- 31 Temmuz 2019
- 323
- 370
- 103
- 33
İlk çocuk evet, evde birileri olsa da bebek bu işlemde ağladığı için kimse kıyamıyor bir de korkuyorlar bana kalıyor iş ben de galiba usulünce beceremedim bir türlü ama bugün tekrar deneyeceğim aspiratoru de kullanarak bakalım inşallah bu sefer hallederimBenim kizimda 25 gunluk,gecen hafta bir kere kullandim bir de bugun kullandim,oyle sık sık kullanmadim arada burnu dolunca kullaniyorum. İlk cocuk mu? İlk cocukta insan genelde daha panik oluyor.Yardimci olan kimse yok mu?
Ben de ayni sekilde sagdim sutu gonul rahatligiyla veremiyorum. Mesela dun gogsum cok sisti sagdim simdi dolapta vermeye cokta icim el vermiyor benim evhamim mi bilmiyorumElektrikli pompa bende var 2li ama bu doğumdan sonra sayılı kullandım. Oda ilk haftaydı. Emzirdim sonra sagip verdim sonra mama verdim. Şimdi guzel emiyor diye pompa hiç kullanmadım. Ben her yerde emziriyorum ya, emzirmek daha kolaylık geliyor bana bilemiyorum. Saginca acaba fazla mı kaldı disarda , sıcakta birsey olmuşmudur paranoyası oluyor. En güzeli ver memeyi ver memeyi
Malesef yok canım kas gevşeltici jel, hap hepsi emzirmede güvenli değil malesef. Sıcak bir duş al üzerine bebeğe aldığın masaj yağıyla eşin güzel bir masaj yapsıno çok iyi geliyor gerçekten
Senin kiz ne zaman basladi gece partisine canimTwitter'da görmüştüm bebek gibi uyumak deyimini kim çıkarmış doğrusu baba gibi uyumak olmalı diyeCidden öyle şu süreçte en kârlı babalar. Benim kız 3 te uyuyunca günüm çok güzel geçiyor zira 7 leri de çok gördüğümüzden
Doğduğundan beri canımSenin kiz ne zaman basladi gece partisine canimDogdugundan beri mi boyle yoksa yeni mi
O zsman benimki belki katilmazDoğduğundan beri canım
Serum fizyolojik kizimda da kullanmistim,oyle aman aman ise yaramamisti.normal serum fizyolojik istedim canım ben burun için diye.minseo bahsetmiş bak nazalnem diye bi sprey varmış. şimdi aspiratörle çektirdim rahatladı çocuk eğer sık tekrarlarsa ben de bu spreyi deneyeceğim.
E Eliiifo serum fizyolojikten sonra aspiratörle çektirmek daha doğru bence canım. sümükler yumuşayıp orada kalmasın yumuşamışken çıkar.
İlk zamanlar oyle hissediyor insan ama eminimki cok guzel bakiyorsun bebisine.Evde yemek temizlik yapan birileri varsa bu bile yeterli.İlk çocuk evet, evde birileri olsa da bebek bu işlemde ağladığı için kimse kıyamıyor bir de korkuyorlar bana kalıyor iş ben de galiba usulünce beceremedim bir türlü ama bugün tekrar deneyeceğim aspiratoru de kullanarak bakalım inşallah bu sefer hallederim
Aman totonu kaşı karışmasınO zsman benimki belki katilmazumut ediyorum
Ben memnunum canım aldığımdan beri serum sıkma gereksinimi hissetmedim bir de burun içini nemli tuttuğu için kolay kolay tikanmiyorSerum fizyolojik kizimda da kullanmistim,oyle aman aman ise yaramamisti.minseo nazalnem spreyden memnun musun?
Fotografi varsa atar misin sana zahmet? Bir de doktor mu onerdi size?Aman totonu kaşı karışmasın
Ben memnunum canım aldığımdan beri serum sıkma gereksinimi hissetmedim bir de burun içini nemli tuttuğu için kolay kolay tikanmiyor
Ben hamilelikten bu yani cok cektim bari yuzum o yonden gulsunAman totonu kaşı karışmasın
Ben memnunum canım aldığımdan beri serum sıkma gereksinimi hissetmedim bir de burun içini nemli tuttuğu için kolay kolay tikanmiyor
Fotografi varsa atar misin sana zahmet? Bir de doktor mu onerdi size?
Amin canım inşallahBen hamilelikten bu yani cok cektim bari yuzum o yonden gulsun8 Ay boyunca acilarin kadiniydim yuzum.şuan guluyor Allah bozmasin
Tesekkur wderim canimannewith e doktoru vermişti o paylaştı ben de sordum doktorumuz kullanabilirsin dedi canım
Canim senin nasil guzel gecmis oyle ya masllah. Aman baska dert olmasin vallahi varsin tek dert gaz olsun. O da az kaldi 3 ayda daha da azalir zaman gectikce daha da duzelecek.Amin canım inşallahBizi de bu gaz sorunu bitirdi yoksa yavrumun başka eziyeti yok sabredicez artık 2 ay olacak bile bi 2 ay daha diş sıkmaca
Ay cok sagolun umarim öyledir moral olduİlk zamanlar oyle hissediyor insan ama eminimki cok guzel bakiyorsun bebisine.Evde yemek temizlik yapan birileri varsa bu bile yeterli.
Bize gözyaşı kanali tıkanıklığı demişti goz doktoru doktorun söylediği masajı ben biraz hafif yapıyordum kontrolde doktor daha sert yap dedi daha sert ve daha düzenli yapınca masajı baya düzeldi çok az oluyo capak artık damlayı 1 hafta kullandim şu an sadece masajı yapıyorum damlanın etki etmesi 2 gunu bulmuştu ama bir de su an az da olsa capak görürsem kaynamis ilimis suyla islattigim bezle icten disa dogru temizliyorum halaKizlar bebeginin gozu capaklanan vardi nasil duzeldi mi sizin. Benim oglumun da sağ gozu capaklaniyor. Sali gunu goz kontrolu var. Cuma gunu de aile hekiminine gosterdim. Damla verdi ama halen capaklaniyor. Oglum severken arkadan kafasina dokunarak seviyor. Ablamda kafaya dokunuldugunda bebeklerin gozu capaklaniyor diyor oyle bir sey olur mu bu konuda bilgisi olan var mi.
Bana da aile hekimi ayni.seyi soyledi. Ben de gozune o masaji yapip her gun siliyorum.Daha sert yapayim o zaman. Hangi damlayi verdi size. Bizim damlanin adi Tobrased.Bize gözyaşı kanali tıkanıklığı demişti goz doktoru doktorun söylediği masajı ben biraz hafif yapıyordum kontrolde doktor daha sert yap dedi daha sert ve daha düzenli yapınca masajı baya düzeldi çok az oluyo capak artık damlayı 1 hafta kullandim şu an sadece masajı yapıyorum damlanın etki etmesi 2 gunu bulmuştu ama bir de su an az da olsa capak görürsem kaynamis ilimis suyla islattigim bezle icten disa dogru temizliyorum hala
Kızlar ya bana bir akıl verin. Benim iki meme birbirinden farklı yoğunlukta oluyor. Nasıl anlatayım sanki sağ mememe 2 katı fazla süt doluyor. Sol mememi hemen bir emmeye boşaltabiliyorken sağ mememi iki üç kere emse anca boşaltabilecek gibi oluyor. Hiç aranızda daha önce böyle birşey yaşayan var mı?
Ben memelerimi sırayla verdim hep bir sağ bir sol diye, niye oldu bu dengesizlik anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?