2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kizlar bebekleriniz kaka yaparken gürültülü mü yapıyor? Anlıyor musunuz kaka yaptığını? Benim kızım o şekilde yapıyor instagramda alerji belirtisi diye okudum ama kanli mukuslu kaka yok acaba normal mi
Evet sıvı olduğu için sanki ishal gibi ses çıkarıyor tek başına ses belirti değildir bence

Atak dönemi olabilir mi acaba

Aaa çok şaşırdım Bence lastikli çok kullanışlı. Mavi paket böyle kuzum sarı ile aynilar
Aynen aynilarmis emiciligide aynı mi.acaba,.sıvı kakayi bez öyle iyi emmiş ki poposunda nerdeyse hiç kalmamış mavide öyleyse bende maviye geçeyim
Bende yanma falan yok da bir bölgeyi hissetmiyorum, elimi götürünce parmaklarimi hissetmiyorum mesela öyle anlatayim. Sende de öyle mi? Doktor zamanla iyilesecek dedi de herkes benim gibi mi merak ettim
Aynen anlattığın gibi bende hissetmiyorum ilkinde de hissizlik olmuştu simdi de oldu canim geçiyor merak etme
Kızlar rota aşısı 2.ayda mi yapılıyor
2. Ya da 3. Ayda yapılıyor ama 2. Ay aşıları ağır aşılar olduğu biz 3. Ayda yaptıracağız

Bende yanma falan yok da bir bölgeyi hissetmiyorum, elimi götürünce parmaklarimi hissetmiyorum mesela öyle anlatayim. Sende de öyle mi? Doktor zamanla iyilesecek dedi de herkes benim gibi mi merak ettim
Ben de öyleyim canım asla karnımı hissetmiyorum

Canim gaz sancisi vardir ne yapacaklarını şaşırıyorlar o zaman kafasini saga sola cevirir elini ağzına götürür memeye saldırır çığlık atar...

Aynen aynilarmis emiciligide aynı mi.acaba,.sıvı kakayi bez öyle iyi emmiş ki poposunda nerdeyse hiç kalmamış mavide öyleyse bende maviye geçeyim
Valla canım ben altindan kaka alirken poposu öyle pis olmuyor ben memnunum. Yan bariyerlerini de beğeniyorum ben baya tutuyor istersen küçük bi paket alayip dene hoşuna giderse geçersin ona

Canım bizimkinin kırkı çıkmıştı hala sariydi o yüzden detaylı tahlil yapildi. Dogumdan dört beş gün sonra olan rutin tahlilde 9 çıktı düşmüştü ama bir aylık olmasına rağmen sariydi hala. Onu bilmiyorum bebeğin B12 şu düşük çıkmış gidince soracağım o sebep değildir büyük ihtimal zamanla geçecek diyecektir. Vücutta yoksa kötüye işaret değilmiş çoğunlukla.

Valla canım ben altindan kaka alirken poposu öyle pis olmuyor ben memnunum. Yan bariyerlerini de beğeniyorum ben baya tutuyor istersen küçük bi paket alayip dene hoşuna giderse geçersin ona
Canım 2 no ya geçtin mi? Ya da geçtiysen ne zaman geçtin? Hemen hemen aynı doğdular bizim kızlar kıyaslama yapıtorum
su an 34 günlük 3 bucuk kilo ben hala 1 kullanıyorum

Ne durumdasınız canım bizimki hala iyileşti sayılmaz o geniz akıntısı hala devam ediyor

Bizde bugün tam 30 günlük olduk ve iki gündür memeden ayrılmıyor emziriyorum yatırıyorum az sonra uyanıp tekrar meme istiyor hayır emzirdikten sonra sağmasana göğsüm şişmese aç bu çocuk diyeceğim ama nerdeyse imkansız muhtemelen atak dönemi çünkü gün gece 3 saat uğraştım uyutamadım

Kızlar bebiş doğduğundan beri sleepy natural kullanıyorduk 1 ve 2 noda hiç sıkıntı yaşamadık. 3e geçtik her alt açmada farkediyoruz bez poposuna yapışıyor resmen. Öyle uzun saatler durmamasına rağmen yapışmış oluyor. 3 no da uzun süre gidiyormuş şimdi elimdeki paket bitince tekrar almak istemiyorum açıkçası. Ama bez markasını değiştirmeye de korkuyorum pişik vs olur değişim etkiler diye. Eğer değiştirirsem sanırım molfix pure softa geçeceğim tester vardı elimde güzel gelmişti dokusu vs. Ya da bio naturali mi denesem bi de? Sizce değiştirmeli miyim ne yapsam kararsız kaldım

Aynen öyleyizzz,saatleri şaşıyor büyüme hormonu salgılanıyormuş ya onu kaçırıyor ay büyümiiicek çocuum yeni dertler eklendi

Değiştir canım, ben de pure soft kullanıyorum çok memnunum maşallah hiç taşma falan yok, kızarıklık var bugün biraz o da uzun kaldı bezi bezi herhalde benim yüzümden olmuş olabilir

Kızlar bize yeni 1. Ay güncellemesi geldi sürekli memede durayım orda uyuyayım diyor arkadaş ee bu da can emzik veriyorum onu da sık sık ağzından düşürüp ağlıyor ne yapacaksak böyle ve bu arada bebişkolarınız ilk ay kilo alımları nasıl ?

Kızlar nasılsınız?
Ben 4 gündür ishalim Alya da ishal oldu yeşile döndü doktora götürdüm numune verdim alyadan. Gaita da gizli kan, mikroskopi ve amip bakıldı sonuçları yarın alacağım doktor da yarın görecek. Ben emziriyorum o yüzden olabilir mi sağıp vermeyeceğim 2/3 gün bakalım düzelecek mi? Böyle sıkıntı yaşayan oldu mu? Böyle denemek istiyorum. Mama da değiştiririm hep ishal oluyor belkş de mama değil sütüm ishal yapıyır çünkü ben de hep ishal oluyorum

Aynen öyleyiz bizde, sürekli emiyor sonra mide genişliyor heralde hıckırık tutuyor o zamanda şaşkın yatıyor sanırım korkuyor hıçkırığından dün başka bibs emzik alayım dedim,sağlık ocağındaki hemşire almıyorsa zorlama boş ver dedi emzik konusunda kararsızım ama böylede beni yoruyor biraz bilemedim
800 gram almış iki cm de boyu uzamış

Canım 2 no ya geçtin mi? Ya da geçtiysen ne zaman geçtin? Hemen hemen aynı doğdular bizim kızlar kıyaslama yapıtorum
su an 34 günlük 3 bucuk kilo ben hala 1 kullanıyorum
Kuzum ben tam o civarlarda geçtim 2 no ya Ekin de 3,5 kilo civarıydı elimdeki 1 nolari bitirdim 2 ye başladim. aslinda zorlasam daha kullanirdim ama artık sıkıyor gibi geliyordu şuan 4 kilo 1 zor olur mesela bacaklar bogumlanmaya başladı çünkü bacaklardan sıkabilir

Yapışıyorsa degistir bence canım pişik yapma ihtimali çok yüksek. Ben molfix kullanıyorum pure soft da kullandim mavi de ikisinin yapısı ayni memnunum şuan ben

Benim ki de öylee off gecen öyle uyuya kalmışım cok korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…