Evet valla ne kadar uyusalar bile gece 2 saatte bir kalkmak bile kafayi sersem ediyor.Kesinlikle Haklisin yani Bazen emzirirken benim kafam gidiyor ben de cok bahsetmiyorum da kahve icmesem kafam yerine gelmiyor.Valla canim bazen bitik halde oluyoruz. Allah a emanet yapacak bir sey yok ... Ben bahsetmiyorum ama bazen inan adimi sorsan cevap veremeyecek durumda oluyorum... O sekilde uyuyup bir sarj oluyoruz
Canım verme bakalım bi de öyle dene nasıl olacakGunaydin kizlar,kizim sabah bes bucukta uyuyabildi,bakalim bugunde aynisi olursa doktora goturecegim,bugun 29 gunluk oldu,simdiye kadar gaz sancilari oluyordu ama hic bu kadar olmamisti,biogaia verdim o mu iyi gelmedi anlamadim ki
Ben de sabahları yanıma alıyorum ama hiç emzirmedim yatarken emzirmeyi beceremiyorum zatenBen yanima aliyorum. Kolumu yastik yapiyorum ona. Basi yukarida oluyor. Memeyi veriyorum hem emiyor hem uyuyor. Sonra birakiyor. Yanimda uyuyor. Derin uykuya gecince yatagina aliyoruz. Derin uykuya gecince nefesi yavasliyor ordan anliyoruz.
Kesinlikle daha açmaya başlarken pirtlamalar başlıyorBenim oglumda da gaz krizi baslayinca altini acip bacaklari havaya kaldirdigimda cok guzel cikariyor. Uyuyup hsreketsiz kaldiklari icinde gaz birikiyor. Uyanikken bacak hareketleri yaptiriyorum. Oglum uykusuzluga da hic gelemiyor gazi tutmus uyuyayamamissa iyice huysuzlaniyor ve bizim zor saatlerimiz belli kucuk ama duzen suan belli. Sabah 9 10 u atlattim mi rahat oluyor. Bir taraftan bebek agliyor bir taraftan ogluma kahvalti hazirlamam lazim 2 cocuklu anneye emzik şart biraz susturuyor en azindan.
Canım gün içinde mesela mutfakta işim mi var ya da uyumadı yemek mi yiyeceğim koyuyorum ana kucağına duruyor ben de işimi yapıyorum. Ya da uykuya dalamadiysa koyuyorum sallıyorum uyuyor. Titreşim olduğu için sakinlestiriyor baya. Ama ne zamana kadar kullanılır inan bilmiyorum. Bebeğe de bağlı biraz 5 -6 ay falan kullanilir bence en az 5 aydan sonra da uyuyacağında falan kullanilir benceCanım bu dreamer ne zamana ne kadar kullanılıyor ben almamıştım, evde hiç yalnız kalmıyordum çünkü eşim evden çalışıyor Ramazandan sonra işe gidecek arada şirkete gittiği zaman da annem geliyordu. şimdi alsam bir faydası olur mu ne gibi bir kolaylık sağlıyor sana?
Benim ilkinde doktorum demisti yatarak emzir diye. Dikislerin icin agir bi sey tasima. Bebegini bir hafta kaldirma yatarak vakit gecir, emzir demisti. Yatagindan dahi esim alip veriyordu kizimi. Ordan baya tecrubeliyimCanım verme bakalım bi de öyle dene nasıl olacak
Ben de sabahları yanıma alıyorum ama hiç emzirmedim yatarken emzirmeyi beceremiyorum zatenyanımda çok huzurlu uyuyor sabahları uyanıp durmuyor.
Kesinlikle daha açmaya başlarken pirtlamalar başlıyorEkin de bu sabah 5 saat uyku yapti ve gazla uyandi Hemen altını açtım pirtlamalardan sonra rahatladı
Canım gün içinde mesela mutfakta işim mi var ya da uyumadı yemek mi yiyeceğim koyuyorum ana kucağına duruyor ben de işimi yapıyorum. Ya da uykuya dalamadiysa koyuyorum sallıyorum uyuyor. Titreşim olduğu için sakinlestiriyor baya. Ama ne zamana kadar kullanılır inan bilmiyorum. Bebeğe de bağlı biraz 5 -6 ay falan kullanilir bence en az 5 aydan sonra da uyuyacağında falan kullanilir bence
Zaten bu işin doğasında olan en ilkel yöntem yatarak emzirmek. Ama tabi zamanla modernleşen dünyada işler biraz değişmişBenim ilkinde doktorum demisti yatarak emzir diye. Dikislerin icin agir bi sey tasima. Bebegini bir hafta kaldirma yatarak vakit gecir, emzir demisti. Yatagindan dahi esim alip veriyordu kizimi. Ordan baya tecrubeliyim
Anam tokasini bile takmis ya bu suslu kizM miniktostos bak böyle yatıyor çok seviyorgeçen gün mutfağa aldık o yattı bakındı biz annemle sarma sardık
Meme reddi yasarken boyle emziriyordum ama gunduzleri.Zaten bu işin doğasında olan en ilkel yöntem yatarak emzirmek. Ama tabi zamanla modernleşen dünyada işler biraz değişmişhatta bununla ilgili premanin çok güzel bir paylaşımı var
Dur yapmaaaa yanarsınAnam tokasini bile takmis ya bu suslu kizKizlarinizi.boyle susleyip atmayin zaten kiz anasi olmak icimde kaldi iyice ozenip 3 yapmayayim Sonra kafayi yiyeyim cokeyim aniden Bana herkes bir tane kiz yap kendine diyor sanki benim yapmamla mi olacak Allah ne verdiyse ailem haric ama 3 cocukluya cok karsilar yapsam niye yaptin ne gerek var vs cok.cocuga cok cok karsilar
Ben yatarak emzirmeyi beceremiyorum ya nerde hata yapıyorum acabaMeme reddi yasarken boyle emziriyordum ama gunduzleri.
