- 11 Temmuz 2017
- 330
- 481
- 103
2-4 ya da 3-5. aylarda yapılıyorKızlar rota aşısı 2.ayda mi yapılıyor
Maşallah diyelim3 gündür böyle yapıyorum uyuyor şükür sancılanmıyor
Evet gec ama napimkomposto ce su içiyorum tok tutuyor
Benim oglum da ayni... Oncesinde mamisko sonrasinda mamisko... Yoksa nasil agliyor... Icli icli... Bi de mamiskosuna kusuyor, zor ikna ediyorumDün öyle bi girisimim oldu ağlamaktan morardı
Ay nasil alisacaklar yahu... Ayni hepsiAz önce emzirdim abisinin yanına yatırdım, abisi konuşup şarkı söyleyip az oyaladı evi süpürdüm.. tek başına olunca aslan iş yapamıyorum, yerine koyunca uyanıyor
13 günde mi aldınız bu kiloyu maşallahSaati saatine besliyorum genelde azda olsa her gün alıyordu bugün biraz kilo vermiş dün akşam yorgunluktan uyuyakalmışım bir beslenmeyi yapamadım. 2250 gr ile hastaneden çıktık şimdi 2650-2700 gr civarındayız elhamdulillahparmakla ve şırınga ile beslemek çok yorucu biran önce emmeye başlasa daha iyi olacak inşşşş
Saol cnm, aslında benim kuzunun da emme refleksi hep iyiydi, sadece bu aralar hemen memede uykuya dalıyor sürekli dürtüyorum, ben de yavaştan deneyeceğim o zmn senin gibi. Dediğin gibi zor oluyor kaşıkCanım benim kızın emme refleksi çok güzel doğdu. Memeyi hemen tuttu emdi. Hastanede ilk mamasını kaşık biberon ile verdim. Ebe bebeğin emme refleksi güzel biberon ile verebilirsin sorun olacağını sanmıyorum dedi ama ben cesaret edemedim yaklaşık 1 hafta kaşık biberon ile devam ettim. 3. Gün emzik vermiştim ben baktim emmede herhangi bi sorun yok biberon bi deneyip gözlemleyim dedim. Çünkü geceleri falan çok zor oluyordu. Meme+biberon şeklinde denemeye başladım baktim problem yok devam ettim hala da o şekilde ilerliyoruz herhangi bir sorun yaşamadık çok şükür canım. Eğer sorun sezseydim kaşık biberona dönecektim hemen
Zor oluyor kesinlikle ama çok korkuyordum meme reddinden şimdi yavaş yavaş deneme yapacağım. Avent var almıştım, tommee tippee de var bu ikisini deneyeceğim önümüzdeki günlerde umarım iyi giderCanım ben de mama +meme devam ediyorum ilk günden beri normal biberon kullanıyorum çok şükür meme reddi olmadı. Philips avent kullanıyorum biberonda hastanede yeni doğan hemşiresi onu önermişti kaşık biberon çok zor olur
Genelde sulu sıvı bı kaka olduğu için sesli oluyo. Bazen huysuzlaniyo zorlarken anlıyorum kaka yaptığını. Kakanın sesli olmasıyla alerji olabileceği aklıma gelmezdiKizlar bebekleriniz kaka yaparken gürültülü mü yapıyor? Anlıyor musunuz kaka yaptığını? Benim kızım o şekilde yapıyor instagramda alerji belirtisi diye okudum ama kanli mukuslu kaka yok acaba normal mi
Bana hiç geçmicekmiş gibi geliyor sanki hasarli kalicakmışım gibi ama inş dediğin gibi olurBenim geçmişti yaza kadar bir şey kalmaz inşaallah sadece hissizlik hissinin geçmesi biraz zaman alabilir. Ağrılar geçmezse birdaha cesaret edemezdi kimse
İyi bari biseyler atistirabiliyosan3 gündür böyle yapıyorum uyuyor şükür sancılanmıyor
Evet gec ama napimkomposto ce su içiyorum tok tutuyor
Evet canım yumurtalıgın oldugu kısma koyuyorumMaşallah diyelimpeki buzdolabında nerede muhafaza ediyorsun? Eczacı kapaklı bölme demiş ama kapak kısmını mı kastetti anlayamadım.
Sarılık bizde de var hala yüzü gözlerinin beyaz kısmı hala sarı. Pazartesi test yaptırdık 11 çıktı. Özellikle sabah yüzü çok sarı geliyor bana. Annenin B12 si düşük olunca mı satılık devam ediyor???Bizim bebekte sarılık geçmemişti tahliller verdik şükür birşeyi çıkmamış B12 düşük çıkmış annenin B12 sine bakalım demiş doktor
Sanırım sadece anne sütü di mi?Sarılık bizde de var hala yüzü gözlerinin beyaz kısmı hala sarı. Pazartesi test yaptırdık 11 çıktı. Özellikle sabah yüzü çok sarı geliyor bana. Annenin B12 si düşük olunca mı satılık devam ediyor???
