2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kızlar biriniz instadan güzel bir ayva kompostosu tarifi paylaşmıştı zencefilli tarçınlı fln bulamadım onu bana atabilir misiniz?

Gaz için çevremdeki herkesin bana önerdiği bu damla okdu herkes çok memnun. Bende başka vardı o yüzden almadım bitince bende onu alıcam
Ayy insallah ise yarar,iki gundur resmen yapisik yasiyoruz , yatagina biraktigim gibi ciglik kiyamet agliyor,gazini da cikardigi halde rahatlama yok

Ilk oglumda.icinde kalmisti doktor hemen bir kulak copuyle cikarmisti. Bana da evde temizle demisti. Banyo yaptirinca zsten icinden.direk kendi de dusuyor. Bu oglumda da kaldi icinde banyo yaptirdim cikti

Ben de aynı şekilde gizli saklı idare edicem peki ikinci aydan sonra nasil sporlar yapabilirmişiz acaba

Aksam esinde bu yuzden emzik vermek istedi. Ben hayir dedim, birazcik gerildik... Bakalim ne kadar dayanacagiz..

Gunaydin kizlar,24 gunluk kizim da iki gundur feci gaz sancisi basladi doktor sab simlex yazmis kullanan memnun kalan var mi?
Ben oğlumda kullanmıştım. Aman aman bir etkisini görmedim aslında ama hergün aynı saatte kullanıldığında daha etkili olduğunu sonrdan öğrenmiştim. Dikkatli kullanılırsa fayda görürsünüz inşaallah.
Ayy insallah ise yarar,iki gundur resmen yapisik yasiyoruz , yatagina biraktigim gibi ciglik kiyamet agliyor,gazini da cikardigi halde rahatlama yok

Biz de iki gündür aynıyız. Sürekli sancı ıkınma. Biogaia vermeye başladıktan sonra oldu ya ondan ya da yıkarken üşüttüm çocuğu. Çok fena ağlıyor.
Süt gaz yapmıyor mu

Ay bende onceki aksam yikadim usuttu mu acaba,hapsuruyor ama burun akintisi atesi falan yok.o da sanci yaoar mi

Aynı şeyi dün eşime soruyordum, kucakta gazı yok yatınca oluyor diye, ozmn gaz değil mi acaba bu
Ben karnının üzerine yatırınca uyuduğunu farkettim, iyimi kötümü bilmiyorum ama karın üstü pozisyonda çok rahat uyuyor, bir dene canım.

Yapiyor:) beslenmemde degisiklik yapmadim. Anne sutu aliyor..her seye tolerans gelistirsin istiyorum.

Yok canım bebeğin ateşi yoksa hiç korkma, bizimki doğduğu günden beridir hapşırıyor, doktoruna sordum çok normal olması gerek o dedi
Ayy rahatladim valla,bizimde ara ara hapsuruyordu ama iki gundur bir tik fazla gibi geldi acaba usuttuk mu diye korktum.

Kızlar selam, 8. Gün göbeğimiz düştü ama böyle bir parça kaldı yıkayım mi yıkamayım mı bilemedim ya,sizde böyle olan var mı?
%70 oranlı alkolü gazabezine döküp orayı yumşak bir şekilde sil canım, bebeğin canı acımaz korkma. Yenidoğan hemşiresi öyle yapmamı söylemişti. Sonra saf zeytinyağı damlatmıştım.

Ayy rahatladim valla,bizimde ara ara hapsuruyordu ama iki gundur bir tik fazla gibi geldi acaba usuttuk mu diye korktum.
Bak canım Googlede bile böyle yazıyor, içini ferah tut
Yeni doğan bebeklerde hapşırma aslında refleks bir reaksiyondur. Doğum sonrası burun ve solunum yollarında kalan amniyotik sıvının ve mukusun atılması gerekiyor. Bebek bunları koruyucu bir refleks mekanizma ile dışarı atmaya çalışıyor.

Yapiyor:) beslenmemde degisiklik yapmadim. Anne sutu aliyor..her seye tolerans gelistirsin istiyorum.
Ben de sutumu iciyorum. Domates, salatalik vs de gaz yapiyor. Ne yapayim yiyorum. Buyukler her seyi ye de alissin derler haklilar mi acaba bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…