Ben de verme diyorum gittiği yere kadarben de vericem en son dayanamicam annem zorluyor verme verme diyehem emzikleri annem aldi getirdi hem de bana verme tembel kadinlar emzik verir diyor. ben neden işkence çekeyim ki rahat etmek varken neden
Teşekkür ederim canımm inşallahCnm çok geçmiş olsun geçen hafta yaşadım ben de aynı korkuyu hastanede ağladım kanda enfeksiyon sonucu çıkana kadar çok korktum ama enfeksiyon çıkmadı çocuk da 3-4 gün içinde toparladı açıldı nefesi, senin de kanda çıkmamış çok şükür, bir kaç gün burun açmayla geçer sonra toparlar üzülme.
Rheaa ’cığım sana da çok geçmişler olsun acil şifalar bir an önce açılır o nefes de korkun diner inşallah.
Çok geçmiş olsın hepimize sağlıklı sihatli büyüsünler minnaklarımız en ufak bişey olmasın hiçbirineÇok geçmiş olsun canım vallahş hepimizde farklı farklı sıkıntılar yaşıyoruz. Bebekler dünyaya alışmaya çalışıyor böylece hepsi de farklı farklı sorunlar yaşıyoruz. Hemen hemen çoğuda benzer. İlk 6 ay çok önemli bebeklerin alışma süresi. Napıcaz bilmiyoruz. Yeter kış hasta olmasınlar iyi olsunlar. İnşallah tez zaman da toparlarsınız canım benim
3 te Bi sıkıntı yaşarsak bizde baby turco ya geçeriz canım bakalım evde 5 paket 3 no var inşallah hüsrana uğramayızYa ben de memnundum aslında ama bu 3 numarada bi sıkıntı var çözemedik. Aslında 2 kere molfix kullandım bir sıkıntı olmadı ama bakalım önce az sayılı bir paket alırım canım
Kesinlikle katılıyorum geçen gün ne gündüz uyudu ne gece mahvetti biziO kesinlikle dogru. Soruyorlar, ne zaman iyi seyleri soylesem sonra degisiyor. Suanda ben de bahsetmiyorum pek... Adaptasyon donemindeyiz diyorum
Cnm iki gün önce ben de bu şekilde tavsiye istemiştim emzik vermeye çok çekiniyordum ama baktım burada da çoğunluk veriyor bir geceliğine denedim ve rahat ettik gerçekten, bugün mesela uyuyabildiğim için bebeğimle de daha iyi ilgilenebiliyorum. Sadece geceleri veriyorum uykusuna destek olsun diye gün içinde vermeye alıştırmadım memnunum şimdilik bu durumdan, deneyebilirsin bence uykusuzluk ve stres daha kötü bir şey emzik alışkanlığından.Kizlar ben oğlumu emziriyorum memede uyuyor yatağa koyunca agzi meme ariyor geri uyaniyor ama asla aç değil biliyorum sirf uyumak için istiyor. Çabaliyorum 2 3 kere ayni seyi yaşıyoruz anca uyuyor. Emzik versem acaba bu sorun ortadan kalkar mi? Emziğe de alistirmak istemiyorum sonra biraktirmak zor oluyormuş çok kararsiz kaldim bu konuda
Ben de kilo aldığımı hissettim 67 ye düşmüştüm 70 olmuşum şimdi moralim çok bozuldu. Süt olsun diye her şeyi yediriyorlar elim bile diyor sen normalde 2 öğün yerdin sadece şimdş akşama kadar ağzım boş durmuyor ve özellikle de tatlıyı çok yiyorum ben. Ekmeği fe çok tüketiyorum bundan sonra azaltacağım yemek yerine sadece bol su içeceğim canımYok canım kız
Benim psikoloji çok iyi değil aynaya bakasın gelmiyor
Bebeğe kullanıyorım canım probiyotik. Ama kendim almadım. Doktor bunları verdi numune olarak ona bırakıyorlar ya sen alma pahalı bende var önce bunları kullan dedi ama kullanmayacağı ishali takip edeceğim. Benim ishalim geçince Alyanın geçmezse o zaman test yaptıracağım süte alerjisi vsr mı diye sonra bu mamaya başlayacağımBence de önce sen bi iyileş bakalim bebekte değişim olacak mi. Probiyotik falan kullan olmazsa canım.
