Genelde girmeme daha çok üretim yapıyor biz de girmeden emzirmeye daha meyilli oluyoruz mesela benimkisi solkızlar sağım yapıyorum bir memeden çok az süt geliyor diğerinden bol, böyle bişey yaşayan var mı
Bizimle de paylas canim. Benim ogunlerimde yemem eskisi gibi ama aksama kadar agzim durmuyor. Ya kuru uzum yiyorum ya baska bir sey istahim asiri acik zaten emzirirken ben oyle.oluyorum. ilkinde problem olmamksti hatta baslangic kilomun altina dusmustum de yine de kendime dur demeliyim.Valla ben diyetisyen arkadaşıma yazdım haftaici bana liste yapıp atacak ben de ipin ucunu kaçırdım çünkü
Genelde girmeme daha çok üretim yapıyor biz de girmeden emzirmeye daha meyilli oluyoruz mesela benimkisi solkendim de Solak olduğum için sanırım onda üretim daha çok
Bu parcasi mi yoksa kanayip mi kabuk bagladi. Her turlu yika ki ici temizlensin. Sonra guzelce icini kurut. Bizim kanayip bu sekilde kabuk baglamisti kan durmadi kac gun k vitamini iğne yapildi.Kızlar selam, 8. Gün göbeğimiz düştü ama böyle bir parça kaldı yıkayım mi yıkamayım mı bilemedim ya,sizde böyle olan var mı?
Canim her zaman bir meme de daha cok sut olabiliyor. Mesela benim ilk dogumumda hep sol gogsumde daha cok sut vardi. Bunda henuz anlamadim hangisinde daha cok var.kızlar sağım yapıyorum bir memeden çok az süt geliyor diğerinden bol, böyle bişey yaşayan var mı
Bende diyetisyen bşr arkadaşım var ona yazacağım o ds bana yollasın diyet listesiniValla ben diyetisyen arkadaşıma yazdım haftaici bana liste yapıp atacak ben de ipin ucunu kaçırdım çünkü
şu an onları yapmam canım ishalim hemennhemen 1 aydır sürekli ishalim onu kesmeye çalışıyorum şuanKomposto kaynatiyorum üzüm kayısı dut yapıyorum ben, yeşillikde süt yapıyor hem kiloda aldirmaz. kalitesini artırıyor tabi birde protein almak önemli
Tabi atarım canımBizimle de paylas canim. Benim ogunlerimde yemem eskisi gibi ama aksama kadar agzim durmuyor. Ya kuru uzum yiyorum ya baska bir sey istahim asiri acik zaten emzirirken ben oyle.oluyorum. ilkinde problem olmamksti hatta baslangic kilomun altina dusmustum de yine de kendime dur demeliyim.
Canım çok geçmiş olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınız üzülme herşey bizler için önemli olan sonuç güzel olsun dualarımız sizinleKızlar biraz canım sıkkın. Biliyosunuz bizimkinin detaylı ultrasonda sol böbrekte bir genişlik görülmüştü. Doğumdan sonra geçer dedi kadın doğumcum çok önemsemedi, bana da erkek bebeklerde çok sık görüyoruz endişelenme dedi. O zamanlar 5-6 mm falandı. Hatta yenidoğan sünneti önerildi bu duruma faydası var diye yaptırdık. Bugün ultrasonla bakıldı sol böbrek 22 mm olmuş. Çocuk doktoru sonucu görünce ağzı burnu değişti adamın. Hemen nefrolojiye yönlendirdi pazartesiye randevu bulduk. Ne olacak bilmiyorum. Ameliyat olasılığı varmış bu değerlerde sanırım. Pazartesiyi bekliyoruz artık.. Onun dışında kalça ultrasonu normal geldi
Amin inşallah canım çok sağolCanım çok geçmiş olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınız üzülme herşey bizler için önemli olan sonuç güzel olsun dualarımız sizinle
Canım geçecek inşallah, ne güzel yanında yardımcılarında var sen güzelce dinlenBen iyiyim gece annemle kayınvalidem burdaydı emzirdim uyuttum uyudum onlar beklediler ateşi çıkar vs. Diye. Aryanın burnu tıkanık o iyi olsun ben başka bişey istemiyotum ya. Çok çaresizlikmiş gerçekten moralim çoook bozuk depresyonda gibiyim. Ve regl oldum ya dua edin bana ilk önce psikolojimi toplamam lazım
Hadi bakalım bundan da bir şey çıkmayacak inşallahÇok geçmiş olsun canım, umarım geçici bir durumdur ve ameliyatsız çabucak geçer
Bende gebelik şekeri vardı. Kızımda anne de gebelikte şeker çıkarsa kalp sorunlarına meyil artıyor diye kızımı yenidoganda götürdüğüm prof istemişti. Bir sorun çıkmamıştı. Ama oglanda doktordan kendim istedim içim rahat olsun diye istem kağıdı yazdırdım.
Canım durup dururken olmadı tabikızım gecem haftalarda usuttu ondan oğlana geçti. Kız iyileşti ilaçlarla oğlan iyilesemeden ben hasta oldum benden yine ona bulaştı sonra tıkanma geniz akıntısı başladı.
