- 22 Mayıs 2021
- 573
- 1.583
- 63
Ay inşallah kuzum yaDoğrudur canım sabret az kaldı inşallah
Benim de kaç paket kullandım. Hala da devam ediyorum bakalımBenimki bittiyse herkesinki biter inan canım. Millet sayıyla depend kullanıyor ben 4 paket depend kullandım. 5.ci yarım kaldı, artık bunaldım. Sayısız ped ve lohusa pedi mesane pedi.. geçiyor, geçecek merak etme inşallah
Cnm çok daha iyiyiz, hafif şekilde var hala tıkanıklık hırıltı ama müdahale edecek kadar değil, doktor da geçmek üzere önümüz yaz tıkanmaz artık şanslısınız dedi kış bebeklerinde çok oluyormuş bir kaç güne hiç kalmayacak heralde serum fizyolojik çok tıkanık olursa başka müdahale önermedi, sizinki de hızla iyileşir eğer azalmaya başladıysa, bir de oda ısısını biraz düşürdüm çok sıcaktı o da tıkanmasını artırıyordu aklında olsun gelişme olursa yaz bana da. Acil şifalar cnmNe durumdasınız canım bizimki hala iyileşti sayılmaz o geniz akıntısı hala devam ediyor
Tamam canım teşekkürler ben de öyle yapacağım elimdeki 1 no lar bitsin ikiye geçeyimKuzum ben tam o civarlarda geçtim 2 no ya Ekin de 3,5 kilo civarıydı elimdeki 1 nolari bitirdim 2 ye başladim. aslinda zorlasam daha kullanirdim ama artık sıkıyor gibi geliyordu şuan 4 kilo 1 zor olur mesela bacaklar bogumlanmaya başladı çünkü bacaklardan sıkabilir
İşte canım o atak ile gelen bir güncellemekızlar aryanın ağzında hep bi tükürük var köpük köpük neden acaba
Canım benim kız 2760 dogdu hastaneden çıkarken 2630 du. Birinci ay kontrolü vardı bugün 3560 olmuş.Kızlar bize yeni 1. Ay güncellemesi geldi sürekli memede durayım orda uyuyayım diyor arkadaş ee bu da can emzik veriyorum onu da sık sık ağzından düşürüp ağlıyor ne yapacaksak böyleve bu arada bebişkolarınız ilk ay kilo alımları nasıl ?
Evet ben de onu gördüm anne sütü alan bebeğin kakası kokmaz bizimki de çok kokuyor iki gündür üşüttü mü diye korkuyordum ama başka bir üşütme belirtisi yok ense sırt falan sıcak aaa doktorunuz normal dediyse normaldirBazen hiç fark etmiyorum yaptığını genelde gaz yaparken kaka yaptıkları için gürültülü oluyor. İnternette her şey alerji gerçekten oğlumda ben de çok bakıyordum artık araştırmıyorum resmen. Hatta çok kokardı oğlanın kakası üşütüyordur, anne sütü alan bebeğin kakası kokmaz vs diye yazardı ben de ne yapacağımı şaşırırdım. Doktor gayet normal karşılamıştı ama.
Biberonla sağdığım sütü verdim birkez , alışır diye de korkuyorum tabi. Ama doktor ver dedisen bebeği bıraktığında bakana iyi olur alışsın dedi hatta ben şok
Evet kesinlikle ben de böyleyim. Hatta bugün dayanamayıp doktora gittim normalde 40. gün çağırmıştı bir şişlik hissettim dikişin bittiği yerde ultrasonla baktı elle inceledi falan her şey normalmiş. Bir süre daha böyle olacak sonra geçecek dediBende yanma falan yok da bir bölgeyi hissetmiyorum, elimi götürünce parmaklarimi hissetmiyorum mesela öyle anlatayim. Sende de öyle mi? Doktor zamanla iyilesecek dedi de herkes benim gibi mi merak ettim
Benim çatlaklarım ağrıyordu dikiş yerim değilHissizlik bende de var canım ama geçiyor merak etmeyin. Kişiye göre süre değişiyor tbi. Bende de bu kez göbeğinin olduğu yerde dokununca ağrı oluyor, derisi ağrıyor resmen içi değil.
