2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kızlar siz doğumdan sonra demir ilacı magnezyum vs kullaniyormusunuz ben bir ara demir ilacı içtim bebeğin kakası yeşile döndü

Rheaa çok geçmiş olsun
Bütün bu ultrasonları doktor mu istedi sen mi çektirıyorsun?

S syildizs canım sen nasıl oldun arya nasıl ?
Ben iyiyim gece annemle kayınvalidem burdaydı emzirdim uyuttum uyudum onlar beklediler ateşi çıkar vs. Diye. Aryanın burnu tıkanık o iyi olsun ben başka bişey istemiyotum ya. Çok çaresizlikmiş gerçekten moralim çoook bozuk depresyonda gibiyim. Ve regl oldum ya dua edin bana ilk önce psikolojimi toplamam lazım

Yaa bazilari erkek bebeğe zararli dedi ondan hiç kullanmadim bir de erken diye düşündüm o zaman ben de kullanayim ya temiz havaya çıkarmayi çok istiyorum
Doğumdan itibaren kullanılabilir olanları tercih ettim ben alt kısmında yenidogan desteği vardı yastık gibi ona koydum ayak duruş şekline dikkat ettim ve kullandım

Kızlar siz doğumdan sonra demir ilacı magnezyum vs kullaniyormusunuz ben bir ara demir ilacı içtim bebeğin kakası yeşile döndü
Doktor bana feramat diye bir.sey yazmis onu kullaniyorum. Hamilelikten kalan ferrum var damlam var onlar da kullanilir mi bilmiyorum soramadim da. Ama.bir seyler kullanmak sart sonrasi sac dokulmesi de cok oluyor

Çok geçmiş olsun canım, umarım geçici bir durumdur ve ameliyatsız çabucak geçer

Rheaa çok geçmiş olsun
Bütün bu ultrasonları doktor mu istedi sen mi çektirıyorsun?

S syildizs canım sen nasıl oldun arya nasıl ?
Bende gebelik şekeri vardı. Kızımda anne de gebelikte şeker çıkarsa kalp sorunlarına meyil artıyor diye kızımı yenidoganda götürdüğüm prof istemişti. Bir sorun çıkmamıştı. Ama oglanda doktordan kendim istedim içim rahat olsun diye istem kağıdı yazdırdım.

Canım durup dururken olmadı tabi kızım gecem haftalarda usuttu ondan oğlana geçti. Kız iyileşti ilaçlarla oğlan iyilesemeden ben hasta oldum benden yine ona bulaştı sonra tıkanma geniz akıntısı başladı.

Doğru diyorsun canım Gaitada herhangi bir mikrop çıkmadı alerji olabilir dedi. Normalde ishali vardır 1 aydır sürekli oluyordu ama doktor yeşile dönerse haberim olsun demişti dün yeşile döndü. Ben hemen o dediği mamaya başlamayacağım önce kendi ishalimi düzelteceğim sonra bebeği takip edeceğim. Çünkü ben ishal olduktan sonra o da oldu. Zaten emzirdim dayanamadım zaten zoraki sütüm geliyor emziriyorım şimdi 2 gün emzirmesem çocuk tamamen unutur bu sefer istemez sütümde kesilir. Emzirdim bende canım. Dediğin gibi alerjik mamalar çok pahalı doktor da bana çok pahalı onlar bende numune var 1 tane onu al dedi. Ben yine de değiştirmeyeceğim önce kendi ishalimi geçireceğim bakacağım bebek düzelirse benim ishalimle alakalıdır.

Aynen öyle canım analık çok zormuş Size de çok geçmiş olsun inşallah güzel haberler alırız hepimiz

Cnm çok geçmiş olsun geçen hafta yaşadım ben de aynı korkuyu hastanede ağladım kanda enfeksiyon sonucu çıkana kadar çok korktum ama enfeksiyon çıkmadı çocuk da 3-4 gün içinde toparladı açıldı nefesi, senin de kanda çıkmamış çok şükür, bir kaç gün burun açmayla geçer sonra toparlar üzülme.

Rheaa ’cığım sana da çok geçmişler olsun acil şifalar bir an önce açılır o nefes de korkun diner inşallah.

Evet evet sürekli ishal oldupu için ve yeşile dönünce öyle söyledi
Gidip gastrolijide test yapsan daha iyi olmaz mi boyle diyetle vs ugrasmak yerine belki de.hic oyle alerji falan degildir. Bana da oyle soylemisti ozeldeki doktor ben de diyetle ugrasmamak icin uni hastanesinde gastrolojiye gittim.baktirdim alerji falan cikmamisti.

Çok geçmiş olsun canım vallahş hepimizde farklı farklı sıkıntılar yaşıyoruz. Bebekler dünyaya alışmaya çalışıyor böylece hepsi de farklı farklı sorunlar yaşıyoruz. Hemen hemen çoğuda benzer. İlk 6 ay çok önemli bebeklerin alışma süresi. Napıcaz bilmiyoruz. Yeter kış hasta olmasınlar iyi olsunlar. İnşallah tez zaman da toparlarsınız canım benim

Bana değilde bebeğe test yapılması lazım süte alerjisi vsr mı diye doktorum istemedi direk alerjik dedi. Olmazsa çalıştığım eski hastaneden yaptırırm

Eve
Bana değilde bebeğe test yapılması lazım süte alerjisi vsr mı diye doktorum istemedi direk alerjik dedi. Olmazsa çalıştığım eski hastaneden yaptırırm
Evet zaten bebege yaptirmistik canim. Sute alerjisi var mi baska seylere de vsr mi diye bakmislardi. Cok kolay bir sekilde bakiyorlar kan alip ayni gun sonucu almistik

Son düzenleme:
Doktor bana feramat diye bir.sey yazmis onu kullaniyorum. Hamilelikten kalan ferrum var damlam var onlar da kullanilir mi bilmiyorum soramadim da. Ama.bir seyler kullanmak sart sonrasi sac dokulmesi de cok oluyor
Eşim vitamin almış regenesis ama doktorum birşey vermedi. Bu demir ilacı süte de geçiyormuş bende sormadan kullanmak istemedim gyneferon var bende de hamilelikten kalma

Eşim vitamin almış regenesis ama doktorum birşey vermedi. Bu demir ilacı süte de geçiyormuş bende sormadan kullanmak istemedim gyneferon var bende de hamilelikten kalma
Onceki hamileligimde doktor hamilelikte elimde.kalanlari bitir.kullan demisti. Benim kullandigim da da hem kan hem demir var

Bende daha kırk kontrolüne gidemedim dikişlere bakacakti, dogumdan çıkışta da birşey söylemedi
Ben kendim sordum, bana verdiginiz vitaminleri kullanmaya devam edeyim mi dedim, gerek yok ama 3 ay boyunca demir ilacini icmeye devam et hem bebegin hem de kendin için dedi. Bence sen de birakma. Zaten ameliyattan sonra da bana demir ilaci yazmisti bitince yine alicam

Kizlar ben oğlumu emziriyorum memede uyuyor yatağa koyunca agzi meme ariyor geri uyaniyor ama asla aç değil biliyorum sirf uyumak için istiyor. Çabaliyorum 2 3 kere ayni seyi yaşıyoruz anca uyuyor. Emzik versem acaba bu sorun ortadan kalkar mi? Emziğe de alistirmak istemiyorum sonra biraktirmak zor oluyormuş çok kararsiz kaldim bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…