Sut kesigi.olan kusmadan korkma canim. Emzirir emzirmez altini alma sarsildigi icin. Ben de emzirdikten sonra altina yaptigi icin emzirdikten.sonra altini aliyorum. Ve emzirdikten sonra reflu yatagina koyuyorumKızlar bilgilerinize ihtiyacım var. Şöyle ki benim oğlan çok kusmaya başladı. Süt kesiği gibi kusuyor ama sanırım birşeylerin sıralamasını yanlış yapıyorum. Emziriyorum, gaz çıkarma yapıyorum, kesin üstten gaz çıkarmadan bırakmıyorum. Sonra altını alıyorum (emzirmeden önce asla altını alamıyorum çünkü kıyametler kopuyor, emince sakinliyor o yüzden emzirme sonrası) ama ne zaman altını açsam kesinlikle kusuyoruz 2-3 kere olabiliyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Ne kadar beklemem lazım emdikten sonra. Ya da neyi yanlış yapıyorumbu ara emmeleri de azaldı, bir de üstüne kusması canımı sıkıyor
Benim öyle canım, kesi yerim yanıyor gibi, uyuşuk gibi sanki. 2 gündür özellikleKizlar bu sezaryen yeri ne zaman tamamen iyilesir. Ben normal yaşantıma devam ediyorum agri falan yok ama dizleri kırıp karnima dogru cekince agri hissediyorum ve karin bölgemde his yok sizde de durum ayni mi?
Az önce emzirdim abisinin yanına yatırdım, abisi konuşup şarkı söyleyip az oyaladı evi süpürdüm.. tek başına olunca aslan iş yapamıyorum, yerine koyunca uyanıyorBebekle ev işlerinizi nasıl yapıyorsunuz
Bende yanma falan yok da bir bölgeyi hissetmiyorum, elimi götürünce parmaklarimi hissetmiyorum mesela öyle anlatayim. Sende de öyle mi? Doktor zamanla iyilesecek dedi de herkes benim gibi mi merak ettimBenim öyle canım, kesi yerim yanıyor gibi, uyuşuk gibi sanki. 2 gündür özellikle
Ben hep 3-4 arası kahvaltı yapabiliyorum ancaBnde dün mememden ayiramadim en saat 2 yi geçiyordu kahvaltı yapiyodumsonra herkes ye ki sütun olsun desin. Herşey hazır bı yemem kalmış gibi
Benim de his yok garip geliyorBende yanma falan yok da bir bölgeyi hissetmiyorum, elimi götürünce parmaklarimi hissetmiyorum mesela öyle anlatayim. Sende de öyle mi? Doktor zamanla iyilesecek dedi de herkes benim gibi mi merak ettim
Kuzum ateşi yok ama bi halsizlik var gidiyoruz doktoraAynen canım gazla çıkarıyor hep demek ki normalBiberon ve emzik işi bebekten bebeğe çok değişiyor ya gözlemlemek lazım. Kimi bebek rahatı çok seviyor emmek istemiyor kimi bebek memeye çok düşkün oluyor ne verirsen ver emmeye devam ediyor deneyip biraz gözlemleyerek anlayabilirsin canım. Ben de çalışacağım için biraz riske girdim mecbur ben isteyken biberon ile beslenecek çünkü
Hadi yaa çok geçmiş olsun canım. Ateş kontrolü yaptin mi ? Geçen doktor kontrolünde koltuk alti yoksa temassiz ile boynun üç noktasindan ölçüm alip ortalamasini al dedi bana dr bilgin olsun
