2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Canım kalça usg yi 45.günde mi çektirmiştin? Bana ikinci ay kontrolünde demişlerdi de

Teşekkür ederim kuzum aminnn

Hepinize geçmiş olsun arkadaşlar, Rabbim acil şifalar versin bebişlere. Annelere de ferahlık versin inşallah

Kızlar merhaba, sizlere bir sorum olacak
Doğumdan sonra vitamin haplarınızı kullanmaya devam ettiniz mi?
Ben ımom kullanıyordum doğumdan 2 gün önce kutu bitmişti ve tekrar alıp devam etmedim. Kendimi halsiz ve yorgun hissediyorum acaba kullanmaya devam etmeliyim?

Çok çok geçmiş olsun, umarim iyidir şuan çok üzüldüm. Umarim bir daha başına gelmez kimsenin de gelmez inş

S syildizs Rheaa Kızlar çok geçmiş olsun, umarım bi an önce iyileşir ufaklıklar bahar aylarından bu yüzden nefret eder oldum balkona çıkmaya korkuyorum. Hem hava değişimi hem alerjenler mahvediyor insanlari ve çocukları

Leedong sana da geçmiş olsun canım. Sadece ishal belirtisi ile mi alerji tanısı koydu yani ? Bunun bir testi yapılıyor diye biliyorum ben onu neden yapmadılar. Alerji mamalari çok maliyetli ürünler emin olmadan ne bileyim biraz deneme yanılma gibi geldi bana

Benim kizim 2.5 yasinda kalkmazdi. Anaokuluna basladigi icin yorgun geliyordu...
Senin kizin kardesine nasil iyi mi kiskanclik vs var mi canim.Arkadasimin kizi 9 yasinda kardesi oldu cok kiskaniyormus gecen yanagini sikip.iz yapmis zarar verici seviyormus falan

Cok cok gecmis olsun canim ya cok uzuldum.

Canim sana da cok gecmis olsun zaten cocuklarla alakali olumsuz bir sey duydugumuz an o gozyasimiz hazir yani elde degil

Yesil kakadan sebep mi boyle soyledi. Karin agrisi olunca da yesil kaka yapiyorlar

Korkulu rüyam bu benim çok geçmiş olsun. Dr a göstermişsindir nedir durum canım

Kızlar biraz canım sıkkın. Biliyosunuz bizimkinin detaylı ultrasonda sol böbrekte bir genişlik görülmüştü. Doğumdan sonra geçer dedi kadın doğumcum çok önemsemedi, bana da erkek bebeklerde çok sık görüyoruz endişelenme dedi. O zamanlar 5-6 mm falandı. Hatta yenidoğan sünneti önerildi bu duruma faydası var diye yaptırdık. Bugün ultrasonla bakıldı sol böbrek 22 mm olmuş. Çocuk doktoru sonucu görünce ağzı burnu değişti adamın. Hemen nefrolojiye yönlendirdi pazartesiye randevu bulduk. Ne olacak bilmiyorum. Ameliyat olasılığı varmış bu değerlerde sanırım. Pazartesiyi bekliyoruz artık.. Onun dışında kalça ultrasonu normal geldi

Insallah gerek kalmaz canim.pazartesi guzel sonuclar alirsin insallah. Yenidogan donemi boyle ya devamli bir sey cikabiliyor.

Sağlık ocağında hemşirre doğum sonrası takviyelerle devam et diye tembihlemişti. Kendi doktorum da demir ilacıyla magnezyum kalsiyum içerikli bir ilaç yazmıştı şimdilik ikisini kullanıyorum

Çok geçmiş olsun inşaallah ameliyata gerek kalmadan tedavi edilebilir bir durumdur

Ben memnunum kuzum molfixten bi sorun yaşamadık daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…