2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Sut kesigi.olan kusmadan korkma canim. Emzirir emzirmez altini alma sarsildigi icin. Ben de emzirdikten sonra altina yaptigi icin emzirdikten.sonra altini aliyorum. Ve emzirdikten sonra reflu yatagina koyuyorum

Kizlar bu sezaryen yeri ne zaman tamamen iyilesir. Ben normal yaşantıma devam ediyorum agri falan yok ama dizleri kırıp karnima dogru cekince agri hissediyorum ve karin bölgemde his yok sizde de durum ayni mi?
Benim öyle canım, kesi yerim yanıyor gibi, uyuşuk gibi sanki. 2 gündür özellikle

Benim öyle canım, kesi yerim yanıyor gibi, uyuşuk gibi sanki. 2 gündür özellikle
Bende yanma falan yok da bir bölgeyi hissetmiyorum, elimi götürünce parmaklarimi hissetmiyorum mesela öyle anlatayim. Sende de öyle mi? Doktor zamanla iyilesecek dedi de herkes benim gibi mi merak ettim

Bende yanma falan yok da bir bölgeyi hissetmiyorum, elimi götürünce parmaklarimi hissetmiyorum mesela öyle anlatayim. Sende de öyle mi? Doktor zamanla iyilesecek dedi de herkes benim gibi mi merak ettim
Benim de his yok garip geliyor

Kuzum ateşi yok ama bi halsizlik var gidiyoruz doktora

Benimki çok emdiği zaman kusuyor.
Gaz için bir ilaç kullaniyor musun, ilaçta yapabilir

Evet o kesiğin olduğu yer uyuşuk gibi, daha önce sezeryan olan arkadaşlarim da aynı şekilde olduğunu söylüyor

Evet o kesiğin olduğu yer uyuşuk gibi, daha önce sezeryan olan arkadaşlarim da aynı şekilde olduğunu söylüyor
Geçmiş mi onlarin ki acaba, instagramda biriso yorum atmisti benim 9 sene oldu gecmedi diye

Kizlar bebekleriniz kaka yaparken gürültülü mü yapıyor? Anlıyor musunuz kaka yaptığını? Benim kızım o şekilde yapıyor instagramda alerji belirtisi diye okudum ama kanli mukuslu kaka yok acaba normal mi
Ben bizimkinin yüzünden anlıyorum hafif bir ıkınma da var tabi

Hissizlik bende de var canım ama geçiyor merak etmeyin. Kişiye göre süre değişiyor tbi. Bende de bu kez göbeğinin olduğu yerde dokununca ağrı oluyor, derisi ağrıyor resmen içi değil.

Hissizlik bende de var canım ama geçiyor merak etmeyin. Kişiye göre süre değişiyor tbi. Bende de bu kez göbeğinin olduğu yerde dokununca ağrı oluyor, derisi ağrıyor resmen içi değil.
Bazen diyorum keşke normal dogursaydim ama o aciya dayanamadim işte. Umarim bu agrilar geçer yoksa sürekli pismanlik hissediyorum üst üste sezaryen olunca daha mi agri oluyor acaba. Benim de sol kasigimda hafif bir agri oluyor bazen neden bilmiyorum umarim geçer of normal dogum ayri dert bu ayri sezaryen sonrasi tüm agrilar geçiyor mu peki tamamen

Benim geçmişti yaza kadar bir şey kalmaz inşaallah sadece hissizlik hissinin geçmesi biraz zaman alabilir. Ağrılar geçmezse birdaha cesaret edemezdi kimse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…