2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kızlar bu her alt değişiminde kaka yoğun gaz belirtisi imiş,çocuğun gazına bir çözüm bulamadım ya…bu şekilde olam var mı önerisi olan var mı ? Harvey nurst gaz damlası demedim olmadı şimdi gripe water veriyorum ama o da sanki daha çok bağırsak hareketlerini artırdı

Canım sağ ol, bir tane arkadaşımızın kadın doğum doktoru var ona sorduk birkaç gün daha beklesinler demiş. Bekleyim dedim şimdi iltihap falan olursa sıkıntı,
Ilk oglumda.icinde kalmisti doktor hemen bir kulak copuyle cikarmisti. Bana da evde temizle demisti. Banyo yaptirinca zsten icinden.direk kendi de dusuyor. Bu oglumda da kaldi icinde banyo yaptirdim cikti
Türkiye’de olsam hemen yapardım burada şimdi tabi olursa ya da kurmazsa diye korkuyorum. 1.02 gün daha bekleyim olmazsa yıkayacağım ya da tekrar danışacağım birilerine ya da doktora götürürüm artık ne yapayım
Karnın üstüne yatınca bence gazlı bebekler daha rahat gidiyorlar ben de de aynı tespit var ama genede sürekli karın üstü yatırmaya korkuyorum
%70 oranlı alkolü gazabezine döküp orayı yumşak bir şekilde sil canım, bebeğin canı acımaz korkma. Yenidoğan hemşiresi öyle yapmamı söylemişti. Sonra saf zeytinyağı damlatmıştım.
İlk Oğlum da sürekli alkollü bezle siliyorduk bunu bugün eczaneye soracağım burada
Ben de aynı şekilde benim bebek dışarda muhteşem uyuyor, tek rahat kesintisiz acı çekmeden uyuduğu zaman ya araba ya bebek arabası. Ben de hep emzirme örtüsü ile geziyorum, ortam müsait olsun olmasın bir köşeye bulup oturup emziriyorum, daha kuytu yer istersem arabaya geçiyorum. Sağdığın süt 3 saat bozulmuyor,o da iyi bir seçenek, ama ben de şimdilik manuel süt pompası var. O da çok iyi süt çıkarmıyor.
Canım ben de 2 gündür ateşleniyorum,dün dışarıda 5 saat falan emzirememiştim göğüslerim taş gibi oldu, ondan mı oldu bilmiyorum .yoksa üşüttüm mü bilmiyorum. Bugün göğüsleri Sağdım Bebek’te emiyor göğüsler yumuşak ama bugün yine ateşlendim böyle ateş birkaç gün sürer mi yoksa bu üşütme midir sizce? Mecbur hastanede verilen ağrı kesici ateş düşürücü içiyorum yoksa çok kötüyüm titreme geliyor (ibuprofen )

Son düzenleme:
Allah kolaylık versin canım sana bazen insanlarla uğraşmak çok zor oluyor gerçekten. İnsanlara laf anlatmak ne kadar zor yaa Yardımcı tutarak iyi yapmışsın sen bebeğinle ilgilenirsin iyi olur canım

Canim oglumda her gun 10 ve uzeri kaka yapiyor. Kizim da boyleydi. Bagirsaklari sindirimi kavrayinca maksimum 3.ay duzelir. Ne yapalim dayanacagiz bi kac ay bu yuzden ben hic bir sey vermiyorum.

Enfeksiyon kapmis olabilir misiniz? Antibiotik yazdilar bana sirf bu ihtimal yuzunden. 10 gun kullandim. Bence tahlil yaptirmak lazim...

Canim oglumda her gun 10 ve uzeri kaka yapiyor. Kizim da boyleydi. Bagirsaklari sindirimi kavrayinca maksimum 3.ay duzelir. Ne yapalim dayanacagiz bi kac ay bu yuzden ben hic bir sey vermiyorum.
Versem ayrı vermesem ayrı ne yapacağımı şaşırdım… senin Bebek’te de gece uyumama sürekli böyle bir acı çekme hissi var mı
Enfeksiyon kapmis olabilir misiniz? Antibiotik yazdilar bana sirf bu ihtimal yuzunden. 10 gun kullandim. Bence tahlil yaptirmak lazim...
BuGünde ateşlenirsem yarın doktora gideyim artık

Benim.oglumun da her degisimde illaki az da olsa var. Biogai alacagim ben bagirsak.duzenleyici onu denemedi isen bence denemelisin

Versem ayrı vermesem ayrı ne yapacağımı şaşırdım… senin Bebek’te de gece uyumama sürekli böyle bir acı çekme hissi var mı

BuGünde ateşlenirsem yarın doktora gideyim artık
Evet var. Biz minik aslan kukruyor diyoruz. Hic sessizce uyumayi bilmiyor. Ihh mihh gggg, bi cok ses buyuyorlar ya hizli buyudukleri icin sanci cekiyorlar

Benim kızım da öyleydi. Bi süredir günde 1-2 kakaya döndü artık. Yoğun gaz çıkararak yapıyordu kakasını. Ve evet gaz damlaları daha çok tetikliyor gazı gaz dolaşımını arttiriyor ben bayadir gaz damlası kullanmiyorum sadece biogai ve relactaz veriyorum canım çok zorda kalirsam colex veriyorum o da kaka yapıp rahatlasin gazini cikarsin diye. Bi de yukarda bi video paylaştım gördün mü? Her beslenmeden sonra o şekilde ağızdan gazını cikarttir bağırsaklarda çok gaz birikmemis oluyor çok kolay çıkıyor o şekilde 2 dk bile sürmüyor çıkarması omuzda dakikalarca uğraşmaya değmez.

Tam bi baş belası nasıl sabrediyorsun ?

İlk kizimda cok paniktim surekli google arastirmasi yapardim,cogunlukla en kotusu yazilir o sebeple artik google bakmiyorum. Ama mesajindan sonra baktim normal oldugu yaziyor rahatladim

Kızlar sizin bebişlerin yüzündeki sivilceler geçti mi ?? Benim kızın alnı iki yanağı kulağının arkasında aşağı tarafta bir sürü sivilce var geçmiyorda. Bu normal mi ?

Tam bi baş belası nasıl sabrediyorsun ?
Sabredemiyorum :/ çocuğu vermiyorum artık aldığında da mızıklıyor ver emzireyim diyip odama çekiliyorum sinirlenip içinden sövüyor. Eşime de dedim yatak odama kimse gelmesin diye odamda takılıyorum çoğu zaman. Eşime dedim istemiyorum diye. Konuşacağım dedi. İnşallah gider

Ya iste bu yuzden google aramasi yapmiyorum artik, hep en kotu senaryolar yaziliyor agizda kopurme dedigin sey tukuruk gibi bir sey sanirim,benim kizda da var,hatta baloncuk bile cikardigi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…