Yaa ben direk dokuyordum. Oyle yapayim canim cok sagol1 saat içinde içmezse dök canım.
Rahat yapma pozisyonu nasıl arkadaşım? Anlat bana aydınlat beniDün iftar sofrasında başladı artçı gürültüler, ben anlayıp rahat yapma pozisyonuna getirdim. Sonra aman Allahım sırta çıkan bir kakazaten prima var yok arası, geleni dışarı fırlatıyor. Bi ara zıbını keselim dedim eşime ama bi şekilde hallettik
Tummy time, karın üstü yatış var ya onda durdurmaya çalışıyorum günlük 15-20 dk. Sallana sallana dönmeyi başarıyor. Yoksa ben de hiç yüzüstü yatırmıyorum. Zaten çok da sevmiyor. Reflü yatağı ne zamana kadar kullanılırmış peki, ilk 3 ay filan miBenim doktorum devam et dedi canım. Nasıl dönüyor yüzüstü yatarken sirt üstü mü dönüyor? Ekin de uykusunda hareket halinde hep ama öyle tehlike arz edecek dönme yaşamadım ben henüz hala salonda beşiğinde reflü yatağında yatiriyorum gece gündüz. Bi de sırt üstü uyutuyorum ben. Yüz üstü tehlikeli kusarsa falan
Benim sezaryen kesisinin altına kadar çatlak izim var mosmor çatlaklar. Gebelikte nasıl çatladıysam. Alt tarafta bir şey yok ama.Kizlar sezeryan olanlarda da vajina bolgesinde degisim oluyor mu? Merak ettim. Bizimki kadar deformasyon olmuyordur tabii ki de ama dogum oncesinde gore farklilik var mi merak ettim...
Rahat yapma pozisyonu nasıl arkadaşım? Anlat bana aydınlat benibizim oğlanın gaz sancısından oturup ben ağlayacağım
Maşallah ona canım gözlem altında olduğu sürece sorun olmaz bence. Reflü 3 aya kadar kullanabilirsin sonra refleksleri gelistigi için 3 aydan sonra normal yatirabilirizTummy time, karın üstü yatış var ya onda durdurmaya çalışıyorum günlük 15-20 dk. Sallana sallana dönmeyi başarıyor. Yoksa ben de hiç yüzüstü yatırmıyorum. Zaten çok da sevmiyor. Reflü yatağı ne zamana kadar kullanılırmış peki, ilk 3 ay filan mi
Ben de hiç bakmıyorum resmen yok sayıyorum dokunmuyorum bileBen de göz göze gelmemeye çalışıyorum göbeğimletaytla falan neyse de ciplakken üzücü
2. Hafta canımKizlar bebeklerinizde gaz sancilari ne zaman baslamisti?
Evet cnm böyle devam şimdilik sadece sütüm yeterli değil hala zaten. Sen kaşık biberondan normal biberona geçmeye nasıl karar verdin meme reddi yaşamadan bir tekniği var mı?Maşallah kuzuyaBence de hemen kesme mamayı canim ben hala veriyorum günde 2 defa falan doktor da verebilirsin hem sen dinlenmiş olursun hem göğüslerine dolmasi için zaman tanırsın dedi.
Bende bekleyim o zaman canım baya baya rahatsız ediyor inşallah hemen biter. Sen o zaman doktora danışmışmıydınBenim ilk dogumumda oyle.olmustu canim. 1 hafta surdu.sonra kesildi.
