- 1 Mart 2023
- 105
- 76
- 13
- 29
Teşekkür ederim yanlız olmadığımı bilmek güzel. Kendimi çok çıkmazda hissediyorm çevre baskısı birde.Benim oğlanda öyleydi kilo almıyordu ve sütümde çoktu her ay 200-300 gr alıyordu o kadar. Ama kaka çiş çok iyiydi sonradan ön sütümün çok olduğunu yağlı süte çocuk erişemeden doyduğunu farkettim. Önden bi 30-40 cc sağıyordum elle duru ayran gibi sütüm vardı sonradan besliyordum biraz kilo alımı artmıştı. Mama verebilirsen ver bence zayıf olmasındansa mama+ meme gidebilirsin.
Bu videoyu annem Instagramda bana atip asyalı adamlar çok iyi çocuk bakıyor yazmışEşim de böyle olsaydı keşke
Bn o uyurken anca yemek yapıyorum günde 2 uykusu olduğunda iş yapabilirim ama onda da sürekli gün içinde emdiginden çok yorgun düşüyorum. Zamanla düzene girer diye umuyorumBebekle ev işlerinizi nasıl yapıyorsunuz
Canım bizim de garanti her alt almada bi miktar kusma oluyor. Ben de emzirmeden alamiyorum feryat figan yoksa. E yeni beslendiği için de alt alırken sağ sol salliyoruz çıkıyor bi miktar ben çok önemsemedim annem de normal o bisey olmaz diyorKızlar bilgilerinize ihtiyacım var. Şöyle ki benim oğlan çok kusmaya başladı. Süt kesiği gibi kusuyor ama sanırım birşeylerin sıralamasını yanlış yapıyorum. Emziriyorum, gaz çıkarma yapıyorum, kesin üstten gaz çıkarmadan bırakmıyorum. Sonra altını alıyorum (emzirmeden önce asla altını alamıyorum çünkü kıyametler kopuyor, emince sakinliyor o yüzden emzirme sonrası) ama ne zaman altını açsam kesinlikle kusuyoruz 2-3 kere olabiliyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Ne kadar beklemem lazım emdikten sonra. Ya da neyi yanlış yapıyorumbu ara emmeleri de azaldı, bir de üstüne kusması canımı sıkıyor
Sıralama önce altını değiştirmeli sonra emzirmeli olmalı diye biliyorum öyle yapıyorum bn. Bir de emzirdikten hemen sonra gaz çıkarmaya çalışmıyorum aynı pozisyonda emmeden bı kaç dk bekliyorum sonra kaldırıp gazını çıkarıyorum bir süre de gaz çıkarma pozisyonunda bekletiyorum tam uyku basıyor ve yatış. Bekleme yapmiyosan muhtemelen ondan kusuyodur. Bir de şunu okudum emzirirken tam yatay değil de biraz dik şekilde emzirme pozisyonu vermeli gaz bazen kendiliğinden cikiyor yada daha kolay çıkıyor.Kızlar bilgilerinize ihtiyacım var. Şöyle ki benim oğlan çok kusmaya başladı. Süt kesiği gibi kusuyor ama sanırım birşeylerin sıralamasını yanlış yapıyorum. Emziriyorum, gaz çıkarma yapıyorum, kesin üstten gaz çıkarmadan bırakmıyorum. Sonra altını alıyorum (emzirmeden önce asla altını alamıyorum çünkü kıyametler kopuyor, emince sakinliyor o yüzden emzirme sonrası) ama ne zaman altını açsam kesinlikle kusuyoruz 2-3 kere olabiliyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Ne kadar beklemem lazım emdikten sonra. Ya da neyi yanlış yapıyorumbu ara emmeleri de azaldı, bir de üstüne kusması canımı sıkıyor
Ben ne yaparsa yapsın önce altını temizliyorum yoksa uykusu yalan oluyo en korktuğum oCanım bizim de garanti her alt almada bi miktar kusma oluyor. Ben de emzirmeden alamiyorum feryat figan yoksa. E yeni beslendiği için de alt alırken sağ sol salliyoruz çıkıyor bi miktar ben çok önemsemedim annem de normal o bisey olmaz diyor
OhoooKızlar emerken ya da uyurken bacak seğirmesi gibi bir şey oluyor mu bebeklerinizde ? Bir de gözü açık uykuya dalma ve rüya görme?
