2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Diğer bez markalarinda lastik olmuyor mu canim ben de molfix kullaniyorum baska bez denemedim hiç ilk pure soft kullaniyordum şimdi mavilere geçtik mavi pakette çok güzel o da ayni beli lastikli emiciligi falan çok güzel
Hepsinde olmuyor canim sleepyde yok mesela sana zahmet mavi molfix bezin fotosunu atar mısın müsait olduğunda

Eklentiler

• Screenshot_20230406-145003_Gallery.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 50
  • Screenshot_20230406-144958_Gallery.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 46
  • Screenshot_20230406-144953_Gallery.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 52
Kızlar salı günü kontrole gittiğimizde idrar kültürü vermiştik bakteri üredi yazıyor. Yarın doktorumuza sonuç göstermeye gideceğiz ama nasıl bir tedavi uygulayacak yine bizi hastaneye yatırır mı diye korkmadım değil. Sizin başınıza daha önce geldi mi tecrübeli anneler. 2 aylık bebeğe antibiyotiği damardan verirler yazıyor googleda. Siz yaşadınız mı daha önce ıdrar yolu enfeksiyonu bebekleriniz de? Nasıl bir tedavi uyguladılar.

Canım ben goon u çok beğendim ve memnun kaldım onunla devam etmek istiyorum ama gel gör ki bu primayı da almışım bol bol 2 numarayı bitirmeye çalışıyorum, 3 ten de baya var. Alamıyorum başka bez o nedenle

Kızlar kendim için kontrole gidicem pazartesi ağda işini nasıl yapıcaz acaba böyle mi gitcem yaaa jilet yapmak da istemiyorum

Ben bugün eldiven-makina ortaya karışık yaptım bişeyler. Yarın benim de kontrolüm

Kanama bitecek gibi de durmuyor. Regli gibi aynı. Rabbim hepimize şifa versin inşallah

Benimki bittiyse herkesinki biter inan canım. Millet sayıyla depend kullanıyor ben 4 paket depend kullandım. 5.ci yarım kaldı, artık bunaldım. Sayısız ped ve lohusa pedi mesane pedi.. geçiyor, geçecek merak etme inşallah

Kizlar bebekleriniz kaka yaparken gürültülü mü yapıyor? Anlıyor musunuz kaka yaptığını? Benim kızım o şekilde yapıyor instagramda alerji belirtisi diye okudum ama kanli mukuslu kaka yok acaba normal mi
Bazen hiç fark etmiyorum yaptığını genelde gaz yaparken kaka yaptıkları için gürültülü oluyor. İnternette her şey alerji gerçekten oğlumda ben de çok bakıyordum artık araştırmıyorum resmen. Hatta çok kokardı oğlanın kakası üşütüyordur, anne sütü alan bebeğin kakası kokmaz vs diye yazardı ben de ne yapacağımı şaşırırdım. Doktor gayet normal karşılamıştı ama.
Biberonla sağdığım sütü verdim birkez , alışır diye de korkuyorum tabi. Ama doktor ver dedi sen bebeği bıraktığında bakana iyi olur alışsın dedi hatta ben şok

Biogaia kullananlar ne zaman kullanıyorsunuz acaba? Gaz sancıları genelde akşam yoğunlaşıyor ve uyumuyor. Akşam mı vermeliyim?

Hayir danismadim canim adet oldugunu dusunmustum adet gibiydi cunku

TEŞEKKÜRler cnm

Saati saatine besliyorum genelde azda olsa her gün alıyordu bugün biraz kilo vermiş dün akşam yorgunluktan uyuyakalmışım bir beslenmeyi yapamadım. 2250 gr ile hastaneden çıktık şimdi 2650-2700 gr civarındayız elhamdulillah parmakla ve şırınga ile beslemek çok yorucu biran önce emmeye başlasa daha iyi olacak inşşşş

Benim oğlanda öyleydi kilo almıyordu ve sütümde çoktu her ay 200-300 gr alıyordu o kadar. Ama kaka çiş çok iyiydi sonradan ön sütümün çok olduğunu yağlı süte çocuk erişemeden doyduğunu farkettim. Önden bi 30-40 cc sağıyordum elle duru ayran gibi sütüm vardı sonradan besliyordum biraz kilo alımı artmıştı. Mama verebilirsen ver bence zayıf olmasındansa mama+ meme gidebilirsin.

Evet cnm böyle devam şimdilik sadece sütüm yeterli değil hala zaten. Sen kaşık biberondan normal biberona geçmeye nasıl karar verdin meme reddi yaşamadan bir tekniği var mı?
Canım ben de mama +meme devam ediyorum ilk günden beri normal biberon kullanıyorum çok şükür meme reddi olmadı. Philips avent kullanıyorum biberonda hastanede yeni doğan hemşiresi onu önermişti kaşık biberon çok zor olur

Ben de deneyeyim bunu teşekkür ederim arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…