- 13 Nisan 2018
- 7.320
- 16.178
- 248
Fotosunu çektim canım.Canım kremin linki varsa atabilir misin ben la roche posay in bir kremini kullanıyorum senim söylediğine de bir bakayım
Teşekkür ederim canım
Haklısın canım su an benim için hafif tempo yürüyüş en mantıklısı gibi
Aynen canım oYa iste bu yuzden google aramasi yapmiyorum artik, hep en kotu senaryolar yaziliyoragizda kopurme dedigin sey tukuruk gibi bir sey sanirim,benim kizda da var,hatta baloncuk bile cikardigi oluyor
Evet canım anne sütünün değdiği yerlerde oluyormuş sanırımBunlardan benim bebişin yüzündede var normaldir diye takmıyorum umarım öyledir
Ya olabilir aslında bazen akıyor yanağınaEvet canım anne sütünün değdiği yerlerde oluyormuş sanırım
Daha neler...Kızlar ağız şapırdatması gibi bir şey yapıyor mu bebişleriniz ? Nette neye baksam kabus gibi tanılar koyuyor. Ağız şapırtısı ve köpürmesine epilepsi diyor. Allahım esirgesin. İkisi de bizde var.
Ben tüm gaz ilaçlarını bırakıp sadece biogaia deneyeceğim, ve boş kaldıkça masaj. Oğlum 3 gündür aşırı rahatsız gazdan dolayı. Nurse harveys işe yaramadıKızlar bu her alt değişiminde kaka yoğun gaz belirtisi imiş,çocuğun gazına bir çözüm bulamadım ya…bu şekilde olam var mı önerisi olan var mı ? Harvey nurst gaz damlası demedim olmadı şimdi gripe water veriyorum ama o da sanki daha çok bağırsak hareketlerini artırdı
BiogaiaKizlar gaz icin sizler bir sey iciyormusunuz? Probiyotik gibi?
Uykudan uyanacagı zaman kopurdetiyoKızlar ağız şapırdatması gibi bir şey yapıyor mu bebişleriniz ? Nette neye baksam kabus gibi tanılar koyuyor. Ağız şapırtısı ve köpürmesine epilepsi diyor. Allahım esirgesin. İkisi de bizde var.
Ben o videoyu yapamadim sanirim...olmadi bizdeBenim kızım da öyleydi. Bi süredir günde 1-2 kakaya döndü artık. Yoğun gaz çıkararak yapıyordu kakasını. Ve evet gaz damlaları daha çok tetikliyor gazı gaz dolaşımını arttiriyor ben bayadir gaz damlası kullanmiyorum sadece biogai ve relactaz veriyorum canım çok zorda kalirsam colex veriyorum o da kaka yapıp rahatlasin gazini cikarsin diye. Bi de yukarda bi video paylaştım gördün mü? Her beslenmeden sonra o şekilde ağızdan gazını cikarttir bağırsaklarda çok gaz birikmemis oluyor çok kolay çıkıyor o şekilde 2 dk bile sürmüyor çıkarması omuzda dakikalarca uğraşmaya değmez.
Ben oğluma vermemiştim ama çok yıpratıcı oldu benim içinNeden vermiyorsun peki emzik? Ben de daha vermedim ama tamamen annem verme dediği için
Gayet normal canım merak etme. Kızımda da var. Hatta oğlum bebekken onda da vardı. Zamanla geçiyor, geçmezse de yine korkma bir yaşa kadar normal.Kızlar sizin bebişlerin yüzündeki sivilceler geçti mi ?? Benim kızın alnı iki yanağı kulağının arkasında aşağı tarafta bir sürü sivilce var geçmiyorda. Bu normal mi ?
