2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Fotosunu çektim canım.

Eklentiler

• 20230408_163527~2.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 49
Daha neler... canım şuan tükürük üretiyorlar çok normal benim kızın ağzı da köpük köpük oluyor ağzını açıp kapıyor sapirdatiyor çok normal bence ben sorun olacağını hiç düşünmemiştim bile

Göğüsleri sıkma olayını bnm kv de söyledi. Sanki çok biliyor gibi, bir akrabamız bebeğinin göğüslerini sıktığı için, göğsünde kitle oluşmuştu. Üniversite hastanelerine gitti gitti geldi zavallı kız. Dikkat et aman kuzum, bu kv ler tamam der gizliden yapar

Ben tüm gaz ilaçlarını bırakıp sadece biogaia deneyeceğim, ve boş kaldıkça masaj. Oğlum 3 gündür aşırı rahatsız gazdan dolayı. Nurse harveys işe yaramadı
Kizlar gaz icin sizler bir sey iciyormusunuz? Probiyotik gibi?
Biogaia
Uykudan uyanacagı zaman kopurdetiyo

Ben o videoyu yapamadim sanirim...olmadi bizde

Neden vermiyorsun peki emzik? Ben de daha vermedim ama tamamen annem verme dediği için
Ben oğluma vermemiştim ama çok yıpratıcı oldu benim için özellikle gaz sancıları çekerken sürekli meme isttiyor. Sonradan alıştırmak istedim ama almadı. Biberon da almamıştı oğlum gerçi. O yüzden şimdi kıza hemen verdim
Kızlar sizin bebişlerin yüzündeki sivilceler geçti mi ?? Benim kızın alnı iki yanağı kulağının arkasında aşağı tarafta bir sürü sivilce var geçmiyorda. Bu normal mi ?
Gayet normal canım merak etme. Kızımda da var. Hatta oğlum bebekken onda da vardı. Zamanla geçiyor, geçmezse de yine korkma bir yaşa kadar normal.

Ay bende onceki aksam yikadim usuttu mu acaba,hapsuruyor ama burun akintisi atesi falan yok.o da sanci yaoar mi
Hapşırma normal canım. Burun içinde kalanları böyle atıyormuş bebekler. Ben hani ayaktan üşütünce karın ağrısı falan olur ya ordan yola çıkarak üşüttü mü diye düşündüm. Karnı da taş gibiydi çünkü.

Ya ben bilmezdi 40 falan isini de inan.dun aksamdan sonra korktum. Nazar işi kotuEsinin teklifine de ayri guldum
Eşim nazardan çok korkar, maşallah oturduğumuz yerde nazar olayları çok olduğu için haklı. Eşimle bana kalsa çoktan fıldır fıldır sokaktayiz ama mahalle baskısı diyelim ne yapsın eşim mecbur yaratıcı çözümler sunuyor

Ekin emzik almasa sanırım şuan Bakırköy ruh ve sinir hastaliklarina randevu bakıyor olurdum. Allah emziği icat edenden razı olsun Not:Tembel Kadın
Bu yorum emzik kabul etmeyen analari üzdü
Yok canım kız

Benim psikoloji çok iyi değil aynaya bakasın gelmiyor
Bende bakmiyorum , bazen kendimle göz göze geliyoruz söyle bir boydan bakıyorum kendime ne kadar çökmüşsun diyorum sonra da anasın sen ana... Bu günler geçici, üzülme diye teselli veriyorum sonra da ayna karşısında çok durdun çocuk uyurken yapılacak bir sürü iş var acele et diyorum ve kendimle konuşmam orda bitiyor

Canım çok geçmiş olsun bize de haber ver merak ettim
Sağol canım, geçmedi halen. Sogukalginligina bağlı geniz akıntısı. Doktor kkb ye bir götür burun içinde et vs varmi onlar daha iyi bakar dedi. KBB ye randevu buldum en yakın tarih 19 Nisan. Çıldırmamak elde değil. Açık hava çok iyi geliyor tikanikligina bugün ormana götürdüm, hem kızın orman okulu etkinliği vardi , oglanda temiz hava aldı. Tıkanıklık daha çok hava karardiktan sonra sabah 8 e kadar oluyor.
Tekrarı olmasın inşallah. Ne hamilelikte ne lohusalıkta bu hastalık bırakmadı sni resmen çabucak geçer inşallah
Valla bu sene sanki hastalıkla sinanma senem sanirim. Biri geçmeden öbürü geliyor.
Rheaa nasıl oldun sen bebişin nasılsınız canım
Ben daha iyiyim canım, antibiyotik kullanmaya devam ediyorum ilaç beni baya toparladı. Kız da iyileşti, oğlanın da geniz akıntısı tıkanıklık geçse rahatlayacağim.
Kızlar bu isilik mi?
Bizde de var canım. Doktor isilik demisti. Memede fazla kalmasından kaynaklı oluyor. Memede max 10 dakika tutalım, yüzünü ara ara yikayalim dedi bende yaptım 1-2 güne geçti.
Eki Görüntüle 3230146 Bakın bunlar yanaklarda ve alında da var hem de çok ve uçlarında sarı iltihap var küçük küçük
Bizde de var canım. Tüm yüz bölgesi, omuz kol, sırt, ense, kafa ici hatta doktora gittiğimde sordum isilik dedi. Şuanda terleyemedikleri için sıcağa maruz kalınca sivilce şeklinde çıkar dedi. Fazla sıcağa maruz kalmaktan oda ısısını düşür, kalın giydirme ve örtme dedi. ( ben kızla ilgilenirken annem ufaklikla ilgileniyor üşür diye hep örtmüş, görünce ne kadar açsam da yine örttü hep) sıcaklığa dikkat ettikten sonra yavaş yavaş geçmeye başladı.

Selam kızlar tüm sayfaları okuyamadım iyisiniz inşallah
Biz hasta olduk . Ben ve iki kızım. Burunlar tıkandı. Ben parol, ıhlamur vs ayaklandım mecbur. Büyük kızımda öksürük ve tıkanıklık. Bebişim burnu genzi çok fenaydı dün gece nöbetteydim nefes alamayacak kadar tıkanıyordu. Bugün doktora gittik. Grip soğuk algınlığı dedi ikisine de. Bildiğiniz evde sıcaktan üşüttük. Hastanede açtılar burnunu kızımın resmen parça parça çıktı sümükler. Ev için de serum , fıs fıs ve buhar verildi. Şimdi daha iyi şükür.

Bizde de kv. Ben kombiyi düşürüyorum arkamdan o gidip yükseltiyor bebeği de çift kat penye battaniye malin Allah ne verdiyse. Evde sıcaktan terleyip ter üstümüzde kurudu hasta olduk odada termometre var sıcaklık 25,5 derece gösteriyor. Bu oda soğuk diyor. Diyorum bak değil. O yanlış gösteriyor diyor valla bu anneleri ikna etmek zor. Bence onlar zamanında sobalı evlerde nispeten soğuk odalarda çocuk büyüttükleri için hep örtmüşler şimdi de bildikleri o olduğundan onu uyguluyorlar.

Allah kolaylık versin canım sana bazen insanlarla uğraşmak çok zor oluyor gerçekten. İnsanlara laf anlatmak ne kadar zor yaa Yardımcı tutarak iyi yapmışsın sen bebeğinle ilgilenirsin iyi olur canım
Valla yalnız olsam bundan daha iyi kafam rahat eder, ben sevmiyorum zaten içli dışlı olmayı:/ psikolojimi bozdular ya:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…