Geçiyormuş canım normal hayatına dönüyormuşsun bunu bugün anladım doktora gittiğimde. çünkü benim doktorum aletli pilates Reformer yapıyor hemde çok sağlam yapıyorBazen diyorum keşke normal dogursaydim ama o aciya dayanamadim işte. Umarim bu agrilar geçer yoksa sürekli pismanlik hissediyorumüst üste sezaryen olunca daha mi agri oluyor acaba. Benim de sol kasigimda hafif bir agri oluyor bazen neden bilmiyorum umarim geçer of normal dogum ayri dert bu ayri sezaryen sonrasi tüm agrilar geçiyor mu peki tamamen
Bizim lavabo çok müsait değil çok yüksek ve çok geniş şu anda hala acım var zorlar beni ama kovaya doldurup içine oturtabilirimHer bebeğe yaramıyor canım, bir kaç gün vermeyip deneyebilirsin. Ama çok emiyorsa ondan olabilir benim oğlum da çok emince kusuyor
Benim oğlumun da kaka sıvı ama zaten sıvı beslendikleri için. Pişik için ben bir kaç gün lavaboya götürüp Bebek şampuan ile yıkıyorum poposunu sonra krem sürüyordum iyice kurulayıp, bem de portakal yedim o hemen kizartmis poposunu
Benim oğlum da 2900 doğdu 2600e düştü 3.gün kontrole gittiğimizde. 1.ay kontrolunde 4250 olmuştuKızlar bize yeni 1. Ay güncellemesi geldi sürekli memede durayım orda uyuyayım diyor arkadaş ee bu da can emzik veriyorum onu da sık sık ağzından düşürüp ağlıyor ne yapacaksak böyleve bu arada bebişkolarınız ilk ay kilo alımları nasıl ?
Olacak kaçışı yokTamam canım teşekkürler ben de öyle yapacağım elimdeki 1 no lar bitsin ikiye geçeyim
Oooy en sevdiğim yaa kolları bacakları boğumlu michelin lastiğindeki gibiiinşallah bizde öyle oluruz
Şuan mutfakta pilav kaşıklayip acaba zifiri karanlikta bi 8 saat uyumak için kaç bin lira verirdim diye düşünüyorumKızlar gece yatıp sabah kalkacağımız günlere ne kadar var sizce yıllar mı aylar mı artık çok geç ve asla mı
Ben de tekrar kontrole gitmek istiyordum ama daha önce daha küçük bir ameliyat olmuştum, onun dikişleri bunun kadar asla değildi toplasan 2 3 cm, onda bile doktor en az 6 ay gecmesi lazim iyilesmesi icin demisti. Elbette bu daha uzun sürer diye kendimle konuşuyorumEvet ben de onu gördüm anne sütü alan bebeğin kakası kokmaz bizimki de çok kokuyor iki gündür üşüttü mü diye korkuyordum ama başka bir üşütme belirtisi yok ense sırt falan sıcak aaa doktorunuz normal dediyse normaldir
Evet kesinlikle ben de böyleyim. Hatta bugün dayanamayıp doktora gittim normalde 40. gün çağırmıştı bir şişlik hissettim dikişin bittiği yerde ultrasonla baktı elle inceledi falan her şey normalmiş. Bir süre daha böyle olacak sonra geçecek dedi
Benim çatlaklarım ağrıyordu dikiş yerim değilet kesiği işte kaslar kesildi dikildi anca canım daha hepimiz çok taze ameliyatliyiz bakma canımız sıkılıyor ama aslında normal.
Geçiyormuş canım normal hayatına dönüyormuşsun bunu bugün anladım doktora gittiğimde. çünkü benim doktorum aletli pilates Reformer yapıyor hemde çok sağlam yapıyoriki tane de çocuğu var hep normal doğum yaptığını düşünmüştüm bu kadar zor antrenmanlara ama bugün sezeryanlı olduğunu öğrendim.