Amin inşallah canım benim hepsi sağlıkla büyüsün şöyle 5/6 aylık olsunlar ele avuca gelsinler :)Çok geçmiş olsın hepimize sağlıklı sihatli büyüsünler minnaklarımız en ufak bişey olmasın hiçbirine
Valla ben diyetisyen arkadaşıma yazdım haftaici bana liste yapıp atacak ben de ipin ucunu kaçırdım çünküBen de kilo aldığımı hissettim 67 ye düşmüştüm 70 olmuşum şimdi moralim çok bozuldu. Süt olsun diye her şeyi yediriyorlar elim bile diyor sen normalde 2 öğün yerdin sadece şimdş akşama kadar ağzım boş durmuyor ve özellikle de tatlıyı çok yiyorum ben. Ekmeği fe çok tüketiyorum bundan sonra azaltacağım yemek yerine sadece bol su içeceğim canım
Komposto kaynatiyorum üzüm kayısı dut yapıyorum ben, yeşillikde süt yapıyor hem kiloda aldirmaz. kalitesini artırıyor tabi birde protein almak önemliBen de kilo aldığımı hissettim 67 ye düşmüştüm 70 olmuşum şimdi moralim çok bozuldu. Süt olsun diye her şeyi yediriyorlar elim bile diyor sen normalde 2 öğün yerdin sadece şimdş akşama kadar ağzım boş durmuyor ve özellikle de tatlıyı çok yiyorum ben. Ekmeği fe çok tüketiyorum bundan sonra azaltacağım yemek yerine sadece bol su içeceğim canım
Bende nuk var philipsin emzigini siparis edeyim ben de deniyim madem. Yani yataga koyar koymaz agziyla meme ariyor uyaniyor 3 kere ugrasiyorum uyutmak için o kadar zor oluyor ki. Belli memeyi emzik yapmis kendisine agzinda uyuyor çekince direkt uyaniyorCnm iki gün önce ben de bu şekilde tavsiye istemiştim emzik vermeye çok çekiniyordum ama baktım burada da çoğunluk veriyor bir geceliğine denedim ve rahat ettik gerçekten, bugün mesela uyuyabildiğim için bebeğimle de daha iyi ilgilenebiliyorum. Sadece geceleri veriyorum uykusuna destek olsun diye gün içinde vermeye alıştırmadım memnunum şimdilik bu durumdan, deneyebilirsin bence uykusuzluk ve stres daha kötü bir şey emzik alışkanlığından.
Canım çok geçmiş olsun bize de haber ver merak ettimGünaydın kızlar yazışmalar çoğalmış bir kısmını okuyamadım ilk müsait zamanda okuyacağım...
Çok zor bir gece geçirdim. Oğlan sürekli tıkandı. Bildiğim bütün yöntemleri uyguladım yok açamıyorum geçiremiyorum geniz akintisini ve burun tikanikligini. Her odaya soğan koydum, evin ısısını düşürdüm, sürekli cam açıp evin havasını değiştirdim, oda tipi buhar makinesi sürekli çalışıyor, max 3 saatte 1 nbulizatirle serum veriyorum, yakasına ve her odada kaynar suyun içine cold mix damlattim, burnunu serumla siringayla yıkıyorum üzerine doktorun verdiği burun spreyini sıkıyorum yok yok yok.. Bir anda geniz akıntısı iki burunu da tıkıyor ve nefes alamıyor çocuk. Gece resmen başında nefesi kesilmesin diye gözümü ayırmadim üstünden.az önce yine tıkandı nefes alamadı morardı çocuk nasıl ters çevirip banyoya gittim, hangi ara burnuna serum sıkıp çektim de nefes aldı inanın hatırlamıyorum. Daha önceki tecrübelerimden biliyorum, akşam acile gitseydim biliyorum ki orda hava değişiminden tikanmayqcakti ve oradakiler ee çocuk tıkanmiyor birseyi yok deyip tartışacağım için gitmedim. (Daha önce ateş konusunda başıma geldi) az önce yine serumla yıkadıktan 5 dakika sonra tıkandı bu kez videoya çektim direk. Saat 2 de fakülteye kalp ultrasonu, omurga, yumuşak doku,tüm batın ve kalça ultrasonu yaptırmaya götüreceğim gitmişkende acil servise çıkartacağım.