Şuan ben de yapamam memeleri.cok buyuk.olanlar daha guzel yapiyordurBen yatarak emzirmeyi beceremiyorum ya nerde hata yapıyorum acaba
Çok doğru modern dünya herseyi bozdu ama çocuklarda modern çocuk resmen ben yatarak emziriyodum çocuğun boynu tutuldu:))Zaten bu işin doğasında olan en ilkel yöntem yatarak emzirmek. Ama tabi zamanla modernleşen dünyada işler biraz değişmişhatta bununla ilgili premanin çok güzel bir paylaşımı var
Evet benim göğüslerim de çok büyük değil sanırım ondan bebek alçak kalıyorŞuan ben de yapamam memeleri.cok buyuk.olanlar daha guzel yapiyordurBen sirt ustu yatirip ustune cokuyordum. Bebek baya buyuyunce yan yatarak emzirebildim.
Buna güldümÇok doğru modern dünya herseyi bozdu ama çocuklarda modern çocuk resmen ben yatarak emziriyodum çocuğun boynu tutuldu:))
Esim 3 kardeslerdi. Depremde abisini.kaybetti simdi diyor 2 kisi kaldik. Keske cok kardes olsaymisiz diyor. Aslinda 3 cocuk cok degil aralarinda yas farki olursa arka arkaya zor olur. Sorayim 3 cocuklularaDur yapmaaaa yanarsınIsmarlama olsaydı bu işler ohoo tabi yap derler nasılsa geceleri onlar nöbet tutmuyor kalabalık aile çok güzel ama sağlam psikoloji de şart bizim topicte 3 çocuklu Rande var sanirim sadece onun tecrübelerine bi danış bakalım
Yok vermeyecegim,gerci prospektusunde herhangi bir yan etkisi olmaz deniliyor ama bilemedim,bakalim kullanmayacagim.Canım verme bakalım bi de öyle dene nasıl olacak
Ben de sabahları yanıma alıyorum ama hiç emzirmedim yatarken emzirmeyi beceremiyorum zatenyanımda çok huzurlu uyuyor sabahları uyanıp durmuyor.
Kesinlikle daha açmaya başlarken pirtlamalar başlıyorEkin de bu sabah 5 saat uyku yapti ve gazla uyandi Hemen altını açtım pirtlamalardan sonra rahatladı
Canım gün içinde mesela mutfakta işim mi var ya da uyumadı yemek mi yiyeceğim koyuyorum ana kucağına duruyor ben de işimi yapıyorum. Ya da uykuya dalamadiysa koyuyorum sallıyorum uyuyor. Titreşim olduğu için sakinlestiriyor baya. Ama ne zamana kadar kullanılır inan bilmiyorum. Bebeğe de bağlı biraz 5 -6 ay falan kullanilir bence en az 5 aydan sonra da uyuyacağında falan kullanilir bence
Ben olsam kiz icin 3.yu denerdim. Kiz baskaAnam tokasini bile takmis ya bu suslu kizKizlarinizi.boyle susleyip atmayin zaten kiz anasi olmak icimde kaldi iyice ozenip 3 yapmayayim Sonra kafayi yiyeyim cokeyim aniden Bana herkes bir tane kiz yap kendine diyor sanki benim yapmamla mi olacak Allah ne verdiyse ailem haric ama 3 cocukluya cok karsilar yapsam niye yaptin ne gerek var vs cok.cocuga cok cok karsilar
Sahi nasıllar toparlayabildiler miEsim 3 kardeslerdi. Depremde abisini.kaybetti simdi diyor 2 kisi kaldik. Keske cok kardes olsaymisiz diyor. Aslinda 3 cocuk cok degil aralarinda yas farki olursa arka arkaya zor olur. Sorayim 3 cocuklulara
İnsan en yakın arkadaşını doğuruyor diyorlarBen olsam kiz icin 3.yu denerdim. Kiz baska
Benimki kucuk canimŞuan ben de yapamam memeleri.cok buyuk.olanlar daha guzel yapiyordurBen sirt ustu yatirip ustune cokuyordum. Bebek baya buyuyunce yan yatarak emzirebildim.
Yorgunluktan ve yanlis pozisyon sanırım:)annem ben bebekken benim üstümde uyuyakalmis meme komple yüzümü kapatmış nefes gitmiş sonra birden yüzüne birisi bı tokat atmış o acı ve şokla uyanmış etrafa bakmış kimse Yok bı şokta öyle yaşamış bende hep korkarak emziriyodum yatarken sonra boynu da tutulunca o iş bitti:) Allah korusun herkesin yavrusunuBuna güldümyanlış pozisyon oldu galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?