İlk yeni doğduğunda devamlı kaka yapıyordu bizimki poposu pişik oldu, ben siliyorum bezliyorum gene kaçırmış oluyordu. Doktor bana süte alerjisi olabilir perhiz yap dedi ben yapmadım bezini değiştirdim geçti. Büyüdükçe de kakası azaldı devamlı yapmıyor. Kakası bizimde yeşil oldu bir ara geçti sonra.Kızlar bişey sorucam dolu dolu günde 2 kaka normal mi çiş çok. Her bezde de kaka var az. 2 kere dolu kaka var
Teşekkür ederim doktora sorayım ben ozaman beklemeyeyim boşunaBen kendim sordum, bana verdiginiz vitaminleri kullanmaya devam edeyim mi dedim, gerek yok ama 3 ay boyunca demir ilacini icmeye devam et hem bebegin hem de kendin için dedi. Bence sen de birakma. Zaten ameliyattan sonra da bana demir ilaci yazmisti bitince yine alicam
Emzik veriyorum ben çok sıkışırsa uykuya alıyor atıyor ağzından hemen sevmiyor bizimki ama çok uykusu sıkıştırmişsa alıyor. Birde uyurken kucakta, ayakta yürü istiyor bu huyu çıktı birdeKizlar ben oğlumu emziriyorum memede uyuyor yatağa koyunca agzi meme ariyor geri uyaniyor ama asla aç değil biliyorum sirf uyumak için istiyor. Çabaliyorum 2 3 kere ayni seyi yaşıyoruz anca uyuyor. Emzik versem acaba bu sorun ortadan kalkar mi? Emziğe de alistirmak istemiyorum sonra biraktirmak zor oluyormuş çok kararsiz kaldim bu konuda
Allahimm ilerde kilo alinca senin işin var o zamannEmzik veriyorum ben çok sıkışırsa uykuya alıyor atıyor ağzından hemen sevmiyor bizimki ama çok uykusu sıkıştırmişsa alıyor. Birde uyurken kucakta, ayakta yürü istiyor bu huyu çıktı birde
ben de vericem en son dayanamicam annem zorluyor verme verme diyeEmzik veriyorum ben çok sıkışırsa uykuya alıyor atıyor ağzından hemen sevmiyor bizimki ama çok uykusu sıkıştırmişsa alıyor. Birde uyurken kucakta, ayakta yürü istiyor bu huyu çıktı birde
Svava beşik var salladım istemiyor ana kucağı var müzikli onuda istemiyor titreşimi açtım yok kucakta yuruyecekmişim ya zaten en son dört buçuk kiloydu sırtım ağrıyorAllahimm ilerde kilo alinca senin işin var o zamann
Ben de o titreşimli sallanan ana kucaklarindan alacaktim cevremde hep sevmiyor diye söylediler ama sallanmayi da seviyor aslinda onda uyusa ne güzel olurdu rahat ederdikSvava beşik var salladım istemiyor ana kucağı var müzikli onuda istemiyor titreşimi açtım yok kucakta yuruyecekmişim ya zaten en son dört buçuk kiloydu sırtım ağrıyor
Çok huysuzlanirsa ver dalıyor uykuya, uyuyamayinca çok huysuz oluyorlar, meme veriyordum ben uyuycam diyor tokum bundan niye süt geliyor diye sinirleniyor ağlıyordu emzik verdim süt gelmiyor memnunben de vericem en son dayanamicam annem zorluyor verme verme diyehem emzikleri annem aldi getirdi hem de bana verme tembel kadinlar emzik verir diyor. ben neden işkence çekeyim ki rahat etmek varken neden
Hangi emziği veriyorsun bende nuk var ama philips alicam galibaÇok huysuzlanirsa ver dalıyor uykuya, uyuyamayinca çok huysuz oluyorlar, meme veriyordum ben uyuycam diyor tokum bundan niye süt geliyor diye sinirleniyor ağlıyordu emzik verdim süt gelmiyor memnun
