2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Ya ben de memnundum aslında ama bu 3 numarada bi sıkıntı var çözemedik. Aslında 2 kere molfix kullandım bir sıkıntı olmadı ama bakalım önce az sayılı bir paket alırım canım

Ben kizimda molfix kullanmistim. Cok memnunum. Simdi oglumda da kulkaniyorum. Ne pisik ne tasma hic bir sorun yasamadim...

Bn 1ve 2 yi kullandım numarayla ilgili değil bnce aynı şekilde yapisiyo ve çişi hiç tutmuyor azıcık yapsa hemen rahatsız ediyo bio natural de aynısı Prima da kullanıyorum o da çişi tutmuyor. Benim bebe öyle rahatsız oluyo ki aglamasi açliktan dersin ama bezinin değişimini istiyo anca rahatliyo. Molfix de sorun yaşayan var mı böyle. Bende değiştirecegim sanırım .

Markadan markaya degisiyor.sanirim ben slepyy kullaniyorum en son 3440 grmdi halen 1 no kullaniyorum

Herkese gunaydinKizlar oglum emdiginde ne kadar pat pat yapsam da gazi cikmiyor oylece yatiriyorum. Mesela mama verdigimde ise pat.pat yapinca oyle bir geyiriyor ki anlatamam. Acaba sutum gaz mi yapmiyor ondan mi cikarmiyor agizdan diye dusundum. Insallah oyledir. Mamayi da elimdeki paket bitince artik vermeyecegim yiyorken çope gitmesin o kadar para verdim5

Kızlar gece yatıp sabah kalkacağımız günlere ne kadar var sizce yıllar mı aylar mı artık çok geç ve asla mı
Memeden kesince, dislerin hepsi cikincaBenim ilk oglum.uykucuydu yeni dogdu oyleydi hep oyle.devam etti ama disleri ciktiginda geceleri cok sik uyanip agliyordu.hep meme de durmak istiyordu. Şuan bu bebegim de guzel uyuyor acaba boyle devam eder mi etmez mi diye beklemedeyimHamileligimde cok acilar cektimHep Allah im dogunca kolay olsun diye dua ettim bakalim insallah duam kabul olmustur

Mastit mi bilmiyorum ama benim de sol göğsüm taş gibi, öyle bir ağrıyor ki el suremiyorum. Dun de üşüme titreme geldi ağrı ile beraber. Sütün hepsini içermiyor oğlum memede hemen uykuya dalıyor, elektrikli süt sağma makinası aldım, aksi gibi kargoda sorun yaşandı onda da.

Kizlar bu ara da buyuklerimiz 40 cikmadan gitmeyin bir yerlere soylemelerini dun aksam hakli buldum. Dun aksam sitenin tanisma gunu vardi Yiğiti esime birakip gittim. Herkes aa sen hic dogum yapmisa benzemiyorsun nasil.da ayaklanmissin iste kilon cok guzel vsler sonra.kapidan cikinca komsu teyze kicini kasi dediAblamda gitme sana nazar degdirirler dedi ben de evde asiri sikilmistim gittim. eve geldim esime soyledim o da ablan.hakli ben de istemedim gitmeni ama sikilmsitin diye kabul ettim dedi. Neyse beni korku tuttu esim uzerime okudu falan. Nazar adami catlatir. Ben de tabi diyorum aa iki cocukluyum aykalanmayipta ne yspacsktim. Bakmayin boyle durduguma kalkamiyirim egilemiyorum falan dedim

Markadan markaya degisiyor.sanirim ben slepyy kullaniyorum en son 3440 grmdi halen 1 no kullaniyorum
Ben guvenilir bir sekilde tartmadim. Ama kucagima alarak bizim tartilarla soyle bir baktim. 4u gecmis ve 1 no kucuk geliyor. Dun mesela yandan idrar kacmis. Bugun de kucuk oldugu takinca net belli oldugunu gordum. Allahtan son 2 bez kaldi. 2 no almistik...

4 u gecmisse 1 no kucuk gelir evet. Biz bir sure kullaniriz 1 noyu.

Evet canım kakayı da hiç emmiyor sleepy. Ben de değiştireceğim molfixten herkes memnun sanırım

Bende de aynisi eminca geğirmiyor ama mama verince geğiriyor üstüne kakasini yapiyor mamayi içerken

S
Selam canım bugün ben de ateşlendim, göğüslerim sert ama hemen mastit olacak seviyede değil bence biraz uzun emzirmedim bugün hemen ondan mastit mi olur?

Benim oğlan gündüz iyi uyuyor dışarı çıkarırsak saatlerce uyuyor ama gece uyku yok.ya uyuyor uyanıksa da bağırıyor hiç böyle sakin durduğu bir an yok.altını ne zaman açsam hem kaka hem çiş var,acayip gazı var harvey nurst gaz damlası verdim hiç faydA etmedi.2 gündür gripe water a başladık her emzirme sonrası 1 ml veriyorum,gündüz iyi gece yine yatağa koyduğumuz an çığlığı basıyor

bebeğim daha 1. Günün sonunda tüm vücut isilik oldu kızlar beyaz tenli ağlayınca kıpkırmızı oluyor her yeri isilik doktor yıka nemlendir dedi, sizce napabilirim

bebeğim daha 1. Günün sonunda tüm vücut isilik oldu kızlar beyaz tenli ağlayınca kıpkırmızı oluyor her yeri isilik doktor yıka nemlendir dedi, sizce napabilirim
Bence siz cok sicakta tutmussunuz. Ya kalin giydirdiniz ya da battaniyede sarili olmaktan... Isilik sicaktan cogunlukla oluyor

Bence siz cok sicakta tutmussunuz. Ya kalin giydirdiniz ya da battaniyede sarili olmaktan... Isilik sicaktan cogunlukla oluyor
Valla aslında yelek fln giydirmedik te anlamadım ki normal takım giydirdim emzirdim sadece

Canım sleepy bizde de pişik yaptı, bıraktım molfixe geçtim, şu an için sıkıntımız yok, pişiğe de iyi geldi. Yalnız sleepy 2 numara molfix 1 numara gibi düşün. Sleepy kalıbı molfixe göre baya küçükmüş, onu gözlemledim. Gene de üç kilo bebeğime molfix 1 numara sıkıntı olmadan kullandım

Çok geçmiş olsun, sanki senin belirtilerin çok daha fazla ve mastite benziyor. Tüm göğsü bebis bosaltamayinca mastit riski artıyor. Ben süt sagma makinesiyle düzenli sagiyorum ona rağmen şüphelendim. Makine gelince hızlıca sağım yaparsın inşallah düzelir. Dün biraz baktım, çözüm sütü göğüslerden boşaltmak gibi duruyor

Aynı durumdayız aslında kendimi iyi hissediyorum, şükür sezeryanda iyi geçti ama konu komşu ayaklanmış görünce nazar ediyor diye dışarı çıkamıyorum. Markete gittim millet AA ne kadar hızlı dışarı çıkmışsın dedi. Hemen tabii bizde nazar duası okuduk. Eşim artık istersen seni arabayla bizi tanımayan bir yere götüreyim orda yürü diyor, siz düşünün nazar olayını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…