Kizlar bebekleriniz kaka yaparken gürültülü mü yapıyor? Anlıyor musunuz kaka yaptığını? Benim kızım o şekilde yapıyor instagramda alerji belirtisi diye okudum ama kanli mukuslu kaka yok acaba normal mi
Anlatilmaz, yasanirYok canim ayni kaliyor ben bir degisiklik yasamadim. Normal.olanlarin nasil sarkiklik mi oluyor
Evet benim oğlan yeri göğü inletiyor yaparkenKizlar bebekleriniz kaka yaparken gürültülü mü yapıyor? Anlıyor musunuz kaka yaptığını? Benim kızım o şekilde yapıyor instagramda alerji belirtisi diye okudum ama kanli mukuslu kaka yok acaba normal mi
Hemde ne sesliii vıcık vıcıkKizlar bebekleriniz kaka yaparken gürültülü mü yapıyor? Anlıyor musunuz kaka yaptığını? Benim kızım o şekilde yapıyor instagramda alerji belirtisi diye okudum ama kanli mukuslu kaka yok acaba normal mi
Ay evet ya geçen arkadasimla onu konuştuk biz de her şeye alerji belirtisi yaziyolar insanı da tribe sokuyolarBu senelerde tuturmuslar bir alerji her seye alerji c Bir seye cozum bulamayinca alerji. Gaz cikara cikara yapiyor sesli yapiyor yani canim.Alerjiyle ne alakasi olacak ki
Benim doktorum devam et dedi canım. Nasıl dönüyor yüzüstü yatarken sirt üstü mü dönüyor? Ekin de uykusunda hareket halinde hep ama öyle tehlike arz edecek dönme yaşamadım ben henüz hala salonda beşiğinde reflü yatağında yatiriyorum gece gündüz. Bi de sırt üstü uyutuyorum ben. Yüz üstü tehlikeli kusarsa falanreflü yatağı kullanan arkadaşlar, benim kızım yüzüstü yatarken dönmeye başladı. Ben de sadece salonda yatırmak için kullanıyorum reflü yatağını, bazen yalnız bırakıp çıkıyorum yanından. Dönüp düşer mi acaba? Ne zamana kadar bu yatak kullanılabilir?
Ben o sesi duyunca çok mutlu oluyorum gazi da çıktı rahatladi diye. Biri gaz çıkarınca mutlu olacaksin kaka yapinca sevineceksin deseler asla inanmazdimHemde ne sesliii vıcık vıcıkbende gece aynı şeyi düşündüm ya ishal falan mı diye ama okudum normalmiş
Bence de canım normal doğum yapanlar en az 1 yil tanimali kendine kolay değil çünküGenelde 6 ay içinde eski haline geldiği söylenir. Çok aşırı parçalanma olmadığı sürece, hücreler çok hızlı yeniler kendini o bölgede. Ben ve eşim hiçbir zaman farklılık hissetmedik. Şuan hala açıklık olabileceğinden erken estetik kaygı yaşamak için
Hem premature bebekler hem de 6 aya kadar normal bebekler kullanabiliyormuş yani almanyada öyle söylemisler, ben ilk gördüğümde premature dedim zaten direkt ama içerik normal aptamille ayni sadece hurma yağı var yaziyo üstündeoranlar falan hep ayni bizde millet normal aptamili zor aliyor çok pahali öbürleri gelse hiç alamayız
Bi de baktim palm yağı yokmuş tek özellik bu hurma yağı var palm yok
Demek ki diğeri daha temiz icerikliymis canim çokta farki yokmus amaBen yanlis anlamisim hurma palm yok whsjwj
Ayyy o çok kötü olurDün iftar sofrasında başladı artçı gürültüler, ben anlayıp rahat yapma pozisyonuna getirdim. Sonra aman Allahım sırta çıkan bir kakazaten prima var yok arası, geleni dışarı fırlatıyor. Bi ara zıbını keselim dedim eşime ama bi şekilde hallettik
Nasıl beceriyorlar öyle pirtlamayi helal olsun vallaEvet benim oğlan yeri göğü inletiyor yaparken
Gürültülü kaka tek başına alerji belirtisi değil canım gazlı olduğunda da gürültülü oluyor. Sabah benim oğlan gazla birlikte gürül gürül yaptı sonuç kaka enseden çıktıKizlar bebekleriniz kaka yaparken gürültülü mü yapıyor? Anlıyor musunuz kaka yaptığını? Benim kızım o şekilde yapıyor instagramda alerji belirtisi diye okudum ama kanli mukuslu kaka yok acaba normal mi
Gaz bizim göbek adımız oldu artıkGürültülü kaka tek başına alerji belirtisi değil canım gazlı olduğunda da gürültülü oluyor. Sabah benim oğlan gazla birlikte gürül gürül yaptı sonuç kaka enseden çıktı
Maşallah kuzuyaŞimdi doktordan çıktım, yavrumun sarılığı gitmiş, kilo vermişti korkmuştuk geçen hafta şimdi doğum kilosunu da 20 gr geçmiş sonunda kilo aldırabilmişim o kadar mutlu oldum kiMamayı artık azaltabilir miyim diye sordum ilk 3 ay kilo alımı önemli mamaya böyle devam dedi. Kaşık biberon da çok zorluyor insanı ama yapacak bişey yok böyle devam edicez bir süre.
Birinin poposunu koklayıp kötü kokunca mutlu olan tek kişi annedir herhaldeBen o sesi duyunca çok mutlu oluyorum gazi da çıktı rahatladi diye. Biri gaz çıkarınca mutlu olacaksin kaka yapinca sevineceksin deseler asla inanmazdim
KesinlikleBirinin poposunu koklayıp kötü kokunca mutlu olan tek kişi annedir herhalde
1 saat içinde içmezse dök canım.Kizlar mama hazirladiginizda icmeyince dokuyoruz degil mi
Ekin de böyle memede neden böyle bunlarAnlık benin oğlan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?