2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Rahat yapma pozisyonu nasıl arkadaşım? Anlat bana aydınlat beni bizim oğlanın gaz sancısından oturup ben ağlayacağım

Tummy time, karın üstü yatış var ya onda durdurmaya çalışıyorum günlük 15-20 dk. Sallana sallana dönmeyi başarıyor. Yoksa ben de hiç yüzüstü yatırmıyorum. Zaten çok da sevmiyor. Reflü yatağı ne zamana kadar kullanılırmış peki, ilk 3 ay filan mi

Kizlar sezeryan olanlarda da vajina bolgesinde degisim oluyor mu? Merak ettim. Bizimki kadar deformasyon olmuyordur tabii ki de ama dogum oncesinde gore farklilik var mi merak ettim...
Benim sezaryen kesisinin altına kadar çatlak izim var mosmor çatlaklar. Gebelikte nasıl çatladıysam. Alt tarafta bir şey yok ama.

Rahat yapma pozisyonu nasıl arkadaşım? Anlat bana aydınlat beni bizim oğlanın gaz sancısından oturup ben ağlayacağım

Ay canım Allah iyiliğini versin oğlunun Bazen dik tutuyorum vücudu bana yapışık, bazen de karnının üzerine kolumu ya da bacağımı koyup ters çeviriyorum. Yani kolumun üstüne yatırıyorum ama kolum ya da bacağım karına geliyor. Sırtından da pat pat vurunca yapıyor sanki. Dün bu pozisyona aldım ki dik olunca yukarı fırlamasın, ama gene de fırlattı

Maşallah ona canım gözlem altında olduğu sürece sorun olmaz bence. Reflü 3 aya kadar kullanabilirsin sonra refleksleri gelistigi için 3 aydan sonra normal yatirabiliriz

Maşallah kuzuya Bence de hemen kesme mamayı canim ben hala veriyorum günde 2 defa falan doktor da verebilirsin hem sen dinlenmiş olursun hem göğüslerine dolmasi için zaman tanırsın dedi.
Evet cnm böyle devam şimdilik sadece sütüm yeterli değil hala zaten. Sen kaşık biberondan normal biberona geçmeye nasıl karar verdin meme reddi yaşamadan bir tekniği var mı?

Benim ilk dogumumda oyle.olmustu canim. 1 hafta surdu.sonra kesildi.
Bende bekleyim o zaman canım baya baya rahatsız ediyor inşallah hemen biter. Sen o zaman doktora danışmışmıydın
Canım molfix pure soft beli lastikli ve kakayı çok güzel emiyor bi dene istersen. Ben gündüzleri sleepy takıyorum bazen eğer Kakaya denk gelirse çok fena oluyor kaka içinde yüzüyor sanki ama molfix çok güzel emiyor. Bu arada benim kızlardan biri günde 1e diğeri 2 3 günde 1 e düşürdü kakayı. O yüzden yapınca çok yapıyorlar.

Ben ilk kızımda da bu kuzumda da her önerileni denedim. Hiç birini almadı. Bence boşuna para verme :) almayan almıyor
Ev emzik doldu ucuz pahalı her şeyi denedim. En son philips avent denedim bunu kesin tutar artık diye onu da tutmadı. Ben de pes edicem artık galiba emzik almayacağım bir daha.

Evet cnm böyle devam şimdilik sadece sütüm yeterli değil hala zaten. Sen kaşık biberondan normal biberona geçmeye nasıl karar verdin meme reddi yaşamadan bir tekniği var mı?
Canım benim kızın emme refleksi çok güzel doğdu. Memeyi hemen tuttu emdi. Hastanede ilk mamasını kaşık biberon ile verdim. Ebe bebeğin emme refleksi güzel biberon ile verebilirsin sorun olacağını sanmıyorum dedi ama ben cesaret edemedim yaklaşık 1 hafta kaşık biberon ile devam ettim. 3. Gün emzik vermiştim ben baktim emmede herhangi bi sorun yok biberon bi deneyip gözlemleyim dedim. Çünkü geceleri falan çok zor oluyordu. Meme+biberon şeklinde denemeye başladım baktim problem yok devam ettim hala da o şekilde ilerliyoruz herhangi bir sorun yaşamadık çok şükür canım. Eğer sorun sezseydim kaşık biberona dönecektim hemen

Diğer bez markalarinda lastik olmuyor mu canim ben de molfix kullaniyorum baska bez denemedim hiç ilk pure soft kullaniyordum şimdi mavilere geçtik mavi pakette çok güzel o da ayni beli lastikli emiciligi falan çok güzel

Kızlar kendim için kontrole gidicem pazartesi ağda işini nasıl yapıcaz acaba böyle mi gitcem yaaa jilet yapmak da istemiyorum

Agri varsa enfeksiyon olabilir benimki kasiniyor. Iyiliesmenin son seysinde ... Hala krem ve patikon kulkaniyorum. Bi de cok sik ped degistiriyorum. Doktor kuru kalacak dedi durdu, nasil olacaksa o
Değişik bi ağrı. Zonklama, kaşınma gibi acıyor bende kullanıyorum onları ama ne zaman geçecek bilmiyorum. Çok zorlanıyorum aynen kuru kalacak dedi. Belden aşağı yıkıyorum sıkça.

Kanama bitecek gibi de durmuyor. Regli gibi aynı. Rabbim hepimize şifa versin inşallah

Fitil verdi bana doktor ağrı kesici olarak sende kullanıyor musun ağrı kesici. Kalıntılar temizlenene kadar kanama devam edecek kırk gün sürmüyor bitiyor on güne, ara ara geliyor çok sık değil
Fitili bana basur için verdi ama henüz kullanamadım. Kanama da 2 hafta oldu hala devam ediyor

Dikişim fazla olduğu için geç iyileşecek o zaman bi de ilk doğumum benim de. Bian önce geçer inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…