Bende hamileyken kullandığım takviyeyi ımom alayım kullanayım, haftaya çocuk doktoruna gittiğimde de o doktora sorayım artık.Sağlık ocağında hemşirre doğum sonrası takviyelerle devam et diye tembihlemişti. Kendi doktorum da demir ilacıyla magnezyum kalsiyum içerikli bir ilaç yazmıştı şimdilik ikisini kullanıyorum
Çok geçmiş olsuninşaallah ameliyata gerek kalmadan tedavi edilebilir bir durumdur
Ben çok iyide beslenemiyorum şimdilik süt yapan şeyler dışında çok yoğunlaşamıyorum beslenmeye. İyi beslenşyorsan zaten bence takviyeye gerek yok canım.Canım biz pazartesi günü bir ay kontrolüne gittik orada çektirdik.
Bana ferrum yazmışlardı kullanamadım ben de kabızlık yapıyor diye eczaneden doktoruma danışarak Pregnacare aldım takviye plsun diye ama oda mide bulantısı yaptı onu da kullanamıyorum şu an sadece çok güzel yemekler yiyorum besleniyorum
Aynen öyle alerji mamaları biraz pahalı bir arkadaşım devlet karşılıyor yazdırıyorum falan demişti ama araştırılması lazım tabi
Gece aynı şekilde bizimkinin uykusu da , yok denecek kadar az uyuyor. Saatlerce ayağımda sallıyorum yatağına koyunca açıyor gözlerini. Doğumdan beri deliksiz 2 saat uykum yoktur. Bugün bir de aşırı gaz sancısı vardı, ne yapsam geçmedi bir türlü. Cok çok yorgunumS
Selam canım bugün ben de ateşlendim, göğüslerim sert ama hemen mastit olacak seviyede değil bence biraz uzun emzirmedim bugün hemen ondan mastit mi olur?
Benim oğlan gündüz iyi uyuyor dışarı çıkarırsak saatlerce uyuyor ama gece uyku yok.ya uyuyor uyanıksa da bağırıyor hiç böyle sakin durduğu bir an yok.altını ne zaman açsam hem kaka hem çiş var,acayip gazı var harvey nurst gaz damlası verdim hiç faydA etmedi.2 gündür gripe water a başladık her emzirme sonrası 1 ml veriyorum,gündüz iyi gece yine yatağa koyduğumuz an çığlığı basıyor
Canım arada emzirip eşine falan ver gece gaz kısmını o halletsin uyuman lazım uyku olmayınca sütte azalıyor… bizimki de bildiğin kucakta uyuyor yerine koyduğunda 5 dakika sonra sıkılmaya başlıyor yani bu gaz yatakta oluyor da kucakta olmuyor mu ben anlamadımGece aynı şekilde bizimkinin uykusu da , yok denecek kadar az uyuyor. Saatlerce ayağımda sallıyorum yatağına koyunca açıyor gözlerini. Doğumdan beri deliksiz 2 saat uykum yoktur. Bugün bir de aşırı gaz sancısı vardı, ne yapsam geçmedi bir türlü. Cok çok yorgunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?