2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Anne sütü çok tazyikli gelen annisler emzirmeden önce memedeki ön sütü sağip emzirmenizi tavsiye ederim. Ön süt sulu ve şekerli oluyor bebis onu emdiginde yağlı sütü yeterince alamıyor hemen doyuyor. Ön sütü sağıp emzirirseniz yağlı sütü daha çok alır kilo alımı artar

minseo hareketli kitapları ve dokun hisset kitaplarını kızım küçükken çok severdi mama sandalyesine oturttuğumda önüne koyardım baya ilgilenirdi kalın olduğu için ağzına aldığında da yırtılmıyor

Bebekle ev işlerinizi nasıl yapıyorsunuz
Her uykuya daldığında bir işe koşuyorum canım hatta bazen sadece çayı demlemek için 3 4 kere mutfak ile salon arasında mekik dokuyorum çok fena bağırıyor yoksa emziği veriyorum odanın kapısından çıkmadan emziği atıp bağırmaya başlıyor anlıcan her fırsatta bir iş
Canım ilk doğumda dikişin çoktu iyileşmem zaman aldı bunda az olduğu için hemen toparlandım 10 günde ama kanama leke şeklinde hala geliyor
Ahahah bu ben evin odaları ile bebiş arasında mekik dokuyorum bende
Bende öyle yaptım canım o zaman sıkıntı yok inşallah
Valla kilo alıyor bebiş çünkü uykuda büyümesinde çok etkili canım zaten her gün aynı rutinde uyumuyor gündüz bazen saatlerce uyanık duruyor o yüzden eğer uyuyorsa fırsat biliyorum

Kizlar benim kanamaam az az oluyordu 45. Günde bitti 1 hafta olmadı şimdi yine başladı hemde çok yoğun bir şekilde oluyor regl gibide hissetmiyorum, doktoru da aramak istemiyorum, normal midir ki başka doktora mı görünsem

Kızlar merhaba herkese, onlarca sayfa birikmiş okuyamıyorum bile Bizim oğlan uyumuyor,hep bir mız mız,temas bağımlılığı ve memede kalma isteği.Doğrusu çok zor bir dönemden geçiyorum ve yanımda olabilecek kimse yok.Eşimde iş dolayısıyla eve pek gelemiyorNeden erkeklere de babalık izni verilmez ki Bunların dışında umarım herkes iyidir kuzularıyla,bu zor zamanların geçeceğini hayal edip herkese huzurlu bir annelik dönemi diliyorum Seçim metni konuşması gibi oldu sondakiler idare edin

Bende 4 kilo yazmışım dikkatsizlikten 5 kilo olcak o

Aynen canım hergün aynı olmuyor zaten bazen bende fırsata çevirip uyuyorum hemen yoksa aşırı halsiz ve yorgun oluyorum

Fitil verdi bana doktor ağrı kesici olarak sende kullanıyor musun ağrı kesici. Kalıntılar temizlenene kadar kanama devam edecek kırk gün sürmüyor bitiyor on güne, ara ara geliyor çok sık değil

Bence ara sor bitmesi lazım

Peki sütünüzün yetmediğini nasıl anlıyorsunuz?
Sağım da yapıyorum ve max 20-30cc iki memeden çıkıyor. İki saat sonra sağmak istediğimde damla damla geliyor desem yeridir. Bunun yanında ; bebeğim mama vermezsem asla uyumuyor. Sürekli memede olduğunda bile huzursuz oluyor.

Olduğu kadar canım, çocuk ne kadar uyursa o kadar yapabiliyorum. Bazen 3 çeşit yemek tatlı yapacak kadar oluyor bazen akşam eşim geldiğinde hiçbir şey olmuyor. Bazen evi sil süpür yapıyorum bazen sadece topluyorum. Geçenlerde makina yıkamamış bulaşığı, onu elimde yıkamaya başladım. Bebeğe bak gel derken 3 saat sürdü

İlk doğumsa kanama daha erken bitebilir. Benim halen geliyor leke şeklinde. Dikişinde çok olduğu için ağrıyordur. Benim de bel ağrılarım, karın kası ağrılarım devam ediyor arada

Valla gündüzleri annem gelirse hemencik hallediyor ama hergün gelemiyor. Gelmediğinde bir işi 3-4 saatte yapıyorum eğer oğlan uyanıksa. Uyursa hemen koştur koştur haldeyim. Ama o kdar uyumuyoruz ki geceleri. Ev işlerini saldım biraz, bebek uyuduğunda ben de uyuyayım diye

Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…