2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Ben emziksiz bir hiçim
Eve sürekli emzik kargoları geliyor ben de para bitti ama hala almıyor atıyor en son bibs de rafa kaldırıldı
kıyamam ya sonra gündüzleri ne yapıyorsun biri bakıyordur sen dinleniyorsundur inşallah
Al benden de o kadar emziği kaybedince elim ayağım titriyor

Ben 54 le hamile kaldım 77 ile doğurdum doğurmam 20 gğn sonra falan 68 kg düştüm şuan 70 kiloyum

Kızlar bebeklerinizin vücudunda ara ara böyle şeyler çıkıyor mu 2 defa oldu bende fucicort sürdüm geçti neden çıkıyor biliyor musunuz?

Eklentiler

• 53E9859A-7DDB-44C5-9840-230CA516595C.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 69
Canım benim göğüslerimde aynı senin dediğin gibi sağ göğüs daha dolu ve kocaman sol göğsüm iki emmeye boşaltıyor. Sıkıntım olmadığı için bir sorun göremedim ben inşallah normal bir durumdur

Bana da aile hekimi ayni.seyi soyledi. Ben de gozune o masaji yapip her gun siliyorum.Daha sert yapayim o zaman. Hangi damlayi verdi size. Bizim damlanin adi Tobrased.
Netira bizim kullandigimiz damlanın adı, bu arada gunde en az 5 defa yap dedi doktor bana her seferinde 10 kez bastiriyorum ben

Kızlar bebeklerinizin vücudunda ara ara böyle şeyler çıkıyor mu 2 defa oldu bende fucicort sürdüm geçti neden çıkıyor biliyor musunuz?
Bizimkinde de çok az var öyle. ben sıcaktan oluyor her gün yıkamıyoruz sonuçta duş almıyor diye düşünmüştüm doktora sorarsan buraya da yazar mısın

Sicaktan bence bu isilik. Ilk Oglumda cikiyordu tum vucut.doktorum sicaktan demisti. Ev cok sicaksa cok sarip sarmalama. Doktorumuz gecen evde siz nasil giyiniyorsaniz bebegi.oyle giydir. Sadece sapkasini, eldivenini, patigini eksik etmememi soyledi

Valla benim oğlan ikiisini de aynı emiyor ama birinde iki katı süt varmış gibi büyük anlamadım size danışayım dedim emsin de süt gelsin de yeterki yapacak bir şey yok
İmşallah normaldir arkadaşım, bilemedim valla göğüslerim çok orantısız duruyor baya enteresan

Benimkide ikisinide gayet iyi emiyor canım. Meme ayırt etmiyor çok şükür benimde ilk başta tuhafıma gidiyordu alıştım

Sicaktan bence bu isilik. Ilk Oglumda cikiyordu tum vucut.doktorum sicaktan demisti. Ev cok sicaksa cok sarip sarmalama. Doktorumuz gecen evde siz nasil giyiniyorsaniz bebegi.oyle giydir. Sadece sapkasini, eldivenini, patigini eksik etmememi soyledi
Ben eldiven hic giydirmedim. Bereyi de 2 gundur takmiyorum. Basi terlemeye basladi bere ile. Terledigine gore vucudu isiyi ayarlayabiliyor diye dusundum.

2 gundur oglumda da isilik cikti. Dusla azaliyor sonra sicaktan gene cikiyor. Ben tulumuda 2 gundur cikardim. Tek kat ev isisi 26 ile duruyoruz...

Eve sürekli emzik kargoları geliyor ben de para bitti ama hala almıyor atıyor en son bibs de rafa kaldırıldı

kıyamam ya sonra gündüzleri ne yapıyorsun biri bakıyordur sen dinleniyorsundur inşallah

Yaaa ben çok cani bi şekilde ögürte ögürte tutturdum ahahahhahahah şaka maka gerçekten hala böyle mükemmel tutmuto ama uyumaya geçerken tutuyo çok güzel bişey. Avent tuttu arya. Ama benim gözüm bibste çok beğeniyorum tipini onuda tutsun inşallah

Ben 54 le hamile kaldım 77 ile doğurdum doğurmam 20 gğn sonra falan 68 kg düştüm şuan 70 kiloyum
Daha veririz canim. Dogumdan sonra 3 ay zaman taniyin diolar. 9 ayda aldigimizi 3 ayda veriyorsak iyi gene. Spora da 3 ay sonra baslamaliymisiz.

Ikinci olunca kalir kilolar diye etraftakiler felaket okumaya basladi. Bu etraftakiler gebe kaldik bi basladilar, dogurduk, sut mama derken simdi de duzene girdikce kilo vs... valla bitmiyor! Kizim 6 yasinda yok zayif yok yemiyor mu yok bakmiyorsunuz....

Bende 64 ile hamile kaldım 76.5 ile doğuma gittim doğumdan 1 hafta sonra tartıldım 68 dim hala 68 im hedef 60 inşallah bir an önce istediğim kiloya düşerim iştahımda açık süt olsun diye hiç bir şeyi de esirgemiyorum Ramazan da sürekli de tatlı yiyorum kilo almadığıma şükrediyorum desem

Belki dedim 2.de olur ama gene tutturamadik. Banyo yapinca 5-6 saat uyuyan bebekler varmis. Bana efsane gibi geliyor bizimki cin gibi oluyor

(Cok sukur hasta olmasin da uykusuzluga raziyiz.)
Bizimki o,çocuğum kış diye az yıkanıyor Heralde onun yüzü suyu hürmetine de saatlerce uyuyor maşallah diyeyim ama bununda gecesi nasıl olur bilemem

Akilvar canim benim oglumun gozleri capaklaniyor. Kizimda da birinde vardi. Kiziminki masajla 5. ayda acilmisti. Arkadaslar goz yasi kanali tikalidir yazinca masaja basladim. Ertesi gun capaklanmamaya basladi, cok sukur oyle de suan. Saga da hala masaj yapiyorum. Ozellikle banyodan hemen sonra yapilan masaj aciyor. Bakalim bugun biraz sert ve cok yaptim, uykudan uyandi capak yoktu. Ama bence yarin sabah belli olur. Kalinlasmadan yenidogan iken acilmasi daha kolaymis. Damla gecici cozum. Ustune antibiotik icerikli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…