundayim resmen....
Benim de kötüydü ya doğurmadan önce öksürük krizim vardi sezaryenden sonra da hep devam etti. Resmen işkence yaşadım her öksürdüğümde

Canım 20 günlük olana kadar her 2 saatte 1 şu anda da 3 saat uyanmazsa en geç 4 saate bir emziriyorum
Canım saçındakilerden bizdede var bugün doktor korkma gayet normal isilik dedi
Maşallah canım küçük adam büyümüş sayende yine bilgilendik
bizim de kontrol vardı bugün 58 cm 5500 Gr olmuşuz kalça ultrasonu için doktor 2 aylık olmasını önerdi
Senin ufaklık da olan tabaka bizimkinde de var bende banyodan sonra iyice yumuşuyor öyle bezle yavaşça siliyorum canım yoksa kaşları beyaz beyaz duruyor

İyi akşamlar kızlar. Normal doğum yapanlar bi bakabilir mi. Dikişlerinizin ağrısı kaç günde geçti acaba. Beni mahvetti hala ağrılarım var. Ne zaman geçecek bu. Bi de kanama ne kadar sürüyor ya 40 gün böyle mi olacak

Bebekle ev işlerinizi nasıl yapıyorsunuz
Kuzum 15 dakika uyuduğunda tezgahı siliyorum diğer 15 dakikakada toz alıyorum diğer 15 dakkada patates soyuyorum böylece bebek uyyyunca sende uyursun tezini çürütmüş oluyorum çook zor ya ben yemek yiyemitorum bazen

Ben uyutup koltuktan kalkana kadar kız uyanıyor tuvalete zor giriyorum bazen
Tam şu moddayim

Benim 2 haftada geçti ağrılarım canım. Dikişin çoksa ağrıların olabilir canım inşallah geçer bir an önce

Emzikte galiba kabul etmiyor bir çok marka denedim olmadı ne kadar daha sürer ki böyle

Bende öyle yaptım canım o zaman sıkıntı yok inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…