2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kızlar nolcak bu halimiz kızlaaar

Agri varsa enfeksiyon olabilir benimki kasiniyor. Iyiliesmenin son seysinde ... Hala krem ve patikon kulkaniyorum. Bi de cok sik ped degistiriyorum. Doktor kuru kalacak dedi durdu, nasil olacaksa o

Kizlar sezeryan olanlarda da vajina bolgesinde degisim oluyor mu? Merak ettim. Bizimki kadar deformasyon olmuyordur tabii ki de ama dogum oncesinde gore farklilik var mi merak ettim...

Kizlar ben normal aptamil kullanıyordum ama yarim paketi bitince bu mamaya geçtim. Pre olanlar anne sütüne en yakın olanı oluyormuş çok severek de içiyor. içeriğini çevirttim normal aptamille aynı ben bir şey anlamadım kötü yapmiyorumdur inş

Eklentiler

• 20230406_092849.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 41
  • Screenshot_20230406_092807_Google.webp
    34,7 KB · Görüntüleme: 39
Benim de kötüydü ya doğurmadan önce öksürük krizim vardi sezaryenden sonra da hep devam etti. Resmen işkence yaşadım her öksürdüğümde
Of kıyamam öksürmek hapşurmak korkulu rüyamdı benim ameliyat sonrası

Bu mama Türkiye de var mi canim nerden aldin

Kuzum o nasıl oluyot en yüksekten mi başlıcam
Hayır canım normal sağmaya başla 10 dk sağ kapat 5 dk bekle sonra 10 dk daha sağ kapat 5 dk bekle 10 dk daha sağ bu şekilde süt hem çok çıkıyor hem artıyor. Bekleme sirasinda diğer göğsünü sağarak ayni anda iki göğse power pump uygulayabilirsin

Kizlar sezeryan olanlarda da vajina bolgesinde degisim oluyor mu? Merak ettim. Bizimki kadar deformasyon olmuyordur tabii ki de ama dogum oncesinde gore farklilik var mi merak ettim...
İki defa sezeryan oldum,vajina bolgesinde herhangi bir degisiklik olmadi.Sadece gebelige bagli sanirim renk degisikligi var

Toparlar bence canim vajina elastik bi organ
Ilkinde doktorum bilincli kesi atmisti, sonrada sanat yapar gibi ozenerek dikmisti. Hic farki olmicak merak etme demisti oyle de oldu... Simdikinde doktor, doguma hic bir mudahale etmedim, dogal bir sekilde ilerliyor. Kesi de atmicam, mudahale etmicem dedi, kendiliginden dis gittik olustu... Dikisi gectim, o duzelirde... Acayip bir hal almis, o nasil duzelecek ki normal dogum yapan arkadaslar sizde durum nasil?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…