Evet benim bebeğim de gazlı sakinleşmek için emmek istiyor. Bende emzikle geçiştiriyorum o sancıyı gecirene kadar. Ama bu iki gündür farklı cidden aç olduğunu görüyorum emmek istiyor ama sanirim doydugunu anlamıyoruz ikimizde. Happy moms uygulamasında 5. Hafta atağında bebeklerde iştah artışı oldugu ve daha fazla emmek istedikleri yazıyor. Onunla alakalı olabilir ama dediğim gibi ne zaman durması gerektiğini kestiremiyorum sanırımCanım benimkide mesela gaz sancısından sürekli emmek istiyor, onu rahatlama yolu olarak görüyorlar. Senin Bebek’te gazlı mı? Gazi çık aramayınca acı dan emmeye kalkıyorlar sonra da kusana kadar emiyorlar benim gördüğüm. Ben emzik veriyorum başka yöntem bulamadım, onda da Avend kullanıyorum. Damaksız, rahatlatıyor ana kadar emmesinde engelliyor yoksa gazdan hiç duramıyor yavrucak
Biz forbiome damla kullanıyoruz probiyotik olarak ama genel olarak kakası dediğiniz gibi birden ve sıvı şekilde geliyor. Doktorumuz bize de normal demişti. Bebeğiniz sakinken gaz masaji yapmanızı tavsiye ederim biz o sayede rahatladık cidden. Çocuk gazını rahatlıkla çıkarıyor sonrasında uykuya dalıyor. Ayrıca beyaz gürültüyü de son ses açıyoruz son zamanlarda daha kolay dalıyor uykuya.Kızlar selam nasılsınız? Biz 15 günlük olduk,hala yoğun gaz devam ediyor.gripe water ile biogaiaya da başladım,bu probiyotik bir anda aşırı gaz çıkarttırıyor ve kakasını sıvılaştırdı gibi sizde de mi öyle oldu?bir anda boşaltıveriyor yavrucak kakayı daha önce aşırı parça parça yapıyordu ıkınmaktan,sanki şimdi daha az bir anda bu probiyotik kaka yapmasını kolaylaştırdı gibi geldi bana.gece hala şöyle bir 2 saatten uzun uykumuz yok,gündüz bazen baya uzun saatler uyumuyor sonra huysuzluktan mahvoluyor,bildiğiniz ayağımda sallıyorum yoksa kesinlikle uykuya dalamıyor yavrucak.tek uzun uyuduğu zaman dışarı çıktığı zaman,parka bahçe vb gördü mü ya da restoran bebek arabası ve oto koltuğunda hiç uyuşmadığı kadar uzun uyuyor,nasıl oluyor anlamadım.
Benim ter basmalarım hala geçmedi,aşırı terliyorum gece 3 kere falan tshirt değiştiriyorum,uykum ise iyi e garip oldu,bebek uyusa bile gece uyuyup dinlenemez oldum.
3 gündür ben de çok sıkıntı çekiyorum bu konuda, asla uyumuyor. Uyusa da yerine koyunca basıyor çığlığı.Kızlar bazen çok zorlanıyorum, 4.5 saat oldu uyumadı, zaten omuzlarım tutulmuş vaziyette çok ağrım var. İlle de memede uyumak istiyor, emzik veriyorum sakinler gibi oluyor 10dk sonra atıp ağlıyor tekrar. Bu gece o kadar çaresiz hissediyorum ki . Eşim ve annem de yardım edemiyor sadece memede sakinliyor ama ben de çöktüm artık yoruldum uyuyabilmek istiyorum
Bir bebek nasil olur bu kadar saat uyanik kalir aklim almiyor,saatlerdir uyumadi,arada gozlerini kapatiyor yerine koyar koymaz cigligi basiyorkarnindan gurul gurul sesler geliyor,arada sakinlesede ciglik kiyanet agliyor.Uykusuzluk caresizlik cok fena
Hepimizde durumlar aynı, keşke bir an önce uykuları düzene girse. Uykusuzluk ve yorgunluk beni mahvetti,Bir de biogaia damla verdim ilk defa ondan sonra mi yoksa tesaduf mu oldu bilmiyorum ama dogdugundan beri hic bu kadar aglamamisti
Hastanenin raporu sisteme girmesi mi gerekiyor yoksa kendi mi düşüyorTam bilmiyorum ama sanırım sisteme girmemiş olabilir hastane raporu. Bizdede aynı sorun oldu bu hafta
Bizdeki sorun şuydu hastane sisteminde rapor gözüküyordu fakat sigortayla alakalı yere başvuru yapılacağı sistemde gözükmüyordu meğersem raporun bitiş tarihine hastanesi sisteme girmemiş bunu da hastanenin iş görmezlik raporuyla alakalı bir odası varmış oradaki görevli hallediyormuş bunu öğrenene kadar 50 yere girip çıkmış olduk çünkü kimsenin kimseden haberi yok zar zor hallettik basit bir şey aslında ama kimse bilmediği için zorladı bizi. Muhtemelen sizde de böyle bir şey olabilir hastaneyle görüşün isterseniz çünkü doğumdan belli bir süre sonra başvuru Hakkı olmuyormuş galiba zamanı geçmesin yaniHastanenin raporu sisteme girmesi mi gerekiyor yoksa kendi mi düşüyorçok saçma işler ya
Kaka yaptıysa mutlaka değiştiriyorum canım ben. Ama artık kaka yapmiyor ve evet gece malesef uykuları kaçıyor ve geri uyutmak zor oluyordu...Kızlar herkese faydalı olacağını düşündüğüm iki sorum var :
1) Gece alt değiştiriyor musunuz? En son ne zaman bezliyorsunuz?
