Ya ben de memnundum aslında ama bu 3 numarada bi sıkıntı var çözemedik. Aslında 2 kere molfix kullandım bir sıkıntı olmadı ama bakalım önce az sayılı bir paket alırım canımCanım bizde sleepy natural kullanıyoruz memnunum 2 hafif sıkmaya başladı 3 e geçicez 2 bitince. Eğer bebeğide rahatsız ediyorsa değiştir dicemde pişik vs durumlarıda var istersen Bi deneme yap canım ilk önce
Bütün bir gece teklifine mi… of çok şey verebilirimOlacak kaçışı yok
Şuan mutfakta pilav kaşıklayip acaba zifiri karanlikta bi 8 saat uyumak için kaç bin lira verirdim diye düşünüyorum
Ben kizimda molfix kullanmistim. Cok memnunum. Simdi oglumda da kulkaniyorum. Ne pisik ne tasma hic bir sorun yasamadim...Kızlar bebiş doğduğundan beri sleepy natural kullanıyorduk 1 ve 2 noda hiç sıkıntı yaşamadık. 3e geçtik her alt açmada farkediyoruz bez poposuna yapışıyor resmen. Öyle uzun saatler durmamasına rağmen yapışmış oluyor. 3 no da uzun süre gidiyormuş şimdi elimdeki paket bitince tekrar almak istemiyorum açıkçası. Ama bez markasını değiştirmeye de korkuyorum pişik vs olur değişim etkiler diye. Eğer değiştirirsem sanırım molfix pure softa geçeceğim tester vardı elimde güzel gelmişti dokusu vs. Ya da bio naturali mi denesem bi de? Sizce değiştirmeli miyim ne yapsam kararsız kaldım
Bende aynısını düşünüyordum demek yalnız değilmişimAynen öyleyizzz,saatleri şaşıyor büyüme hormonu salgılanıyormuş ya onu kaçırıyor ay büyümiiicek çocuum yeni dertler eklendi
Bn 1ve 2 yi kullandım numarayla ilgili değil bnce aynı şekilde yapisiyo ve çişi hiç tutmuyor azıcık yapsa hemen rahatsız ediyo bio natural de aynısı Prima da kullanıyorum o da çişi tutmuyor. Benim bebe öyle rahatsız oluyo ki aglamasi açliktan dersin ama bezinin değişimini istiyo anca rahatliyo. Molfix de sorun yaşayan var mı böyle. Bende değiştirecegim sanırım .Kızlar bebiş doğduğundan beri sleepy natural kullanıyorduk 1 ve 2 noda hiç sıkıntı yaşamadık. 3e geçtik her alt açmada farkediyoruz bez poposuna yapışıyor resmen. Öyle uzun saatler durmamasına rağmen yapışmış oluyor. 3 no da uzun süre gidiyormuş şimdi elimdeki paket bitince tekrar almak istemiyorum açıkçası. Ama bez markasını değiştirmeye de korkuyorum pişik vs olur değişim etkiler diye. Eğer değiştirirsem sanırım molfix pure softa geçeceğim tester vardı elimde güzel gelmişti dokusu vs. Ya da bio naturali mi denesem bi de? Sizce değiştirmeli miyim ne yapsam kararsız kaldım
Markadan markaya degisiyor.sanirim ben slepyy kullaniyorum en son 3440 grmdi halen 1 no kullaniyorumKuzum ben tam o civarlarda geçtim 2 no ya Ekin de 3,5 kilo civarıydı elimdeki 1 nolari bitirdim 2 ye başladim. aslinda zorlasam daha kullanirdim ama artık sıkıyor gibi geliyordu şuan 4 kilo 1 zor olur mesela bacaklar bogumlanmaya başladı çünkü bacaklardan sıkabilir
Memeden kesince, dislerin hepsi cikincaKızlar gece yatıp sabah kalkacağımız günlere ne kadar var sizce yıllar mı aylar mı artık çok geç ve asla mı
Mastit mi bilmiyorum ama benim de sol göğsüm taş gibi, öyle bir ağrıyor ki el suremiyorum. Dun de üşüme titreme geldi ağrı ile beraber. Sütün hepsini içermiyor oğlum memede hemen uykuya dalıyor, elektrikli süt sağma makinası aldım, aksi gibi kargoda sorun yaşandı onda da.Kızlar sanırım mastit olma yolundayımgöğüslerim uzaninca çık ağrıyor, sağa ya sola yatamıyorum çünkü gogusler üst üste biniyor, sıkışıyor ve ağrıtır eminim çözüm yazan oldu ama bu aralar bebeğin gaz sancısı, uyku düzeni derken girip okuyamadım. Var mıdır çözüm önerisi olan
Ben guvenilir bir sekilde tartmadim. Ama kucagima alarak bizim tartilarla soyle bir baktim. 4u gecmis ve 1 no kucuk geliyor. Dun mesela yandan idrar kacmis. Bugun de kucuk oldugu takinca net belli oldugunu gordum. Allahtan son 2 bez kaldi. 2 no almistik...Markadan markaya degisiyor.sanirim ben slepyy kullaniyorum en son 3440 grmdi halen 1 no kullaniyorum
4 u gecmisse 1 no kucuk gelir evet. Biz bir sure kullaniriz 1 noyu.Ben guvenilir bir sekilde tartmadim. Ama kucagima alarak bizim tartilarla soyle bir baktim. 4u gecmis ve 1 no kucuk geliyor. Dun mesela yandan idrar kacmis. Bugun de kucuk oldugu takinca net belli oldugunu gordum. Allahtan son 2 bez kaldi. 2 no almistik...
