2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Ben her gün serumfizyolojik sıkıp çekiyorum aspiratörle. Yanlış mı yapıyorum ? Gece o kadar tıkandı ve hırladı ki uyandırıp yaptım.

Benim kizimda 25 gunluk,gecen hafta bir kere kullandim bir de bugun kullandim,oyle sık sık kullanmadim arada burnu dolunca kullaniyorum. İlk cocuk mu? İlk cocukta insan genelde daha panik oluyor.Yardimci olan kimse yok mu?
İlk çocuk evet, evde birileri olsa da bebek bu işlemde ağladığı için kimse kıyamıyor bir de korkuyorlar bana kalıyor iş ben de galiba usulünce beceremedim bir türlü ama bugün tekrar deneyeceğim aspiratoru de kullanarak bakalım inşallah bu sefer hallederim

Ben de ayni sekilde sagdim sutu gonul rahatligiyla veremiyorum. Mesela dun gogsum cok sisti sagdim simdi dolapta vermeye cokta icim el vermiyor benim evhamim mi bilmiyorum

Senin kiz ne zaman basladi gece partisine canimDogdugundan beri mi boyle yoksa yeni mi

Serum fizyolojik kizimda da kullanmistim,oyle aman aman ise yaramamisti. minseo nazalnem spreyden memnun musun?

İlk zamanlar oyle hissediyor insan ama eminimki cok guzel bakiyorsun bebisine.Evde yemek temizlik yapan birileri varsa bu bile yeterli.

Aman totonu kaşı karışmasın

Ben memnunum canım aldığımdan beri serum sıkma gereksinimi hissetmedim bir de burun içini nemli tuttuğu için kolay kolay tikanmiyor
Fotografi varsa atar misin sana zahmet? Bir de doktor mu onerdi size?

Aman totonu kaşı karışmasın

Ben memnunum canım aldığımdan beri serum sıkma gereksinimi hissetmedim bir de burun içini nemli tuttuğu için kolay kolay tikanmiyor
Ben hamilelikten bu yani cok cektim bari yuzum o yonden gulsun8 Ay boyunca acilarin kadiniydim yuzum.şuan guluyorAllah bozmasin

Ben hamilelikten bu yani cok cektim bari yuzum o yonden gulsun8 Ay boyunca acilarin kadiniydim yuzum.şuan guluyorAllah bozmasin
Amin canım inşallah Bizi de bu gaz sorunu bitirdi yoksa yavrumun başka eziyeti yok sabredicez artık 2 ay olacak bile bi 2 ay daha diş sıkmaca

Amin canım inşallah Bizi de bu gaz sorunu bitirdi yoksa yavrumun başka eziyeti yok sabredicez artık 2 ay olacak bile bi 2 ay daha diş sıkmaca
Canim senin nasil guzel gecmis oyle ya masllah. Aman baska dert olmasin vallahi varsin tek dert gaz olsun. O da az kaldi 3 ayda daha da azalir zaman gectikce daha da duzelecek.

Kizlar bebeginin gozu capaklanan vardi nasil duzeldi mi sizin. Benim oglumun da sağ gozu capaklaniyor. Sali gunu goz kontrolu var. Cuma gunu de aile hekiminine gosterdim. Damla verdi ama halen capaklaniyor. Oglum severken arkadan kafasina dokunarak seviyor. Ablamda kafaya dokunuldugunda bebeklerin gozu capaklaniyor diyor oyle bir sey olur mu bu konuda bilgisi olan var mi.

İlk zamanlar oyle hissediyor insan ama eminimki cok guzel bakiyorsun bebisine.Evde yemek temizlik yapan birileri varsa bu bile yeterli.
Ay cok sagolun umarim öyledir moral oldu Çok şükür yardım edenim var ev işlerinde valla tek başına büyütenlere çok saygı duyuyorum ben sadece bebekle bile hem fiziksel hem psikolojik olarak perte çıktım çünkü

Bize gözyaşı kanali tıkanıklığı demişti goz doktoru doktorun söylediği masajı ben biraz hafif yapıyordum kontrolde doktor daha sert yap dedi daha sert ve daha düzenli yapınca masajı baya düzeldi çok az oluyo capak artık damlayı 1 hafta kullandim şu an sadece masajı yapıyorum damlanın etki etmesi 2 gunu bulmuştu ama bir de su an az da olsa capak görürsem kaynamis ilimis suyla islattigim bezle icten disa dogru temizliyorum hala

Bana da aile hekimi ayni.seyi soyledi. Ben de gozune o masaji yapip her gun siliyorum.Daha sert yapayim o zaman. Hangi damlayi verdi size. Bizim damlanin adi Tobrased.

Benim de aynı canım, sol daha pasif kalıyor. Hatta 7 aylık gibi kesiliyor, tek meme emzirmeye alıştığımız için. Bebek de sevmiyor alışmadığından.
Ben bu sefer onu da aktif kullanmaya niyet ettim bakalım. Emzirme bittikten sonra bile büyüklük açısından fark oluyor. Ne kadar doğru bilmiyorum, vücudumuzun bir tarafı bir tarafından büyük olur diye duymuştum. Belki de bizim sağ meme daha aktif süt üretiyor. Sol memeyi emzirme konusunda geri kalınca da süt üretimi azalıp benim gibi kesiliyor. Şunu da belirteyim ki tek meme de 2 yıl emzirmeye yetiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…