Bebeğim altını değiştirdiğim zaman uyanıyor ama değiştirmezsem de içim rahat etmiyor. Zararlı değilse uykusunu bölmeden emzirip geri yatırmak güzel olur?
2) Bugüne kadar aldıklarınız arasında ‘iyi ki almışım. Bunsuz bir hiçim’ dediğiniz , çok kullandığınız ve sevdiğiniz bebek eşyaları
Ben taşınabilir reflü yatağını iyi ki almışım. Her yere kolayca taşıyabiliyorum bu sayede. Bir de biberon kullanmakta tereddüt etmiştim ama avent in biberonu sayesinde meme reddi yaşamadan kolayca mama verebildim. Ondan önce enjektör kullanıyordum. Tam bir eziyetti.
sizlerin kullandığı memnun kalınan şeyleri belki bende alıp deneyebilirim. Cevaplarsanız sevinirim.
Canim benim oglum hafiften tombis oldugu icin pisige cok meyilli. Gece zaten Kaka da yapar. Altini 3 - 4 defa degistiriyorum. Babasi suyunu vs hazirliyor Ben emzirirken sonra altini degistiriyoruz ve sonra gene emiyor, babasi gazini cikartiyor ya o esnada uyuyor ya da memede...Bizde mecbur gibi.Kızlar herkese faydalı olacağını düşündüğüm iki sorum var :
1) Gece alt değiştiriyor musunuz? En son ne zaman bezliyorsunuz?
Bebeğim altını değiştirdiğim zaman uyanıyor ama değiştirmezsem de içim rahat etmiyor. Zararlı değilse uykusunu bölmeden emzirip geri yatırmak güzel olur?
2) Bugüne kadar aldıklarınız arasında ‘iyi ki almışım. Bunsuz bir hiçim’ dediğiniz , çok kullandığınız ve sevdiğiniz bebek eşyaları
Ben taşınabilir reflü yatağını iyi ki almışım. Her yere kolayca taşıyabiliyorum bu sayede. Bir de biberon kullanmakta tereddüt etmiştim ama avent in biberonu sayesinde meme reddi yaşamadan kolayca mama verebildim. Ondan önce enjektör kullanıyordum. Tam bir eziyetti.
sizlerin kullandığı memnun kalınan şeyleri belki bende alıp deneyebilirim. Cevaplarsanız sevinirim.
Kızlar selam nasılsınız? Biz 15 günlük olduk,hala yoğun gaz devam ediyor.gripe water ile biogaiaya da başladım,bu probiyotik bir anda aşırı gaz çıkarttırıyor ve kakasını sıvılaştırdı gibi sizde de mi öyle oldu?bir anda boşaltıveriyor yavrucak kakayı daha önce aşırı parça parça yapıyordu ıkınmaktan,sanki şimdi daha az bir anda bu probiyotik kaka yapmasını kolaylaştırdı gibi geldi bana.gece hala şöyle bir 2 saatten uzun uykumuz yok,gündüz bazen baya uzun saatler uyumuyor sonra huysuzluktan mahvoluyor,bildiğiniz ayağımda sallıyorum yoksa kesinlikle uykuya dalamıyor yavrucak.tek uzun uyuduğu zaman dışarı çıktığı zaman,parka bahçe vb gördü mü ya da restoran bebek arabası ve oto koltuğunda hiç uyuşmadığı kadar uzun uyuyor,nasıl oluyor anlamadım.