Evet canım kakayı da hiç emmiyor sleepy. Ben de değiştireceğim molfixten herkes memnun sanırımBn 1ve 2 yi kullandım numarayla ilgili değil bnce aynı şekilde yapisiyo ve çişi hiç tutmuyor azıcık yapsa hemen rahatsız ediyo bio natural de aynısı Prima da kullanıyorum o da çişi tutmuyor. Benim bebe öyle rahatsız oluyo ki aglamasi açliktan dersin ama bezinin değişimini istiyo anca rahatliyo. Molfix de sorun yaşayan var mı böyle. Bende değiştirecegim sanırım .
Bende de aynisi eminca geğirmiyor ama mama verince geğiriyor üstüne kakasini yapiyor mamayi içerkenHerkese gunaydinKizlar oglum emdiginde ne kadar pat pat yapsam da gazi cikmiyor oylece yatiriyorum. Mesela mama verdigimde ise pat.pat yapinca oyle bir geyiriyor ki anlatamam. Acaba sutum gaz mi yapmiyor ondan mi cikarmiyor agizdan diye dusundum. Insallah oyledir. Mamayi da elimdeki paket bitince artik vermeyecegim yiyorken çope gitmesin o kadar para verdim5
Selam canım bugün ben de ateşlendim, göğüslerim sert ama hemen mastit olacak seviyede değil bence biraz uzun emzirmedim bugün hemen ondan mastit mi olur?Mastit mi bilmiyorum ama benim de sol göğsüm taş gibi, öyle bir ağrıyor ki el suremiyorum. Dun de üşüme titreme geldi ağrı ile beraber. Sütün hepsini içermiyor oğlum memede hemen uykuya dalıyor, elektrikli süt sağma makinası aldım, aksi gibi kargoda sorun yaşandı onda da.
Bence siz cok sicakta tutmussunuz. Ya kalin giydirdiniz ya da battaniyede sarili olmaktan... Isilik sicaktan cogunlukla oluyorbebeğim daha 1. Günün sonunda tüm vücut isilik oldu kızlar beyaz tenli ağlayınca kıpkırmızı oluyor her yeri isilik doktor yıka nemlendir dedi, sizce napabilirim
Valla aslında yelek fln giydirmedik te anlamadım ki normal takım giydirdim emzirdim sadeceBence siz cok sicakta tutmussunuz. Ya kalin giydirdiniz ya da battaniyede sarili olmaktan... Isilik sicaktan cogunlukla oluyor
Evinizin ici sicaktir. Zaten lohusa iken bizde alev topu gibiyiz... Dus iyi gelir bebeginize...Valla aslında yelek fln giydirmedik te anlamadım ki normal takım giydirdim emzirdim sadece
Canım sleepy bizde de pişik yaptı, bıraktım molfixe geçtim, şu an için sıkıntımız yok, pişiğe de iyi geldi. Yalnız sleepy 2 numara molfix 1 numara gibi düşün. Sleepy kalıbı molfixe göre baya küçükmüş, onu gözlemledim. Gene de üç kilo bebeğime molfix 1 numara sıkıntı olmadan kullandımBn 1ve 2 yi kullandım numarayla ilgili değil bnce aynı şekilde yapisiyo ve çişi hiç tutmuyor azıcık yapsa hemen rahatsız ediyo bio natural de aynısı Prima da kullanıyorum o da çişi tutmuyor. Benim bebe öyle rahatsız oluyo ki aglamasi açliktan dersin ama bezinin değişimini istiyo anca rahatliyo. Molfix de sorun yaşayan var mı böyle. Bende değiştirecegim sanırım .
Mastit mi bilmiyorum ama benim de sol göğsüm taş gibi, öyle bir ağrıyor ki el suremiyorum. Dun de üşüme titreme geldi ağrı ile beraber. Sütün hepsini içermiyor oğlum memede hemen uykuya dalıyor, elektrikli süt sağma makinası aldım, aksi gibi kargoda sorun yaşandı onda da.
Aynı durumdayızKizlar bu ara da buyuklerimiz 40 cikmadan gitmeyin bir yerlere soylemelerini dun aksam hakli buldum. Dun aksam sitenin tanisma gunu vardi Yiğiti esime birakip gittim. Herkes aa sen hic dogum yapmisa benzemiyorsun nasil.da ayaklanmissin iste kilon cok guzel vsler sonra.kapidan cikinca komsu teyze kicini kasi dediAblamda gitme sana nazar degdirirler dedi ben de evde asiri sikilmistim gittim. eve geldim esime soyledim o da ablan.hakli ben de istemedim gitmeni ama sikilmsitin diye kabul ettim dedi. Neyse beni korku tuttu esim uzerime okudu falan. Nazar adami catlatir. Ben de tabi diyorum aa iki cocukluyum aykalanmayipta ne yspacsktim. Bakmayin boyle durduguma kalkamiyirim egilemiyorum falan dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?