2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Çok geçmiş olsun en kısa zamanda sariligi atlatirsiniz umarım
Aspiratör var evde ama kullanmayın diyorlar ona da sadece tüp halindeki serum fizyolojikleri kullanıyorum ama ben de şaştım kaldım artık bu burun temizliği nasıl olacak diye

Benimkinin de burnu tıkalıydı uykusunda sesler vardı hatta boğulur mu korkusu geliyordu o sesleri duydukça ama emmede hiç bir sorun yaşamamıştık, geniz eti olmayabilir yani bir çok kişi şu an aynı şeyi yaşıyor. Acil şifalar

Teşekkür ederim
Ben serum fizyolojik sıktıktan sonra hirilti artıyor gibi geldiği için ona anlam veremedim , aynı şekilde ben açmaya devam edeyim o zaman sagolun

az önce eczaneden geldim, onlar da 2-3 damla yapıp aspiratörle çektirin dediler. doktorum da öyle demişti. aspiratör kullanacağım ben de birazdan.

Aspirator kullaniyorum ben,neden kullanmamak gerekirmis ki

az önce eczaneden geldim, onlar da 2-3 damla yapıp aspiratörle çektirin dediler. doktorum da öyle demişti. aspiratör kullanacağım ben de birazdan.
Ya benim kizinda burnu tikali gibi bugun,burundan gelen bir hirilti var sanki,size hangi damlayi onerdiler

Canim benimki de tutulur gibi oldu, terli yataktan cikiyoruz ondan oluyor. Yanimda hirka bulunduruyorum. Her cikacagimda giy cikar yapiyorum simdi iyiyim...

Canım çok geçmiş olsun ilaç ne kullanabilirsin bilmiyorum ama iğne vurulma imkanın varsa iğne ol en etkilisi o oluyor

Tam dört kere çıkardı
Oyyy maşallah yavruma benim kızım da ejderha gibi çıkarıyor
Asagidan gaz çıkartması için de böyle pratik bir pozisyon var mi
Onla alakali bi veri henüz bulamadım Ama benim kız altını açınca başlıyor pirtlamaya
Canım aslında aspiratör çok sık kullanılmadığı sürece sorun olacak bişey değil ama hep yapinca sanirim alisiyormus ve burun tıkanıklığı oluyormus hep. Benim kızım hiç ama hiç sevmiyor onu çok ağlıyor. Şuan nazalnem diye bi sprey ile aciyorum ben hem hiç ağlamıyor hem burnu açılıyor hem de burnunun içi nemli kalıyor. Onu aldığımdan beri serum yapma gereksinimi yaşamadım. Değişik yapısı olan bi damla kremsi gibi böyle kendime de denedim. Sıkınca insanın beynine gitmiyor o diğer damlalar gibi

Ya rutin dediğime bakma sen lafın gelişi o gece 3 e kadar uyumayınca sinirleniyorum bebeksin kız sen ninnilerde bile öyle söylüyoruz uyusun daaaa büyüsün diye büyümeyeceksin diyorum neyse artık alışacağızzz en azından gündüz uyuyor

Kızlar ya bana bir akıl verin. Benim iki meme birbirinden farklı yoğunlukta oluyor. Nasıl anlatayım sanki sağ mememe 2 katı fazla süt doluyor. Sol mememi hemen bir emmeye boşaltabiliyorken sağ mememi iki üç kere emse anca boşaltabilecek gibi oluyor. Hiç aranızda daha önce böyle birşey yaşayan var mı?
Ben memelerimi sırayla verdim hep bir sağ bir sol diye, niye oldu bu dengesizlik anlamadım

Aspirator kullaniyorum ben,neden kullanmamak gerekirmis ki
Yenidoğan için erken dediler bebegim bugun 24 gunluk bilmiyorum ki artık kim ne derse onu yapar hale geldim oyunda tüm tuşlara aynı anda basan çocuk gibiyim beynim pelte oldu 2 gündür ne uyudu ne hiriltisi geçti ne dogru düzgün emdi sütüm de azaldı zaten anlamadığım şekilde belki de benim gerginliğim de geçiyor ona
Siz bebeğiniz ne kadarlikken kullanmaya başladınız

Twitter'da görmüştüm bebek gibi uyumak deyimini kim çıkarmış doğrusu baba gibi uyumak olmalı diye Cidden öyle şu süreçte en kârlı babalar. Benim kız 3 te uyuyunca günüm çok güzel geçiyor zira 7 leri de çok gördüğümüzden

Canım şimdi serum sıkıyoruz ya eğer cekmezsek burundaki akıntıyi genize ittirmis oluyoruz orda da hırıltılı ses oluyor. O yüzden serum sıkınca iyice çektirmek daha mantıklı geliyor çünkü genizde biriken akıntı da bebeği rahatsiz ediyor

Ya benim kizinda burnu tikali gibi bugun,burundan gelen bir hirilti var sanki,size hangi damlayi onerdiler
normal serum fizyolojik istedim canım ben burun için diye. minseo bahsetmiş bak nazalnem diye bi sprey varmış. şimdi aspiratörle çektirdim rahatladı çocuk eğer sık tekrarlarsa ben de bu spreyi deneyeceğim.
E Eliiifo serum fizyolojikten sonra aspiratörle çektirmek daha doğru bence canım. sümükler yumuşayıp orada kalmasın yumuşamışken çıkar.

Benim kizimda 25 gunluk,gecen hafta bir kere kullandim bir de bugun kullandim,oyle sık sık kullanmadim arada burnu dolunca kullaniyorum. İlk cocuk mu? İlk cocukta insan genelde daha panik oluyor.Yardimci olan kimse yok mu?

Eğer hastalandıysa temizlemek gerekebilir. Hastalanmadıysa hiç eklemeyin dedi doktorumuz hırıltı normalmiş. Anne karnından içeride kalanlardan kaynaklı oluyor zamanla hapşırmayla atar, Temizlemeye hiç gerek yok demişti.

Bu burun açma olayı bende travma oldu. Gece nefes alamıyor uyandırıp açıyorum korkuyor. Bir de çekmezsek içerdeki sümük kendi kendine gelmiyor ki. Gazı falan geçtim artık onlara alıştık da nasıl nefes alacak bu bebeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…