Benim ter basmalarım hala geçmedi,aşırı terliyorum gece 3 kere falan tshirt değiştiriyorum,uykum ise iyi e garip oldu,bebek uyusa bile gece uyuyup dinlenemez oldum.
Kızlar bazen çok zorlanıyorum, 4.5 saat oldu uyumadı, zaten omuzlarım tutulmuş vaziyette çok ağrım var. İlle de memede uyumak istiyor, emzik veriyorum sakinler gibi oluyor 10dk sonra atıp ağlıyor tekrar. Bu gece o kadar çaresiz hissediyorum ki . Eşim ve annem de yardım edemiyor sadece memede sakinliyor ama ben de çöktüm artık yoruldum uyuyabilmek istiyorum
Bir bebek nasil olur bu kadar saat uyanik kalir aklim almiyor,saatlerdir uyumadi,arada gozlerini kapatiyor yerine koyar koymaz cigligi basiyorkarnindan gurul gurul sesler geliyor,arada sakinlesede ciglik kiyanet agliyor.Uykusuzluk caresizlik cok fena
3 gündür ben de çok sıkıntı çekiyorum bu konuda, asla uyumuyor. Uyusa da yerine koyunca basıyor çığlığı.
Hepimizde durumlar aynı, keşke bir an önce uykuları düzene girse. Uykusuzluk ve yorgunluk beni mahvetti,
Canım hepsinin yardımcısı var ev temizliği, yemek, düzen derdi yokKızlar günaydın vallahi bu işler böyle çok zor yürüyor her şeyim yarım kalıyor çoğu zaman dün bir 40 banyosu yapalım dedik biraz da süsledik püsledik işte biliyorsunuz sonra orayı toplaması işler güçler derken akşam oldu bu Instamommm lar nasıl yapıyor bu kadar şeyi her şeyi düzgün bir de üstüne fotoğraf yüklüyorlar kendileri de mis gibi cillop gibi maşallah
Ah canım benimCanım sen hangi ildesin?
Hiç mi yakının yok etrafında? Bu kadar yalnız olmana çok üzüldümBize yakınsan kahve içmeye gel ya da beraber gidelim. Araba da var bende
Yatakta yaninizda alip bi guzel birlikte neden uyumuyorsunuz?Kızlar bazen çok zorlanıyorum, 4.5 saat oldu uyumadı, zaten omuzlarım tutulmuş vaziyette çok ağrım var. İlle de memede uyumak istiyor, emzik veriyorum sakinler gibi oluyor 10dk sonra atıp ağlıyor tekrar. Bu gece o kadar çaresiz hissediyorum ki . Eşim ve annem de yardım edemiyor sadece memede sakinliyor ama ben de çöktüm artık yoruldum uyuyabilmek istiyorum
Birebir aynı durumdayız cnm, ben de beşiği sallamaya başlamıştım bir iki kere işe yaramıştı ama sonrası yok, tek çaren meme diyor bebek resmenCanım benimki de çok benzer inan, uyu uyan iyice algılarım düştü 5 dakika uyuyorum uyanıyorum hiç uyumasam daha iyi. Ben ayakta sallamaya başladım hiç sevmediğim halde, ama yapacak bir şey yok böyle rahatlıyor. Baktım hiçbir şekilde durmuyor memede saatlerce duruyor çekiyorum memeden sallıyorum biraz rahatlıyor. bugün sabaha karşı aynısını yaşadık 6 saat falan uyumadı tam dalıyor gibi oluyor 3 dakika sonra gene kalkalıyor yatırsam olmuyor emzirsem olmuyor. Ben iki kere de oto koltuğunda kurutma makinesinin üstüne koydum çalıştırdım bazen işe yarıyor, bir kere bu yöntemle beş dakka içinde Çat diye uykuya daldı ama her zaman işe yaramıyor
Bu normal canim. Yan yatirirsiniz yapabilecegimiz baska bir sey yok...Merhaba kızlar oğlum 2 3 gündür normalden daha fazla emiyor ve sonrasında kusuyor. Ama onu bir türlü memeden ayıramıyorum çok ağlıyor ben de karnı henüz doymadı diye tekrar veriyorum ama sonrasi malum.. az önce yine kustu çok korktum ya ben uykudayken kussaydi farketmeseydim diye. Benzer durum yaşayan var mı nasıl önleyebilirim fazla emmesini??
Sadece yatağa almam çözüm değil ki ağzı memede olsun istiyor, ben de güvenlik açısından öyle uyuyamam ne yazık kiYatakta yaninizda alip bi guzel birlikte neden uyumuyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?