Bizim lavabo çok müsait değil çok yüksek ve çok geniş şu anda hala acım var zorlar beni ama kovaya doldurup içine oturtabilirim
Ben de her şeyi yiyorum belki de bir şey dokundu olabilir canım
Canim link atar misin biz de yüzleşelim gerçeklerleatak haftası hesaplama programı yazmışlar internette onu buldum evet şu an atak haftasındaymiş bütün belirtiler var
Doğru diyosun canım değiştirmesem de pişik olma ihtimali var sonuçta en iyisi değiştireyim elimde az kalmışkenYapışıyorsa degistir bence canım pişik yapma ihtimali çok yüksek. Ben molfix kullanıyorum pure soft da kullandim mavi de ikisinin yapısı ayni memnunum şuan ben
Canim sana ve biberon kullanan tüm arkadaşlara bi tavsiyem var. Hangi marka olursa olsun biberonun ucunu değil o tombul kismina kadar ağzına sokun bebeğin. Ucunu emerek içerse hava yutuyor gaz oluyor. Bir de tommee tippee akıtıyor diyen arkadaşlar vardi bu dediğim şekilde icirirseniz akıtma olmuyor aklınızda olsunZor oluyor kesinlikle ama çok korkuyordum meme reddinden şimdi yavaş yavaş deneme yapacağım. Avent var almıştım, tommee tippee de var bu ikisini deneyeceğim önümüzdeki günlerde umarım iyi gider
TabikiiiCanim link atar misin biz de yüzleşelim gerçeklerle
Canim sen üsüttüysen senden ona da geçmiş olabilir mi ?Kızlar üç gündür çok yoğunum ne burayı okuyabiliyorum ne cevap yazabiliyorum
O kadar çok şey birikti ki delirmek üzereyim cahillikten
Pırtı o kadar pis kokuyor ki üşüttü mü acaba? Bir de kakası cok sıvı ve çok sık sık yapıyor kokuyor pis pis. Poposu da kızardı galiba hepsi üst üste geldii
Gerçi üşümesi sırtı ve ensesi soğuk olunca demişsiniz ama yine de anlamadım neden böyle
Canım bizde sleepy natural kullanıyoruz memnunum 2 hafif sıkmaya başladı 3 e geçicez 2 bitince. Eğer bebeğide rahatsız ediyorsa değiştir dicemde pişik vs durumlarıda var istersen Bi deneme yap canım ilk önceKızlar bebiş doğduğundan beri sleepy natural kullanıyorduk 1 ve 2 noda hiç sıkıntı yaşamadık. 3e geçtik her alt açmada farkediyoruz bez poposuna yapışıyor resmen. Öyle uzun saatler durmamasına rağmen yapışmış oluyor. 3 no da uzun süre gidiyormuş şimdi elimdeki paket bitince tekrar almak istemiyorum açıkçası. Ama bez markasını değiştirmeye de korkuyorum pişik vs olur değişim etkiler diye. Eğer değiştirirsem sanırım molfix pure softa geçeceğim tester vardı elimde güzel gelmişti dokusu vs. Ya da bio naturali mi denesem bi de? Sizce değiştirmeli miyim ne yapsam kararsız kaldım
Çok sağol kuzum size de çok geçmiş olsun evet önümüz yaz inşallah rahat edeceklerCnm çok daha iyiyiz, hafif şekilde var hala tıkanıklık hırıltı ama müdahale edecek kadar değil, doktor da geçmek üzere önümüz yaz tıkanmaz artık şanslısınız dedi kış bebeklerinde çok oluyormuş bir kaç güne hiç kalmayacak heralde serum fizyolojik çok tıkanık olursa başka müdahale önermedi, sizinki de hızla iyileşir eğer azalmaya başladıysa, bir de oda ısısını biraz düşürdüm çok sıcaktı o da tıkanmasını artırıyordu aklında olsun gelişme olursa yaz bana da. Acil şifalar cnm
Oy maşallah ne güzel büyümüşCanım benim kız 2760 dogdu hastaneden çıkarken 2630 du. Birinci ay kontrolü vardı bugün 3560 olmuş.
Ouuuv süper kilo almış maşallahBenim oğlum da 2900 doğdu 2600e düştü 3.gün kontrole gittiğimizde. 1.ay kontrolunde 4250 olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?