Evet sıvı olduğu için sanki ishal gibi ses çıkarıyorKizlar bebekleriniz kaka yaparken gürültülü mü yapıyor? Anlıyor musunuz kaka yaptığını? Benim kızım o şekilde yapıyor instagramda alerji belirtisi diye okudum ama kanli mukuslu kaka yok acaba normal mi
Atak dönemi olabilir mi acabaÜç akşamdır hiç ayrılmıyor memeden, çok canım sıkkın memeden omzuma veya kucağıma alınca çok hırçın bir ağlaması oluyor yırtıyor kendini ve emzik almıyor ellerini emiyor hem de sesli sesli öyle komik kiyani gaz sancısı desem gazda çıkartıyor pırt yapıyor üstten de çıkartıyor anlamadım
Aynen aynilarmis emiciligide aynı mi.acaba,.sıvı kakayi bez öyle iyi emmiş ki poposunda nerdeyse hiç kalmamış mavide öyleyse bende maviye geçeyimAaa çok şaşırdımBence lastikli çok kullanışlı. Mavi paket böyle kuzum sarı ile aynilar
Aynen anlattığın gibi bende hissetmiyorum ilkinde de hissizlik olmuştu simdi de oldu canim geçiyor merak etmeBende yanma falan yok da bir bölgeyi hissetmiyorum, elimi götürünce parmaklarimi hissetmiyorum mesela öyle anlatayim. Sende de öyle mi? Doktor zamanla iyilesecek dedi de herkes benim gibi mi merak ettim
2. Ya da 3. Ayda yapılıyor ama 2. Ay aşıları ağır aşılar olduğu biz 3. Ayda yaptıracağızKızlar rota aşısı 2.ayda mi yapılıyor
Ben de öyleyim canım asla karnımı hissetmiyorumBende yanma falan yok da bir bölgeyi hissetmiyorum, elimi götürünce parmaklarimi hissetmiyorum mesela öyle anlatayim. Sende de öyle mi? Doktor zamanla iyilesecek dedi de herkes benim gibi mi merak ettim
Canim gaz sancisi vardir ne yapacaklarını şaşırıyorlar o zaman kafasini saga sola cevirir elini ağzına götürür memeye saldırır çığlık atar...Üç akşamdır hiç ayrılmıyor memeden, çok canım sıkkın memeden omzuma veya kucağıma alınca çok hırçın bir ağlaması oluyor yırtıyor kendini ve emzik almıyor ellerini emiyor hem de sesli sesli öyle komik kiyani gaz sancısı desem gazda çıkartıyor pırt yapıyor üstten de çıkartıyor anlamadım
atak haftası hesaplama programı yazmışlar internette onu buldum evet şu an atak haftasındaymiş bütün belirtiler varAtak dönemi olabilir mi acaba
Valla canım ben altindan kaka alirken poposu öyle pis olmuyor ben memnunum. Yan bariyerlerini de beğeniyorum ben baya tutuyor istersen küçük bi paket alayip dene hoşuna giderse geçersin onaAynen aynilarmis emiciligide aynı mi.acaba,.sıvı kakayi bez öyle iyi emmiş ki poposunda nerdeyse hiç kalmamış mavide öyleyse bende maviye geçeyim
Canım bizimkinin kırkı çıkmıştı hala sariydi o yüzden detaylı tahlil yapildi. Dogumdan dört beş gün sonra olan rutin tahlilde 9 çıktı düşmüştü ama bir aylık olmasına rağmen sariydi hala. Onu bilmiyorum bebeğin B12 şu düşük çıkmış gidince soracağım o sebep değildir büyük ihtimal zamanla geçecek diyecektir. Vücutta yoksa kötüye işaret değilmiş çoğunlukla.Sarılık bizde de var hala yüzü gözlerinin beyaz kısmı hala sarı. Pazartesi test yaptırdık 11 çıktı. Özellikle sabah yüzü çok sarı geliyor bana. Annenin B12 si düşük olunca mı satılık devam ediyor???
13 günde mi aldınız bu kiloyu maşallah
Evet ama tüm gün onla uğraşıyorum. Bir beslenmemiz tam 1 saat sürüyorHastanede hiç uğraşmamışlar yemek istememiş onlarda vermemiş 21 günlüktü daha Doğum kilosunu yakalayamamıştı. Zorla çıkardık sen bakamazsın diyorlardı. Çok şükür öyle olmadı.
Canım 2 no ya geçtin mi? Ya da geçtiysen ne zaman geçtin? Hemen hemen aynı doğdular bizim kızlar kıyaslama yapıtorumValla canım ben altindan kaka alirken poposu öyle pis olmuyor ben memnunum. Yan bariyerlerini de beğeniyorum ben baya tutuyor istersen küçük bi paket alayip dene hoşuna giderse geçersin ona
Ne durumdasınız canım bizimki hala iyileşti sayılmaz o geniz akıntısı hala devam ediyorCnm bizimki nezle oldu 4-5gün önce serum fizyolojik sonrası aspirasyon yapıyoruz, gece artıyor tıkanıklık gece emzirme öncesi de nazal nem veriyorum 2şer damla, uyurken bir kez nebulizatör veriyorum, bir nebze daha iyi ama tamamen geçmedi ben de senin gibi tıkanacak korkusundan gözümü ayıramıyordum doktora söyledim olmaz öyle nefessiz kalmaz dedi de içim rahat etti uyuyabiliyorum artık, sandığımızdan daha güçlüler aslında ama seninkinin hastalığının seviyesini bilemiyorum tabi bizimki nezleydi balgam azdı, bu korkunu da doktora söyle bence çoğu zaman yersiz bir korku oluyor.
