2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Sizler icin cok sevindim. O kadar acinin iyi yonunden biri de bu olsa gerek ... Benimkinde dikis falan disinda cok az ama be sen sor ne ben soyliyeyim 16.gun aslinda, belki duzelir
İki doğum yapan arkadaşım daha sonra eski haline döndüğünü söylemişti bana. Benim annem iki normal doğum yapmış o da öyle söyledi. İnşallah senin de toparlayacagini düşünüyorum hala lohusasin bence en az 1 yıl zaman tani kendine kolay bir işlem değil doğum yapmak. Benim sezeryan sürecim çok pozitif geçti ama mesela benim de tartida azalmama rağmen göbek bölgem çok yumuşadı doğum sonrası onun toparlaması için de pilates yapmam lazim yoksa hayatta düzelmez

Çok sağol kuzum

O gobek bolgesi bende de ayni,hatta kizim hep sol tarafta durdugu icin o taraf daha bir yamuk gibi diger tarafa gore

Kizlar bebekleriniz kaka yaparken gürültülü mü yapıyor? Anlıyor musunuz kaka yaptığını? Benim kızım o şekilde yapıyor instagramda alerji belirtisi diye okudum ama kanli mukuslu kaka yok acaba normal mi

Bu mama Türkiye de var mi canim nerden aldin
Yok ki türkiye'de, bana da annem almanya'dan getirdi. Zaten türkiye'de olmayan bir sürü aptamil var orda aptamil prosyneo falan var türkiye'de o da anne sütüne çok yakınmış biliyor musun bilmiyorum ama

Ne guzel seyler yazmissin seninki duzelir dusunme bile ... Bebek iri olunca boyle oldu sanirim. Aslinda kizimdan 110 gr fazla ama tabii vajina icin az degil... Yani kolay bi dogumdu bu kadarini beklemiyordum. Acikligi gorunce disari cikmiyorum enfeksiyon kaparim diye dedigin gibi zamanla galiba... Gecen hafta 13 cm idi rahim, 6 cm olacak Yani daha toparlanacak dedi doktor... Insallah duzelir

Yok ki türkiye'de, bana da annem almanya'dan getirdi. Zaten türkiye'de olmayan bir sürü aptamil var orda aptamil prosyneo falan var türkiye'de o da anne sütüne çok yakınmış biliyor musun bilmiyorum ama
Yok canım ondan sordum zaten hiç görmedim bu mamalari yine en kötüleri bizim ülkede demek ki bebeğin sevdiyse gaz yapmadiysa devam et. Keçi sütü anne sütüne en yakın olanmis acaba pre olanda keçi sütü mü vardi? Yada prebiyotikli mama mi ondan mi pre yaziyor acaba

İnşallah canım. Sen de takma düzelmezse bile yarım saatlik islemle eskisinden daha iyi hale getirirler her şeyin çözümü var artik

Kizlar bebekleriniz kaka yaparken gürültülü mü yapıyor? Anlıyor musunuz kaka yaptığını? Benim kızım o şekilde yapıyor instagramda alerji belirtisi diye okudum ama kanli mukuslu kaka yok acaba normal mi
Evet canim adeta fiskiriyor. Hatta birinde alti acikken yapti, buyuk bir kaza atlattim hem de ikiniyor, kizariyor. Net sesini de kaka cikisinin duyuyorum

Evet canim adeta fiskiriyor. Hatta birinde alti acikken yapti, buyuk bir kaza atlattim hem de ikiniyor, kizariyor. Net sesini de kaka cikisinin duyuyorum
Benimki de öyle hatta dün eşim gök gürledi sandı normal o zaman henüz sessiz kaka yapmamasi

Hem premature bebekler hem de 6 aya kadar normal bebekler kullanabiliyormuş yani almanyada öyle söylemisler, ben ilk gördüğümde premature dedim zaten direkt ama içerik normal aptamille ayni sadece hurma yağı var yaziyo üstünde oranlar falan hep ayni bizde millet normal aptamili zor aliyor çok pahali öbürleri gelse hiç alamayız

Bi de baktim palm yağı yokmuş tek özellik bu hurma yağı var palm yok

Eklentiler

• Screenshot_20230406_102621_Google.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 40
Benim ilk dogumumda oyle.olmustu canim. 1 hafta surdu.sonra kesildi.

Kizlar sezeryan olanlarda da vajina bolgesinde degisim oluyor mu? Merak ettim. Bizimki kadar deformasyon olmuyordur tabii ki de ama dogum oncesinde gore farklilik var mi merak ettim...
Yok canim ayni kaliyor ben bir degisiklik yasamadim. Normal.olanlarin nasil sarkiklik mi oluyor

Bu senelerde tuturmuslar bir alerji her seye alerji c Bir seye cozum bulamayinca alerji. Gaz cikara cikara yapiyor sesli yapiyor yani canim.Alerjiyle ne alakasi olacak ki

Toparlar bence canim vajina elastik bi organ

Genelde 6 ay içinde eski haline geldiği söylenir. Çok aşırı parçalanma olmadığı sürece, hücreler çok hızlı yeniler kendini o bölgede. Ben ve eşim hiçbir zaman farklılık hissetmedik. Şuan hala açıklık olabileceğinden erken estetik kaygı yaşamak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…