2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kızlar bişey sorucam dolu dolu günde 2 kaka normal mi çiş çok. Her bezde de kaka var az. 2 kere dolu kaka var
İlk yeni doğduğunda devamlı kaka yapıyordu bizimki poposu pişik oldu, ben siliyorum bezliyorum gene kaçırmış oluyordu. Doktor bana süte alerjisi olabilir perhiz yap dedi ben yapmadım bezini değiştirdim geçti. Büyüdükçe de kakası azaldı devamlı yapmıyor. Kakası bizimde yeşil oldu bir ara geçti sonra.

Teşekkür ederim doktora sorayım ben ozaman beklemeyeyim boşuna

Emzik veriyorum ben çok sıkışırsa uykuya alıyor atıyor ağzından hemen sevmiyor bizimki ama çok uykusu sıkıştırmişsa alıyor. Birde uyurken kucakta, ayakta yürü istiyor bu huyu çıktı birde

Emzik veriyorum ben çok sıkışırsa uykuya alıyor atıyor ağzından hemen sevmiyor bizimki ama çok uykusu sıkıştırmişsa alıyor. Birde uyurken kucakta, ayakta yürü istiyor bu huyu çıktı birde
Allahimm ilerde kilo alinca senin işin var o zamann

ben de vericem en son dayanamicam annem zorluyor verme verme diye hem emzikleri annem aldi getirdi hem de bana verme tembel kadinlar emzik verir diyor. ben neden işkence çekeyim ki rahat etmek varken neden

Svava beşik var salladım istemiyor ana kucağı var müzikli onuda istemiyor titreşimi açtım yok kucakta yuruyecekmişim ya zaten en son dört buçuk kiloydu sırtım ağrıyor
Ben de o titreşimli sallanan ana kucaklarindan alacaktim cevremde hep sevmiyor diye söylediler ama sallanmayi da seviyor aslinda onda uyusa ne güzel olurdu rahat ederdik tabi ağrır ya ben belini oturdugum yerde ovalarken bile kolum agriyor senin işin daha zor

ben de vericem en son dayanamicam annem zorluyor verme verme diye hem emzikleri annem aldi getirdi hem de bana verme tembel kadinlar emzik verir diyor. ben neden işkence çekeyim ki rahat etmek varken neden
Çok huysuzlanirsa ver dalıyor uykuya, uyuyamayinca çok huysuz oluyorlar, meme veriyordum ben uyuycam diyor tokum bundan niye süt geliyor diye sinirleniyor ağlıyordu emzik verdim süt gelmiyor memnun

Çok huysuzlanirsa ver dalıyor uykuya, uyuyamayinca çok huysuz oluyorlar, meme veriyordum ben uyuycam diyor tokum bundan niye süt geliyor diye sinirleniyor ağlıyordu emzik verdim süt gelmiyor memnun
Hangi emziği veriyorsun bende nuk var ama philips alicam galiba

Keşke biri de bana soyleseydi sevmiyor gerçekten, baby plus kumandali sallanan Ana kucağı varmış onu seviyorlarmiş benim ilk çocuğun watsap grubu var oradan söylediler

Bence de önce sen bi iyileş bakalim bebekte değişim olacak mi. Probiyotik falan kullan olmazsa canım.

Onceki hamileligimde doktor hamilelikte elimde.kalanlari bitir.kullan demisti. Benim kullandigim da da hem kan hem demir var
Bana da aynı şeyi doktorum Kızlar o yüzden ferrosanol e devam ediyorum bir de d vit ve magnezyum vardı onları bitirince pregnamax a geçeceğim bir hafta içinde
Demirin bebeğin kaksına geçmesine emin değilim

Ekin emzik almasa sanırım şuan Bakırköy ruh ve sinir hastaliklarina randevu bakıyor olurdum. Allah emziği icat edenden razı olsun Not:Tembel Kadın

Ekin emzik almasa sanırım şuan Bakırköy ruh ve sinir hastaliklarina randevu bakıyor olurdum. Allah emziği icat edenden razı olsun Not:Tembel Kadın
Ben hâla direniyorum vermemek için düşün ben de tembel olucam niye uğraşıyorum ki anlamiyorum

Keşke biri de bana soyleseydi sevmiyor gerçekten, baby plus kumandali sallanan Ana kucağı varmış onu seviyorlarmiş benim ilk çocuğun watsap grubu var oradan söylediler
Ben dolap uygulamasindan bakiyorum çok uzun süre kullanmam diye ama çevremde bebeği olup içinde durmayanlar var o yüzden almiyorum da napicam bilmiyorum

Kızlar bu arada yarın biraz uzun süreli dışarı çıkacağız. Gideceğimiz yerde de sürekli emzirmeye uygun bir yer bulamayabiliriz o yüzden temkinli gitmek istiyorum. Biberonla süt olayını nasıl yapıyosunuz? Elektrikli pompam yok elle sağımla ne kadar çıkar bilmiyorum. Kaç cc 2-3 saat idare eder bebişi? Ve sağdığım sütü dışarda kaç saat içinde vermeliyim? Bir de ilk kez normal biberon kullanacağım meme reddi falan yapar mı bi kere kullanmaktan acaba? Şu biberondan almıştım kullanan var mı aynısından?

Eklentiler

• E71131A9-B80B-4A02-B2CA-02D247F1CF53.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 41
Senin bebiş de erkek miydi ?
Yok canım kız
Benim psikoloji çok iyi değil aynaya bakasın gelmiyor

Eve

Evet zaten bebege yaptirmistik canim. Sute alerjisi var mi baska seylere de vsr mi diye bakmislardi. Cok kolay bir sekilde bakiyorlar kan alip ayni gun sonucu almistik
Bende öyle yapacağım test yapmadan diyet yapmak başka mamaya geçmek zorlayıcı ve alerjik mamalar gerçekten de diğerlerine göre daha pahalı. Reddetme durumu da var süt gibi değilmiş tadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…