Kızlar nolcak bu halimiz kızlaaarHer uykuya daldığında bir işe koşuyorum canım hatta bazen sadece çayı demlemek için 3 4 kere mutfak ile salon arasında mekik dokuyorum çok fena bağırıyor yoksa emziği veriyorum odanın kapısından çıkmadan emziği atıp bağırmaya başlıyoranlıcan her fırsatta bir iş
Canım ilk doğumda dikişin çoktu iyileşmem zaman aldı bunda az olduğu için hemen toparlandım 10 günde ama kanama leke şeklinde hala geliyor
Ahahah bu ben evin odaları ile bebiş arasında mekik dokuyorum bende
Valla kilo alıyor bebiş çünkü uykuda büyümesinde çok etkili canım zaten her gün aynı rutinde uyumuyor gündüz bazen saatlerce uyanık duruyor o yüzden eğer uyuyorsa fırsat biliyorum
Agri varsa enfeksiyon olabilirİyi akşamlar kızlar. Normal doğum yapanlar bi bakabilir mi. Dikişlerinizin ağrısı kaç günde geçti acaba. Beni mahvetti hala ağrılarım var. Ne zaman geçecek bu. Bi de kanama ne kadar sürüyor ya 40 gün böyle mi olacak
+1Benim kız banyo yapınca bile uyumuyor desem
Ben sadece yemek yapiyorum. Kizim okuldan ac geldigi icin... Ama onu da zor yapiyorum. Temizligi haftasonu esim yapiyor...Bebekle ev işlerinizi nasıl yapıyorsunuz
Yok canim değişim olmuyorKizlar sezeryan olanlarda da vajina bolgesinde degisim oluyor mu? Merak ettim. Bizimki kadar deformasyon olmuyordur tabii ki de ama dogum oncesinde gore farklilik var mi merak ettim...
Of kıyamam öksürmek hapşurmak korkulu rüyamdı benim ameliyat sonrasıBenim de kötüydü ya doğurmadan önce öksürük krizim vardi sezaryenden sonra da hep devam etti. Resmen işkence yaşadım her öksürdüğümde
Bu mama Türkiye de var mi canim nerden aldinKizlar ben normal aptamil kullanıyordum ama yarim paketi bitince bu mamaya geçtim. Pre olanlar anne sütüne en yakın olanı oluyormuş çok severek de içiyor. içeriğini çevirttim normal aptamille aynı ben bir şey anlamadım kötü yapmiyorumdur inş
Benim olmadı canımKizlar sezeryan olanlarda da vajina bolgesinde degisim oluyor mu? Merak ettim. Bizimki kadar deformasyon olmuyordur tabii ki de ama dogum oncesinde gore farklilik var mi merak ettim...
Benim ilk dogumda eskisine donmustu ama bunda umudum yok. Ilk yuzlesmemi gecen hafta yaptim. Gece uyuyamadimYok canim değişim olmuyor
Hayır canım normal sağmaya başla 10 dk sağ kapat 5 dk bekle sonra 10 dk daha sağ kapat 5 dk bekle 10 dk daha sağ bu şekilde süt hem çok çıkıyor hem artıyor. Bekleme sirasinda diğer göğsünü sağarak ayni anda iki göğse power pump uygulayabilirsinKuzum o nasıl oluyot en yüksekten mi başlıcam
Toparlar bence canim vajina elastik bi organBenim ilk dogumda eskisine donmustu ama bunda umudum yok. Ilk yuzlesmemi gecen hafta yaptim. Gece uyuyamadim
Sizler icin cok sevindim. O kadar acinin iyi yonunden biri de bu olsa gerek ... Benimkinde dikis falan disinda cok az ama be sen sor ne ben soyliyeyimBenim olmadı canım
İki defa sezeryan oldum,vajina bolgesinde herhangi bir degisiklik olmadi.Sadece gebelige bagli sanirim renk degisikligi varKizlar sezeryan olanlarda da vajina bolgesinde degisim oluyor mu? Merak ettim. Bizimki kadar deformasyon olmuyordur tabii ki de ama dogum oncesinde gore farklilik var mi merak ettim...
Ilkinde doktorum bilincli kesi atmisti, sonrada sanat yapar gibi ozenerek dikmisti. Hic farki olmicak merak etme demisti oyle de oldu... Simdikinde doktor, doguma hic bir mudahale etmedim, dogal bir sekilde ilerliyor. Kesi de atmicam, mudahale etmicem dedi, kendiliginden dis gittik olustu... Dikisi gectim, o duzelirde... Acayip bir hal almis, o nasil duzelecek kiToparlar bence canim vajina elastik bi organ
Canim onun kremi var. Emzirmeden sonra kulkanirsin rengi acilar...İki defa sezeryan oldum,vajina bolgesinde herhangi bir degisiklik olmadi.Sadece gebelige bagli sanirim renk degisikligi var
Dogdugundan bu yanaKizlar bebeklerinizde gaz sancilari ne zaman baslamisti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?