2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Teşekkür ederim canımm inşallah

Çok geçmiş olsın hepimize sağlıklı sihatli büyüsünler minnaklarımız en ufak bişey olmasın hiçbirine

Ya ben de memnundum aslında ama bu 3 numarada bi sıkıntı var çözemedik. Aslında 2 kere molfix kullandım bir sıkıntı olmadı ama bakalım önce az sayılı bir paket alırım canım
3 te Bi sıkıntı yaşarsak bizde baby turco ya geçeriz canım bakalım evde 5 paket 3 no var inşallah hüsrana uğramayız

O kesinlikle dogru. Soruyorlar, ne zaman iyi seyleri soylesem sonra degisiyor. Suanda ben de bahsetmiyorum pek... Adaptasyon donemindeyiz diyorum
Kesinlikle katılıyorum geçen gün ne gündüz uyudu ne gece mahvetti bizi

Cnm iki gün önce ben de bu şekilde tavsiye istemiştim emzik vermeye çok çekiniyordum ama baktım burada da çoğunluk veriyor bir geceliğine denedim ve rahat ettik gerçekten, bugün mesela uyuyabildiğim için bebeğimle de daha iyi ilgilenebiliyorum. Sadece geceleri veriyorum uykusuna destek olsun diye gün içinde vermeye alıştırmadım memnunum şimdilik bu durumdan, deneyebilirsin bence uykusuzluk ve stres daha kötü bir şey emzik alışkanlığından.

Yok canım kız

Benim psikoloji çok iyi değil aynaya bakasın gelmiyor
Ben de kilo aldığımı hissettim 67 ye düşmüştüm 70 olmuşum şimdi moralim çok bozuldu. Süt olsun diye her şeyi yediriyorlar elim bile diyor sen normalde 2 öğün yerdin sadece şimdş akşama kadar ağzım boş durmuyor ve özellikle de tatlıyı çok yiyorum ben. Ekmeği fe çok tüketiyorum bundan sonra azaltacağım yemek yerine sadece bol su içeceğim canım

Bence de önce sen bi iyileş bakalim bebekte değişim olacak mi. Probiyotik falan kullan olmazsa canım.
Bebeğe kullanıyorım canım probiyotik. Ama kendim almadım. Doktor bunları verdi numune olarak ona bırakıyorlar ya sen alma pahalı bende var önce bunları kullan dedi ama kullanmayacağı ishali takip edeceğim. Benim ishalim geçince Alyanın geçmezse o zaman test yaptıracağım süte alerjisi vsr mı diye sonra bu mamaya başlayacağım

Eklentiler

• E35EB20E-D9E1-44F2-8F7C-9EB38D50BB37.webp
    43,1 KB · Görüntüleme: 70
Valla ben diyetisyen arkadaşıma yazdım haftaici bana liste yapıp atacak ben de ipin ucunu kaçırdım çünkü

Komposto kaynatiyorum üzüm kayısı dut yapıyorum ben, yeşillikde süt yapıyor hem kiloda aldirmaz. kalitesini artırıyor tabi birde protein almak önemli

Bende nuk var philipsin emzigini siparis edeyim ben de deniyim madem. Yani yataga koyar koymaz agziyla meme ariyor uyaniyor 3 kere ugrasiyorum uyutmak için o kadar zor oluyor ki. Belli memeyi emzik yapmis kendisine agzinda uyuyor çekince direkt uyaniyor

Kızlar selam, 8. Gün göbeğimiz düştü ama böyle bir parça kaldı yıkayım mi yıkamayım mı bilemedim ya,sizde böyle olan var mı?

Eklentiler

• 135B73F7-F86F-47C2-801D-07D7D618176A.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 78
Canım çok geçmiş olsun bize de haber ver merak ettim

kızlar sağım yapıyorum bir memeden çok az süt geliyor diğerinden bol, böyle bişey yaşayan var mı

Bende hamileyken kullandığım takviyeyi ımom alayım kullanayım, haftaya çocuk doktoruna gittiğimde de o doktora sorayım artık.
Ben çok iyide beslenemiyorum şimdilik süt yapan şeyler dışında çok yoğunlaşamıyorum beslenmeye. İyi beslenşyorsan zaten bence takviyeye gerek yok canım.

Gece aynı şekilde bizimkinin uykusu da , yok denecek kadar az uyuyor. Saatlerce ayağımda sallıyorum yatağına koyunca açıyor gözlerini. Doğumdan beri deliksiz 2 saat uykum yoktur. Bugün bir de aşırı gaz sancısı vardı, ne yapsam geçmedi bir türlü. Cok çok yorgunum

Canım arada emzirip eşine falan ver gece gaz kısmını o halletsin uyuman lazım uyku olmayınca sütte azalıyor… bizimki de bildiğin kucakta uyuyor yerine koyduğunda 5 dakika sonra sıkılmaya başlıyor yani bu gaz yatakta oluyor da kucakta olmuyor mu ben anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…