Aynen öyle,saat 2 oldu daha şimdi daldı gibi bakalım kahramanımız derin uykuya geçebilecek miBende nuk var philipsin emzigini siparis edeyim ben de deniyim madem. Yani yataga koyar koymaz agziyla meme ariyor uyaniyor 3 kere ugrasiyorum uyutmak için o kadar zor oluyor ki. Belli memeyi emzik yapmis kendisine agzinda uyuyor çekince direkt uyaniyor
Yok canım, hiç kanama falan olmadı sadece bir parçası düştü bu parça içerde kaldı. Kanama herhangi bir iltihap sızması falan yokBu parcasi mi yoksa kanayip mi kabuk bagladi. Her turlu yika ki ici temizlensin. Sonra guzelce icini kurut. Bizim kanayip bu sekilde kabuk baglamisti kan durmadi kac gun k vitamini iğne yapildi.
Cnm oğlumun da böyle düşmüştü bi kısım kaldı, doktora gidince banyo yaptırdım içini de temizlese miydim dedim yok ellemesini tavsiye etmiyorum ebeveynlerin bırakmanız iyi olmuş kurulamanız yeterli demişti elleme hiç bence, bu arada biliyorsunuzdur belki ama online danışmanlık veren çocuk doktorları var tr’den, sadece bunun için gerekmez ama birikirse danışacakların aklında olsun, fazlaymış orada muayene ücreti.Yok canım, hiç kanama falan olmadı sadece bir parçası düştü bu parça içerde kaldı. Kanama herhangi bir iltihap sızması falan yok
Şimdi yurtdışında olduğum için çocuk doktoru falan işi zor oluyor her muayene 100 $ bilemedim yani biraz daha mı beklesem? Şimdi enfeksiyon kapar ya da kurumazsa, uğraşmamız gerekecek gibi.
Tekrarı olmasın inşallah. Ne hamilelikte ne lohusalıkta bu hastalık bırakmadı sni resmenÇocuk acil servislerinde damarları gösteren bir ışıkları var normalde onla damarları buluyorlar. Ama yine de kan alma süreci çok sıkıntılı ya. Ben hiç istemiyorum gerçekten ama bazen mecbur oluyor. Kendini suçlama canım hiç senin suçun değil ki hasta olması.
Çok geçmiş olsun.
Çatal iğneyle nasıl oluyor canım ya. Hiç gözümde canlandiramadim
Vanilya şurubu mu? Hiç duymadım canım inan ki... çok geçmiş olsun.
Menenjit aşılarını
7.ay Bexero +Nimenrix
9. Ay Bexero 2. Doz
13.ay Nimenrix 2. Doz
24. Ay Bexero Rapel dozu.
Doktorumuz 6.aydan erken ilk dozu vurulursan 4 doz bexero 3 doz nimenrix demisti toplam 7 doz asi olmali demisti yanlış hatırlamıyorsam. O yüzden 6aydan sonra ilk dozu yaptırıp 5 aşıyla konuyu kapattık. Ilk doz yapilma yaşı büyüdükçe aşı sayısı azalıyormuş.
3 ve 5. Ay da rota aşılarını yaptırdım.
Evet canım 45.gun çektirdik. Bugünde fakülteye gittik kalp ultasonu çektirdik , kalça batın ultrasonlari için 45. Günlük olacak şekilde randevu aldık. Hatta sağlık ocağı 2.ay kontrolüne geldiğinizde kalça ultrasonu sonucunu getirmeyi unutmayın dedi.
Kimse yaşamasın canım. Sağol Kuzum
Tesekkurler canım, valla hiçbir çocuk hasta olmasın
Sağol canım.
Kendi doktorumuzla sürekli irtibat halindeyim zaten canım. Ama acile görüşmedim. Bugün fakültede kalp ultrasonu vardı. Çocuk kardiyologu ultrason çekerken konuştuk, birkaç güne geçer dedi. Şuan ki genel durumu da iyi olunca gitmedik acile.
Cnm daha çok erken spor için dedi doktorum, 2 aydan sonra hafif başlayacağım 3.aydan sonra allah ne verdiyse girişeceğim ben pilates cardio fitness yüzmeKızlar bu sezaryen göbeği nasil gidecek doktor kontrolüne gittiyseniz doktorunuz yönlendirdi mi nasil egzersizler yapabileceğimize dair? Pilatese başlamak istiyorum ama erken sanirim şu an.
Genelde girmeme daha çok üretim yapıyor biz de girmeden emzirmeye daha meyilli oluyoruz mesela benimkisi solkendim de Solak olduğum için sanırım onda üretim daha çok
Evet kızlar benim de sol memede üretim daha iyi çok enteresanCanim her zaman bir meme de daha cok sut olabiliyor. Mesela benim ilk dogumumda hep sol gogsumde daha cok sut vardi. Bunda henuz anlamadim hangisinde daha cok var.
Gaz için çevremdeki herkesin bana önerdiği bu damla okdu herkes çok memnun. Bende başka vardı o yüzden almadım bitince bende onu alıcamGunaydin kizlar,24 gunluk kizim da iki gundur feci gaz sancisi basladidoktor sab simlex yazmis kullanan memnun kalan var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?