Bizde bugün tam 30 günlük olduk ve iki gündür memeden ayrılmıyor emziriyorum yatırıyorum az sonra uyanıp tekrar meme istiyor hayır emzirdikten sonra sağmasana göğsüm şişmese aç bu çocuk diyeceğim ama nerdeyse imkansızÜç akşamdır hiç ayrılmıyor memeden, çok canım sıkkın memeden omzuma veya kucağıma alınca çok hırçın bir ağlaması oluyor yırtıyor kendini ve emzik almıyor ellerini emiyor hem de sesli sesli öyle komik kiyani gaz sancısı desem gazda çıkartıyor pırt yapıyor üstten de çıkartıyor anlamadım
Aynen öyleyizzz,saatleri şaşıyor büyüme hormonu salgılanıyormuş ya onu kaçırıyor ay büyümiiicek çocuum yeni dertler eklendiBizde bugün tam 30 günlük olduk ve iki gündür memeden ayrılmıyor emziriyorum yatırıyorum az sonra uyanıp tekrar meme istiyor hayır emzirdikten sonra sağmasana göğsüm şişmese aç bu çocuk diyeceğim ama nerdeyse imkansızmuhtemelen atak dönemi çünkü gün gece 3 saat uğraştım uyutamadım
Değiştir canım, ben de pure soft kullanıyorum çok memnunum maşallah hiç taşma falan yok, kızarıklık var bugün biraz o da uzun kaldı bezi bezi herhalde benim yüzümden olmuş olabilirKızlar bebiş doğduğundan beri sleepy natural kullanıyorduk 1 ve 2 noda hiç sıkıntı yaşamadık. 3e geçtik her alt açmada farkediyoruz bez poposuna yapışıyor resmen. Öyle uzun saatler durmamasına rağmen yapışmış oluyor. 3 no da uzun süre gidiyormuş şimdi elimdeki paket bitince tekrar almak istemiyorum açıkçası. Ama bez markasını değiştirmeye de korkuyorum pişik vs olur değişim etkiler diye. Eğer değiştirirsem sanırım molfix pure softa geçeceğim tester vardı elimde güzel gelmişti dokusu vs. Ya da bio naturali mi denesem bi de? Sizce değiştirmeli miyim ne yapsam kararsız kaldım
Aynen öyleyiz bizde, sürekli emiyor sonra mide genişliyor heralde hıckırık tutuyor o zamanda şaşkın yatıyor sanırım korkuyor hıçkırığındanKızlar bize yeni 1. Ay güncellemesi geldi sürekli memede durayım orda uyuyayım diyor arkadaş ee bu da can emzik veriyorum onu da sık sık ağzından düşürüp ağlıyor ne yapacaksak böyleve bu arada bebişkolarınız ilk ay kilo alımları nasıl ?
Kuzum ben tam o civarlarda geçtim 2 no ya Ekin de 3,5 kilo civarıydı elimdeki 1 nolari bitirdim 2 ye başladim. aslinda zorlasam daha kullanirdim ama artık sıkıyor gibi geliyordu şuan 4 kilo 1 zor olur mesela bacaklar bogumlanmaya başladı çünkü bacaklardan sıkabilirCanım 2 no ya geçtin mi? Ya da geçtiysen ne zaman geçtin? Hemen hemen aynı doğdular bizim kızlar kıyaslama yapıtorum
su an 34 günlük 3 bucuk kilo ben hala 1 kullanıyorum
Yapışıyorsa degistir bence canım pişik yapma ihtimali çok yüksek. Ben molfix kullanıyorum pure soft da kullandim mavi de ikisinin yapısı ayni memnunum şuan benKızlar bebiş doğduğundan beri sleepy natural kullanıyorduk 1 ve 2 noda hiç sıkıntı yaşamadık. 3e geçtik her alt açmada farkediyoruz bez poposuna yapışıyor resmen. Öyle uzun saatler durmamasına rağmen yapışmış oluyor. 3 no da uzun süre gidiyormuş şimdi elimdeki paket bitince tekrar almak istemiyorum açıkçası. Ama bez markasını değiştirmeye de korkuyorum pişik vs olur değişim etkiler diye. Eğer değiştirirsem sanırım molfix pure softa geçeceğim tester vardı elimde güzel gelmişti dokusu vs. Ya da bio naturali mi denesem bi de? Sizce değiştirmeli miyim ne yapsam kararsız kaldım
Benim ki de öylee off gecen öyle uyuya kalmışım cok korktumKızlar bize yeni 1. Ay güncellemesi geldi sürekli memede durayım orda uyuyayım diyor arkadaş ee bu da can emzik veriyorum onu da sık sık ağzından düşürüp ağlıyor ne yapacaksak böyleve bu arada bebişkolarınız ilk ay kilo alımları nasıl ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?