Keşke biri de bana soyleseydi sevmiyor gerçekten, baby plus kumandali sallanan Ana kucağı varmış onu seviyorlarmiş benim ilk çocuğun watsap grubu var oradan söyledilerBen de o titreşimli sallanan ana kucaklarindan alacaktim cevremde hep sevmiyor diye söylediler ama sallanmayi da seviyor aslinda onda uyusa ne güzel olurdu rahat ederdiktabi ağrır ya ben belini oturdugum yerde ovalarken bile kolum agriyor senin işin daha zor
İlk çocuktan kalma Philips vardı hiç kullanilmamiş kaynattim onu verdimHangi emziği veriyorsun bende nuk var ama philips alicam galiba
Bence de önce sen bi iyileş bakalim bebekte değişim olacak mi. Probiyotik falan kullan olmazsa canım.Doğru diyorsun canım Gaitada herhangi bir mikrop çıkmadı alerji olabilir dedi. Normalde ishali vardır 1 aydır sürekli oluyordu ama doktor yeşile dönerse haberim olsun demişti dün yeşile döndü. Ben hemen o dediği mamaya başlamayacağım önce kendi ishalimi düzelteceğim sonra bebeği takip edeceğim. Çünkü ben ishal olduktan sonra o da oldu. Zaten emzirdim dayanamadım zaten zoraki sütüm geliyor emziriyorım şimdi 2 gün emzirmesem çocuk tamamen unutur bu sefer istemez sütümde kesilir. Emzirdim bende canım. Dediğin gibi alerjik mamalar çok pahalı doktor da bana çok pahalı onlar bende numune var 1 tane onu al dedi. Ben yine de değiştirmeyeceğim önce kendi ishalimi geçireceğim bakacağım bebek düzelirse benim ishalimle alakalıdır.
Bana da aynı şeyi doktorum Kızlar o yüzden ferrosanol e devam ediyorum bir de d vit ve magnezyum vardı onları bitirince pregnamax a geçeceğim bir hafta içindeOnceki hamileligimde doktor hamilelikte elimde.kalanlari bitir.kullan demisti. Benim kullandigim da da hem kan hem demir var
Ekin emzik almasa sanırım şuan Bakırköy ruh ve sinir hastaliklarina randevu bakıyor olurdum. Allah emziği icat edenden razı olsunben de vericem en son dayanamicam annem zorluyor verme verme diyehem emzikleri annem aldi getirdi hem de bana verme tembel kadinlar emzik verir diyor. ben neden işkence çekeyim ki rahat etmek varken neden
Ben hâla direniyorum vermemek için düşünEkin emzik almasa sanırım şuan Bakırköy ruh ve sinir hastaliklarina randevu bakıyor olurdum. Allah emziği icat edenden razı olsunNot:Tembel Kadın
Ben dolap uygulamasindan bakiyorum çok uzun süre kullanmam diye ama çevremde bebeği olup içinde durmayanlar var o yüzden almiyorum da napicam bilmiyorumKeşke biri de bana soyleseydi sevmiyor gerçekten, baby plus kumandali sallanan Ana kucağı varmış onu seviyorlarmiş benim ilk çocuğun watsap grubu var oradan söylediler
Yok canım kızSenin bebiş de erkek miydi ?
Benim psikoloji çok iyi değil aynaya bakasın gelmiyorOnun için bikaç ay geçmesi lazımmış hemen gitmez 4/5 ay gözden çıksın diyorlar. Ben zayıf olamam rağmen göbeğim var. Korseli taytlar giyırum toparlayıcı. Emzirdiğim içinde memelerim ve omuzlarım geniş duruyor
Bende öyle yapacağım test yapmadan diyet yapmak başka mamaya geçmek zorlayıcı ve alerjik mamalar gerçekten de diğerlerine göre daha pahalı. Reddetme durumu da var süt gibi değilmiş tadıEve
Evet zaten bebege yaptirmistik canim. Sute alerjisi var mi baska seylere de vsr mi diye bakmislardi. Cok kolay bir sekilde bakiyorlar kan alip ayni gun sonucu almistik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?