- 22 Mayıs 2021
- 573
- 1.583
- 63
Ay inşallah canım ya. Valla çok yoruldum artıkBenim 2 haftada geçti ağrılarım canım. Dikişin çoksa ağrıların olabilir canım inşallah geçer bir an önce
Doğrudur canım sabret az kaldı inşallahAy inşallah canım ya. Valla çok yoruldum artık
Allahım ölücem gülmektenEkin de böyle memede neden böyle bunlar
Biz de aynı durumdayız. Sizin minnoş kaç günlük ?kızlar aryanın ağzında hep bi tükürük var köpük köpük neden acaba
Hepsinde olmuyor canim sleepyde yok mesela sana zahmet mavi molfix bezin fotosunu atar mısın müsait olduğundaDiğer bez markalarinda lastik olmuyor mu canim ben de molfix kullaniyorum baska bez denemedim hiçilk pure soft kullaniyordum şimdi mavilere geçtik mavi pakette çok güzel o da ayni beli lastikli emiciligi falan çok güzel
KuzumBiz de aynı durumdayız. Sizin minnoş kaç günlük ?
canım 38 günlüğüzBiz de aynı durumdayız. Sizin minnoş kaç günlük ?
Canım molfix pure soft beli lastikli ve kakayı çok güzel emiyor bi dene istersen. Ben gündüzleri sleepy takıyorum bazen eğer Kakaya denk gelirse çok fena oluyor kaka içinde yüzüyor sankiama molfix çok güzel emiyor. Bu arada benim kızlardan biri günde 1e diğeri 2 3 günde 1 e düşürdü kakayı. O yüzden yapınca çok yapıyorlar.
Kızlar kendim için kontrole gidicem pazartesi ağda işini nasıl yapıcaz acaba böyle mi gitcem yaaa jilet yapmak da istemiyorum
Kanama bitecek gibi de durmuyor. Regli gibi aynı. Rabbim hepimize şifa versin inşallah
Bazen hiç fark etmiyorum yaptığını genelde gaz yaparken kaka yaptıkları için gürültülü oluyor. İnternette her şey alerji gerçekten oğlumda ben de çok bakıyordum artık araştırmıyorum resmen. Hatta çok kokardı oğlanın kakası üşütüyordur, anne sütü alan bebeğin kakası kokmaz vs diye yazardı ben de ne yapacağımı şaşırırdım. Doktor gayet normal karşılamıştı ama.Kizlar bebekleriniz kaka yaparken gürültülü mü yapıyor? Anlıyor musunuz kaka yaptığını? Benim kızım o şekilde yapıyor instagramda alerji belirtisi diye okudum ama kanli mukuslu kaka yok acaba normal mi
Biberonla sağdığım sütü verdim birkez , alışır diye de korkuyorum tabi. Ama doktor ver dediCanım benim kızın emme refleksi çok güzel doğdu. Memeyi hemen tuttu emdi. Hastanede ilk mamasını kaşık biberon ile verdim. Ebe bebeğin emme refleksi güzel biberon ile verebilirsin sorun olacağını sanmıyorum dedi ama ben cesaret edemedim yaklaşık 1 hafta kaşık biberon ile devam ettim. 3. Gün emzik vermiştim ben baktim emmede herhangi bi sorun yok biberon bi deneyip gözlemleyim dedim. Çünkü geceleri falan çok zor oluyordu. Meme+biberon şeklinde denemeye başladım baktim problem yok devam ettim hala da o şekilde ilerliyoruz herhangi bir sorun yaşamadık çok şükür canım. Eğer sorun sezseydim kaşık biberona dönecektim hemen
Hayir danismadim canim adet oldugunu dusunmustum adet gibiydi cunkuBende bekleyim o zaman canım baya baya rahatsız ediyor inşallah hemen biter. Sen o zaman doktora danışmışmıydın
Canım molfix pure soft beli lastikli ve kakayı çok güzel emiyor bi dene istersen. Ben gündüzleri sleepy takıyorum bazen eğer Kakaya denk gelirse çok fena oluyor kaka içinde yüzüyor sankiama molfix çok güzel emiyor. Bu arada benim kızlardan biri günde 1e diğeri 2 3 günde 1 e düşürdü kakayı. O yüzden yapınca çok yapıyorlar.
TEŞEKKÜRler cnmUzun zaman yazmayan arkadaşlardan haberler almak ne güzelbebişle beraber olmanıza ve yavaş yavaş düzen kurmanıza çok sevindim. Daha da iyi olursunuz inşallah. Büyük çocuğa karşı sabırsızlık maalesef olabiliyor, dengeni bozan diğer şeyleri görmezden gelmeye çalışmak, oğluna sabrını arttırır umarım.
Saati saatine besliyorum genelde azda olsa her gün alıyordu bugün biraz kilo vermiş dün akşam yorgunluktan uyuyakalmışım bir beslenmeyi yapamadım. 2250 gr ile hastaneden çıktık şimdi 2650-2700 gr civarındayız elhamdulillahÇok sukur suanlik iyi gidiyor canim. Uykudan uyandirip besleme kismi zor geliyor yenidogan donemin zorlugu da o.Size de cok gecmis olsun canim. Kizini almana sevindim nasil biraz kilo aldi mi?Oglun kac yasindaydi?Sabrinin tasmasi da normal zaten baya yogunuz cocuklarda zorlayinca insan.dayanamiyor
Benim oğlanda öyleydi kilo almıyordu ve sütümde çoktu her ay 200-300 gr alıyordu o kadar. Ama kaka çiş çok iyiydi sonradan ön sütümün çok olduğunu yağlı süte çocuk erişemeden doyduğunu farkettim. Önden bi 30-40 cc sağıyordum elle duru ayran gibi sütüm vardı sonradan besliyordum biraz kilo alımı artmıştı. Mama verebilirsen ver bence zayıf olmasındansa mama+ meme gidebilirsin.Kızlar merhaba. 27 günlük bebeğim var ve uzamış sarılığı var. Bugün kontrole gittik kiloda almamış. Ama çok emiyor normalde ve sürekli emmek istiyor. Büyük tuvaletini ve çişini sürekli yapıyor. Ama bugün doktor sütun az olabilr dedi ama sütumde iyi fışkırıyor akıyor emzirmedimmi.. mama verebilirsin dedi doktor. Hangi mamayı onerirsinz vede sütüm bı ise yaramıyor mu demek oluyor yani emzirmesemde olurmu demek bu anlamadım hiç birşey.. birde mamanin zararı olurmu beni aydınlatırsanız sevinirim.
Canım ben de mama +meme devam ediyorum ilk günden beri normal biberon kullanıyorum çok şükür meme reddi olmadı. Philips avent kullanıyorum biberonda hastanede yeni doğan hemşiresi onu önermişti kaşık biberon çok zor olurEvet cnm böyle devam şimdilik sadece sütüm yeterli değil hala zaten. Sen kaşık biberondan normal biberona geçmeye nasıl karar verdin meme reddi yaşamadan bir tekniği var mı?
Ben de deneyeyim bunuAy canım Allah iyiliğini versin oğlununBazen dik tutuyorum vücudu bana yapışık, bazen de karnının üzerine kolumu ya da bacağımı koyup ters çeviriyorum. Yani kolumun üstüne yatırıyorum ama kolum ya da bacağım karına geliyor. Sırtından da pat pat vurunca yapıyor sanki. Dün bu pozisyona aldım ki dik olunca yukarı fırlamasın, ama gene de fırlattı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?