Aynen canım gazla çıkarıyor hep demek ki normalBazen hiç fark etmiyorum yaptığını genelde gaz yaparken kaka yaptıkları için gürültülü oluyor. İnternette her şey alerji gerçekten oğlumda ben de çok bakıyordum artık araştırmıyorum resmen. Hatta çok kokardı oğlanın kakası üşütüyordur, anne sütü alan bebeğin kakası kokmaz vs diye yazardı ben de ne yapacağımı şaşırırdım. Doktor gayet normal karşılamıştı ama.
Biberonla sağdığım sütü verdim birkez , alışır diye de korkuyorum tabi. Ama doktor ver dedisen bebeği bıraktığında bakana iyi olur alışsın dedi hatta ben şok
Hadi yaa çok geçmiş olsun canım. Ateş kontrolü yaptin mi ? Geçen doktor kontrolünde koltuk alti yoksa temassiz ile boynun üç noktasindan ölçüm alip ortalamasini al dedi bana dr bilgin olsunKızlar benim hastalığım aryaya geçti galiba. Arada öksürüyo biraz halsiz gibi geliyo bana inliyomuş gibi sesler çıkarıyo of y
Ay teşekkür ederimOhoooo göz devirme Bayhan gibi bakışlar neler neler.. vücudu ne emerken ne uyurken sabit kalmiyo bı anda sıçrıyor yada emzirirken ayağı bostaysa segirme gibi oluyo normal bnce
Ben gün ortasında veriyorum sanki aksama anca etki ediyorBiogaia kullananlar ne zaman kullanıyorsunuz acaba? Gaz sancıları genelde akşam yoğunlaşıyor ve uyumuyor. Akşam mı vermeliyim?
Dün öyle bi girisimim oldu ağlamaktan morardıBen ne yaparsa yapsın önce altını temizliyorum yoksa uykusu yalan oluyo en korktuğum o
Evet bacak olayina dikkat etmedim yarim kundak olduğu icin ama gözü açık uyuma, uykusunda kahkaha atarak gülme gibi şeyler oluyor canımKızlar emerken ya da uyurken bacak seğirmesi gibi bir şey oluyor mu bebeklerinizde ? Bir de gözü açık uykuya dalma ve rüya görme?
Akşam 10 civari 5 damla veriyorum canimBiogaia kullananlar ne zaman kullanıyorsunuz acaba? Gaz sancıları genelde akşam yoğunlaşıyor ve uyumuyor. Akşam mı vermeliyim?
Aaa çok şaşırdımHepsinde olmuyor canim sleepyde yok mesela sana zahmet mavi molfix bezin fotosunu atar mısın müsait olduğunda
Bnde dün mememden ayiramadim en saat 2 yi geçiyordu kahvaltı yapiyodumBen uyutup koltuktan kalkana kadar kız uyanıyor tuvalete zor giriyorum bazen
Tam şu moddayim
Şaka gibiBüyüklerin kanında var galiba böyle karışmak. Bizimki de ikindiden sonra bebek yıkanmaz öyle derler diyip banyo yaptırmıyo. Evde tek kalınmaz al basar. Akşam bebeğin çamaşırı asılmaz, banyo yaptırılmaz üç harfliler basar vs vs. artık ben de susuyorum çünkü cevap vermek bile fayda etmiyo insanın sinirleri bozuluyosiz gidince ben hepsini teker teker yapıcam diyip daha da cevap vermiyorum.
Ay ben çok pimpiriklenmeyeyim arkadaşım o zaman, valla iyice canım sıkılıyorduCanım bizim de garanti her alt almada bi miktar kusma oluyor. Ben de emzirmeden alamiyorum feryat figan yoksa. E yeni beslendiği için de alt alırken sağ sol salliyoruz çıkıyor bi miktar ben çok önemsemedim annem de normal o bisey olmaz diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?