Hapşırma normal canım. Burun içinde kalanları böyle atıyormuş bebekler. Ben hani ayaktan üşütünce karın ağrısı falan olur ya ordan yola çıkarak üşüttü mü diye düşündüm. Karnı da taş gibiydi çünkü.Ay bende onceki aksam yikadim usuttu mu acaba,hapsuruyor ama burun akintisi atesi falan yok.o da sanci yaoar mi
ne iki dakikasıııııııııııııııı iki saniyeeeeeeeeeeeeeeeeeeKızlar gaz çıkarmada zorlanan varsa şunu deneyin çok iyi. 2 dk falan sürüyor bununla gaz çıkarmak
Eşim nazardan çok korkar, maşallah oturduğumuz yerde nazar olayları çok olduğu için haklı. Eşimle bana kalsa çoktan fıldır fıldır sokaktayiz ama mahalle baskısı diyelimYa ben bilmezdi 40 falan isini de inan.dun aksamdan sonra korktum. Nazar işi kotuEsinin teklifine de ayri guldum
Bu yorum emzik kabul etmeyen analari üzdüEkin emzik almasa sanırım şuan Bakırköy ruh ve sinir hastaliklarina randevu bakıyor olurdum. Allah emziği icat edenden razı olsunNot:Tembel Kadın
Bende bakmiyorum , bazen kendimle göz göze geliyoruzYok canım kız
Benim psikoloji çok iyi değil aynaya bakasın gelmiyor
Sağol canım, geçmedi halen. Sogukalginligina bağlı geniz akıntısı. Doktor kkb ye bir götür burun içinde et vs varmi onlar daha iyi bakar dedi. KBB ye randevu buldum en yakın tarih 19 Nisan. Çıldırmamak elde değil. Açık hava çok iyi geliyor tikanikligina bugün ormana götürdüm, hem kızın orman okulu etkinliği vardi , oglanda temiz hava aldı. Tıkanıklık daha çok hava karardiktan sonra sabah 8 e kadar oluyor.Canım çok geçmiş olsun bize de haber ver merak ettim
Valla bu sene sanki hastalıkla sinanma senem sanirim. Biri geçmeden öbürü geliyor.Tekrarı olmasın inşallah. Ne hamilelikte ne lohusalıkta bu hastalık bırakmadı sni resmençabucak geçer inşallah
Ben daha iyiyim canım, antibiyotik kullanmaya devam ediyorum ilaç beni baya toparladı. Kız da iyileşti, oğlanın da geniz akıntısı tıkanıklık geçse rahatlayacağim.Rheaa nasıl oldun sen bebişin nasılsınız canım
Bizde de var canım. Doktor isilik demisti. Memede fazla kalmasından kaynaklı oluyor. Memede max 10 dakika tutalım, yüzünü ara ara yikayalim dedi bende yaptım 1-2 güne geçti.Kızlar bu isilik mi?
Bizde de var canım. Tüm yüz bölgesi, omuz kol, sırt, ense, kafa ici hatta doktora gittiğimde sordum isilik dedi. Şuanda terleyemedikleri için sıcağa maruz kalınca sivilce şeklinde çıkar dedi. Fazla sıcağa maruz kalmaktan oda ısısını düşür, kalın giydirme ve örtme dedi. ( ben kızla ilgilenirken annem ufaklikla ilgileniyor üşür diye hep örtmüş, görünce ne kadar açsam da yine örttü hep) sıcaklığa dikkat ettikten sonra yavaş yavaş geçmeye başladı.Eki Görüntüle 3230146 Bakın bunlar yanaklarda ve alında da var hem de çok ve uçlarında sarı iltihap var küçük küçük
Çok iyi değil mine iki dakikasıııııııııııııııı iki saniyeeeeeeeeeeeeeeeeeeSüpermiş yaa harikasın
Bizde de kv. Ben kombiyi düşürüyorum arkamdan o gidip yükseltiyorBizde de var canım. Tüm yüz bölgesi, omuz kol, sırt, ense, kafa ici hatta doktora gittiğimde sordum isilik dedi. Şuanda terleyemedikleri için sıcağa maruz kalınca sivilce şeklinde çıkar dedi. Fazla sıcağa maruz kalmaktan oda ısısını düşür, kalın giydirme ve örtme dedi. ( ben kızla ilgilenirken annem ufaklikla ilgileniyor üşür diye hep örtmüş, görünce ne kadar açsam da yine örttü hep) sıcaklığa dikkat ettikten sonra yavaş yavaş geçmeye başladı.
Denicem bunu ya omzumda çıkartamıyorum ben her zaman nadiren çıkıyor gaz.ne iki dakikasıııııııııııııııı iki saniyeeeeeeeeeeeeeeeeeeSüpermiş yaa harikasın
Omuzda bizim de çıkmıyor saatlerce de vuramam sırtına bu harika bişey ya zaten fizyolojik olarakta çok mantıklı bi pozisyon mutlaka dene gark gurk nasıl çıkıyor şaşarsınDenicem bunu ya omzumda çıkartamıyorum ben her zaman nadiren çıkıyor gaz.
Valla yalnız olsam bundan daha iyi kafam rahat eder, ben sevmiyorum zaten içli dışlı olmayı:/ psikolojimi bozdular ya:/Allah kolaylık versin canım sana bazen insanlarla uğraşmak çok zor oluyor gerçekten. İnsanlara laf anlatmak ne kadar zor yaaYardımcı tutarak iyi yapmışsın sen bebeğinle ilgilenirsin iyi olur canım
Aaaaa süpermişşşşş denicem bunu hemenne iki dakikasıııııııııııııııı iki saniyeeeeeeeeeeeeeeeeeeSüpermiş yaa harikasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?