2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Cnm bnm uzun uzun ne güzel açıklamışsın, ben sadece memede olma isteği diye yorumluyordum bu durumu, gazlı olduğunu düşünmedim hiç ama bir de dediklerini deneyeyim gaz belki de sürekli memede kalma isteği yaratıyordur olabilir, masaj yapayım bugün sonra da yediklerimi kontrol edeyim umarım sebebini bulurum da çözümü de olsun. Sebebi gaz değilse elimde çözüm de kalmıyor çünkü.

Ben yanima aliyorum. Kolumu yastik yapiyorum ona. Basi yukarida oluyor. Memeyi veriyorum hem emiyor hem uyuyor. Sonra birakiyor. Yanimda uyuyor. Derin uykuya gecince yatagina aliyoruz. Derin uykuya gecince nefesi yavasliyor ordan anliyoruz.

Benim oglumda da gaz krizi baslayinca altini acip bacaklari havaya kaldirdigimda cok guzel cikariyor. Uyuyup hsreketsiz kaldiklari icinde gaz birikiyor. Uyanikken bacak hareketleri yaptiriyorum. Oglum uykusuzluga da hic gelemiyor gazi tutmus uyuyayamamissa iyice huysuzlaniyor ve bizim zor saatlerimiz belli kucuk ama duzen suan belli. Sabah 9 10 u atlattim mi rahat oluyor. Bir taraftan bebek agliyor bir taraftan ogluma kahvalti hazirlamam lazim 2 cocuklu anneye emzik şart biraz susturuyor en azindan.

Ay ben gece uyku sersemi yanlış anlamışım, banyo yaptırdıktan sonra ne kadar uyuyor en etkili yöntem banyo bence uzun uyumalarda
Canım bu dreamer ne zamana ne kadar kullanılıyor ben almamıştım, evde hiç yalnız kalmıyordum çünkü eşim evden çalışıyor Ramazandan sonra işe gidecek arada şirkete gittiği zaman da annem geliyordu. şimdi alsam bir faydası olur mu ne gibi bir kolaylık sağlıyor sana?
Canım hepsinin yardımcısı var ev temizliği, yemek, düzen derdi yok
Ya sende haklısın ama en azından emziriyorlardır memeleri bile acımıyor mu o resimlerdeki nasıl bir mutluluk gözlerinin altı Işıl Işıl link bırakmaya kaydırmaya enerjileri var vallahi helal olsun oda bir iş yani

Canim keske seninki emzige alissa baya rahatlardin. Ilk bebegin de sanirim insan uykusuzluga daha da alisik.olmuyor. annen yanindaymis gun icinde biraz uyuma sansin olmuyor mu oglen uyusan seni baya dinc tutar

Ben yanima aliyorum. Kolumu yastik yapiyorum ona. Basi yukarida oluyor. Memeyi veriyorum hem emiyor hem uyuyor. Sonra birakiyor. Yanimda uyuyor. Derin uykuya gecince yatagina aliyoruz. Derin uykuya gecince nefesi yavasliyor ordan anliyoruz.
Ama bunun icin basinda birinin olmasi lazim Allah korusun uyuya kalsi cok tehlikeli.

Cnm ben bazen bunu bazen normal kundak kullanıyorum ama normal kundakta bazen sinirleniyor bunda çok daha rahat ediyor.

Canim keske seninki emzige alissa baya rahatlardin. Ilk bebegin de sanirim insan uykusuzluga daha da alisik.olmuyor. annen yanindaymis gun icinde biraz uyuma sansin olmuyor mu oglen uyusan seni baya dinc tutar
Keşke cnm o emzik alınıyor atılıyor oyun gibi 10-15dkda bir Ben vermeye devam ediyorum yine de. Evet yalnız değilim neyse ki, gün içinde hep uyuyacağım artık gece yaşayabilmek için, uykumu alırsam şu ağrılarım da azalır umarım

Canim bence de gazdandir. Aglayip bacaklarini.kendine dogru cekiyor mu. Benim oglumda gazlaninca memeye saldirip birakiyor tekrar saldirip birakiyor agliyor vs anliyorum gaz tuttugunu. Ama.kimisi de durmadan meme emmek ister

Omuz agrisi bebegi emzirmekten canim. Emzirme yastigi kullaniyor musun kullanmiyorsan kullan bence

Kizlar siz kahve iciyor musunuz ben sabah icmesem kafam sersem malum gece yat kalk yat kalk sonra bebege zarari olur mu diye dusunuyorum

Canımsın ya, ne güzel detaylı anlatmışın.
Ekran resmi alıp hepsini düzenli yapmaya çalışacağım.

Seninkiyle aynı gunlerdeyiz neredeyse , sanırım atak haftası pazartesi gününden beri bizde de durumlar vahim. Once meme reddi yaşadık, şükür şimdi yok ama uyku sorunu inanılmaz. 1 saattir ayağımda sallıyorum, bıraktım sadece tuvalete gittim koşa koşa hemen ciyakladı.
Yardımcıları var canım onların yoksa nerdee öyle tertemiz ev , bakımlı anneler
Bu döngü beni de çok yoruyor ama gün geçtikçe döngünün sonuna geliyoruz diye şükrediyorum. 3 ay sürer diye umut ediyorum

Canım bence gaz olma ihtimali var hatta sancısı olabilir o yüzden memede avunuyorlar bu videodaki masaji bi uygula bakalım günde iki kere nasıl olacak

Bravo her kelimesne katılıyorum elinize sağlık umarım hayatada gecriebilirim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…