Ben iyiyim gece annemle kayınvalidem burdaydı emzirdim uyuttum uyudum onlar beklediler ateşi çıkar vs. Diye. Aryanın burnu tıkanık o iyi olsun ben başka bişey istemiyotum ya. Çok çaresizlikmiş gerçekten moralim çoook bozuk depresyonda gibiyim. Ve regl oldum ya dua edin bana ilk önce psikolojimi toplamam lazım
Doğumdan itibaren kullanılabilir olanları tercih ettim ben alt kısmında yenidogan desteği vardı yastık gibi ona koydum ayak duruş şekline dikkat ettim ve kullandımYaa bazilari erkek bebeğe zararli dedi ondan hiç kullanmadim bir de erken diye düşündüm o zaman ben de kullanayim ya temiz havaya çıkarmayi çok istiyorum
Doktor bana feramat diye bir.sey yazmis onu kullaniyorum. Hamilelikten kalan ferrum var damlam var onlar da kullanilir mi bilmiyorum soramadim da. Ama.bir seyler kullanmak sart sonrasi sac dokulmesi de cok oluyorKızlar siz doğumdan sonra demir ilacı magnezyum vs kullaniyormusunuz ben bir ara demir ilacı içtim bebeğin kakası yeşile döndü
Doktor bana 3 ay daha demir ilaci kullanman lazim dedi ben kullaniyorum hâlaKızlar siz doğumdan sonra demir ilacı magnezyum vs kullaniyormusunuz ben bir ara demir ilacı içtim bebeğin kakası yeşile döndü
Çok geçmiş olsun canım, umarım geçici bir durumdur ve ameliyatsız çabucak geçerKızlar biraz canım sıkkın. Biliyosunuz bizimkinin detaylı ultrasonda sol böbrekte bir genişlik görülmüştü. Doğumdan sonra geçer dedi kadın doğumcum çok önemsemedi, bana da erkek bebeklerde çok sık görüyoruz endişelenme dedi. O zamanlar 5-6 mm falandı. Hatta yenidoğan sünneti önerildi bu duruma faydası var diye yaptırdık. Bugün ultrasonla bakıldı sol böbrek 22 mm olmuş. Çocuk doktoru sonucu görünce ağzı burnu değişti adamın. Hemen nefrolojiye yönlendirdi pazartesiye randevu bulduk. Ne olacak bilmiyorum. Ameliyat olasılığı varmış bu değerlerde sanırım. Pazartesiyi bekliyoruz artık.. Onun dışında kalça ultrasonu normal geldi
Bende gebelik şekeri vardı. Kızımda anne de gebelikte şeker çıkarsa kalp sorunlarına meyil artıyor diye kızımı yenidoganda götürdüğüm prof istemişti. Bir sorun çıkmamıştı. Ama oglanda doktordan kendim istedim içim rahat olsun diye istem kağıdı yazdırdım.
Canım durup dururken olmadı tabiÇok geçmiş olsun canım ben hiç yaşamadım ve böyle bir tıkanıklık Yeni doğanlarda görmedim bile denk gelmedi bana hastayrken oluyor ama durduk yere neden böyle tıkansın ki çok geçimim olsun. Doktora da danışmışsındır zaten bilinçli kadınsın sen.Küçük bir kızın daha bar tecrübelerin de çok taze ben çoğu şeyi biliyorsun ama ben çok uzun süre geçti unuttuğum için bilmiyorum çoğu şeyi. Fizyolojik serumla yıkıyorum ben hergün başka hiç bişey yapmıyorum öyle şok tıkanıklık yok ama ağzı açık ve horluyor o zaman anlıyorum.
Doğru diyorsun canım Gaitada herhangi bir mikrop çıkmadı alerji olabilir dedi. Normalde ishali vardır 1 aydır sürekli oluyordu ama doktor yeşile dönerse haberim olsun demişti dün yeşile döndü. Ben hemen o dediği mamaya başlamayacağım önce kendi ishalimi düzelteceğim sonra bebeği takip edeceğim. Çünkü ben ishal olduktan sonra o da oldu. Zaten emzirdim dayanamadım zaten zoraki sütüm geliyor emziriyorım şimdi 2 gün emzirmesem çocuk tamamen unutur bu sefer istemez sütümde kesilir. Emzirdim bende canım. Dediğin gibi alerjik mamalar çok pahalı doktor da bana çok pahalı onlar bende numune var 1 tane onu al dedi. Ben yine de değiştirmeyeceğim önce kendi ishalimi geçireceğim bakacağım bebek düzelirse benim ishalimle alakalıdır.USER=1080161]@Leedong[/USER] sana da geçmiş olsun canım. Sadece ishal belirtisi ile mi alerji tanısı koydu yani ? Bunun bir testi yapılıyor diye biliyorum ben onu neden yapmadılar. Alerji mamalari çok maliyetli ürünler emin olmadan ne bileyim biraz deneme yanılma gibi geldi bana
Evet evet sürekli ishal oldupu için ve yeşile dönünce öyle söylediYesil kakadan sebep mi boyle soyledi. Karin agrisi olunca da yesil kaka yapiyorlar