Benimki çok emdiği zaman kusuyor.Kızlar bilgilerinize ihtiyacım var. Şöyle ki benim oğlan çok kusmaya başladı. Süt kesiği gibi kusuyor ama sanırım birşeylerin sıralamasını yanlış yapıyorum. Emziriyorum, gaz çıkarma yapıyorum, kesin üstten gaz çıkarmadan bırakmıyorum. Sonra altını alıyorum (emzirmeden önce asla altını alamıyorum çünkü kıyametler kopuyor, emince sakinliyor o yüzden emzirme sonrası) ama ne zaman altını açsam kesinlikle kusuyoruz 2-3 kere olabiliyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Ne kadar beklemem lazım emdikten sonra. Ya da neyi yanlış yapıyorumbu ara emmeleri de azaldı, bir de üstüne kusması canımı sıkıyor
Evet o kesiğin olduğu yer uyuşuk gibi, daha önce sezeryan olan arkadaşlarim da aynı şekilde olduğunu söylüyorBende yanma falan yok da bir bölgeyi hissetmiyorum, elimi götürünce parmaklarimi hissetmiyorum mesela öyle anlatayim. Sende de öyle mi? Doktor zamanla iyilesecek dedi de herkes benim gibi mi merak ettim
Evet ya acimiyo ama elimi götürmek istemiyorum bir tuhaf hissediyorum dokununcaBenim de his yok garip geliyor
Geçmiş mi onlarin ki acaba, instagramda biriso yorum atmisti benim 9 sene oldu gecmedi diyeEvet o kesiğin olduğu yer uyuşuk gibi, daha önce sezeryan olan arkadaşlarim da aynı şekilde olduğunu söylüyor
Ben bizimkinin yüzünden anlıyorumKizlar bebekleriniz kaka yaparken gürültülü mü yapıyor? Anlıyor musunuz kaka yaptığını? Benim kızım o şekilde yapıyor instagramda alerji belirtisi diye okudum ama kanli mukuslu kaka yok acaba normal mi
Hissizlik bende de var canım ama geçiyor merak etmeyin. Kişiye göre süre değişiyor tbi. Bende de bu kez göbeğinin olduğu yerde dokununca ağrı oluyor, derisi ağrıyor resmen içi değil.Bende yanma falan yok da bir bölgeyi hissetmiyorum, elimi götürünce parmaklarimi hissetmiyorum mesela öyle anlatayim. Sende de öyle mi? Doktor zamanla iyilesecek dedi de herkes benim gibi mi merak ettim
Gece sancılanıyor mu peki rahat geçiyor mu?Ben gün ortasında veriyorum sanki aksama anca etki ediyor
Oyy kiyamammDün öyle bi girisimim oldu ağlamaktan morardı
Sn benden de fenaymissinBen hep 3-4 arası kahvaltı yapabiliyorum anca
Bazen diyorum keşke normal dogursaydim ama o aciya dayanamadim işte. Umarim bu agrilar geçer yoksa sürekli pismanlik hissediyorumHissizlik bende de var canım ama geçiyor merak etmeyin. Kişiye göre süre değişiyor tbi. Bende de bu kez göbeğinin olduğu yerde dokununca ağrı oluyor, derisi ağrıyor resmen içi değil.
3 gündür böyle yapıyorum uyuyor şükür sancılanmıyorGece sancılanıyor mu peki rahat geçiyor mu?
Evet gec ama napimSn benden de fenaymissinçok geç değil mi canım enerji kaliyo mu o saate bn mutsuz olup tüm enerjimi kaybediyorum o da bebeğe yansiyo
Benim geçmişti yaza kadar bir şey kalmaz inşaallah sadece hissizlik hissinin geçmesi biraz zaman alabilir. Ağrılar geçmezse birdaha cesaret edemezdi kimseBazen diyorum keşke normal dogursaydim ama o aciya dayanamadim işte. Umarim bu agrilar geçer yoksa sürekli pismanlik hissediyorumüst üste sezaryen olunca daha mi agri oluyor acaba. Benim de sol kasigimda hafif bir agri oluyor bazen neden bilmiyorum umarim geçer of normal dogum ayri dert bu ayri sezaryen sonrasi tüm agrilar geçiyor mu peki tamamen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?