- 29 Temmuz 2022
- 1.129
- 2.633
- 83
- 34
Eve sürekli emzik kargoları geliyorBen emziksiz bir hiçim
kıyamam ya sonra gündüzleri ne yapıyorsun biri bakıyordur sen dinleniyorsundur inşallahTwitter'da görmüştüm bebek gibi uyumak deyimini kim çıkarmış doğrusu baba gibi uyumak olmalı diyeCidden öyle şu süreçte en kârlı babalar. Benim kız 3 te uyuyunca günüm çok güzel geçiyor zira 7 leri de çok gördüğümüzden
Al benden de o kadar emziği kaybedince elim ayağım titriyor
Ben 54 le hamile kaldım 77 ile doğurdum doğurmam 20 gğn sonra falan 68 kg düştüm şuan 70 kiloyum
Bende emzirirken kilo alanlardanım yaa çok moralim bozuluyor bu duruma, moralim bozukkende daha çok yiyorumBen 54 le hamile kaldım 77 ile doğurdum doğurmam 20 gğn sonra falan 68 kg düştüm şuan 70 kiloyum
Canım benim göğüslerimde aynı senin dediğin gibi sağ göğüs daha dolu ve kocaman sol göğsüm iki emmeye boşaltıyor. Sıkıntım olmadığı için bir sorun göremedim ben inşallah normal bir durumdurKızlar ya bana bir akıl verin. Benim iki meme birbirinden farklı yoğunlukta oluyor. Nasıl anlatayım sanki sağ mememe 2 katı fazla süt doluyor. Sol mememi hemen bir emmeye boşaltabiliyorken sağ mememi iki üç kere emse anca boşaltabilecek gibi oluyor. Hiç aranızda daha önce böyle birşey yaşayan var mı?
Ben memelerimi sırayla verdim hep bir sağ bir sol diye, niye oldu bu dengesizlik anlamadım
Netira bizim kullandigimiz damlanın adı, bu arada gunde en az 5 defa yap dedi doktor bana her seferinde 10 kez bastiriyorum benBana da aile hekimi ayni.seyi soyledi. Ben de gozune o masaji yapip her gun siliyorum.Daha sert yapayim o zaman. Hangi damlayi verdi size. Bizim damlanin adi Tobrased.
Canım isiliğe benziyor ama yine de bi doktora göster istersenKızlar bebeklerinizin vücudunda ara ara böyle şeyler çıkıyor mu 2 defa oldu bende fucicort sürdüm geçti neden çıkıyor biliyor musunuz?
Bizimkinde de çok az var öyle. ben sıcaktan oluyor her gün yıkamıyoruz sonuçta duş almıyor diye düşünmüştümKızlar bebeklerinizin vücudunda ara ara böyle şeyler çıkıyor mu 2 defa oldu bende fucicort sürdüm geçti neden çıkıyor biliyor musunuz?
Sicaktan bence bu isilik. Ilk Oglumda cikiyordu tum vucut.doktorum sicaktan demisti. Ev cok sicaksa cok sarip sarmalama. Doktorumuz gecen evde siz nasil giyiniyorsaniz bebegi.oyle giydir. Sadece sapkasini, eldivenini, patigini eksik etmememi soylediKızlar bebeklerinizin vücudunda ara ara böyle şeyler çıkıyor mu 2 defa oldu bende fucicort sürdüm geçti neden çıkıyor biliyor musunuz?
Valla benim oğlan ikiisini de aynı emiyor ama birinde iki katı süt varmış gibi büyükBenim de aynı canım, sol daha pasif kalıyor. Hatta 7 aylık gibi kesiliyor, tek meme emzirmeye alıştığımız için. Bebek de sevmiyor alışmadığından.
Ben bu sefer onu da aktif kullanmaya niyet ettim bakalım. Emzirme bittikten sonra bile büyüklük açısından fark oluyor. Ne kadar doğru bilmiyorum, vücudumuzun bir tarafı bir tarafından büyük olur diye duymuştum. Belki de bizim sağ meme daha aktif süt üretiyor. Sol memeyi emzirme konusunda geri kalınca da süt üretimi azalıp benim gibi kesiliyor. Şunu da belirteyim ki tek meme de 2 yıl emzirmeye yetiyor
İmşallah normaldir arkadaşım, bilemedim vallaCanım benim göğüslerimde aynı senin dediğin gibi sağ göğüs daha dolu ve kocaman sol göğsüm iki emmeye boşaltıyor. Sıkıntım olmadığı için bir sorun göremedim ben inşallah normal bir durumdur
Benimkide ikisinide gayet iyi emiyor canım. Meme ayırt etmiyor çok şükürValla benim oğlan ikiisini de aynı emiyor ama birinde iki katı süt varmış gibi büyükanlamadım size danışayım dedim emsin de süt gelsin de yeterki yapacak bir şey yok
İmşallah normaldir arkadaşım, bilemedim vallagöğüslerim çok orantısız duruyor baya enteresan
Ben eldiven hic giydirmedim. Bereyi de 2 gundur takmiyorum. Basi terlemeye basladi bere ile. Terledigine gore vucudu isiyi ayarlayabiliyor diye dusundum.Sicaktan bence bu isilik. Ilk Oglumda cikiyordu tum vucut.doktorum sicaktan demisti. Ev cok sicaksa cok sarip sarmalama. Doktorumuz gecen evde siz nasil giyiniyorsaniz bebegi.oyle giydir. Sadece sapkasini, eldivenini, patigini eksik etmememi soyledi
Yaaa ben çok cani bi şekilde ögürte ögürte tutturdum ahahahhahahahEve sürekli emzik kargoları geliyorben de para bitti ama hala almıyor atıyor en son bibs de rafa kaldırıldı
kıyamam ya sonra gündüzleri ne yapıyorsun biri bakıyordur sen dinleniyorsundur inşallah
Daha veririz canim. Dogumdan sonra 3 ay zaman taniyin diolar. 9 ayda aldigimizi 3 ayda veriyorsak iyi gene. Spora da 3 ay sonra baslamaliymisiz.Ben 54 le hamile kaldım 77 ile doğurdum doğurmam 20 gğn sonra falan 68 kg düştüm şuan 70 kiloyum
Bende 64 ile hamile kaldım 76.5 ile doğuma gittim doğumdan 1 hafta sonra tartıldım 68 dim hala 68 im hedef 60 inşallah bir an önce istediğim kiloya düşerim iştahımda açık süt olsun diye hiç bir şeyi de esirgemiyorum Ramazan da sürekli de tatlı yiyorum kilo almadığıma şükrediyorum desemBen 54 le hamile kaldım 77 ile doğurdum doğurmam 20 gğn sonra falan 68 kg düştüm şuan 70 kiloyum
Bizimki o,çocuğum kış diye az yıkanıyorBelki dedim 2.de olur ama gene tutturamadik. Banyo yapinca 5-6 saat uyuyan bebekler varmis. Bana efsane gibi geliyorbizimki cin gibi oluyor
(Cok sukur hasta olmasin da uykusuzluga raziyiz.)
Ay masallahBizimki o,çocuğum kış diye az yıkanıyorHeralde onun yüzü suyu hürmetine de saatlerce uyuyor maşallah diyeyim ama bununda gecesi nasıl olur bilemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?