2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Az önce emzirdim abisinin yanına yatırdım, abisi konuşup şarkı söyleyip az oyaladı evi süpürdüm.. tek başına olunca aslan iş yapamıyorum, yerine koyunca uyanıyor
Ay nasil alisacaklar yahu... Ayni hepsi

13 günde mi aldınız bu kiloyu maşallah

Saol cnm, aslında benim kuzunun da emme refleksi hep iyiydi, sadece bu aralar hemen memede uykuya dalıyor sürekli dürtüyorum, ben de yavaştan deneyeceğim o zmn senin gibi. Dediğin gibi zor oluyor kaşık Emzir, kaşık biberon ver üstüne de sağım yap derken ciddi vakit ve efor sarfediyorum.

Zor oluyor kesinlikle ama çok korkuyordum meme reddinden şimdi yavaş yavaş deneme yapacağım. Avent var almıştım, tommee tippee de var bu ikisini deneyeceğim önümüzdeki günlerde umarım iyi gider

Bizim bebekte sarılık geçmemişti tahliller verdik şükür birşeyi çıkmamış B12 düşük çıkmış annenin B12 sine bakalım demiş doktor

Kizlar bebekleriniz kaka yaparken gürültülü mü yapıyor? Anlıyor musunuz kaka yaptığını? Benim kızım o şekilde yapıyor instagramda alerji belirtisi diye okudum ama kanli mukuslu kaka yok acaba normal mi
Genelde sulu sıvı bı kaka olduğu için sesli oluyo. Bazen huysuzlaniyo zorlarken anlıyorum kaka yaptığını. Kakanın sesli olmasıyla alerji olabileceği aklıma gelmezdi

Benim geçmişti yaza kadar bir şey kalmaz inşaallah sadece hissizlik hissinin geçmesi biraz zaman alabilir. Ağrılar geçmezse birdaha cesaret edemezdi kimse
Bana hiç geçmicekmiş gibi geliyor sanki hasarli kalicakmışım gibi ama inş dediğin gibi olur

Bizim bebekte sarılık geçmemişti tahliller verdik şükür birşeyi çıkmamış B12 düşük çıkmış annenin B12 sine bakalım demiş doktor
Sarılık bizde de var hala yüzü gözlerinin beyaz kısmı hala sarı. Pazartesi test yaptırdık 11 çıktı. Özellikle sabah yüzü çok sarı geliyor bana. Annenin B12 si düşük olunca mı satılık devam ediyor???
13 günde mi aldınız bu kiloyu maşallah
Evet ama tüm gün onla uğraşıyorum. Bir beslenmemiz tam 1 saat sürüyor Hastanede hiç uğraşmamışlar yemek istememiş onlarda vermemiş 21 günlüktü daha Doğum kilosunu yakalayamamıştı. Zorla çıkardık sen bakamazsın diyorlardı. Çok şükür öyle olmadı.

Sanırım sadece anne sütü di mi?
Ben de sürekli beslenmeye dikkat ediyorum bakalım ne kadar alacak haftada..

Sanırım sadece anne sütü di mi?
Ben de sürekli beslenmeye dikkat ediyorum bakalım ne kadar alacak haftada..
Evet anne sütü. Ben kız çok farklı ya. İlk zamanlar sağıp buzluna attığım sütü bile içmiyor yeni sağılmış içiyor. Benim çocuklarım zor çocuklar. Oğlanda öyleydi. Mamaya karşı değilim arada teklif ediyorumalmıyor ama alması için elimden geleni yapıcam .

Valla arkadaşım benimkinin o ağlamasıyla ilk asla alt değiştiremem kesinlikle önce karnı doyacak gaz çıkacak sakinleyecek sonra alt değiştirme, biraz daha meme gaz çıkarma ve kapanış
Sut kesigi.olan kusmadan korkma canim. Emzirir emzirmez altini alma sarsildigi icin. Ben de emzirdikten sonra altina yaptigi icin emzirdikten.sonra altini aliyorum. Ve emzirdikten sonra reflu yatagina koyuyorum
Yok arkadaşım emzirip gazını çıkarıp öyle altını alıyorum ama her türlü kusuyor
Benimki çok emdiği zaman kusuyor.
Gaz için bir ilaç kullaniyor musun, ilaçta yapabilir
Biogaia başlamıştım acaba o mu etki ediyor

Kızlar üç gündür çok yoğunum ne burayı okuyabiliyorum ne cevap yazabiliyorum
O kadar çok şey birikti ki delirmek üzereyim cahillikten
Pırtı o kadar pis kokuyor ki üşüttü mü acaba? Bir de kakası cok sıvı ve çok sık sık yapıyor kokuyor pis pis. Poposu da kızardı galiba hepsi üst üste geldii
Gerçi üşümesi sırtı ve ensesi soğuk olunca demişsiniz ama yine de anlamadım neden böyle

Her bebeğe yaramıyor canım, bir kaç gün vermeyip deneyebilirsin. Ama çok emiyorsa ondan olabilir benim oğlum da çok emince kusuyor
Benim oğlumun da kaka sıvı ama zaten sıvı beslendikleri için. Pişik için ben bir kaç gün lavaboya götürüp Bebek şampuan ile yıkıyorum poposunu sonra krem sürüyordum iyice kurulayıp, bem de portakal yedim o hemen kizartmis poposunu

Benim oğlumun gözündeki sarılık daha yeni geçti canım, uzayabiliyor. Sen bol beslemeye bak bebeği

Üç akşamdır hiç ayrılmıyor memeden, çok canım sıkkın memeden omzuma veya kucağıma alınca çok hırçın bir ağlaması oluyor yırtıyor kendini ve emzik almıyor ellerini emiyor hem de sesli sesli öyle komik ki yani gaz sancısı desem gazda çıkartıyor pırt yapıyor üstten de çıkartıyor anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…