13 günde mi aldınız bu kiloyu maşallah
Evet ama tüm gün onla uğraşıyorum. Bir beslenmemiz tam 1 saat sürüyorHastanede hiç uğraşmamışlar yemek istememiş onlarda vermemiş 21 günlüktü daha Doğum kilosunu yakalayamamıştı. Zorla çıkardık sen bakamazsın diyorlardı. Çok şükür öyle olmadı.
Evet anne sütü. Ben kız çok farklı ya. İlk zamanlar sağıp buzluna attığım sütü bile içmiyor yeni sağılmış içiyor. Benim çocuklarım zor çocuklar. Oğlanda öyleydi. Mamaya karşı değilim arada teklif ediyorumalmıyor ama alması için elimden geleni yapıcam .Sanırım sadece anne sütü di mi?
Ben de sürekli beslenmeye dikkat ediyorum bakalım ne kadar alacak haftada..
Valla arkadaşım benimkinin o ağlamasıyla ilk asla alt değiştirememSıralama önce altını değiştirmeli sonra emzirmeli olmalı diye biliyorum öyle yapıyorum bn. Bir de emzirdikten hemen sonra gaz çıkarmaya çalışmıyorum aynı pozisyonda emmeden bı kaç dk bekliyorum sonra kaldırıp gazını çıkarıyorum bir süre de gaz çıkarma pozisyonunda bekletiyorum tam uyku basıyor ve yatış. Bekleme yapmiyosan muhtemelen ondan kusuyodur. Bir de şunu okudum emzirirken tam yatay değil de biraz dik şekilde emzirme pozisyonu vermeli gaz bazen kendiliğinden cikiyor yada daha kolay çıkıyor.
Yok arkadaşım emzirip gazını çıkarıp öyle altını alıyorum ama her türlü kusuyorSut kesigi.olan kusmadan korkma canim. Emzirir emzirmez altini alma sarsildigi icin. Ben de emzirdikten sonra altina yaptigi icin emzirdikten.sonra altini aliyorum. Ve emzirdikten sonra reflu yatagina koyuyorum
Biogaia başlamıştım acaba o mu etki ediyorBenimki çok emdiği zaman kusuyor.
Gaz için bir ilaç kullaniyor musun, ilaçta yapabilir
Her bebeğe yaramıyor canım, bir kaç gün vermeyip deneyebilirsin. Ama çok emiyorsa ondan olabilir benim oğlum da çok emince kusuyorValla arkadaşım benimkinin o ağlamasıyla ilk asla alt değiştirememkesinlikle önce karnı doyacak gaz çıkacak sakinleyecek sonra alt değiştirme, biraz daha meme gaz çıkarma ve kapanış
Yok arkadaşım emzirip gazını çıkarıp öyle altını alıyorum ama her türlü kusuyor
Biogaia başlamıştım acaba o mu etki ediyor
Benim oğlumun da kaka sıvı ama zaten sıvı beslendikleri için. Pişik için ben bir kaç gün lavaboya götürüp Bebek şampuan ile yıkıyorum poposunu sonra krem sürüyordum iyice kurulayıp, bem de portakal yedim o hemen kizartmis poposunuKızlar üç gündür çok yoğunum ne burayı okuyabiliyorum ne cevap yazabiliyorum
O kadar çok şey birikti ki delirmek üzereyim cahillikten
Pırtı o kadar pis kokuyor ki üşüttü mü acaba? Bir de kakası cok sıvı ve çok sık sık yapıyor kokuyor pis pis. Poposu da kızardı galiba hepsi üst üste geldii
Gerçi üşümesi sırtı ve ensesi soğuk olunca demişsiniz ama yine de anlamadım neden böyle
Benim oğlumun gözündeki sarılık daha yeni geçti canım, uzayabiliyor. Sen bol beslemeye bak bebeğiSarılık bizde de var hala yüzü gözlerinin beyaz kısmı hala sarı. Pazartesi test yaptırdık 11 çıktı. Özellikle sabah yüzü çok sarı geliyor bana. Annenin B12 si düşük olunca mı satılık devam ediyor???
13 günde mi aldınız bu kiloyu maşallah
Evet ama tüm gün onla uğraşıyorum. Bir beslenmemiz tam 1 saat sürüyorHastanede hiç uğraşmamışlar yemek istememiş onlarda vermemiş 21 günlüktü daha Doğum kilosunu yakalayamamıştı. Zorla çıkardık sen bakamazsın diyorlardı. Çok şükür öyle olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?