2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Benim de kaç paket kullandım. Hala da devam ediyorum bakalım geçecek dimi inşallah canım

Ne durumdasınız canım bizimki hala iyileşti sayılmaz o geniz akıntısı hala devam ediyor
Cnm çok daha iyiyiz, hafif şekilde var hala tıkanıklık hırıltı ama müdahale edecek kadar değil, doktor da geçmek üzere önümüz yaz tıkanmaz artık şanslısınız dedi kış bebeklerinde çok oluyormuş bir kaç güne hiç kalmayacak heralde serum fizyolojik çok tıkanık olursa başka müdahale önermedi, sizinki de hızla iyileşir eğer azalmaya başladıysa, bir de oda ısısını biraz düşürdüm çok sıcaktı o da tıkanmasını artırıyordu aklında olsun gelişme olursa yaz bana da. Acil şifalar cnm

Tamam canım teşekkürler ben de öyle yapacağım elimdeki 1 no lar bitsin ikiye geçeyim
Oooy en sevdiğim yaa kolları bacakları boğumlu michelin lastiğindeki gibii inşallah bizde öyle oluruz

Canım benim kız 2760 dogdu hastaneden çıkarken 2630 du. Birinci ay kontrolü vardı bugün 3560 olmuş.

Evet ben de onu gördüm anne sütü alan bebeğin kakası kokmaz bizimki de çok kokuyor iki gündür üşüttü mü diye korkuyordum ama başka bir üşütme belirtisi yok ense sırt falan sıcak aaa doktorunuz normal dediyse normaldir
Bende yanma falan yok da bir bölgeyi hissetmiyorum, elimi götürünce parmaklarimi hissetmiyorum mesela öyle anlatayim. Sende de öyle mi? Doktor zamanla iyilesecek dedi de herkes benim gibi mi merak ettim
Evet kesinlikle ben de böyleyim. Hatta bugün dayanamayıp doktora gittim normalde 40. gün çağırmıştı bir şişlik hissettim dikişin bittiği yerde ultrasonla baktı elle inceledi falan her şey normalmiş. Bir süre daha böyle olacak sonra geçecek dedi
Hissizlik bende de var canım ama geçiyor merak etmeyin. Kişiye göre süre değişiyor tbi. Bende de bu kez göbeğinin olduğu yerde dokununca ağrı oluyor, derisi ağrıyor resmen içi değil.
Benim çatlaklarım ağrıyordu dikiş yerim değil et kesiği işte kaslar kesildi dikildi anca canım daha hepimiz çok taze ameliyatliyiz bakma canımız sıkılıyor ama aslında normal.
Geçiyormuş canım normal hayatına dönüyormuşsun bunu bugün anladım doktora gittiğimde. çünkü benim doktorum aletli pilates Reformer yapıyor hemde çok sağlam yapıyor iki tane de çocuğu var hep normal doğum yaptığını düşünmüştüm bu kadar zor antrenmanlara ama bugün sezeryanlı olduğunu öğrendim.
Bizim lavabo çok müsait değil çok yüksek ve çok geniş şu anda hala acım var zorlar beni ama kovaya doldurup içine oturtabilirim
Ben de her şeyi yiyorum belki de bir şey dokundu olabilir canım

Benim oğlum da 2900 doğdu 2600e düştü 3.gün kontrole gittiğimizde. 1.ay kontrolunde 4250 olmuştu

Tamam canım teşekkürler ben de öyle yapacağım elimdeki 1 no lar bitsin ikiye geçeyim
Oooy en sevdiğim yaa kolları bacakları boğumlu michelin lastiğindeki gibii inşallah bizde öyle oluruz
Olacak kaçışı yok
Kızlar gece yatıp sabah kalkacağımız günlere ne kadar var sizce yıllar mı aylar mı artık çok geç ve asla mı
Şuan mutfakta pilav kaşıklayip acaba zifiri karanlikta bi 8 saat uyumak için kaç bin lira verirdim diye düşünüyorum

Ben de tekrar kontrole gitmek istiyordum ama daha önce daha küçük bir ameliyat olmuştum, onun dikişleri bunun kadar asla değildi toplasan 2 3 cm, onda bile doktor en az 6 ay gecmesi lazim iyilesmesi icin demisti. Elbette bu daha uzun sürer diye kendimle konuşuyorum

Yapışıyorsa degistir bence canım pişik yapma ihtimali çok yüksek. Ben molfix kullanıyorum pure soft da kullandim mavi de ikisinin yapısı ayni memnunum şuan ben
Doğru diyosun canım değiştirmesem de pişik olma ihtimali var sonuçta en iyisi değiştireyim elimde az kalmışken

Zor oluyor kesinlikle ama çok korkuyordum meme reddinden şimdi yavaş yavaş deneme yapacağım. Avent var almıştım, tommee tippee de var bu ikisini deneyeceğim önümüzdeki günlerde umarım iyi gider
Canim sana ve biberon kullanan tüm arkadaşlara bi tavsiyem var. Hangi marka olursa olsun biberonun ucunu değil o tombul kismina kadar ağzına sokun bebeğin. Ucunu emerek içerse hava yutuyor gaz oluyor. Bir de tommee tippee akıtıyor diyen arkadaşlar vardi bu dediğim şekilde icirirseniz akıtma olmuyor aklınızda olsun

Canim sen üsüttüysen senden ona da geçmiş olabilir mi ?

Canım bizde sleepy natural kullanıyoruz memnunum 2 hafif sıkmaya başladı 3 e geçicez 2 bitince. Eğer bebeğide rahatsız ediyorsa değiştir dicemde pişik vs durumlarıda var istersen Bi deneme yap canım ilk önce

Kızlar sanırım mastit olma yolundayım göğüslerim uzaninca çık ağrıyor, sağa ya sola yatamıyorum çünkü gogusler üst üste biniyor, sıkışıyor ve ağrıtır eminim çözüm yazan oldu ama bu aralar bebeğin gaz sancısı, uyku düzeni derken girip okuyamadım. Var mıdır çözüm önerisi olan

Çok sağol kuzum size de çok geçmiş olsun evet önümüz yaz inşallah rahat edecekler
Canım benim kız 2760 dogdu hastaneden çıkarken 2630 du. Birinci ay kontrolü vardı bugün 3560 olmuş.
Oy maşallah ne güzel büyümüş
Benim oğlum da 2900 doğdu 2600e düştü 3.gün kontrole gittiğimizde. 1.ay kontrolunde 4250 olmuştu
Ouuuv süper kilo almış maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…