2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kizlar bebekleriniz kaka yaparken gürültülü mü yapıyor? Anlıyor musunuz kaka yaptığını? Benim kızım o şekilde yapıyor instagramda alerji belirtisi diye okudum ama kanli mukuslu kaka yok acaba normal mi

Dün iftar sofrasında başladı artçı gürültüler, ben anlayıp rahat yapma pozisyonuna getirdim. Sonra aman Allahım sırta çıkan bir kaka zaten prima var yok arası, geleni dışarı fırlatıyor. Bi ara zıbını keselim dedim eşime ama bi şekilde hallettik

Kizlar bebekleriniz kaka yaparken gürültülü mü yapıyor? Anlıyor musunuz kaka yaptığını? Benim kızım o şekilde yapıyor instagramda alerji belirtisi diye okudum ama kanli mukuslu kaka yok acaba normal mi
Evet benim oğlan yeri göğü inletiyor yaparken

reflü yatağı kullanan arkadaşlar, benim kızım yüzüstü yatarken dönmeye başladı. Ben de sadece salonda yatırmak için kullanıyorum reflü yatağını, bazen yalnız bırakıp çıkıyorum yanından. Dönüp düşer mi acaba? Ne zamana kadar bu yatak kullanılabilir?

Hemde ne sesliii vıcık vıcık bende gece aynı şeyi düşündüm ya ishal falan mı diye ama okudum normalmiş

Bu senelerde tuturmuslar bir alerji her seye alerji c Bir seye cozum bulamayinca alerji. Gaz cikara cikara yapiyor sesli yapiyor yani canim.Alerjiyle ne alakasi olacak ki
Ay evet ya geçen arkadasimla onu konuştuk biz de her şeye alerji belirtisi yaziyolar insanı da tribe sokuyolar

Benim doktorum devam et dedi canım. Nasıl dönüyor yüzüstü yatarken sirt üstü mü dönüyor? Ekin de uykusunda hareket halinde hep ama öyle tehlike arz edecek dönme yaşamadım ben henüz hala salonda beşiğinde reflü yatağında yatiriyorum gece gündüz. Bi de sırt üstü uyutuyorum ben. Yüz üstü tehlikeli kusarsa falan

Hemde ne sesliii vıcık vıcık bende gece aynı şeyi düşündüm ya ishal falan mı diye ama okudum normalmiş
Ben o sesi duyunca çok mutlu oluyorum gazi da çıktı rahatladi diye. Biri gaz çıkarınca mutlu olacaksin kaka yapinca sevineceksin deseler asla inanmazdim

Bence de canım normal doğum yapanlar en az 1 yil tanimali kendine kolay değil çünkü

Bi de baktim palm yağı yokmuş tek özellik bu hurma yağı var palm yok
Ben yanlis anlamisim hurma palm yok whsjwj
Demek ki diğeri daha temiz icerikliymis canim çokta farki yokmus ama
Ayyy o çok kötü olur Benim kiz da iki kere öyle bayaaa doldurdu ama taşma vs. Yaşamadık şükür
Evet benim oğlan yeri göğü inletiyor yaparken
Nasıl beceriyorlar öyle pirtlamayi helal olsun valla Dışarda falan yapsalar bizi rezil edecekler insanlar biz yaptik sanar

Gürültülü kaka tek başına alerji belirtisi değil canım gazlı olduğunda da gürültülü oluyor. Sabah benim oğlan gazla birlikte gürül gürül yaptı sonuç kaka enseden çıktı

Şimdi doktordan çıktım, yavrumun sarılığı gitmiş, kilo vermişti korkmuştuk geçen hafta şimdi doğum kilosunu da 20 gr geçmiş sonunda kilo aldırabilmişim o kadar mutlu oldum ki Mamayı artık azaltabilir miyim diye sordum ilk 3 ay kilo alımı önemli mamaya böyle devam dedi. Kaşık biberon da çok zorluyor insanı ama yapacak bişey yok böyle devam edicez bir süre.

Gürültülü kaka tek başına alerji belirtisi değil canım gazlı olduğunda da gürültülü oluyor. Sabah benim oğlan gazla birlikte gürül gürül yaptı sonuç kaka enseden çıktı
Gaz bizim göbek adımız oldu artık içtikleri bı süt nasıl bu kadar kaka üretebiliyorlar hayret bişey

Maşallah kuzuya Bence de hemen kesme mamayı canim ben hala veriyorum günde 2 defa falan doktor da verebilirsin hem sen dinlenmiş olursun hem göğüslerine dolmasi için zaman tanırsın dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…