Canım molfix pure soft beli lastikli ve kakayı çok güzel emiyor bi dene istersen. Ben gündüzleri sleepy takıyorum bazen eğer Kakaya denk gelirse çok fena oluyor kaka içinde yüzüyor sankiDün iftar sofrasında başladı artçı gürültüler, ben anlayıp rahat yapma pozisyonuna getirdim. Sonra aman Allahım sırta çıkan bir kakazaten prima var yok arası, geleni dışarı fırlatıyor. Bi ara zıbını keselim dedim eşime ama bi şekilde hallettik
Ev emzik doldu ucuz pahalı her şeyi denedim. En son philips avent denedim bunu kesin tutar artık diye onu da tutmadı. Ben de pes edicem artık galiba emzik almayacağım bir daha.Ben ilk kızımda da bu kuzumda da her önerileni denedim. Hiç birini almadı. Bence boşuna para verme :) almayan almıyor
Canım benim kızın emme refleksi çok güzel doğdu. Memeyi hemen tuttu emdi. Hastanede ilk mamasını kaşık biberon ile verdim. Ebe bebeğin emme refleksi güzel biberon ile verebilirsin sorun olacağını sanmıyorum dedi ama ben cesaret edemedim yaklaşık 1 hafta kaşık biberon ile devam ettim. 3. Gün emzik vermiştim ben baktim emmede herhangi bi sorun yok biberon bi deneyip gözlemleyim dedim. Çünkü geceleri falan çok zor oluyordu. Meme+biberon şeklinde denemeye başladım baktim problem yok devam ettim hala da o şekilde ilerliyoruz herhangi bir sorun yaşamadık çok şükür canım. Eğer sorun sezseydim kaşık biberona dönecektim hemenEvet cnm böyle devam şimdilik sadece sütüm yeterli değil hala zaten. Sen kaşık biberondan normal biberona geçmeye nasıl karar verdin meme reddi yaşamadan bir tekniği var mı?
Diğer bez markalarinda lastik olmuyor mu canim ben de molfix kullaniyorum baska bez denemedim hiçCanım molfix pure soft beli lastikli ve kakayı çok güzel emiyor bi dene istersen. Ben gündüzleri sleepy takıyorum bazen eğer Kakaya denk gelirse çok fena oluyor kaka içinde yüzüyor sankiama molfix çok güzel emiyor. Bu arada benim kızlardan biri günde 1e diğeri 2 3 günde 1 e düşürdü kakayı. O yüzden yapınca çok yapıyorlar.
Al benden de o kadar arkadaşım eşimle oohhhh sesleriyle inletiyoruz eviBen o sesi duyunca çok mutlu oluyorum gazi da çıktı rahatladi diye. Biri gaz çıkarınca mutlu olacaksin kaka yapinca sevineceksin deseler asla inanmazdim
Değişik bi ağrı. Zonklama, kaşınma gibi acıyorAgri varsa enfeksiyon olabilirbenimki kasiniyor. Iyiliesmenin son seysinde ... Hala krem ve patikon kulkaniyorum. Bi de cok sik ped degistiriyorum. Doktor kuru kalacak dedi durdu, nasil olacaksa o
Kanama bitecek gibi de durmuyor. Regli gibi aynı. Rabbim hepimize şifa versin inşallahOlduğu kadar canım, çocuk ne kadar uyursa o kadar yapabiliyorum. Bazen 3 çeşit yemek tatlı yapacak kadar oluyor bazen akşam eşim geldiğinde hiçbir şey olmuyor. Bazen evi sil süpür yapıyorum bazen sadece topluyorum. Geçenlerde makina yıkamamış bulaşığı, onu elimde yıkamaya başladım. Bebeğe bak gel derken 3 saat sürdü
İlk doğumsa kanama daha erken bitebilir. Benim halen geliyor leke şeklinde. Dikişinde çok olduğu için ağrıyordur. Benim de bel ağrılarım, karın kası ağrılarım devam ediyor arada
Fitili bana basur için verdi ama henüz kullanamadım. Kanama da 2 hafta oldu hala devam ediyorFitil verdi bana doktor ağrı kesici olarak sende kullanıyor musun ağrı kesici. Kalıntılar temizlenene kadar kanama devam edecek kırk gün sürmüyor bitiyor on güne, ara ara geliyor çok sık değil
Dikişim fazla olduğu için geç iyileşecek o zamanHer uykuya daldığında bir işe koşuyorum canım hatta bazen sadece çayı demlemek için 3 4 kere mutfak ile salon arasında mekik dokuyorum çok fena bağırıyor yoksa emziği veriyorum odanın kapısından çıkmadan emziği atıp bağırmaya başlıyoranlıcan her fırsatta bir iş
Canım ilk doğumda dikişin çoktu iyileşmem zaman aldı bunda az olduğu için hemen toparlandım 10 günde ama kanama leke şeklinde hala geliyor
Ahahah bu ben evin odaları ile bebiş arasında mekik dokuyorum bende
Valla kilo alıyor bebiş çünkü uykuda büyümesinde çok etkili canım zaten her gün aynı rutinde uyumuyor gündüz bazen saatlerce uyanık duruyor o yüzden eğer uyuyorsa fırsat biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?