2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
kızlar sağım yapıyorum bir memeden çok az süt geliyor diğerinden bol, böyle bişey yaşayan var mı
Genelde girmeme daha çok üretim yapıyor biz de girmeden emzirmeye daha meyilli oluyoruz mesela benimkisi sol kendim de Solak olduğum için sanırım onda üretim daha çok

Valla ben diyetisyen arkadaşıma yazdım haftaici bana liste yapıp atacak ben de ipin ucunu kaçırdım çünkü
Bizimle de paylas canim. Benim ogunlerimde yemem eskisi gibi ama aksama kadar agzim durmuyor. Ya kuru uzum yiyorum ya baska bir sey istahim asiri acik zaten emzirirken ben oyle.oluyorum. ilkinde problem olmamksti hatta baslangic kilomun altina dusmustum de yine de kendime dur demeliyim.

Kızlar selam, 8. Gün göbeğimiz düştü ama böyle bir parça kaldı yıkayım mi yıkamayım mı bilemedim ya,sizde böyle olan var mı?
Bu parcasi mi yoksa kanayip mi kabuk bagladi. Her turlu yika ki ici temizlensin. Sonra guzelce icini kurut. Bizim kanayip bu sekilde kabuk baglamisti kan durmadi kac gun k vitamini iğne yapildi.

kızlar sağım yapıyorum bir memeden çok az süt geliyor diğerinden bol, böyle bişey yaşayan var mı
Canim her zaman bir meme de daha cok sut olabiliyor. Mesela benim ilk dogumumda hep sol gogsumde daha cok sut vardi. Bunda henuz anlamadim hangisinde daha cok var.

Komposto kaynatiyorum üzüm kayısı dut yapıyorum ben, yeşillikde süt yapıyor hem kiloda aldirmaz. kalitesini artırıyor tabi birde protein almak önemli
şu an onları yapmam canım ishalim hemennhemen 1 aydır sürekli ishalim onu kesmeye çalışıyorum şuan

Tabi atarım canım

Canım çok geçmiş olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınız üzülme herşey bizler için önemli olan sonuç güzel olsun dualarımız sizinle

Canım geçecek inşallah, ne güzel yanında yardımcılarında var sen güzelce dinlen
Hadi bakalım bundan da bir şey çıkmayacak inşallah
Aynen öyle,saat 2 oldu daha şimdi daldı gibi bakalım kahramanımız derin uykuya geçebilecek mi

Bu parcasi mi yoksa kanayip mi kabuk bagladi. Her turlu yika ki ici temizlensin. Sonra guzelce icini kurut. Bizim kanayip bu sekilde kabuk baglamisti kan durmadi kac gun k vitamini iğne yapildi.
Yok canım, hiç kanama falan olmadı sadece bir parçası düştü bu parça içerde kaldı. Kanama herhangi bir iltihap sızması falan yok

Şimdi yurtdışında olduğum için çocuk doktoru falan işi zor oluyor her muayene 100 $ bilemedim yani biraz daha mı beklesem? Şimdi enfeksiyon kapar ya da kurumazsa, uğraşmamız gerekecek gibi.

Kızlar Tibet’in altını ne zaman açsam hem Çis hem kaka oluyor,azıcıkta olsa günde 10 kere kaka yapıyor nerdeyse,sürekli bir rahatsızlık hissi var. Bugün kakasını inceledim biraz sümüksü kıvamda gibi, ilk oğlumda süt alerjisi vardı ama 1 yaşına kadar anlamadılar,sonra 4.5 yaşına kadar çektik .acaba alerjisi mi var,gece hiç uyumuyor sürekli huzursuz ıkınıyor çok gazı var, cildinde falan birşey yok ama,ilk oğlum atopik ciltli idi …ya ağlıyor ya uyuyor ya meme emiyor hiç şöyle sakin durduğu bir an yok.

Cnm oğlumun da böyle düşmüştü bi kısım kaldı, doktora gidince banyo yaptırdım içini de temizlese miydim dedim yok ellemesini tavsiye etmiyorum ebeveynlerin bırakmanız iyi olmuş kurulamanız yeterli demişti elleme hiç bence, bu arada biliyorsunuzdur belki ama online danışmanlık veren çocuk doktorları var tr’den, sadece bunun için gerekmez ama birikirse danışacakların aklında olsun, fazlaymış orada muayene ücreti.

Tekrarı olmasın inşallah. Ne hamilelikte ne lohusalıkta bu hastalık bırakmadı sni resmen çabucak geçer inşallah

Kızlar bu sezaryen göbeği nasil gidecek doktor kontrolüne gittiyseniz doktorunuz yönlendirdi mi nasil egzersizler yapabileceğimize dair? Pilatese başlamak istiyorum ama erken sanirim şu an.
Cnm daha çok erken spor için dedi doktorum, 2 aydan sonra hafif başlayacağım 3.aydan sonra allah ne verdiyse girişeceğim ben pilates cardio fitness yüzme Ben biraz göbek konusunda takıntılıydım ama yaza erimiş bir göbeğim olmayacağını zor da olsa kabullendim, bu yaz denize biraz gizli saklı yerlerden gireceğim
Genelde girmeme daha çok üretim yapıyor biz de girmeden emzirmeye daha meyilli oluyoruz mesela benimkisi sol kendim de Solak olduğum için sanırım onda üretim daha çok

Canim her zaman bir meme de daha cok sut olabiliyor. Mesela benim ilk dogumumda hep sol gogsumde daha cok sut vardi. Bunda henuz anlamadim hangisinde daha cok var.
Evet kızlar benim de sol memede üretim daha iyi çok enteresan Sağdan o kadar az süt çıktı ki acaba biter mi sağ tarafta diye korktum o an ama olamaz öyle tek tarafta süt bitmesi diye bişey herhalde şimdi düşününce saçma geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…