Ayy insallah ise yarar,iki gundur resmen yapisik yasiyoruz , yatagina biraktigim gibi ciglik kiyamet agliyor,gazini da cikardigi halde rahatlama yokGaz için çevremdeki herkesin bana önerdiği bu damla okdu herkes çok memnun. Bende başka vardı o yüzden almadım bitince bende onu alıcam
Ilk oglumda.icinde kalmisti doktor hemen bir kulak copuyle cikarmisti. Bana da evde temizle demisti. Banyo yaptirinca zsten icinden.direk kendi de dusuyor. Bu oglumda da kaldi icinde banyo yaptirdim ciktiYok canım, hiç kanama falan olmadı sadece bir parçası düştü bu parça içerde kaldı. Kanama herhangi bir iltihap sızması falan yok
Şimdi yurtdışında olduğum için çocuk doktoru falan işi zor oluyor her muayene 100 $ bilemedim yani biraz daha mı beklesem? Şimdi enfeksiyon kapar ya da kurumazsa, uğraşmamız gerekecek gibi.
Ben de aynı şekilde gizli saklı idare edicemCnm daha çok erken spor için dedi doktorum, 2 aydan sonra hafif başlayacağım 3.aydan sonra allah ne verdiyse girişeceğim ben pilates cardio fitness yüzmeBen biraz göbek konusunda takıntılıydım ama yaza erimiş bir göbeğim olmayacağını zor da olsa kabullendim, bu yaz denize biraz gizli saklı yerlerden gireceğim
Evet kızlar benim de sol memede üretim daha iyi çok enteresanSağdan o kadar az süt çıktı ki acaba biter mi sağ tarafta diye korktum o an ama olamaz öyle tek tarafta süt bitmesi diye bişey herhalde şimdi düşününce saçma geldi.
Aksam esinde bu yuzden emzik vermek istedi. Ben hayir dedim, birazcik gerildik... Bakalim ne kadar dayanacagiz..Bende nuk var philipsin emzigini siparis edeyim ben de deniyim madem. Yani yataga koyar koymaz agziyla meme ariyor uyaniyor 3 kere ugrasiyorum uyutmak için o kadar zor oluyor ki. Belli memeyi emzik yapmis kendisine agzinda uyuyor çekince direkt uyaniyor
Ben oğlumda kullanmıştım. Aman aman bir etkisini görmedim aslında ama hergün aynı saatte kullanıldığında daha etkili olduğunu sonrdan öğrenmiştim. Dikkatli kullanılırsa fayda görürsünüz inşaallah.Gunaydin kizlar,24 gunluk kizim da iki gundur feci gaz sancisi basladidoktor sab simlex yazmis kullanan memnun kalan var mi?
Ayy insallah ise yarar,iki gundur resmen yapisik yasiyoruz , yatagina biraktigim gibi ciglik kiyamet agliyor,gazini da cikardigi halde rahatlama yok
Süt gaz yapmıyor mu
Ay bende onceki aksam yikadim usuttu mu acaba,hapsuruyor ama burun akintisi atesi falan yok.o da sanci yaoar miBen oğlumda kullanmıştım. Aman aman bir etkisini görmedim aslında ama hergün aynı saatte kullanıldığında daha etkili olduğunu sonrdan öğrenmiştim. Dikkatli kullanılırsa fayda görürsünüz inşaallah.
Biz de iki gündür aynıyız. Sürekli sancı ıkınma. Biogaia vermeye başladıktan sonra oldu ya ondan ya da yıkarken üşüttüm çocuğu. Çok fena ağlıyor.
Süt gaz yapmıyor mu
Aynı şeyi dün eşime soruyordum, kucakta gazı yok yatınca oluyor diye, ozmn gaz değil mi acaba buCanım arada emzirip eşine falan ver gece gaz kısmını o halletsin uyuman lazım uyku olmayınca sütte azalıyor… bizimki de bildiğin kucakta uyuyor yerine koyduğunda 5 dakika sonra sıkılmaya başlıyor yani bu gaz yatakta oluyor da kucakta olmuyor mu ben anlamadım
Yok canım bebeğin ateşi yoksa hiç korkma, bizimki doğduğu günden beridir hapşırıyor, doktoruna sordum çok normal olması gereken o dediAy bende onceki aksam yikadim usuttu mu acaba,hapsuruyor ama burun akintisi atesi falan yok.o da sanci yaoar mi
Yapiyor:) beslenmemde degisiklik yapmadim. Anne sutu aliyor..her seye tolerans gelistirsin istiyorum.Ben oğlumda kullanmıştım. Aman aman bir etkisini görmedim aslında ama hergün aynı saatte kullanıldığında daha etkili olduğunu sonrdan öğrenmiştim. Dikkatli kullanılırsa fayda görürsünüz inşaallah.
Biz de iki gündür aynıyız. Sürekli sancı ıkınma. Biogaia vermeye başladıktan sonra oldu ya ondan ya da yıkarken üşüttüm çocuğu. Çok fena ağlıyor.
Süt gaz yapmıyor mu
Değil canım, süt verirken yanağına değince bazen öyle kızarıyor, ılık suyla sil yüzünü 3-5 saate geçer, birde mustelanın yenidoğan yüz kremi var tavsiye ederim.Kızlar bu isilik mi?
Ayy rahatladim valla,bizimde ara ara hapsuruyordu ama iki gundur bir tik fazla gibi geldi acaba usuttuk mu diye korktum.Yok canım bebeğin ateşi yoksa hiç korkma, bizimki doğduğu günden beridir hapşırıyor, doktoruna sordum çok normal olması gerek o dedi
%70 oranlı alkolü gazabezine döküp orayı yumşak bir şekilde sil canım, bebeğin canı acımaz korkma. Yenidoğan hemşiresi öyle yapmamı söylemişti. Sonra saf zeytinyağı damlatmıştım.Kızlar selam, 8. Gün göbeğimiz düştü ama böyle bir parça kaldı yıkayım mi yıkamayım mı bilemedim ya,sizde böyle olan var mı?
Bak canım Googlede bile böyle yazıyor, içini ferah tutAyy rahatladim valla,bizimde ara ara hapsuruyordu ama iki gundur bir tik fazla gibi geldi acaba usuttuk mu diye korktum.
Ben de sutumu iciyorum. Domates, salatalik vs de gaz yapiyor. Ne yapayim yiyorum. Buyukler her seyi ye de alissin derler haklilar mi acaba bilmiyorumYapiyor:) beslenmemde degisiklik yapmadim. Anne sutu aliyor..her seye tolerans gelistirsin istiyorum.
Bence haklilar. Anne sutuyle gecis yumusak oluyor. Onu yeme bunu yeme...bana mantikli gelmiyorBen de sutumu iciyorum. Domates, salatalik vs de gaz yapiyor. Ne yapayim yiyorum. Buyukler her seyi ye de alissin derler haklilar mi acaba bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?