Aynen öyle canım analık çok zormuşCanım dualarımız seninle inşallah bir şey çıkmayacak güzel düşün güzel olsun ama ne desek boş üzülme desek de üzüleceksin bizim de tsh sıkıntı vardı biliyorsun yüksek çıkmıştı tekrar kan verdik bir daha aramadılar üçüncü kandan sonra kulağım telefonda canım çok sıkkın ama anneler güçlü olmalı ki evlatlarını iyileştirebilirsin dualarımız seninle
Cnm çok geçmiş olsun geçen hafta yaşadım ben de aynı korkuyu hastanede ağladım kanda enfeksiyon sonucu çıkana kadar çok korktum ama enfeksiyon çıkmadı çocuk da 3-4 gün içinde toparladı açıldı nefesi, senin de kanda çıkmamış çok şükür, bir kaç gün burun açmayla geçer sonra toparlar üzülme.Çok kötü bi gece de bennden kuzum. Benim hastalık da kızıma geçti. Burnu çok tıkalı dün götürdük hastaneye açtılar bizde srekli evde açıyoruz kan almaya çalıştılar damar bulamadılar çok canı yandı ağamaktan gözlerim şişti. Nerden hsta oldum gerçekten kendimi suçluyorum akşamdan ber. Doktor kanında enfeksiyon çıkarsa yatırırız dedi. Dünyam başıma yıkıldı çok şükür bişeyi çıkmadı. Ama aynı senin gibiyim şuan hem uykusuzluk hem hastalık hem bişey olur mu korkusu allahım kimsenin çocupunu hasta etmesin
Gidip gastrolijide test yapsan daha iyi olmaz mi boyle diyetle vs ugrasmak yerine belki de.hic oyle alerji falan degildir. Bana da oyle soylemisti ozeldeki doktor ben de diyetle ugrasmamak icin uni hastanesinde gastrolojiye gittim.baktirdim alerji falan cikmamisti.Evet evet sürekli ishal oldupu için ve yeşile dönünce öyle söyledi
Çok geçmiş olsun canım vallahş hepimizde farklı farklı sıkıntılar yaşıyoruz. Bebekler dünyaya alışmaya çalışıyor böylece hepsi de farklı farklı sorunlar yaşıyoruz. Hemen hemen çoğuda benzer. İlk 6 ay çok önemli bebeklerin alışma süresi. Napıcaz bilmiyoruz. Yeter kış hasta olmasınlar iyi olsunlar. İnşallah tez zaman da toparlarsınız canım benimCanım durup dururken olmadı tabikızım gecem haftalarda usuttu ondan oğlana geçti. Kız iyileşti ilaçlarla oğlan iyilesemeden ben hasta oldum benden yine ona bulaştı sonra tıkanma geniz akıntısı başladı.
Bana değilde bebeğe test yapılması lazım süte alerjisi vsr mı diye doktorum istemedi direk alerjik dedi. Olmazsa çalıştığım eski hastaneden yaptırırmGidip gastrolijide test yapsan daha iyi olmaz mi boyle diyetle vs ugrasmak yerine belki de.hic oyle alerji falan degildir. Bana da oyle soylemisti ozeldeki doktor ben de diyetle ugrasmamak icin uni hastanesinde gastrolojiye gittim.baktirdim alerji falan cikmamisti.
Evet zaten bebege yaptirmistik canim. Sute alerjisi var mi baska seylere de vsr mi diye bakmislardi. Cok kolay bir sekilde bakiyorlar kan alip ayni gun sonucu almistikBana değilde bebeğe test yapılması lazım süte alerjisi vsr mı diye doktorum istemedi direk alerjik dedi. Olmazsa çalıştığım eski hastaneden yaptırırm
Bende daha kırk kontrolüne gidemedim dikişlere bakacakti, dogumdan çıkışta da birşey söylemediDoktor bana 3 ay daha demir ilaci kullanman lazim dedi ben kullaniyorum hâla
Eşim vitamin almış regenesis ama doktorum birşey vermedi. Bu demir ilacı süte de geçiyormuş bende sormadan kullanmak istemedim gyneferon var bende de hamilelikten kalmaDoktor bana feramat diye bir.sey yazmis onu kullaniyorum. Hamilelikten kalan ferrum var damlam var onlar da kullanilir mi bilmiyorum soramadim da. Ama.bir seyler kullanmak sart sonrasi sac dokulmesi de cok oluyor
Onceki hamileligimde doktor hamilelikte elimde.kalanlari bitir.kullan demisti. Benim kullandigim da da hem kan hem demir varEşim vitamin almış regenesis ama doktorum birşey vermedi. Bu demir ilacı süte de geçiyormuş bende sormadan kullanmak istemedim gyneferon var bende de hamilelikten kalma
Ben kendim sordum, bana verdiginiz vitaminleri kullanmaya devam edeyim mi dedim, gerek yok ama 3 ay boyunca demir ilacini icmeye devam et hem bebegin hem de kendin için dedi. Bence sen de birakma. Zaten ameliyattan sonra da bana demir ilaci yazmisti bitince yine alicamBende daha kırk kontrolüne gidemedim dikişlere bakacakti, dogumdan çıkışta da birşey söylemedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?